Nvidia Optimus Advanced beállítás a teljesítmény bónusz - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk beszélni Nvidia Optimus technológiát, és hogyan lehet a beállításokat Nvidia Vezérlőpult annak érdekében, hogy a maximális teljesítményt a nagy grafikai igényű alkalmazások és játékok.
Nvidia Optimus egy olyan technológia, amellyel fel tudjuk használni, és az integrált grafikus chip és egy külön (csak a támogatott eszközök), használják igénytől függően, asztali és irodai és az IGP használt játékok és grafikai használt 3D dedikált GPU.
Elméletileg Nvidia Optimus egy nagyon jó dolog, a laptopok / tabletták és önállóságukat, sajnos a valóságban a dolgok nem mennek, valamint a papír és tudunk felébredni timplu a játék nagyon magas frame rate csökken a Nvidia Optimus a benyomásunk, hogy itt az ideje, hogy tegyünk valamit a gazdaság.
Ahhoz, hogy a használata dedikált grafikus csak meg kell adnunk néhány beállítást az Nvidia Vezérlőpult, és készen áll, akkor biztos lehet benne, biztosak vagyunk benne, hogy ez kizárólag dedikált grafika, ami ebben a pillanatban sokkal erősebb, mint az Intel integrált megoldások és AMD.
Figyelmeztetés:
Ha úgy dönt, hogy kizárólag dedikált grafikus tudod használni a laptop akkumulátor egy sokkal rövidebb, autonómia drasztikusan vissza fog esni, mert az Nvidia chipek fogyaszt sok energiát.

A laptop a bemutató:

G580 Lenovo Laptop Intel ® Core TM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, sötétbarna

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mirel - mondta

  Helló Cristi! Azt akartam mondani, hogy lehet, hogy a probléma a működésével Optimus technológia. Van egy Acer 5750G a i5 2410M és 540M GT videokártya, és tegye magam auto-select és professzionális 3DMARK06 hogy mindent az auto-select, amikor kinyitom a program megjeleníti a funkciók a dedikált videokártya. Azt hiszem, lehet, hogy a videokártya driver. BAFTA

 2. Mirel:
  Helló Cristi! Azt akartam mondani, hogy lehet, hogy a probléma a működésével Optimus technológia. Van egy Acer 5750G a i5 2410M és 540M GT videokártya, és tegye magam auto-select és professzionális 3DMARK06 hogy mindent az auto-select, amikor kinyitom a program megjeleníti a funkciók a dedikált videokártya. Azt hiszem, lehet, hogy a videokártya driver. BAFTA

  Talán ez a probléma a Windows 8 64 és grafikák Ivy Bridge, de ez a probléma, és nem csak az én jelenlétemben. Talán Nvidia Optimus úgy döntött, hogy 3DMark06 lehet kezdeni Intel HD grafikus 4000

  • Mirel - mondta

   Nem hiszem, hogy ez az, és én 3DMark06 mert ugyanazt a verziót, mint te, vagy a Windows-8 x64 nem azért, mert én is vagyok ... csak azért, hogy 3000 Intel HD grafikus ... lehet, hogy valami kis zacskó a vezető video különben nem tudom megmagyarázni ... adtam magamnak egy benchmark, és van kíváncsi 8576 pontok automatikus beállítása (ebben az esetben fut GT 540M) és a kényszerű softu 3566 amikor járni nagyon jó integrált grafikus ... mondjuk Én figyelembe véve, hogy a laptop 1 másfél évben a Sandy Bridge platform.

 3. Hello.

  Azt akarom tudni, hogy én vagyok szabad letölteni a video oktatóanyagokat az oldalon, használati personal.ideea is, amikor csak egy bemutató uplodati tudok lőni vele felkutatása valamilyen okból automat.dintr a legjobb megoldás számomra.
  Köszönöm.

 4. NewKarma - mondta
 5. NewKarma:
  Én ezt a laptop ahizitionat http://www.emag.ro/laptop-asus-k55vj-sx095d-cu-procesor-intel-coretm-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-8gb-750gb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-free-dos-k55vj-sx095d-8gb/pd/E0KMNBBBM/?ref=thx_facebook és Optimus technológia működik a Windows 8 64 x.

  Talán nem érti az elképzelést, hogy a bemutató, Nvidia Optimus működik, a probléma az, hogy hajlik inkább gazdaság és ha azt szeretné, hogy játszani jó minőségű kell csinálni a tutorial beállítás lehetséges, hogy néha a frame rate csökkenés, hiszen (NVIDIA Optimus) grafikus teljesítmény igények elemzése és grafikai változások az arcát minden alkalommal, akár játék közben.
  Nagyon szép, ha fut a GPU csak odafordult hozzá, sajnos ez nem így van.
  Ma vettem észre, hogy nem csak a játék van a bug / viselkedés az Adobe Premiere nem ugyanaz, úgy érzi, az idővonal, amikor egy hatás (pl. élesítés) van egy késés, hogy belépjen a GPU. Mint amikor játékok használt beállítás használata 100% dedikált processzor.
  Mellett a technológia sem tökéletes, és a laptop mozog is.

  • Mirel - mondta

   Még nem történt meg soha nem csökken frame rate bármilyen játékot ... nekem működik, valami ilyesmit: elemzése szoftver akarok nyitni, és adja meg a grafikus chip találod sufient ... Úgy értem, nem tévedett, hogy a változások között chips, miközben fut a dolog ... én csak véletlenül indul egy régebbi játék futtatásához integrált alaplap így elég gyenge, és ebben a helyzetben arra kényszerült, hogy manuálisan hozzá szoftver vagy forgácslap külön ... számomra legalábbis NVIDIA Optimus hibátlanul működik ...

 6. Robert - mondta

  Rendeltem a laptop egy kolléga http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-y570-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-750gb-geforce-gt555m-2gb-black/ és gyere hozzám, nem megy a játék rendesen (szaggatott). Én reintalat A Windows összes driver, stb és nem szaggatott. Azt hittem, hogy gyenge videokártya, bár nem volt. Egy gombot, egy tányérra NVIDIA. :))))) Szóval, olvassa el az apró kézi. Van egy ASUS, de van egy LED, amely jelzi a tábla munkák (kék - integrált, dedikált fehér)
  Mindkét Windows telepítve 7.

 7. Robert:
  Van ez a laptop comandatpt egy kolléga http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-y570-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-750gb-geforce-gt555m-2gb-black/és hozzám nem megy a játék rendesen (szaggatott). Én reintalat a Windows minden vezető, stb, és semmi sem szaggatott. Azt hittem, hogy gyenge videokártya bár nem volt. Van egy NVIDIA kártya aktiválási gombot. :) )))) Szóval, olvassa el a kézikönyvet. Van egy ASUS, de van egy LED, amely jelzi a tábla működik (kék - integrált, fehér-külön)
  Mindkét Windows telepítve 7.

  Nagyon érdekes, azt hiszem, van egy jobb megközelítés.

 8. Vladutz - mondta

  Cristi, hogyan működik a laptop akkumulátor, ha szeretné használni a teljes incaracat destkop eltávolítja az akkumulátort?

 9. Vladutz:
  Cristi, hogyan működik a laptop akkumulátor, ha szeretné használni a teljes incaracat destkop eltávolítja az akkumulátort?

  Azt hiszem, ezt a történetet, aki húzta az elem legalább buta.
  Akkumulátor betöltés után már nem használják, amíg a laptop csatlakozik a hálózathoz, így olyan, mint ha azt a fiókba.
  Melyik lenne miért akarna bárki is, hogy távolítsa el az akkumulátort a laptop?
  Ez a Ultrabooks hogyan kell eltávolítani az akkumulátort?
  Többé nem mindenféle manővert, mint, hogy a laptop elromlik gyorsabb, mint egy asztali, ha ki van téve, hogy áramütést vagy hirtelen áramkimaradások.
  Próbálja meg használni logika történt.

 10. Adrian Gudus - mondta

  egy:
  Hello.

  Azt akarom tudni, hogy én vagyok szabad letölteni a video oktatóanyagokat az oldalon, használati personal.ideea is, amikor csak egy bemutató uplodati tudok lőni vele felkutatása valamilyen okból automat.dintr a legjobb megoldás számomra.
  Köszönöm.

  Sajnálom, de azt hiszem, azt mondta, legalább 100 idő: nem értek egyet a letölthető oktató bármilyen okból.
  Mi 15000 egyedi látogató, zárja ki annak lehetőségét, hogy a kivételek csak vagy 1 2 emberek. Az ismertetőket 20 24 óra 7 7 nap. Ha van valamilyen kedvenc oktató hozhat létre könyvjelzőket országok számára, hogy egyetlen kattintással a bemutató, hogy tetszett. Továbbá nem tudunk
  Nem az a tény, hogy Ön, ahol nincs internet, vagy egy isten háta mögötti hely, ez nem a mi hibánk, ha ebben a helyzetben.
  Minden oktató kezdődik "Nyissa meg a webböngészőt, és menj ...", így minden, amit megnyit egy böngészőt, és hálózati hozzáférést letölteni, vagy használja a tutorial be. Fizetünk egy dedikált szerver a streaming, hogy ezek a leírások az Ön rendelkezésére áll minden nap, bármikor, amit ők foglalják a helyet a számítógép?
  Ceausescu megpróbált megszökni mentalitás "mi van a kezedben, nem hazudnak." A oktatóprogramok és szabad marad, és bárki bármely ország képes elérni és nézni.

 11. Adrian Gudus: Sajnálom, de azt hiszem, azt mondta, legalább 100 idő: nem értek egyet a letölthető oktató bármilyen okból.
  Mi 15000 egyedi látogató, zárja ki annak lehetőségét, hogy a kivételek csak vagy 1 2 emberek. Az ismertetőket 20 24 óra 7 7 nap. Ha van valamilyen kedvenc oktató hozhat létre könyvjelzőket országok számára, hogy egyetlen kattintással a bemutató, hogy tetszett. Továbbá nem tudunk
  Nem az a tény, hogy Ön, ahol nincs internet, vagy egy isten háta mögötti hely, ez nem a mi hibánk, ha ebben a helyzetben.
  Minden oktató kezdődik "Nyissa meg a webböngészőt, és menj ...", így minden, amit megnyit egy böngészőt, és hálózati hozzáférést letölteni, vagy használja a tutorial be. Fizetünk egy dedikált szerver a streaming, hogy ezek a leírások az Ön rendelkezésére áll minden nap, bármikor, amit ők foglalják a helyet a számítógép?
  Ceausescu megpróbált megszökni mentalitás "mi van a kezedben, nem hazudnak." A oktatóprogramok és szabad marad, és bárki bármely ország képes elérni és nézni.


  Köszönöm raspuns.Nu hiánya hangminőség a probléma, a számítógép internetes 24 / 24, de nem számít.

 12. vég - mondta

  Azt mondom, hogy melyik a legjobb vírusirtó a 2013

  • Mirel - mondta

   Jelenleg azt mondják, hogy a rómaiak BitDefender, mint a legjobb a világon ... ha érdekel egy szabad engedély egy évig érvényes a BitDefender Internet Security 2013, írja yoda.ro és látom, hogy a 23, 24, január 25 is letölteni engedélyt, és csak az óra 15 16. Azt mondom, hogy előny, ha minden ingyen van. BAFTA

 13. noname - mondta

  Adrian idézet videotutorial.ro "legjobb antivírus ül a számítógép billentyűzetén"

 14. MyhayutZ - mondta

  Cristi, a szerkezet a partíciók az Ön számára? MBR vagy GPT? Szeretnék további részleteket 6 4 WIndows oldalak bitet bootolható telepítő a bot, vagy a DVD-t?

 15. Radexw - mondta

  Hasonló szoftver VirtuMVP.
  https://www.videotutorial.ro/?p=9297

 16. Vladutx - mondta

  Cristi-admin: Azt hiszem, ez a mese, aki húzta az elem legalább buta.
  Akkumulátor betöltés után már nem használják, amíg a laptop csatlakozik a hálózathoz, így olyan, mint ha azt a fiókba.
  Melyik lenne miért akarna bárki is, hogy távolítsa el az akkumulátort a laptop?
  Ez a Ultrabooks hogyan kell eltávolítani az akkumulátort?
  Többé nem mindenféle manővert, mint, hogy a laptop elromlik gyorsabb, mint egy asztali, ha ki van téve, hogy áramütést vagy hirtelen áramkimaradások.
  Próbálja meg használni logika történt.

  Arra gondoltam, ha ülsz leptop akkumulátor több laptop hő nem rontja el az idő.?

 17. Viorel - mondta

  Salut!
  Találkozott egy kis probléma, amit mondasz, a bemutató, de amikor megpróbálom futtatni az alkalmazást 3DMark06 ad nekem ezt a hibát:
  Probléma aláírása:
  Probléma Esemény neve: Appcrash
  Alkalmazás neve: 3DMark06.exe
  Alkalmazás verzió: 1.2.0.0
  Alkalmazás Időbélyeg: 4b01644c
  Hiba Modul neve: avcuf32.dll
  Hiba modul verzió: 3.10.7143.4226
  Hiba modul Időbélyeg: 509d2a97
  Kivétel Kód: c00000fd
  Kivétel Offset: 0004c6ec
  Operációs rendszer verziója: 6.2.9200.2.0.0.256.48
  Nyelv ID: 1048
  További információ 1: d97f
  Additional Information 2: d97fa0020ea8f2133bc8e2d2696a1aaf
  További információ 3: 21e2
  Additional Information 4: 21e282c66fdab9f5b24db477d46b05f5
  Olvassa el adatvédelmi nyilatkozat Online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=190175
  Ha az online adatvédelmi nyilatkozat nem áll rendelkezésre, kérjük, olvassa el az adatvédelmi nyilatkozat Offline:
  C: \ Windows \ system32 \ en-US \ erofflps.txt
  Én találkoztam ilyen jellegű hiba, és amikor próbál futtatni a különböző játékokat, kerestem megoldást az interneten, és minden, amit találtam, hogy ez lenne a probléma, mint én, az összes frissítést a mai napig, ezért tette a minden hiába. Van egy Asus a Windows K53SJ 8 64 a bitek és a víruskereső Bitdefender Total Security 2013, azt kell mondanom, hogy az Asus minden szükséges illesztőprogramok. A Windows 8 oly sok vezető mind a Windows, én 7. Remélem világos volt, és talán meg tudja mondani, hogy hogyan tudom megoldani ezt a problémát.
  köszönöm

 18. Lawrence S - mondta

  Cristi Hello!
  Szeretnék venni egy laptop márka Lenovo. De észrevettem tárgyalásokat néhány fórumokon, hogy ezek a laptopok is van egy probléma a BIOS-t. Telepítése után az operációs rendszer (bármi legyen is az) nem léphet be a BIOS-ba. Tudsz megosztani néhány információt az új BIOS-t, és ez a Lenovo laptop márka?
  Köszönöm.

 19. Lawrence S:
  Cristi Hello!
  Szeretnék venni egy laptop márka Lenovo. De észrevettem tárgyalásokat néhány fórumokon, hogy ezek a laptopok is van egy probléma a BIOS-t. Telepítése után az operációs rendszer (bármi legyen is az) nem léphet be a BIOS-ba. Tudsz megosztani néhány információt az új BIOS-t, és ez a Lenovo laptop márka?
  Köszönöm.

  Én telepített Windows 8 és simán be bios, talán azok, akiknek problémájuk fogalmam sincs, hogy mit csinálnak.
  Ha marad, hogy vizsgálja meg a google "Lenovo problémák" csak amit talál.

 20. SERGIANA - mondta

  Helló Cristi és ugyanaz a probléma, van egy Acer 5742g az NVIDIA gt540 M és az Intel HD integrált kártyát mikor telepíteni a programot, mielőtt üti videón CPUID volt egy doboz, hogy én is választani az integrált és a dedikált videokártya már Én csak akkor jelenik meg az Eszközkezelőben nem csak, hogy van egy külön videokártya Őszintén szólva nem tudom, hogy hány bit megy a videokártya.

 21. Dany - mondta

  jó. minden tekintetben a srácok, hogy egy csodálatos Trabant ... kaptam egy Lenovo g580 (modell 2189) Tudom dak elkötelezett NVIDIA GeForce grafikus kártya, megpróbáltam telepíteni a drivert a bemutató, de ez ad nekem egy hiba "nvidia telepítő nem tudja folytatni" "Ez a grafikus vezérlő nem található kompatibilis grafikus hardvert" néztük a nagy figyelmet, hogy telepítse a megfelelő illesztőprogramot. A parancs "dxdiag" a "run" Azt mondani, hogy szeretem az Intel (R) HD Graphics, meg kell említenem, hogy én nem rendeltem az NVIDIA Control Panel. kérem, segítsen nekem ... m hosszú

 22. Corleone - mondta

  Kérjük játszom Mr. Cristi mondani a program, amely megjeleníti a CPU hőmérséklet, így tudom, hogy a három, kettő és egy úgy néz ki, majdnem annyira, mint a másik két kijelző: http://tinypic.com/view.php?pic=24zm15v&s=6 . Mondja ki a hőmérséklet a laptop processzor az enyém a 2 a programok azt mutatják, hogy nekik aggódj miattam. És ahogy én is vissza őket, ha a hőmérséklet mondani 10 nap, ezért vettem: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/k55dr-sx088d-amd-quad-core-a10-4600m-23ghz-4gb-750gb-radeon-hd-7470-1gb/ . És még egy dolog, ami oldali szellőző lyukak, és majdnem olyan hideg, mint a másik viszont meleg, de nagyon kevés. Kérjük, válaszoljon nekem, és köszönöm.

 23. Costel - mondta

  Köszönjük!
  Van egy XFX GTX 260 amely Optimus Technology. Virtu MVP nem működik.
  Hogyan húzza ki a videokártya "on the fly", hogy a jelenlegi gazdaság?
  Köszönet előre.
  Kellemes ünnepeket!

 24. Bogdan - mondta

  Helló, van egy LP, mint a tiéd, ahogy néztem a beállításokat fenti mikor ott kapok 3DMark06 HD Graphics videokártyával, és én vagyok a játékos, aki sokat játszanak, és azt akarom, hogy domneavoastra as'i Súgó ! Köszönjük!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.