A probléma megoldása a Windows 8.1 Wireless Connection Limited

Helló barátaim, ma megoldjuk a Windows 8 vagy 8.1 "Korlátozott kapcsolat" vagy "Nincs kapcsolat" vezeték nélküli kapcsolat problémáját.
Még ha hivatalosan nem is ismerték fel, ez egy hiba az új Windows 8 és 8.1 operációs rendszerekben. A Windows 8 vagy 8.1 rendszert használó felhasználók egyidejűleg üzenetet kapnak a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, ahelyett, hogy "Csatlakoztatva" vagy "Csatlakoztatva" írnának, a "Korlátozott kapcsolat" vagy "Nincs kapcsolat" üzenet jelenik meg a román korlátozott kapcsolaton.
A probléma találkoztam vezeték nélküli eszközök Windows 3 8.1.
Találtam két javításokat, ha az egyik nem működik, próbálja meg a másikat.
megoldások:
1 módszer.
Ugrás: Vezérlőpult \ Minden Vezérlőpult elem \ Hálózati és megosztási központ, itt kattintson a csatlakoztatott hálózatra, és lépjen a Tulajdonságok \ Konfigurálás elemre, itt lépjen az Energiagazdálkodás fülre, és törölje a jelet a „Engedélyezzék a számítógépnek az eszköz kikapcsolásához” jelölőnégyzetből. energiatakarékosság ”. Indítsa újra a számítógépet, és ellenőrizze, hogy a vezeték nélküli hálózat most működik-e. Ha nem működik, próbálja meg a 2. lépést.
2 módszer.
Vezérlőpult \ Minden Vezérlőpult elem \ Hálózat és megosztási központ, itt kattintson a csatlakoztatott hálózatra, és lépjen a Tulajdonságok \ Konfigurálás elemre, itt lépjen be az "Illesztőprogram" fülre, és pontosan úgy változtassa meg az illesztőprogramot, mint az oktatóprogramban.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy van más vezeték nélküli kártyák és valószínűleg több vagy kevesebb vezetők a listán, ha csak a Microsoft vezetők, akkor telepíteni kell a hivatalos driver a gyártó honlapján.

Ha a vezeték nélküli hálózati kártya nem jelenik meg egyáltalán Eszközkezelőben azt jelenti, hogy nincs telepítve, és telepíteni kell az illesztőprogramot a gyártó honlapján.
Ha nem tudja, hogyan és hol kell letölteni a járművezetők, azt javasoljuk, hogy nézze útmutatók kezdve illesztőprogramok, Több gyártó fedezi.
Azt reméljük, hogy legalább az egyik e két módszer a probléma megoldására. Megbeszélések, javaslatok és pletyka látjuk a megjegyzések rovatban.
Ha van egy kis megjegyzés a bemutató során, mondja el nekünk a megjegyzések rovatban!
Sok szerencsét!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (94)

  • Cristi boot szektor lehet mozgatni az egyik válaszfal a másikra. Az én helyzetem a következő volt
    A számítógépen körülbelül 2 évvel ezelőtt egy barátom telepítette a Windows xp-t. Alex nem tudta, mit kell enni a számítógépes tudományban, kivéve nagyon homályosan. Telepítettem a Windows 7 rendszert dupla rendszerindítóval egy partícióról. Nagyon jó, hogy ezt már néhányszor megtettem, de most meg akartam formázni a partíciót xp-vel, hogy csak a w7 maradjon. Megpróbáltam formázni a partíciót a w 7-es segédprogrammal, de nem sikerült. Azt mondta, hogy valami olyan, mint a Windows, nem tudja befejezni ezt a műveletet. Alex nem engedi magának, hogy töltse le a mini eszközpartíció varázslót a C partíciót (xp partíció), bár a mini eszköz állapotában a rendszerindítást és az aktív állapotot írta. Készítettem egy biztonsági másolatot a keriverrel, de csak az E partíción (partíció w7-rel), és formáztam a C. Minden jó és szép a számítógép következő újraindításáig, amikor gyönyörű hibát kaptam az egész képernyőn, mivel nincs több indító szektor vagy valami
    Reyolvat probléma én újratelepíteni ablakok, de a kíváncsiság 7 boot szektor tudja mozgatni, és hogyan?

    • Normális esetben, ha bármit megtehet, sajnos bonyolult és kockázatos esetén egy lemezt, hogy van fontos adat.
      A legjobb, ha telepíti az első alkalommal is, a későbbi változásokat nehéz, időigényes és kockázatos.
      Attól függ, hogy a merevlemezen, de általában műveletek, mint ez is több, mint egy friss telepítés.
      Ha csak érvényteleníti egy bejegyzést boot manager, akkor egyszerűen törölheti msconfig.

  • Érdekes bemutató: A "korlátozott kapcsolat" kapcsán a 8-as és néha a W7-es 64 bites "korlátozott kapcsolat" problémájával is találkoztam. Remélem, hogy kiszabadulok a bajból.

  • Hi Cristi,
    Ez az üzenet nem kapcsolódik videotutorialul've csak tenni, de köze van az egész tevékenységet, amely nevében azoknak, akik követik, köszönöm. Videó az órák sokat segített.
    Noha több hónap telt el az Apuseni-hegységben lezajló repülőgép-baleset óta, még mindig felháborítom az állami intézmények képtelenségét megtalálni a repülőgépet, bár Dr. Radu Zamfirnak okostelefonja volt. A telefonnal készített, digitális engedélyezve, majd e-mail címre elküldött egyszerű digitális fénykép segíthet megtalálni a repülőgépet. A fentiek értelmében 6 videó oktatóanyagot készítettem, amelyek mindegyikének címe: „Dr. Radu Zamfir két perc alatt megtalálható!”. A lejátszási lista a következő címen található:
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLKf-v24fiJRcmCdZWcRP7FIbJjetUHtl5
    Megtiszteltetésnek venném, ha volt a legkevesebb idő, hogy az alábbi videotutoriale és mivel a tapasztalat azt sugallják, hogy mit kell tenni, hogy ilyen módon az úgynevezett lokalizáció.
    Köszönjük!
    Cornel Goia

  • Cristi most már sokkal ezelőtt azt mondta, hogy néhány oktató a Windows Phone és a kollégája Adrian már tanulmányozza a Windows-phone.Cam, amikor elkezdi kiküldetés oktató?? Sajnálom, hogy írt egy rossz rész

  • Cristi meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell telepíteni AHCI Windows 8.1, kaptam egy ASRock H81m PACA, és nem telepíteni AHCI Windows 8.1 (konfigurálás után az ablakok, ha tudom megváltoztatni a BIOS IDE AHCI, nem indul Windows)

    • miért kell átmenni az ahci-ra való telepítés után, és nem kell átadni a Windows telepítése előtt? állítsa be a bios ahci elembe, majd helyezze be az ablakokat. benne van a Windows 8, benne minden, amire szüksége van. és 7 rendelkezik. Nem ismerem a látványt

  • Kérjük, hogy a bemutató a közeljövőben, de ne feledkezzünk meg arról, hogy létrehozunk egy yahoo vagy a gmail-mail fiók nélkül, hogy bemutassuk a valós telefonszámot, vagy más módon, hogy megszabaduljon számának ellenőrzése. Mi van, ha több e-mail fiókok? Azt hiszem, nem hagyom, hogy ezt több e-mail fiókot a telefonon.

  • Nagyon jó bemutató, így a Windows 8.1 gondok vannak a vezeték nélküli.
    Van egy vezeték nélküli nyomtatóm, és a Windows 8.1-es laptop nem látja, nem találja a nyomtatót.
    Próbáltam egy vezeték nélküli bot, semmi.
    A nyomtató látható, és működik a Windows XP, a Windows 7 Windows 8 nagyon jól.
    Egy másik megállapítás 8.1 vettem észre, hogy a Windows látja sokkal kevesebb a vezeték nélküli hálózatok a tartományban, mint más operációs rendszerek.
    Én a Windows 8 megoldani a problémát, a hiba a Microsoft, vagy a Windows 9 megoldott.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.