Ingyenes és könnyen használható távirányító szoftver tightvnc - HD videó bemutató

Ez a videó bemutató lesz egy ingyenes alkalmazás távirányító (Távirányító) számítógépes szoftver neve TightVNC és nagyon népszerű, mert könnyen kezelhető és többnyire ingyen.

Ez a szoftver két alkalmazásból áll, az első kérelem indítandó TightVNC szerver és PC vezérelt, a második TightVNC megjelenítő alkalmazás, amely elindítja a számítógépet, amely ellenőrzi.

Ezek az összetevők vannak telepítve egy időben, de csak akkor, ha szükség van rájuk indítanak sem pedig vagy egyidejűleg, továbbá a létesítmény van olyan lehetőség, hogy TightVNC mint szolgáltatás a Windows minden egyes alkalommal, amikor elindítja a PC, Aces lehetőséget biztosít számunkra hogy mi lehet férni egy számítógépen bármikor be van kapcsolva, és a kapcsolatot az interneten, persze ez nem azt jelenti, mindenki hozzáférhet számos biztonsági funkciók, amelyek szinte lehetetlenné teszik az emberek csúszik rosszindulatú szerver.

A Tightvnc nagyon egyszerűen használható, és nincs korlátozása annak, hogy 100% -ban ingyenes alkalmazás legyen, pénzügyi felelősségvállalás nélkül, vannak olyan cégek is, amelyek ilyen szoftvert nyújtanak nekünk (logmein, teamviewer, radmin), de ezek A szoftverek korlátozása annak köszönhető, hogy valójában egyes kereskedelmi alkalmazások "lekerültek" verziói.

TightVNC tudja, hogyan lehet és fájlátvitel felületet fájlkezelő hasonló a teljes parancsnok, az átadás elég jól, azt kell mondanom, hogy én vagyok a TightVNC a hálózaton belül az asztali számítógépek (vezetékes) és a notebook (vezetéknélküli ), de az internet valószínűleg lassabban mozognak, ez attól függ, a kapcsolatot az internet.

Rendelésre pc valaki csak adja meg a számítógép IP-vezérelni kívánt, majd adja meg a jelszavas védelmet a kiszolgálón TightVNC az, aki az egyik, akinek számítógépén kell ellenőrizni.

Oldalunkon megtalálja video oktatóanyagokat és egyéb távirányító vagy távoli asistanceNézzük már nem beszél, és most az üzletet, kívánok kellemes megtekintésére.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (92)

  • Nene ... ezt a kis apró szoftvert nagyon jól bemutatják. Azt hiszem, el kellene kezdenie valami ilyesmit ... "távoli segítségnyújtás" ... oda kellene jutnia egy nehéz oroszlánhoz ... és megszabadulna a megjegyzésekből mint például: "mindent megtettem, amit a leírásban kértél, de ne menj hozzám" ... vagy tetszik: "Van (nem tudom) mi a probléma ... miatt az egység felcsapódik": D

  • Kipróbáltam több ilyen programot, de egyikük sem működött együtt az internettel a Romtelecom-tól (clicknet), megértettem, hogy ez az ip vb lesz, mert nincs rögzítve ... Van-e megoldás, vagy vannak más programok. távirányítóval azokhoz férhet hozzá, akiknek hálózata van (clicknet).
    Köszönjük!

  • Gabriel megpróbálja a TeamViewer programot! ez is egy ingyenes szoftver, de természetesen van egy kereskedelmi verziója, erről még ebben az oktatóanyagban is szólt róla ... ha nem követted, nincs semmi köze veled!

  • @beb3_mykk: @beb3_mykk:
    Észrevettem néhány a hozzászólás ezen az oldalon ..sincer nekem kell peeved nekem a néma üzenetét!
    Feküdj a pokolba ADATOK !!!!!!!!!!!!!!!! TÖNNYEN FENNTARTVA VAGY FENNTARTOTT .. MIÉRT VALÓ MÓDOSÍTOTT KEZELMÉNYT Kipróbálod, HOGY SZÖVEG ÉS SZÜKSÉGESEN HASZNÁLJON, HOGY UTÁN MÓDOSÍTSON ... BLA..BLA? Próbáld ki és kész!
    Tényleg nem tudom hinni a testvéreknek, HOGYAN GYERMEK A KÖVETKEZÉSEKBEN KÖVETKEZI, HOGY AZ ELSŐ HELYZET MEGJEGYZNI A "Tíz legjobb látogatóban, észrevételekkel". .NEM TUDJA, HOGY KÖNNYEN Kipróbálni, és aztán elmondja nekünk, hogy mi van a fején ..AOLOOOO, HA HELYE HELYZETTAK, KERÜLEM, HOGYAN HATÁSAI A SZERETET !!
    Elnézést de még itt, ebben WORLD've túl messzire ment, és kihasználni a kedvesség MODERÁTOR !!

  • lol, azt akarom látni, hogy van, utána mondom neked: P :)) / Nyilvánvalóan viccelek;)
    Meg fogom csinálni egy módszert a feliratok filmekbe való beillesztésére, ha valaki más nem veszi előtem :)

  • Nustiu hogyan TightVNC, de régen egy hasonló programot, és az úgynevezett LogMeIn AMELY csinálok RENDKÍVÜLI és villák AJÁNLJA ADR TRY VAN 2 VERSIONS egyik szabadon, és akkor használja a számítógépet, vagy ha tenne csak telepíteni PROGRAMULETUL a számítógépes vezéreljük ID TAU és a választott jelszót, valami más számítógép vezérlését szükségszerűen Usser és a jelszót, amikor van egy barátom, hogy valami történt LA PC-k, és jön be a Problémamegoldó PC nélkül megy az EL ,,, tudod, hogy atyafiak jöttek csak tanácsokat ad, persze, mindenki szabadon választhatja meg.
    OLVASSA FEL A RÓL, HOGY A KERÜLÉSEK ÉS A KÖVETKEZTETÉSEK KÖVETKEZETEK EZEN A HELYEN, NEM SZERETEK nekik 11-es osztályt, ÉS HOGY HATÁSAINKNAK DÍJET SZÁMÍTJUK, NAGYON MEGADJA A legnagyobbat. KÖNNYEN sok egészséget és növekedést arra, amit csinálsz.

    CRISTIAN TM

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.