Antivirus wi-fi router, hálózati biztonsági

Az Asus router egyik napról a másikra gazdagodott firmware frissítés, amely néhány nagyon hasznos új funkciót.
Új funkciók a biztonságra és a sávszélesség-menedzsment. Ezek az úgynevezett:
1. AI védelem (Security TrendMicro)
2. Adaptive QoS (sávszélesség menedzsment)
Ha még nem kapta meg a frissítést, akkor villogni-ui Merlin egy olyan egyedi firmware a router Asus. Legyen óvatos, a készülék kompatibilisnek kell lennie, különben nem fog működni.
Cu AI védelem Van védelem minden eszköz csatlakozik a routerhez, beleértve a tablettákat, vagy telefon. Ráadásul nem kell telepíteni semmit, minden rendben van router. Egy másik funkció javul együttműködve TrendMicro szülői kontroll, amely most lehetővé teszi számunkra, hogy blokkolja csak bizonyos típusú szolgáltatások és weboldalak (nagy gyermekek szüleinek kíváncsi)
Cu Adaptive QoS Tudjuk csökkenteni a sávszélesség (internet) Egyes készülékek és nőhet a többiek. Amellett, hogy Adaptive QoS láthatja, hogy mely oldalakat vagy szolgáltatás eléréséhez minden eszköz.
Alig tudom elhinni, általában a gyártók nem javítja eszközök után már eladta. Asus helyett tanúskodnak felelősség és részvétel.
Ez a tendencia a javulás firmware-ben megjelent a Fujifilm, ami javította hihetetlenül nehéz X-Pro1 szobák és X100, ezáltal növelve az emberek bizalmát a vállalat, azaz az értékesítés. Tudod, mit mondanak „Ügyfeleink, mi mester”.
Ne felejtsd el! Ha azt szeretnénk, hogy mutassa meg, hogyan kell blokkolni bizonyos kategóriáit oldalak és szolgáltatások DNS-en keresztül (ingyenes router és a szabad szoftverek), kérem tudassa velem a megjegyzés mezőben pontosan mit szeretne blokkolni (honlap, szolgáltatás, stb) .Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Constantin - mondta

  Hi, Cristi ha meg tudod csinálni a tutorial ezzel a router repeater módban szerettem volna sok haszna, ha tudsz tetszik annyira. Hadd magyarázzam, miért kell használni (én és a testvérem él a parttól mintegy 25-35m, van internet kapcsolat és a jó sávszélesség itt Spanyolországban, és azt akarja, hozzájárulok, hogy ossza meg az én internet-kapcsolat segítségével wifi részein pénz) Most azt gondolom, hogy ha veszünk két router, mint te is: im hagyva az én router, hogyan cumnatu repeater módban is használja, amire szükségünk van, kifejezetten az ő otthonában Nem kell az akadályokat, a leptop helyén lenne egy jel, hogy a házát, de azt akarja, hogy wifi az egész házat. Még egyszer köszönöm.

 2. Emil - mondta

  Helló Cristi,

  Kérjük, bemutató, amely képes blokkolni bizonyos weboldalak segítségével DNS.

  Köszönjük!

  • Tettem a listán, most várni néhány amatőrök megjegyzésekkel.
   Ezek nagyon egzotikus témák, amelyek nem igazán „karrier”, így kérjen több vélemény kérésével egy adott témáról.

   • Costelina - mondta

    Cristi és üdvözlöm feliratkozni a következő bemutató (ha akarsz csinálni)
    tudjuk, hogy az internet egy kétélű kard
    de miért nem nézett a dolgok pozitív oldalát

   • György - mondta

    hello!
    Egyetértek a javasolt kapcsolódó témakörre blokkoló oldalak és hozzátenném plocarea számítógépek hozzáférését a router, IP vagy MAC-lock!
    Köszönjük!

 3. Dan - mondta

  Helló, kérjük recoamanzi a router, így tudok a jel ok az egész házban (otthon a földön, 5 szoba).
  Próbáltam egy Tp-link WR841N, de nem egészen ezt a munkát
  köszönöm

  • Próbálja meg tedd kellős közepén a ház, közelebb a mennyezet, és ha az antenna a mennyezetre, hogy lefelé.
   Az biztos, hogy kerül az egyik végén a ház.
   Azt tanácsolom, hogy próbálja meg azt, amit a fent javasolt Mielőtt pénzt dobni egy másik router.
   Azonban, ha „Ásító” Azt javaslom AC68U vagy AC87U Asus.

 4. Daniel - mondta

  Véleményem szerint ez butaság és a víruskereső router becsületes, amire szükségem van, ha van a PC és a mobil víruskereső, nincs router, és még jelszóval Mobile jól megy netul és leptop, nem tudom, miért uni akarjuk, hogy bűnrészesek őket, hanem egyszerűen aicea gondolok restrikciós helyek vagy striming, és állítsa mit adjon nagyobb sávszélességet másik buta, őszintén szólva azt vártam, minden egyébbel, de engem vidotutorial csaltam amarnic.pa

  • Adrian Gudus - mondta

   Hála fidbecul adott aicişiea! És többet vártunk tőled. (Szarkazmus)

  • Marius L. - mondta

   A szint „szakmai” ezen a területen van a tény, hogy úgy gondolja, hogy nem kell a Wi-Fi hálózati jelszót. „Smart” választás ... Úgy néz ki, úgy gondolja, ha a jelszó Wi-Fi hálózat, akkor befolyásolja a módot, ahogyan működik nettó mert azt mondják,”nincs jelszó még router és jól működik a nettó mobil és a leptop”. A másik dolog, hogy otthagyott megzavarodott, hogy nem találja hasznosságfüggvényét sávszélesség-menedzsment és a restrikciós helyek. Ha tudja, hogy még csak nem is az amatőr egy olyan területen, jobb csendben maradni órákat adnak a fentihez hasonló.

  • SorinC - mondta

   Te egy zseni vagy! Miért nem gondoltam erre? Amikor hazaérsz, távolítsa el az összes jelszót minden vagyok, és szar sebességgel gigabit.Da biztonság és így tudjuk, hogy az emberek mindig jó, és soha nem árt

 5. alc - mondta

  Salut! Érdekelne egy tutorial, hogyan kell blokkolni bizonyos weboldalak segítségével DNS. Köszönjük, hogy mit cee

 6. Tamás - mondta

  Kedves Cristi, várj egy tutorial DNS blokkoló egy D-Link router

 7. György - mondta

  Hello! Kérjük sa_mi mondani, ha a Windows Defender egy víruskereső programot; Vettem egy laptop a Windows Defender és Windows 8 és szeretném tudni, ha én is számíthatok ezt a programot, vagy meg kell telepíteni semmit. Köszönjük!

  • Az utóbbi időben határ közötti víruskereső / antispyware és mások, ez elhalványult nagyban.
   A Windows Defender olyan jó, mint mások megoldásokat.
   Én használni, és nem volt problémám.
   Az igazi fenyegetés most jönnek más irányból, és így a víruskereső már nem mi egykor volt.
   Ha ez figyelmes, és nem kap egzotikus helyszínek, minden anti malware szoftver jó.

 8. Ervin Szondi - mondta

  Talán nem ártana egy gyors oktatóanyag, és mintegy uire a Merlin

  • bogdan - mondta

   Egyszerűen letölthető itt https://www.mediafire.com/folder/bkfq2a6aebq68/Asuswrt-Merlin firmware a forgalomirányító típusa van, bemegy a beállításokat, és így Administration, Firmware frissítés feltöltése a firmware, hogy descarcat.Ca fog menni, hogy egy jó router, hogy hozza vissza a beállításokat (például a gyári), mint az első alkalommal vásárolt ..
   FIGYELEM: Töltse le a firmware jobb tégla-megútálja egyébként is (rendetlenség) router véglegesen.

 9. shonny - mondta

  Cristi minden tiszteletem az elvégzett munkát. És az ötlet az Asus is kiváló.

 10. Ciprian - mondta

  Van valami DD-WRT vagy OpenWRT on? Szeretnék telepíteni egy egyedi firmware én TP-LINK

 11. Camy - mondta

  Jó estét .I Érdekelne a DNS blokkoló

 12. Augustin - mondta

  Szia Cristi, tekintse meg a bemutató „Hogyan készítsünk egy honlap vagy egy blog joomla kezelõfelületének segítségével böngésző oktatóvideót”, azt kérjük, hogy mondja meg, hogyan webhely otthoni számítógépes szerver havonta fizetendő ( hosting). köszönöm

  • Ha tartomány és DNS helyesen van beállítva, azaz ha tesz dobja a böngészőben reagál hosting oldalon, akkor csak meg kell mozgatni a fájlokat, és az adatbázis helyben hosting.
   Akkor hát a phpMyAdmin adatbázis (adatbázis export), és helyreállítsa a fizetett tárhely.
   Ezután másolja a fájlokat a gyökérben van könyvtárakban (httpdocs) vagy (www).
   Te ott egy adatbázis felhasználói nevet és jelszót megegyeznek az a helyi, majd behozott phpMyAdmin a tárhely (import adatbázis)
   Fájlok átviteléhez Honlap sfauuiesc az FTP használatát, mert gyorsabb.
   Egy jó ftp kliens WinSCP, amit használni magam.
   Ez elég egyszerű. Ez néhány percet vesz igénybe.

 13. Aurel - mondta

  Cristi Hail! ... Te és minden látogató, függetlenül attól, hogy milyen szintű ismereteik terén, kivéve a butaság és a megalománia olyanok, akik nem is tudják, hogy pontosan Romaneste ...
  Azt is tart egy ASUS AC66U és után néz videotutorialului „futottam” a hivatalos honlapján, ahol találtam egy új firmware-t, majd a „kopogás” a Merlin és telepítettem a legújabb verzió megjelent 27.04.2015.
  Sajnos nem vezették be (még) „a védelem” és más szülői felügyelet opciók és firmware AC66U. Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy kis információt ebben a modellben.
  Self!

 14. Vasile - mondta

  Ha vírusirtó számítógépes (BitDefender) nem verik a fejüket a router?

  • Ez nem munka! Ez a víruskereső router teszi a dolgát zavarása nélkül PC semmilyen módon. Azt vizsgálja a címeket hozzáférést, és segítségével elérheti őket, vagy sem. Ugyanakkor, ha már fertőzött a másik, hogy egy USB stick például, és kapsz egy PC keylogger (spyware), a router nem teszi lehetővé a keylogger küldeni lopott adatokat az interneten, más címek . Ez alapvetően egy felügyelt kapcsolatot minden oldalról.

 15. IOnUtz - mondta

  On N65U még nem kapta meg a frissítés ...

 16. toni - mondta

  Ahogy kisütés programu

 17. George stamatin - mondta

  Néztem Cristi jó tutorial a víruskereső asus de nem vagyok érdekelt, hogy a DNS-blokkoló köszönöm

 18. Liviu - mondta

  Gratulálunk és köszönjük, hogy ez videotutorial, valamint sokan mások előtt.
  Érdekelne a DNS blokkoló.
  Jó napot mindenkinek.

 19. Laurentiu Marica - mondta

  Helló Cristi
  Köszönöm a fáradozását minden zii szeretném tőled, amikor tudod csinálni egy virtuális bemutató azok számára, akik nem rendelkeznek kábel sztereó mix funkció az operációs rendszerben.
  Köszönöm az idődet!

 20. Rávan - mondta

  Nagyon jó tutorial ... Tovább vár ismertetők a routerek és beállítások

 21. ViorelR - mondta

  Köszönet és nézek tutorial „letiltásával DNS”

 22. Radu - mondta

  Hi Cristi, mondd, néhány jó legyen szíves egy Firefox Addon blokkolja a reklámok különböző honlapokon ... fáradt vagyok rájuk mindig közel.
  Köszönöm.

 23. Costel - mondta

  Cristi Szia, köszönöm a bemutató, és kérjük, hogy van ideje, hogy a bemutató a beállításokkal AC56 Asus router csatlakozni VPN-en keresztül (akár egy okostelefonról VPN-en keresztül), és esetleg a RADIUS szerveren bemutató minden ASUS router. Előre is köszönöm.

 24. Vasi - mondta

  Hello!
  Cristi, akkor mondj nekem valamit Asus RT-AC87U AC2400, érdemes € 220 adni neki? (Amazon)
  Láttam a hirdetést a youtube-on hivatalos - https://www.youtube.com/watch?v=JP7wfMZHTfY Úgy néz ki, nagyon jó, de ... megéri, amely ezt a pénzt a vezeték nélküli router, mivel a lakás nappali van 90 nm-es, és adott eszköz: tel.mobile 5, 2 laptopok és a nyomtatót a Smart TV wifi.
  Köszönöm.

 25. decebal12345 - mondta

  Hello.
  Láttam, hogy „Disable vendég bejelentkezés Share Network Place” jelenik meg az „Igen”.
  Ha bemegy USB Aplication / médiaszolgáltatásokról és szerverek és a „Hálózati hely (Samba) Share / Cloud Disk”, és törölje az „Allow vendég login” szkennelni tűnik számomra „Yes”.
  Sajnos ezen a módon a hálózat nem látja a filmet a botot a router. Én csinálok valamit rosszul?

 26. Alin - mondta

  Szia Cristi, tedd nagy bemutató blokkolt oldalak DNS !!! Ez nagyon hasznos, mert így otthon és a munkahelyen

 27. florin - mondta

  Cristi Hello, van egy TP-LINK TL-nélküli modell WR740N I megváltoztatta a jelszót, és nem tud bejelentkezni nekem a telefont (Lumia 520). Azt állítani a vezeték nélküli hiába. A telefon megpróbáltam, és én csatlakozni más hálózatokhoz, minden gond nélkül. Valami ötlet mit tehetek?

 28. Kérjük, bemutató, amely képes blokkolni bizonyos weboldalak segítségével DNS.

 29. Hi Cristi, akkor egy leírást, hogyan routerek blokkolja a hirdetéseket közvetlenül Asus? Köszönet

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.