Vezeték nélküli útválasztó beállítása a szomszédos hálózathoz a romtelecomtól és a nethez az rds-ből - HD video bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk a konfigurációt, vagy beállít egy vezeték nélküli router a TRENDnet hálózatok többféle net, akkor is, ha én egy router TRENDNET beállítások majdnem hasonló a legtöbb vezeték nélküli roterelor és azon túl, ezek a beállítások érvényesek a hagyományos router (kivéve a vezeték nélküli beállítások).

Típusú hálózatok, amelyek már említett, a bemutató a következők:

1 környéken hálózat fut a Mac táblák retea.Aceasta hálózati konfiguráció meglehetősen szigorú, hogy lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy csatlakozzon az internethez csak regisztrált kártya vagy hálózati kártyát, amikor aláírta a szerződést, de november 1 hogy megkerüljék a merev dolog, amit klónozni a Mac NIC segítségével egy beállítás, hogy van a legtöbb routelelor, hogy mi lehet a normál hozzáférést az interneten keresztül menekülés.

2 hálózat típusa Romtelecom vagy clicknet hogy fut egy ADSL modem vagy ADSL +, ez a beállítás meglehetősen egyszerű, és sokan vannak, nincs probléma a hálózati konfiguráció, a bemutató Örömmel fogadtam egy kis probléma, hogy megoldódott azonnal bevezetése DNS címek segített gyorsan létre kapcsolatot Romtelecom szervereket.

3 A PPPoE hálózat az RDS-RCS-től, amelyet meglehetősen könnyű konfigurálni, ha kicsit óvatos, itt a felhasználói hitelesítés "felhasználóval és jelszóval" történik, az adatokkal, amelyeket minden felhasználó kapott, amikor a szolgáltatóval aláírt szolgáltatási szerződést írt alá. a NET.

Ebben a videóban bemutatjuk bemutató mellett létrehozása a vezeték nélküli kapcsolatot, és biztosítja őket, azt is megmutatjuk, hogyan kell csinálni a firmware frissítést TRENDNET router.

A vezeték nélküli kapcsolat biztosítása érdekében javasoljuk a WPA2 titkosítási protokoll használatát, amely nagyobb biztonságot nyújt, és amelyhez még nem léteznek (még) „légiforgalmi” eszközök, amelyekkel az ilyen vezeték nélküli biztonság áthatolható.

Készítettünk egy bemutató videót opció port forwording több változatban egyaránt DMZ és megteremti virtuális szerver kapcsolat típusát.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (271)

  • Cristi ... egy kis megfigyelés ... tudd, hogy az RDS-től nem mindenkinek van felhasználóneve BB1234567 !!! Ha nem tévedek, és nem hiszem, hogy tévedek ... ezek a betűk a vihar rövidítése ... például a GL1234567 van, és a várostól függően a usernam kód újabb 2 betűvel kezdődik !!! Felhívtam a figyelmüket, mert az oktatóanyagban azt mondtad, hogy az RDS-en mindig BB lesz: D ez nem igazán ilyen ... Remélem, nem bánja a megfigyeléssel, természetes, hogy tévedek!

  • És még egy dolog, ami meghökkent ... mi a helyzet a "Szavazás ..." kérdéssel? ennek semmi köze ahhoz, amit itt csinálunk! Nem tudom ... Nem hiszem, hogy van helye ... jobb, ha közvélemény-kutatást végez a linuxról ... Egyetért-e a linux-val? vagy Ön szerint mi a legjobb operációs rendszer ... Nem tudom, kérdezhettél valamit arról, hogy miért van itt !! Nem értem a kérdést ... akar valaki kínai nő feleségül venni, és nem tudod elhinni? nem tudod mit tegyek, hogy vele futj vagy sem? ha lehetséges ilyen dolog? :)) az Ön webhelyén megkérdezheti, mit akar ... kérlek ... csak kíváncsi voltam, miért ez a kérdés? Remélem nem bánod!!

  • adriane olyan, mintha egy kutya lennél, bármi kicsi is vadászik: D és JUDGE jobb, ha olyan valamit írsz, mint a JUDECATOR_ADRIAN, ez neked nehéz;)))) aa és az alkalmazás, hogyan is lehet avatárom :(? ??? k számlál nekem a GRavataron és hiába :(

  • @beb3_mykk: mit mondanál, ha egy állathoz hasonlítok? de még nem vagyok kész ... úgy gondolom, hogy nem láttam a megjegyzésed ... egy másik alkalommal vigyázzon a szókincsedre, legyen tiszteletesebb !!!

  • @Adrian:
    Tudod, hogy a szerző ezt a munkát nem volt ki a felhasználó, hogy hol az RDS.
    Az ötlet az, hogy minden egyes tudja a felhasználói nevet és a jelszót.

  • @boby_admin: Igen, megértettem, de egy kis megfigyelést tettem, valamiféle módon is szerettem volna jönni ... Azt hiszem, ők is vannak, és még sokat is tudok, akiknek fogalma sincs, hogy netu-t állítsanak az rds-ekből, és ahol a felhasználó és a pass, nincs soha nem konfiguráltam a netu ... néhány hívta ügyfélkapcsolatokat, és a beavatkozások srácai jöttek, hogy felállítsák őket.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.