A Sandboxie virtuális környezet kétes szoftverek és egyebek futtatásához, teljes biztonsággal - video bemutató

Hi barátok, ma lesz egy program, amely megvédi jobb, mint egy olyan biztonsági szoftvert, itt nem vagyok utalva a programhoz antivírus, antispyware vagy tűzfalat, úgy értem egy virtuális környezet nagyon gyorsan, hogy mi lehet az alkalmazások futtatásához kétes és azon túl, megpróbálhatjuk legitim alkalmazások, amiről tudjuk, hogy néha problémákat okozhat.
A szoftver, hogy jelenleg ez az úgynevezett Sandboxie (láda homok), létrehoz egy virtuális környezetben, ahol tudjuk futtatni vagy telepíteni alkalmazásokat, egyfajta bizonytalanságban virtuális belépő a szoftvert, de nem tudja, hogy kint szoftver futtatható normálisan bár funkciókat, az egyetlen különbség az, hogy nincs közvetlen kapcsolat a más fájlokat.
Tételezzük fel az alábbiakat:
1. A Yahoo Messenger-en vagy, és egy barátom küld egy linket egy "hűvös képhez" vagy "vicces videóhoz", valójában egy nagy vírus vár rád (fejbe borotvált, tetoválva a motorkerékpárra, egy pofon a kezedben), kíváncsiság nem engedi, hogy ne férjen hozzá a "barátja" által elküldött linkhez, természetesen rájön, hogy mi következik ...
2. Ha a Yahoo Messengert a "homokozóba helyezett" virtuális környezetben futtatja, a vírus nem fog fájni, futni fog, de nem tud sehova menni, hogy kárt okozjon, és eléri a homokozó virtuális falát.
Sandboxie környezetben, teljesen elszigetelve a valós világban, már bizonyította ezt, és n bemutató, amely Letöltöttem a virtuális böngésző nem volt elérhető a normál környezetben (nem sandboxed).
Talán bonyolultnak tűnik, ha nem figyelsz, nem fogja érteni, hogyan működnek a dolgok után néz a bemutató talán lesz, hogy az én kevés gesztenyét a fej szakemberek magyarázatot, túl egyszerűnek, ezt a minden ember megérti, miről beszélünk.

Alkalmazások, induljon Sandboxie vagy sandbox (a homokozóban):
Szoftver csevegés:
Yahoo Messenger
Google Talk
tört angolság
Skype
Böngésző:
Firefox
Internet Explorer
Opera
króm
E-mail kliens:
Thunderbird
Outlook
Outlook Express
A Bat
Manager Letöltés:
Free Download Manager
GetRight
FlashGet
Ezek csak néhány típusú alkalmazások és alkalmazások hozhat malware a számítógép, akkor hozzá a listához, és keres.
Jó böngészést és ne felejtsd el, Sandboxie tudja védeni magát sokkal jobb, mint egy víruskereső védeni.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Gyönyörű bemutató! Nagyon kellett valami ilyesmi ...
    De amikor belépett a C> SandBox partícióra> a felhasználó> DefaultBox és meghajtóra (Hozhat létre annyi partíciót, amennyit csak akar? Törölheti a partíciókból?)

    • pc1990: Po softu amely képes telepíteni és játékok?  

      Igen, futás játék már telepítve van, telepítettem egy próba játékot, és megy simán.

  • kemény! jobb, mint egy ingyenes víruskereső és e-ware.asta műsor virtuális módban egyetlen dolog, amit mutattak letöltés.

  • Cristi úr, sajnálom, hogy visszatértem ugyanahhoz a témához (siettem, hogy megnézem az oktatóprogramot.) A KIS 2010-en (amelyre Ön már készített egy oktatóprogramot, amely után telepítettem a KIS 2010-t) van egy Sand Box. Most a KIS 2011-en „megosztott könyvtár biztonságos végrehajtása” -nak hívják. Kérdésem: ha van KIS 2011 (licenccel), akkor is szükségem van-e a szoftverre ebben az oktatóprogramban? Nem akarom, hogy a merevlemezen két szoftver legyen, amelyek ugyanazt csinálják. Köszönöm. ( Különben is, megvizsgálom a Sandboxie-t is)

  • Kivételes!
    Gyakran használom a virtualizációt különféle alkalmazások vagy kétes végrehajtható fájlok (repedések, kulcsok stb.) Tesztelésére, valamint a NET szörfözésére. Eddig a VMware Workstation-t használtam, csak a rendszer futott nehezebben, az erőforrások virtuális gépen történő megosztása miatt. Látom, hogy ez a szoftver megoldotta a problémát, és két előnnyel rendelkezik: biztonság és sebesség.
    Kösz a tippet.

  • Cristi kijavítja a harmadik címkét, mert azt mondja: "a leggyorsabb virtuális környezet", és nem hangzik helyesen !!!

  • Helló Cristi! Láttam, hogy egy sor útmutatók drót. Mint javaslatot bemutató vagy sorozat tutorials mintegy Photoshop, mint te. Program meglehetősen bonyolult, és azt hiszem, ez a sok házi feladatot útmutatók a program.

    • És azt is, iratkozz fel a bemutató! Gigel

      névtelenHi Cristi! Láttam, hogy egy sor útmutatók drót. Mint javaslatot bemutató vagy sorozat tutorials mintegy Photoshop, mint te. Program meglehetősen bonyolult, és azt hiszem, ez a sok házi feladatot útmutatók a program.  Idéz nekem

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.