Tippek iPhone vagy iPad vásárolni használt

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni szerkentyű iOS, iPad és az iPhone. Konkrétan azt fogja látni, amit tudnunk kell, ha meg akarja vásárolni egy iPad vagy iPhone, másodkézből.
Mint azt bizonyára tudják már, ezek az eszközök futó iOS operációs rendszert. Egy operációs rendszer sokkal sötétebb és szigorúbb, mint az Android. Mit iCloud blokkolt vagy anélkül iCloud?
Tudnunk kell, hogy ezek az Apple eszközök nagyon biztonságosak. Minden biztonság szorosan kapcsolódik az iCloud-fiókhoz, amelyet hozzá kell adni egy iPhone, az újonnan megvásárolt iPad első indításakor. Csakúgy, mint az Android-nak Google-fiókra van szüksége, a Windows-ra Microsoft-fiókra van szüksége, az Apple-eszközöknek iCloud-fiókra is szükségük van. Ha olyan iPad vagy iPhone készüléket szeretne vásárolni, amely korábban egy másik tulajdonos is volt, akkor le kell tiltania a "Telefonom megkeresése" funkciót, majd törölnie kell az iPhone vagy iPad készüléket az eszközhöz hozzáadott iCloud-fiókból. Ez megtehető közvetlenül az Ön számára eladott eszközről (ha van internetkapcsolat lehetősége), vagy a böngészőből a cím elérésével http://icloud.com.
A teljes útmutató, hogyan kell ezt csinálni kapható utasításokat a hivatalos honlapon: Mit kell tenni, mielőtt eladná vagy ártalmatlanítása az iPhone, iPad vagy iPod touch egy másik személy
Ha veszel egy iPhone vagy iPad már van hozzá egy iCloud fiókot, akkor nem lesz képes frissíteni egy új változata iOS, és akkor vissza az eszközt, mert azonnal a reset vagy a frissítés, meg kell adnia az iCloud-fiókot az eszközön van frissítés előtt vagy alaphelyzetbe.
Nagyon fontos, hogy a készülék még nem vett, vagy a régi iCloud fiók tulajdonosa, hogy távolítsa el a számla vagy iCloud, mielőtt eladja neked. Csak így hozzá saját iCloud fiók. Szabad iCloud-fiókkal, akkor nem tudja elérni az App Store alkalmazás tárolja, nem tudja telepíteni alkalmazásokat, akkor nem a névjegyzék, naptár, jegyzetek beállításai, a böngésző könyvjelzőit dokumentumokat, fényképeket.
Jelenleg nincs megkerülő módszereket, törlés, bontsák iCloud fiók egy iPhone, iPad. És mellesleg bypass iCloud, akkor nagyon óvatosan, mert internetes hirdetések mindenféle egyének, akik azt állítják, hamis helyzet és spekulál, hogy távolítsa el az iCloud-fiókot kér előre kell fizetnie. A lezárt iPhone vagy iPad iCloud is olyan hasznos, mint egy játék. Használhatja őket csak pótlására újabb iPhone, vagy egy másik iPad, akkor vegye ki a fényképezőgépet, gombok, tok, kijelző, akkumulátor. Éppen emiatt blokkolt iCloud az Apple eszközöket értékesített egy nagyon alacsony áron.
Mit dekódolt Geveya vagy R-SIM?
Mint más mobil eszközök és iPhone lezárható, hogy egy bizonyos hálózati vagy hálózati lehet szabad.
NEVERLOCKED: Azt jelenti, hogy az iPhone mentes a gyári hálózati és fogadja el a SIM-kártya minden mobilszolgáltató. Ezek a telefonok általában drágábbak, mint a dekódolt Geveya vagy R-SIM
FELOLDVA: Azt jelenti, hogy az iPhone-t kódolja, de dekódoitnak alapján IMEI (dekódolás végleges), és ez lett szabad hálózati követően kinyitó keresztül IMEI. Ez a kiadás végleges és nincsenek hátrányai.
Decaodat Geveya vagy R-SIMR-SIM vagy Geveya helyén egy chip, alkalmazzuk a normál SIM-kártyával. Ezek a chipek ideiglenesen dekódolja az iPhone. Miután eltávolította a chip Geveya vagy R-SIM telefon újra kódolva, akkor mindig a Geveya chpip R-SIM vagy a SIM kártyán, mint az iPhone működtetni a hálózati kártyát, hogy van.
Általában iPhone vagy dekódolva Geveya R-SIM vagy IMEI nem dekódolható dekódolása alkalommal nagyon drága. Attól függően, hogy a hálózat, ahol az iPhone van kódolva, dekódolás állandó / tartós keresztül IMEI elérheti ára 450 lej vagy annál több.
Egy másik nagyon fontos szempont, hogy az iPhone dekódolt Geveya vagy R-SIM, hogy ezek a chipek függ változata iOS. Észre fogja venni, hogy a leggyakrabban iPhone dekódolt Geveya vagy R-SIM fut egy nagyon régi változata iOS, mert ha frissül egy újabb változata iOS, Geveya helyén vagy R-SIM nem fog működnek. Geveya oldalak és az R-SIM-kártyák csak támogatni bizonyos változatait iOS és ha úgy dönt, hogy a frissítés egy új változata iOS, akkor a végén a meglepetést, chip Geveya / R-SIM nem működik, és akkor kénytelenek megszerezni egy másik változata Geveya / R-SIM kifejezetten dekódolni az új változat iOS. Természetesen Geveya chips / R-GSM SIM képes dekódolni egy új változata iOS jön sokkal később.
Jelezte az lenne, hogy kérje az eladó verzió Geveya / R-SIM használt iPhone és érdeklődjön a gyártók honlapján ezen chipek az iOS verzió, hogy ez a változat Geveya / R-SIM-kártya támogatja.
A másik nagy probléma, ha a dekódolt Geveya iPhone / R-SIM mobil internet 2G / 3G. Mert van egy hatalmas mennyiségű mobiltelefon használó cégek szalagok különböző átviteli, ez elég nehéz lehet elképzelni egy Geveya / R-SIM képes adni a funkcionalitás teljes, és a GSM térerő (hívás / sms) és 3G a mobil adatátvitel (internet) bármely mobil hálózaton. Ha Geveya / R-SIM GSM hálózat sikeresen oldja erődből, hogy nagy meglepetés szempontjából a mobil internet. Sok esetben a mobil internet nem működik egyáltalán iPhone feloldani az ilyen chipek. Van egy iPhone Geveya / R-SIM funkciós minden tekintetben, mind a GSM és a mobil adatokat, de meg akarjuk változtatni a kártyát egy másik mobilszolgáltató, lehet, hogy meglepetés a mobil adatokat.
A végén nagyon óvatos, hogy mit vásárol, és soha nem lehet megfélemlíteni a tulajdonosok próbálnak menekülni gyorsan siettetni. Vizsgáljuk meg a telefon, hogy kérdéseket tegyenek fel. Én a középső és a pénz van a joga ahhoz, hogy a szükséges információt. Ha a tulajdonos becsületes és igazán akar eladni az árut, biztos, hogy lesz türelmem, és megadja az összes magyarázatot kérni. Csak az, aki valamit elrejteni fogja meg kikerüljék kérdéseket próbálja felgyorsítani a megszerzése, és próbálja vezetni az orr mindenféle kifogásokat dadogás.
Legyen nagyon figyelmes, hogy azok, akik megpróbálják eladni másolatai iPhone. Ki volt az iPhone lesz könnyű megkülönböztetni a hamis egy igazi iPhone. Általában vonalak futó Android egy témát, amely utánozza nagyon jó felület iOS és hardver szemüveg gyenge tapasztalat menük nem olyan sima, gördülékeny és navigációs menü nehézkes, látható csepp képkockák, amikor váltás Kezdőképernyőmód másik, amit nem talált meg a valódi iPhone.
Még ezekben a napokban láttam a hirdetések iPhone 6 néhány magas árak, mintegy 1700. 6 iPhone jelenleg nem létezik, azt nem jelentették be hivatalosan is megjelent, és nem is tudom, ha 6 iPhone lesz a végleges neve a következő generációs iPhone. Ez csak futó Android chinezarii műanyag át kivető téma, ami igazán jó IMTA iOS. Keresse YouTube unboxing is beszélve a telek, hogy ők replikák, hamisítványok. A leginkább ajánlott lenne, hogy valaki magával, aki tudja, vagy volt az iPhone, iPad.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (96)

    • Ne aggódj. Minden (akár iPad / iPhone) vannak chinezarii asambalte Kínában! Gyakran és az Android okostelefonok ára túlértékelt forgalmazók Romániában, amely elérte a néhány bomba áron a piacon.

      • Adrian üdvözlő
        Sikerült megmenteni a Microsoft-fiók, én sajnálom őt elveszíteni, mert nagyon sok személyes fájlokat
        feltölteni a szerverre (ez majdnem tele volt 7GB), lépéseket csak a következő néhány biztonsági eljárásokat.
        ehhez újabb 8 GB tárhelyet kaptam (nagyon hangos :))
        Nagyon jó tutorial, hogy tényleg nem tudom, hogy az iPhone úgy lehet beállítani,
        Van egy android smart összes használt és nem volt gond a google fiók létrehozásához
        arra
        Nem vagyok nagy rajongója a okos telefon, de még szeretnék egy újat, nem pedig, hogy hogyan van ez most
        hogy mozog, és csak újra következményei
        Remélem, hogy sikerül a szoftver átültetése :)
        mintha én szeretnék lenni fürge -azaz
        köszönhetően Adrian

      • Ha kap egy kérdést ajuti.am vásárolt egy használt iPhone fostu tulajdonos húzta iCloud fiókot, és amikor megpróbálom tegye ismét azt írja, hogy ez a készülék nem alkalmas, hogy hozzon létre egy fiókot grastis.ce tudnám ezt helyzet?

        • Végezzük el a számla a PC, laptop elérésével appleid.apple.com fiókot, majd adjuk hozzá a iPhone. Úgy tűnik, hogy van egy határ, iCloud képes létrehozni számlák ugyanazon az eszközön.
          Figyelem, nem adnak fiktív fiók létrehozása vagy fiktív jegyzetek a fiók létrehozásához felsorolt ​​adatokat valahol. Ha elveszíti a hozzáférést iCloud fiók, akkor nincs semmi köze a készüléket.
          Miután ezt a fiók küldünk egy visszaigazoló e-mailt az e-mail címre írt iCloud fiók létrehozása során figyelembe kell aktiválni a kapcsolatot e-mailben küldött, amely bevezette iCloud fiók létrehozását, és akkor adjuk hozzá a iPhone.

          • Szia Adrian, kérdezem, szeretnék venni egy iphone 7 plus-t, a férfi azt mondja, hogy nincs icloud-fiókja, és be tudom tenni az enyémet, most jön a probléma, amit mondott: A telefonon NEM LEHET ALAPÍTNI, és megkérdeztem neki miért? Válasz: icloud-fiók nélkül aktiválták. Most kérdezlek téged Adriantól. Miért ? Ha a telefonnak nincs fiókja.

  • Még egy dolog, de mivel rájöttem, hogy NEVERLOCK, kivéve azt, hogy másik kártyát tettem egy másik szolgáltatótól, láttam (hallottam), hogy a telefon IMEI-jével ellenőrizve működik, mint például az "iphoneimei.info" webhely, de nem mindig működik .. van más út? (sokan azt mondják, hogy ezt természetesen az IMEIu alapján ellenőrizhetik pénzösszegért cserébe) ..

  • Igen, de honnan tudhatom, hogy NEVERLOCK (egy másik mobiltelefon-kártya behelyezése mellett) van más megoldás? (Több oldalt találtam, ahol be kell írnia a telefon IMEI-jét ... néha nem működik néha) ...

    • Mivel Ön elfogadja két lapot a két különböző mobil szolgáltatók ez több, mint nyilvánvaló, hogy a készülék nincs lezárva vagy Neverlocked. Igazából nem számít, ha kártyafüggetlen (magyarázható a fenti szövegben bemutató Neverlocked jelenti, és azt jelenti kártyafüggetlen). iPhone nyithatók / feloldani IMEI véglegesen nem mutat hátrányai, mint egy Neverlocked.

  • Szintén érdemes megemlíteni, hogy az iPhone változat csak 4 van egy módja annak, hogy megkerülje a blokkolt iCloud.
    Ők lehet oldani, de nem tudja használni a GSM. Használhatja az iPod csak zene lejátszás, videó klip, akkor fotózni, böngészhet a weben a Safari böngésző. Nem tud adni vagy fogadhat hívásokat / sms.
    Személyesen találom kényelmetlen 4 vásárlás iPhone (még a dekódolt nélkül iCloud fiók) egyszerűen azért, mert ez a modell nagyon régi. iOS 8, hogy hamarosan megjelenik, nem fogja támogatni, és 4 iPhone modell. Ez egy nagyon gyenge a mai hardver, az akkumulátor lesz nagyon kevés, és a legújabb változata iOS mozog nagyon lassú 7.1.2

    • Azt mondod, Adrian, de az i4 jobb, mint az i4s
      Fél évig tulajdonosa van az i4-nek, és ez a modell még mindig jól tart: D

  • Érdekes kérdés: Mit tegyen egy "tapasztalt" tolvaj, ha talál egy iPhone-t?
    ICloud valószínűleg törli a tulajdonos? Factoy dátum reszet? vagy térjen vissza a gyári beállításokat?

    • Már van a válasz és bemutató (ezt kivéve, ha már kifejlesztett és figyelte a vissza) a fenti szövegben bemutató

    • Hi Van egy kérdésem: Van egy barátom, és azt akarja, hogy eladja iphone4s, szeretnék megvenni neki mia mondta a telefon, hogy ismét Lam megkérdezte egy fiókot iCloud és mia azt mondta, hogy nem ad tudást contu iCloud, így Nincs semmi köze hozzá kérdezi restelheti contu?

    • Mint mondtam a fenti szövegben bemutató, számos állítás, hogy távolítsa el vagy kinyit egy iPhone iCloud blokkolt. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szolgáltatás a legjobb. Te személyesen tesztelt, és működött? Te megfordult és elment a szolgáltatásokat? Meg kell a bátorságot, hogy fizetni egy ilyen szolgáltatás?
      Mellesleg, akik blokkolt iPhone / iPad keresztül elfelejtett jelszó saját iCloud és dokumentumok / számla bizonyítja, hogy az iPhone / iPad tartozik viszont az Apple kér jelszó iCloud-fiókot, ha nem foglalkoznak a jelszó-visszaállítás lépései icloud.com elérhető.
      Természetesen meg kell adnia számla igazolja, hogy az iPhone / iPad fog tartozni egyéb információkkal együtt, hogy kérni fogják az e-mailben.

  • szia Adrian! Hogyan lehet megszabadulni a google chrome webhelytől? Töröltem az eszköztárról. Ez az Explorerben is megjelenik, és a mozillában helyettesítettem a címet, de nem működik ez az oldal: "http://postimg.org/image/qean9eq77/" ms salut

    • Tekintse meg a "Minden webböngésző alapértelmezett beállításainak visszaállítása" című útmutatónkat. A vezérlőpulton keresztül ellenőrizze, hogy nem telepít-e semmilyen kétes hirdetést. Azt javaslom, hogy használja az AdwCleaner szoftvert, ingyenes, megtalálhatja a Google-on

  • Ahhoz, hogy hozzá, mit mondott a bemutató:
    1. Kérjen IMEI-t, és ellenőrizze az "iphoneimei" beállítást (jól működik, ha nem működik, nagyon valószínű, hogy az adott IMEI nem lesz érvényes) - meg fogja látni, hogy a telefon milyen kapacitással rendelkezik, ha Soha nincs zárva, vagy sem, a vásárlás dátumát, vagy néhány ellenőrzéskor azt a Szolgáltatót is megadta nekem, ahonnan a SOROZATSZÁMot vásárolták
    2. Ha sorozatszámot ad az "iphoneimei" -en, ellenőrizheti https://getsupport.apple.com/ProductSelector.action emellett néhány részletet a telefon
    3. IOS különleges alkalmazások (mint például App Store, az iTunes Store), hogy nem tudja kitörölni, ha ezek hiányoznak egyértelműen hamisítvány
    4. Tudom, hogy legalább az iPhone 4s-ben 2 "érzékelő" van, amelyek segítségével ellenőrizhető, hogy a telefon érintkezett-e vízzel, az egyik a fülhallgatóval, a másik a töltővel van (a legmegfelelőbb egy kis zseblámpával ellenőrizni). Olyanok, mint két pont, és ha ez a 2 pont rózsaszín, akkor a telefonnak érintkeznie kell a vízzel.
    5. És észrevettem egy másik probléma néhány iPhone Home gombot, ha megpróbálja kattintva, és kapcsolja be néhány mobil mozog (előfordult, hogy az iPhone, hogy kiszivárogtak gyakran gyalog)
    6. Próbálja meg a telefont, hogy már padlón elöl / hátul az első napon, és ez volt talán a lökhárító.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.