Ingyenes szoftver a video-átalakításhoz bármilyen video-átalakítóhoz ingyenes - HD videó bemutató

Végre van egy ingyenes video konverter és tisztességes, és a nyílt forráskódú megoldások, de egy kezdő felhasználó nagyon nehéz a nyílt forrású megoldás, átalakítás, mert van egy világos felületet, és így könnyen használható, hogy Any Video Converter .

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk részletesen, hogyan kell használni ezt a szoftver ingyenes lehetőségek könnyen használhatóak bárki, akkor végre a parancsot több helyen, hogy az íze, mint sok felhasználó.

Ez a videó konverziós szoftver is vágott darab egy klip, így hozott egy telefon nem emlékszik ilyen nagylelkű.

Ez az ingyenes szoftver (Any Video Converter) képes átalakítani a, és a mindenféle gyakori és kevésbé gyakori formátumok lista formátumok a következők.

Input formátum (input formátum):

AVI, ASF, MOV, RM, RMVB, FLV, MKV, MPG, 3gp, m4v, vob, YouTube videók

Kimeneti formátumok (kimeneti formátum):

avi, wmv, mp4, 3gp, wmv, flv, mpeg-1 és MPEG-2, mpg (PAL vagy NTSC)

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (89)

  • @Mihai: Általában meg kell fizetni! Mi van, ha neten ingyen? Akkor fizet, ha veszel szoftvert, nincs internet, vagy hogy megvásárolja az interneten keresztül! szoftver sine.Daca fizetnek valakit, hogy menjen szabad autópiac ez azt jelenti, hogy nem fizetnek, hogy mit vásárolnak a piacon?

  • csak velem történik ?? ex bs lejátszójának képernyőjén látható egy film, és feketén nézett rám, nem láttam egyetlen filmet sem ..... nus dc :(

  • @beb3_mykk: Nem csak veled történik ..., hanem mindenkivel, és nem a te hibád, vagy a Cristi hibája ... az a rögzítőszoftver miatt van, amit ő használt az oktatóprogramhoz ...

  • Cristi úgy gondolják, hogy jogsegély tévedésből a YouTube-on, és azért, mert a screen capture videókat a számítógépre, mint bármely láttam minket

  • @Andrew:
    Az emberek találni mindenféle dolgot együtt!
    Dolog, ami bosszantott nem fog egyetlen videót a YouTube-on, és miután befejezte a video tutorial megy zökkenőmentesen.
    Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik, ha nem egy nagy munka, mint ezek, a TV-ben, amikor mindenki rossz, és vigye, most már értem.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.