Samsung (minden modell), vissza a gyári Android

Kedves barátaim, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk visszatérni egy régebbi verziójú Android vagy hogyan tudjuk eltávolítani a gyökér, egyedi helyreállítási és egyéni rom a Samsung okostelefonok, mint Galaxy S2, S3, S4, és S5 még S6, Notes 2, 3 Notes. 4 Note, Samsung Galaxy Alpha.
Úgy döntöttem, hogy csinálom ezt az oktatóprogramot, mert sok kérdést kaptam a következő kérdéssel kapcsolatban: „Hogyan lehet visszatérni az Android KitKathoz a Galaxy S5-en? Frissítettem az Android Lollipop verzióra, és nem tetszik "
Az eljárás a lehető legegyszerűbb. Csak a Samsung készülék USB-illesztőprogramjaira van szükségünk, az Odin szoftverre, amellyel a Samsung okostelefonon lévő stock romot és az stock romot villogjuk. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol szerezte meg ezeket az "eszközöket", megmutattam a videó bemutatójában!
Néhány tipp, mire átültetni a gyakorlatba azokat látható a videó bemutató:
- másolatot készíteni az üzenetekről, fényképekről, hívásokról és más fontos adatokról egy másik eszközön. A flash rom vaku folyamat során a készüléken lévõ adatok elvesznek. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor már van egy oktatóanyag a szöveges üzenetek és a hívásnaplók mentéséről. Az oktatóprogram az "SMS biztonsági másolat" kifejezéssel található a jobb felső sarokban található keresőmezőben.
- A teljes folyamat megkezdése előtt vegye ki a micro SD kártyát a telefonról.
- próbálja meg az eredeti adatkábelt használni
- A Samsung illesztőprogramok telepítése előtt tiltsa le az antivírusokat és a tűzfalakat, és tartsa letiltva őket az egész készlet visszatérése során.
- Ne használjon USB HUB-ot vagy más hosszabbítót / közbenső terméket a telefon adatkábelének a számítógéphez vagy laptophoz történő csatlakoztatásához
- ha lehet, használjon laptopot az egész folyamat során. Ha a villogás alatt áramszünet fordul elő, akkor használhatatlan okostelefon lesz
- ne csatlakoztassa az adatkábelt a számítógéphez a számítógép első USB-portjain keresztül, használja a hátlapon közvetlenül az alaplapból származó USB-portokat.
- Ne törölje a villogást, ne erőltesse erősen az Odin alkalmazás ablakot, és a villogás közben ne húzza ki az adatkábelt.
Most, hogy ezt mindent tudomásul vettünk, továbbmegyünk és telepítjük a SAMSUNG USB illesztőprogramot. Ezután letöltjük az Odin-t és az stock romot a videó bemutatójában említett webhelyekről. Ezután az eszközt letöltési módba kell állítanunk, a következő lépések végrehajtásával: zárjuk be az eszközt, nyomjuk meg egyszerre a Hangerő -, Bekapcsoló- és Otthoni gombokat, és tartsuk őket addig, amíg a „Figyelem!” Üzenet meg nem jelenik. majd nyomja meg a Volume + gombot a letöltési módba lépéshez.
Csatlakoztassa az adatkábelt a telefonhoz, a számítógéphez vagy a laptophoz, futtassa az Odin-t adminisztrátori jogokkal, kattintson rá a jobb gombbal, majd kattintson a „Futtatás rendszergazdaként” elemre, kattintson az AP gombra Odin felületén, utat enged a fájlnak… tar. md5 ”, amely az stock romot jelöli, törölje az„ Auto Rebot ”négyzet jelölését az Odin felületen, kattintson az Start gombra az Odin szoftver felületen, és türelmesen várja meg, amíg az stock rom flash folyamata eléri a végét.
Miután a villogó folyamat befejeződött, tartsa lenyomva a Hangerő +, Bekapcsoló és az Otthoni gombokat mindaddig, amíg a telefon visszaszerzési módba nem lép (készletek helyreállítása). Itt keresse meg a hangerő-szabályozó gombokat a „Gyorsítótár-partíció törlése” parancsig, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztott parancshoz, válassza a „adat törlése / gyári alaphelyzetbe állítás” parancsot a hangerőszabályzó gombokkal is, nyomja meg a bekapcsológombot a parancs megerősítéséhez, válassza az „Igen” parancsot. - törölje az összes felhasználói adatot ”a hangerőszabályzóval is, majd erősítse meg a Bekapcsoló gombbal. Néhány másodperc várakozása után, amíg a telefon törli az összes adatot, válassza a „Rendszerindítás most” parancsot, és nyomja meg a bekapcsológombot a megerősítéshez.
Óvatosan és türelmesen jött vissza I újratelepítése vagy Android KitKat A Samsung okostelefon. Ugyanezt a módszert lehet használni, hogy megszüntesse a kiváltó vagy gyökerestől kitép tenni, hogy megszüntesse, vagy távolítsa el az egyéni behajtási ROM egyéni rom helyreállítása érdekében az állomány. Egy jó bemutató, és könnyen a gyakorlatba átültetni, mielőtt elmész Samsung eszköz garancia.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (229)

  • Van két eszköz, amely megkapta az Lollipop 5.0.2 és ez nagyon jól működik, ez egy tablet LG SONY Z2 G3 és kompakt.
    Úgy értem G2 mozog sokkal jobb, és már nem melegíti játékok és még sok minden más te és stabilizálódott az akkumulátor és a GSM + Wi-Fi jel.
    Sony Tablet mozog egy kicsit gyorsabb, mint a 4.4.4, és akkor több akkumulátor, plusz ez a funkciója Move SD kártya alkalmazások, amelyek 4.4.4 van, plusz javulást a kamerát.
    Nagyon elégedett vagyok azzal, hogyan mozog és optimalizáció készül az LG és Sony- A weboldal a legjobb.
    !!! A Samsung mindig siet, és mindig "a malomban" veszi azt, még az S6-ot is. Láttam egy cikket, hogy problémái lennének a többfeladatos feladatokkal, hogy működni fog a LAG-val. Daia Azt is megváltoztattam a gyártómat, mert csak a Szervizen keresztül voltak problémáim a Samsungmal.

    • Üdvözlet, régen android 5.0.1 volt az s4-en, de úgy tűnik, hogy gyorsan elfogyasztom a baktériumaimat, és azt gondoltam, hogy a 4.4.2-re való visszatérés a megoldás a problémára, valójában felmelegszik, és nem tudom, miért, és így a baktériumok elmennek ... a kérdésem: tehetem-e androidot az s6-ról, azaz a 6.0.1-ről az s4-re? A 7.1.1-et is feltettem, de volt néhány hibája ... jól sikerült. bemutató még 2017-ben is megy

  • Üdvözöljük, Adrian! Kiváló bemutató, mint mindig, öröm nézni rád.
    Ismerek valakit, aki panaszkodott a Lollipop miatt, különösen a HTC ONE (M7) akkumulátorának élettartama miatt. Egy egyedi ROM-ot tettem rá az XDA-tól, és most elégedett vagyok. Emlékeztetett azokra az időkre, amikor Odin-t villogtam, a Sammobile oldalra is, egy ideje óta nem volt Samsung okostelefonom, elfelejtettem a felhasználónevemet / jelszavam a Sammobile oldalon . Úgy tűnik, hogy az oktatóprogramom megtekintése közben arra gondolok, hogy vásárolok-e egy Galaxy Alpha-t, nagyon szeretem, ahogy néz ki, plusz nincs túl nagy képernyő. Megnézem, ha úgy döntök, hogy vásárolok egyet, vagy várok egy kicsit. :)
    Üdvözlet és útmutatók annyi új és hasznos dolgok amelyből megtudjuk!

    • Volt egy Galaxy Alpha néhány nap, és azt tudom mondani, hogy én kellemesen lenyűgözött. Úgy éreztem, hogy Fasnet S5. Ha valami csalódást okozott nekem, ez volt az akkumulátor, hogy van egy nagyon kis tartományban.

      • Hi tudod, hogyan kell csinálni gyökér Samsung tab3 T113 megváltoztatása nélkül az eredeti felületet miss superSU táska és nincs más rum

      • Jó. Van egy samsung 2 és dekódolása a sim lite. Ha letölti az új zöld létesítmény dekódoló Lágyabb elveszítem érzékeit.

      • Szia! Sajnálom, nem tudom, hogy jól írok-e .. Súlyosabb szoftverproblémám van egy S6 éltel .. valami ilyesmivel foglalkozik? találkozott valakivel, aki foglalkozik, és van ötlete, mit kell enni? azaz aki mindenféle problémával szembesült, és nem az enyém megtanulására :-D köszönöm!

  • Szervusz. Van egy kérdésem, van egy S3-mal, és az utóbbi időben észrevettem, hogy nehezebben mozog, mint az elején. Mindenféle alkalmazással próbáltam, amelyeknek meg kellett volna tisztítaniuk a telefonot a nem kívánt fájlokról ... De ez a lépés hiábavaló volt. Gondolod, hogy az eredeti szoftverhez való visszatérés, amikor bemutatja nekünk, a telefonomhoz hasonlóan az elején mozoghatna? Köszönöm, és arra várom a választ, akiknek sikerült visszaállítani a telefont.

  • Szia. Nekem van egy N-3 9005-as galaxis megjegyzésem, amelynek 4.4.2. február 12-től a gyár 2014 ROM-ja volt. Néhány hónap elteltével 4.4.2. július 28-tól kezdődően megjelenik a 2014 ROM (ennek a ROM-nak az a problémája, hogy az akkumulátor gyorsabban merül fel). Megpróbáltam visszamenni a készletbe a gyárból Odin útján, de a probléma az volt, hogy nem működött rendesen a készlettel (a kamera nem működött rendesen, nincs hangom ...). Megállapítom, hogy nem vagyok kezdő valami ilyesmire, és még meg is próbáltam A knox 2.0 miatt van, vagy mi lenne a probléma, ha az állomány visszatér ??? ms.

    • Törölje cache partíció egy adott, és törölje adatok / gyári beállítások visszaállítása az állomány helyreállítási után nézni flash ROM?

        • törölje cache partíció tettem, de adtam törölje gyári beállítások visszaállítása a telepítés után állomány ROM, de nem tettem degeaba.precizez folyamat legalább 2 3-szor, és már nem működik megfelelően.

          • Hi Van egy Samsung s6 replika, és nem sétálni sem netul wifi kártya telepítéséhez ajutatima kérem várjon pontosan a címet mail.multumesc

          • Ha beszélünk Samsung Galaxy klón S6, azt kell mondanom, hogy fogalmam sincs.
            A klónok mint Kinder tojás, soha nem tudhatod, mit talál.
            Valószínűleg ők használják a legkevésbé hatékony összetevőket, és talán optimalizáló szoftver komponensek ezen klón Samsung Galaxy S6 hiányzik.
            Figyelem!
            Ne próbálja telepíteni semmilyen hivatalos ROM Samsung Galaxy S6 ezen klón, mert biztosan fáj.

      • Nézd meg most, hogy küzdök, elkészítem és megszerezem a szoftvert egy Samsung galaxy S 2 telefonon, és nem tudom, hogyan kell csinálni. Segítsen nekem egy tipptel, hogyan készíthetem el a szoftvert telefonra? Hogy akarok egy Android 4.4.3-at

        • Segítünk adományt megy vissza az iskolába, akkor nem lehetett írni, és azt szeretné, hogy Android telefon. Ha ez a helyzet, megyek, hogy tette a android telefon egy majom a dzsungelben, mintha nem tud írni, de tudja, hogy android? Először tanulni egyszerű dolgok, mint az olvasás, kiment a házból, a román után adja át a fejlett cucc, mint a zárt szájjal, és tedd a telefon szoftverének. By the way, ő figyelte a klip, hogy a férfi elmagyarázta.

  • Van esély egy bemutató a maga nemében az LG?
    Van egy G3-mal, amelyet gyökereztem. Most van egy repedése, és el akarom küldeni a jótállást, de egy fórumon olvastam, hogy egy pontosan ugyanazzal a problémával küzdő felhasználó garanciáját törölték, mert úgy találták, hogy a telefon gyökérzetében van.
    A felhasználó azt mondta, hogy megszűnt a gyökér, és nem értette, hogyan találtak.

    • A jelenlegi egyedi helyreállítás után észlelték. A férfi eltávolította a gyökért, de elfelejtette a helyreállítást.

      • Helló, Cristian ... meg tudod mondani, hogyan kell eltávolítani .. eltávolítom a helyreállítást. köszönöm .. Várom a választ

      • Olvassa el és írásbeli utasításokat a Download gombra SamMobile (látható megjelenítésére bemutató) van írva, és milyen verziójú Odin használható vaku-uire.

        • SamMobile vezetők, de nem nyújt állomány ROM, jobban odafigyel a tutorial. Én találtam őket könnyebb keresés a feltételek SamMobile csak SM-T235 semmi előtt vagy után

  • Szervusz. Problémám van. Van egy Samsung Note 3 a marokkói CSC-vel, amelyet az Altex Romániától vásároltam. Van ötlete, hogy lenne-e probléma a Lollipop telepítésekor a romániai CSC-vel? Tisztelet és tisztelet

  • Üdvözlöm, mit csinálsz több tiszteletet!
    Nekem van egy galaxis Anglia s3 vásárolt az eBay-en már 4.3 android logo induláskor már Q2, azt hiszem ez volt dekódolt a hálózatról, ha a kockázat nem adja át az eredeti rum, hogy felébredjen a telefont CODA ebben a hálózatban?
    Köszönjük!

    • Attól függ, hogy dekódolja-e. Ha az IMEI dekódolta, akkor probléma nélkül újra feltöltheti a romot. Az IMEI dekódolt telefonja dekódolt marad, függetlenül attól, hogy mit teszel vele. Ha az "egzotikusabb" szoftverek dekódolják, akkor fennállhat annak kockázata, hogy újra kódolni kezd, ha átvált az eredeti rumra. A telefonnak gyökere volt a vásárláskor. Van-e olyan alkalmazásod, mint a GalaxSIM Unlock? Ha igen, ez azt jelenti, hogy ideiglenesen becsapják / dekódolják egyes alkalmazásokon keresztül, és a készletbe való visszatérés kódolhatja.

  • Adrian azonos azonos telefont, és minden van, Olaszországban és szeretnék visszatérni Andorid kitkat, Mondd el kérlek, hogyan akkumulátort utolsó változata 5.0 instalato és ha gyorsan reagálni lafel multitasking gomb.

      • Pff mindez nebu kezdődött, amikor én adtam frissítéseket nyalóka. Akkor azt mondtam, hogy visszatérjen a KitKat. Nem tudom, melyik verzió, kerestem és találtam, ami szükségszerűen kell lennie Romániában. Minden jó most telepített egy régi (vagy más: and4), de volt csc'ul román. Aztán úgy döntöttem, hogy telepítse a változat Anc1 de Olaszország volt, persze rájöttem, hogy nem telepítette a megfelelő firmware a többi Odin telefon világít olasz (vagy román nyelv nem lett telepítve benne). Aztán érdeklődő nekem jobb, mint megtudtam, a megfelelő firmware rómaiak (Akit mellékelt fent). Abban a hitben, hogy végül sikerült neki a fejét, meglepetés! : A telefonom magyar (SCS HUX helyszínen; még a román nyelv telepítve). De még mindig súrolja nekem az egész idő alatt azt a dalt, amikor "áramkör", hogy adjon nekem a telefont fejjel lefelé, és mindig ezt mondom, mert én volt probléma emailul..nu frissítik. Azt hiszem, a hiba tettem, és szája, amikor én meg ezt a célt, és javasolta a firmware Önnek, de megnéztem a CCS AP ne instaleze..oare amit tettem, jó vagy rossz :))?
        A telefon most megy rendben; minden eredeti benne gyári / hivatalos. De én nem tudom, miért CSC nem Romániában, mint amikor megvettem, még az országban az átlagos galaxis, és nem tudom, hogy miért elrontotta mindent tettem jobb ... Lehet, hogy én vagyok a firmware rossz, amikor feltettem a nyelvet, akkor az összes italiana..dar Magyarország !!! Nem értem, hogy hol és hogyan: / ...
        Mit csináltam rosszul, és hogyan kell változtatni CSC rummal?

  • Helló, kérdésem is van, kérem ... van egy s3-mal, és szeretném elnevezni az 5.02-es verziómat (az xda-ra). Gyökerezem a telefont, hogy problémamentesen megyek a helyreállításba, és megvan az egyéni menüm, nagyon jó, de amikor beléptem a rom telepítésére, annak ellenére, hogy az archivált verziót (+ gapps) a telefon memóriájába tettem, nem látom őket, nincs ott semmi. és ha az SD-kártyára teszem őket, látja őket, és elkezdi telepíteni őket, de egy pillanatra összeomlik (hiba). és továbbra is ragadt a helyreállításban. a probléma az, hogy miért nem látja archívumaimat a belső memóriában? előre is köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.