Megoldása lassulás Android telefonok révén a Trim parancs

Szia barátok, ma azt gondoltam, jó lenne beszélni lassuló Android készülékek egy bizonyos idő után a használat, a jelenséget lag, egy régi ismerőse, ami számunkra nehéz napokat a Windows XP.
Lag az Android okostelefonok és tabletta jön hiánya rendet a tárolás, azaz a hiányzó TRIM parancs (FSTR).
A Vágás parancs segít a vakuvezérlőnek megismerni az operációs rendszer által felszabadított szektorokat fájlok törlésével vagy az alkalmazások eltávolításával. A Trim parancs hiányában a vezérlőnek extra munkát kell végeznie, ami bünteti a teljesítményt és az olvasási-írási sebességet, ami természetesen a felhasználó frusztrációjához vezet.
A Jelly Bean Android 4.3 vezették támogatás Vágás, sajnos nem minden telefon és a tabletta a piacon kap ez a frissítés (kivéve a Nexus helyek), vagy akkor is, ha kap történik már néhány hónap .
Szerencsénkre ott Google Play Store alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kézi berendezés, az alkalmazás neve LagFix (FSTR) és a root (sajnos azokat nem root).
Figyelmeztetés:
A régebbi készülékek az alkalmazás nem végez trim.
Az eszközök a vezérlő nem támogatja Vágás szintén nem fog működni (még ha diszpozitív velünk).
A munka, az alkalmazás LagFix (FSTR) kell futnia evett gyökér eszközök.
Néhány készüléken követően újra kell indítani.
Letöltés LagFix (FSTR) Ingyenes (Vágás kézikönyve Android)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Érdekes az összes oktató.
    Egy kérdés: Mit telefont használ? (Természetesen, ha meg tudod mondani nekünk) egyébként csak finom, és tartsa így tovább.

  • Helló Megpróbáltam rögzíteni, hogy a videó és nem voltam Grandet root hozzáférést, nem lehet folytatni anélkül, hogy root, mit ajutatima (talán video) .. Előre is köszönöm.

  • Alex: Érdekes az összes oktató. Egy kérdés: Mit telefont használ? (Természetesen, ha meg tudod mondani nekünk) egyébként csak finom, és tartsa így tovább.

    Mint látható, a Samsung Galaxy Note

  • Nem gyökér a telefont. de még mindig szeretné tudni. aki lezárta a gyökere a telefon? Megvan a narancs előfizetést. a samsung mini s3. alkalommal a narancssárga fiúk tolta a módosított rom őket. Vagy hogy jön közvetlenül a Samsung? a kockázatok tönkretenni a telefont, ha ő tesz egy rom rendszergazdai jogokkal? Én és én felhívom a gyökér, ha látok benned egy tutorial, hogyan kell csinálni pontosan,

  • masterdinuHi Megpróbáltam rögzíteni, hogy a videó és nem voltam Grandet root hozzáférést, nem lehet folytatni anélkül, hogy root, mit ajutatima (talán video) .. Előre is köszönöm.

    Mint mondtam-n és-n bemutató szöveget, meg kell root hozzáférést az alkalmazás nem fog megfelelően működni.

  • Adelin: Én nem gyökér a telefont. de még mindig szeretné tudni. aki lezárta a gyökere a telefon? Megvan a narancs előfizetést. a samsung mini s3. alkalommal a narancssárga fiúk tolta a módosított rom őket. Vagy hogy jön közvetlenül a Samsung? a kockázatok tönkretenni a telefont, ha ő tesz egy rom rendszergazdai jogokkal? Én és én felhívom a gyökér, ha látok benned egy tutorial, hogyan kell csinálni pontosan,

    Az okostelefonok vagy a táblagépek nem gyökerezik (kivéve rendkívül ritkán, néhány "egzotikusabb" készüléket)
    Még a Google Android készülékek nem jönnek a mi Nexus gyökér téma.
    A gyökér, hogy jailbreak az iPhone, van valami, a felhasználónak meg kell tenni, és hogy a kockázatokat a gyökere.
    A tiszta Android (AOSP), vagy nem felel meg a Samsung, a HTC, a Sony nem jön a gyökere, és ez azért van, mert meg akarja védeni utilizatorrului. Root-terület eszköz jár egy kis készség, és fogalmam sincs, hogy mit jelent, és mi az a gyökér (bár van egy tutorial ezzel a címmel)
    Root használt rossz veszélyeztetheti a készülék, a személyes adatok

  • akkor hogyan lehet gyökérzni a telefont, milyen módon ... Van egy huawei y200-mal, és hogy őszinte legyek, kicsit fáradt vagyok a késéseiben, egyáltalán nem kedvelem, hogy működik. Szeretnék valami egyszerűbb androidot megváltoztatni az operációs rendszerén? hogyan kell átmenni ezeket a lépéseket? gyökerezni, megváltoztatni a rendszert?

  • masterdinu: POI-sarootez telefon így van ... Nekem van egy Huawei y200 és őszintén szólva egy kicsit fáradt a HACS-ok szülő nem tetszik a hely, mint dolgozom nekik működik schimsistemul valami egyszerű android /? hogyan megy át ezeket a lépéseket? rootare, a rendszer megváltoztatására?

    Van video oktatóanyagokat a témával (mint rooteaza, amely a gyökere, hogyan kell telepíteni egy másik operációs rendszert vagy egy egyéni rom. Nekik megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban)
    Először is, hogy a root a smartphone York tudniuk kell, milyen verziójú Android fut a smartphone, mert attól függően, hogy a változat az Android van, a módszer a gyökér és a gyökér szükséges fájlokat különböző területeken.
    Annak kiderítéséhez, hogy az Android melyik verzióját választja, válassza a Beállítások> A telefonról> Android verziót.
    Amint ezt megtudja, használja a Google-t és keressen rá: „hogyan lehet a huawei y200-et gyökerezni”, nyomja meg az Enter gombot, és még videókat talál a YouTube-on
    Ismét, a figyelmet, hogy a változat az Android, hogy van!

  • Helló Cristi. Telepítettem az alkalmazást, de működik. Azt mondja, hogy ez a gyökér valami. Lehet az oka, hogy telepítettem CyanogenMod?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.