Fejlett Nvidia Optimus beállítás a teljesítménynöveléshez - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk beszélni Nvidia Optimus technológiát, és hogyan lehet a beállításokat Nvidia Vezérlőpult annak érdekében, hogy a maximális teljesítményt a nagy grafikai igényű alkalmazások és játékok.
Nvidia Optimus egy olyan technológia, amellyel fel tudjuk használni, és az integrált grafikus chip és egy külön (csak a támogatott eszközök), használják igénytől függően, asztali és irodai és az IGP használt játékok és grafikai használt 3D dedikált GPU.
Elméletileg Nvidia Optimus egy nagyon jó dolog, a laptopok / tabletták és önállóságukat, sajnos a valóságban a dolgok nem mennek, valamint a papír és tudunk felébredni timplu a játék nagyon magas frame rate csökken a Nvidia Optimus a benyomásunk, hogy itt az ideje, hogy tegyünk valamit a gazdaság.
Ahhoz, hogy a használata dedikált grafikus csak meg kell adnunk néhány beállítást az Nvidia Vezérlőpult, és készen áll, akkor biztos lehet benne, biztosak vagyunk benne, hogy ez kizárólag dedikált grafika, ami ebben a pillanatban sokkal erősebb, mint az Intel integrált megoldások és AMD.
Figyelmeztetés:
Ha úgy dönt, hogy kizárólag dedikált grafikus tudod használni a laptop akkumulátor egy sokkal rövidebb, autonómia drasztikusan vissza fog esni, mert az Nvidia chipek fogyaszt sok energiát.

A laptop a bemutató:

Lenovo G580 laptop Intel® CoreTM i3-3110M 2.40 GHz-es processzorral, Ivy Bridge, 4 GB, 1 TB, nVidia GeForce GT 630M 2 GB, FreeDOS, sötétbarna

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Helló Cristi! Azt akartam mondani, hogy lehet, hogy a probléma a működésével Optimus technológia. Van egy Acer 5750G a i5 2410M és 540M GT videokártya, és tegye magam auto-select és professzionális 3DMARK06 hogy mindent az auto-select, amikor kinyitom a program megjeleníti a funkciók a dedikált videokártya. Azt hiszem, lehet, hogy a videokártya driver. BAFTA

  • Mirel:
    Helló Cristi! Azt akartam mondani, hogy lehet, hogy a probléma a működésével Optimus technológia. Van egy Acer 5750G a i5 2410M és 540M GT videokártya, és tegye magam auto-select és professzionális 3DMARK06 hogy mindent az auto-select, amikor kinyitom a program megjeleníti a funkciók a dedikált videokártya. Azt hiszem, lehet, hogy a videokártya driver. BAFTA

    Valószínűleg ez a Windows 8 64 vagy az Ivy Bridge grafikájának problémája, egyébként ez egy probléma, és nem csak számomra jelenik meg. Talán az Nvidia Optimus úgy döntött, hogy a 3DMark06 Intel HD 4000 grafikával indítható

    • Nem hiszem, hogy a 3DMark06-ból származik, mert ugyanazzal a verzióval rendelkezem, mint te, és nem a Windows 8 x64-ből sem, mert még mindig megvan ... csak nekem van Intel HD 3000 grafikám ... ez kicsi lehet Megyek a videó meghajtóhoz, mert különben nem tudom megmagyarázni ... A kíváncsiságból is adtam egy referenciaértéket, és 8576 pontot szereztem az autó beállításaival (ebben az esetben a GT 540M-en fut) és a 3566-at, amikor arra kényszerítettem a szoftvert, hogy folytassa a grafikát. integrált ... elég jól mondom, hogy figyelembe véve, hogy másfél évig tartom a laptopomat a Sandy Bridge platformon.

  • Hello.

    Azt akarom tudni, hogy én vagyok szabad letölteni a video oktatóanyagokat az oldalon, használati personal.ideea is, amikor csak egy bemutató uplodati tudok lőni vele felkutatása valamilyen okból automat.dintr a legjobb megoldás számomra.
    Köszönöm.

  • NewKarma:
    Én ezt a laptop ahizitionat http://www.emag.ro/laptop-asus-k55vj-sx095d-cu-procesor-intel-coretm-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-8gb-750gb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-free-dos-k55vj-sx095d-8gb/pd/E0KMNBBBM/?ref=thx_facebook és Optimus technológia működik a Windows 8 64 x.

    Talán nem érti az elképzelést, hogy a bemutató, Nvidia Optimus működik, a probléma az, hogy hajlik inkább gazdaság és ha azt szeretné, hogy játszani jó minőségű kell csinálni a tutorial beállítás lehetséges, hogy néha a frame rate csökkenés, hiszen (NVIDIA Optimus) grafikus teljesítmény igények elemzése és grafikai változások az arcát minden alkalommal, akár játék közben.
    Nagyon szép, ha fut a GPU csak odafordult hozzá, sajnos ez nem így van.
    Ma vettem észre, hogy nem csak a játék van a bug / viselkedés az Adobe Premiere nem ugyanaz, úgy érzi, az idővonal, amikor egy hatás (pl. élesítés) van egy késés, hogy belépjen a GPU. Mint amikor játékok használt beállítás használata 100% dedikált processzor.
    Mellett a technológia sem tökéletes, és a laptop mozog is.

    • Soha nem szenvedtem el a képkocka-sebesség csökkenését egyetlen játékban sem ... valami működik számomra: elemzi a megnyitni kívánt szoftvert, és megadja annak a grafikus chipet, amelyet elegendőnek tart ... vagyis nem kell történt változás a chipek között, miközben fut valamit ... csak velem történt, amikor egy régebbi játékot indítottam, hogy az integrált táblán dolgozzon, meglehetősen gyengevé válva, és ebben a helyzetben a kártya chipjének manuális hozzárendelése a szoftverhez dedikált ... számomra legalább az nvidia optimus hibátlanul működik ...

  • Megrendeltem egy laptopot egy kolléga számára http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-y570-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-750gb-geforce-gt555m-2gb-black/ és nekem jön, hogy a játékai nem mennek jól (ráncos). Telepítettem a Windows-ot, az illesztőprogramokat stb., És csak a rándulásokkal foglalkoztam. Azt hittem, hogy gyenge videokártya lenne, bár nem az. NVIDIA TÁRSASÁG AKTÍV GOMBJÁT. :))))), ezért figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Van egy ASUS, de van egy LED, amely megmondja, melyik tábla működik (kék - integrált, fehér - külön)
    Mindkét Windows telepítve 7.

  • Robert:
    Van ez a laptop comandatpt egy kolléga http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-y570-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-750gb-geforce-gt555m-2gb-black/és hozzám nem megy a játék rendesen (szaggatott). Én reintalat a Windows minden vezető, stb, és semmi sem szaggatott. Azt hittem, hogy gyenge videokártya bár nem volt. Van egy NVIDIA kártya aktiválási gombot. )))) Szóval, olvassa el a kézikönyvet. Van egy ASUS, de van egy LED, amely jelzi a tábla működik (kék - integrált, fehér-külön)
    Mindkét Windows telepítve 7.

    Nagyon érdekes, azt hiszem, van egy jobb megközelítés.

  • Cristi, hogyan működik a laptop akkumulátor, ha szeretné használni a teljes incaracat destkop eltávolítja az akkumulátort?

  • Vladutz:
    Cristi, hogyan működik a laptop akkumulátor, ha szeretné használni a teljes incaracat destkop eltávolítja az akkumulátort?

    Azt hiszem, ezt a történetet, aki húzta az elem legalább buta.
    Akkumulátor betöltés után már nem használják, amíg a laptop csatlakozik a hálózathoz, így olyan, mint ha azt a fiókba.
    Melyik lenne miért akarna bárki is, hogy távolítsa el az akkumulátort a laptop?
    Ez a Ultrabooks hogyan kell eltávolítani az akkumulátort?
    Többé nem mindenféle manővert, mint, hogy a laptop elromlik gyorsabb, mint egy asztali, ha ki van téve, hogy áramütést vagy hirtelen áramkimaradások.
    Próbálja meg használni logika történt.

  • egy:
    Hello.

    Azt akarom tudni, hogy én vagyok szabad letölteni a video oktatóanyagokat az oldalon, használati personal.ideea is, amikor csak egy bemutató uplodati tudok lőni vele felkutatása valamilyen okból automat.dintr a legjobb megoldás számomra.
    Köszönöm.

    Sajnálom, de azt hiszem, azt mondta, legalább 100 idő: nem értek egyet a letölthető oktató bármilyen okból.
    Mi 15000 egyedi látogató, zárja ki annak lehetőségét, hogy a kivételek csak vagy 1 2 emberek. Az ismertetőket 20 24 óra 7 7 nap. Ha van valamilyen kedvenc oktató hozhat létre könyvjelzőket országok számára, hogy egyetlen kattintással a bemutató, hogy tetszett. Továbbá nem tudunk
    Nem az a tény, hogy Ön, ahol nincs internet, vagy egy isten háta mögötti hely, ez nem a mi hibánk, ha ebben a helyzetben.
    Az összes oktatóanyagunk a "Nyisson meg egy böngészőt és férjen hozzá ..." -nel kezdődik, így továbbra is megnyit egy böngészőt, és hozzáférhet a hálózathoz az oktatóprogramban bemutatott valamelyik letöltéséhez vagy eléréséhez. Fizetünk egy dedikált szerverért a streamingért, hogy ezek az oktatóprogramok minden nap rendelkezésre álljanak, bármikor, miért kellene elfoglalniuk a számítógép helyét?
    Próbálj megszabadulni a Ceausescu mentalitástól: "ami a kezedben van, ez nem hazugság". Az oktatóanyagok ingyenesek és továbbra is ingyenesek lesznek, és bármilyen országból bárki hozzáférhet és megnézheti őket.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.