OnePlus One Review Board, szinte DSLR

Hi barátok, ma megismerkednek a kamerát a OnePlus Egy, a telefon nagyon olcsó és nagyon nehéz megtalálni. Olyan ez, mint egy üveg olaj Ceausescu.
OnePlus Egy telefon ritkaság, eladott csak meghívóval, és ha talál neki, hogy szabad sokkal többet fizetni, mint a normál ár (300 dollár). Azt amluat őt Romániában és amplatit 1700 lej neki.
Ma van egy teljes felülvizsgálatot, de a véleményét ez a telefon kamera. OnePlus egyik előadása tettem néhány évvel ezelőtt, és azok, akik még nem látták, Arra hívlak benneteket, hogy néz. Akkor is, ha már van ez a telefon, és szeretné, hogy root-ként telepíti egyik 1000 hivatalos ROM, meg lehet nézni OnePlus Egy bemutató rootarea.
Kamera.
OnePlus egyik szoba épül érzékelő 13 Sony megapixeles modell Sony Exmor IMX 214.
Műszaki adatok szoba
Érzékelő mérete = 1 / 3.06
Resolution = 13MP (vissza)
Resolution = 5MP (elöl)
Target = nyílás F / 2.0
Group = 6 optikai lencse, autofókusz
28 mm egyenértékű gyújtótávolság =
UHD 4K fps = 30
4K DCI (mozi formátum) = 24fps
1080p = 30 és 60 fps (Shlomo)
720p = 120fps (Shlomo)
JPEG és RAW fotó formátumok =
= MP4 videó formátumokat, H264 és H263
Kettős LED vaku =
Ez az érzékelő valóban hihetetlen, teljes HDR (Spatially Multiplexed Exposure) kiolvasási érzékelő. Ez az érzékelő azt a benyomást kelti, hogy a DSLR-k a kőkorszakban vannak, fekete mágia…
Még ha az érzékelő felső szintű is, még mindig van az optikai blokk, amelynek a képet az érzékelő ékszereire kell összpontosítania. Az optikai blokkot nagyrészt helyesen hajtják végre, kivéve egy kis kivételt, a videóban a fókusz nem olyan jó. Kétféle lehetősége van: vagy feladja az autofókuszt, és megérinti a fókuszt, vagy választja a folyamatos fókuszt, amely őrültségbe hozza a „vadászattal” oda-vissza, még akkor is, ha a tárgy mozdulatlanul áll és csak kicsit mozog.
Photo.
Most már kész a negatív, menjünk mi ebben a szobában világos, tiszta kép üzemmódban.
A telefon első használatakor az volt a benyomásom, hogy a Clear Image üzemmód képtelenség, vagyis egy kép készítésének módja, és automatikusan törlődik (gondoltam). Megtévesztett a telefon román nyelvi interfésze, amely a "Kép törlése" helyett a "Kép törlése" helyett fordította.
Tiszta kép mód hihetetlen, soha nem látott egy telefont, úgyhogy 13 MP részletesen.
Tutorial lásd részletesen a különbség a képet hozott Auto és egy tiszta kép.
Tiszta kép Mi a módja?
Köszönhetően rendkívül fejlett érzékelő is, hogy akár 10 30 képeket, amelyeket aztán feldolgozásra és végül egy kép jön ki a tiszta, világos, és nem kis háttérzaj.
A funkció megtalálható telefonok OPPO ahol ahelyett, hogy a kép a 13 MP, eltávolítja az egyik 50 MP kamera és HD mód az úgynevezett.
Cián elegánsabb végrehajtása és az eredmény látványos. Összehasonlítottuk a kép egy DSLR és csinálni, miközben DETAL OnePlus One nyert. Most persze a részleteket nem minden, és az esztétika is, hogy egy kis érzékelő ne lógjon.
Képek bemutató
Az alkalmazás neve összehasonlítani FastStone Image Viewer
Videó.
A OneplusOne az összes ismert emberi felbontásban a CIF-től (320 × 240) 4K DCI-ig (4096 × 2160) hajt.
A képkocka sebessége szintén változhat, a 24K / s sebességgel a 4K DCI-től a 120 kép / mp-ig 1280 × 720 vagy annál kisebb felbontással. 1080p sebességgel 30 vagy 60 kép / mp sebességgel fényképezhet, és a fényképezés automatikusan lelassul, ha 1080p 60 kép / mp vagy 720p 120 kép / mp üzemmódot használunk.
Részletek kiválóak, amíg van elég fény. Amikor a fény esik bolhák kezdenek megjelenni a képen, és amikor a fény nagyon gyenge, zajos, akkor a bolhák.
Ez a normál működés a kis érzékelő. Célszerű, hogy a bolha, de részleteket még meg nekünk, hogy azok, a Samsung és az LG nem ért egyet, akkor agresszíven alkalmazásával zajcsökkentést, amíg minden részletet elvesznek.
A hang ez a telefon nagyon jól rögzítve a forgatás alatt, a belső zaj előerősítő natív nagyon kicsi, és a hang rögzítése nagy érzékenységgel.
Az egyik tesztben kaptunk egy állványra keret 24 fps 4K DCI és úgy tűnik, kissé szaggatott, mert nem lehet beállítani a zársebességet 1 / 50, ahogy kellene (talán a következő frissítés).
Ezen vizsgálat két akció zajlik a vulkanizálás ami található, nem messze az úton, egy kompresszor, lélegezni háttér (nincs háttérzaj).
Videominták:
Teszt fokozatos expozíció és esetleg csíkok (szín)

Test részletei, a hang és az automatikus fókusz (fókusz folytatódik) a háttérben egy kompresszor, és flex gépek és ének


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Hogyan lehet összehasonlítani egy okostelefont a DSLR-rel? Lehet, hogy belépő szintű a készüléked, vagy olcsó objektíved van, de egyébként nem mondhatod, hogy a OnePlus One jobban fotóz, mint egy DSLR. Még csak nem is egy ligában vannak...

    • Nézze meg, hogy letölt egy zip fájl minden elemzett bemutató. Meg tudod csinálni a saját összehasonlítást. Meg tudja nézni, és a kép EXIF ​​adatok, hogy mi is történt, és milyen beállításokat.
      Nikon DSLR egy D5200 és a cél egy olyan prémium 35mm F / 1.8 800 költség csak ő lej.
      Lehet, hogy nehezen emészthető, de telefonok fejlett jelentősen az elmúlt években, és nagyon közel van a kamera.
      DSLRs van egy pár ász fel ujját, mint az ultra-gyors fókusz, fénymérés, gyenge fény képességek és bokeh jellemző nagy érzékelők.
      Ha beszélünk részleteket, majd OnePlus egy győzelem, ha használják a maximális, jó fény, ellenőrzött környezetben, állvány módban törlése parancsot.
      Ellenőrizze zip fájlokat, ezek önmagukért beszélnek.
      Mi DSLR I és OnePlus egy, nem a egyik vagy a másik.
      A technológia fejlett, és sokat kell ismernie. Persze DSLR van ergonómia és a sebesség a munka, nem számít, hogy melyik telefon lesz valaha, de a kép siet nem egy nagy munka, és egy telefon.
      Fogadok, ha tesz OnePlus egyik kezében egy képzett fotós, aki nem veszi észre, hogy mit lőtt, ezért jó.

  • Szobák mobil marketing is egy horgony.
    A helyzet továbbra is érvényes. Minél nagyobb a kamera felbontása egy "apró" méretű szenzoron (a DSLR-hez képest), annál inkább a végső fotó minőségének romlásáról beszélünk. Alapvetően a 8/13/20/50/100 MP... sokkal nehezebb feldolgozni (jó minőségben) egy kis szenzorral (alapvetően a 13 MP-t egy sokkal kisebb érzékelő dolgozza fel). Konkrétan egy 8 MP-es kamera 13 helyett ennél a telefonnál még jobb minőségű képeket produkált volna, de a piaci nyomás ezt diktálja.
    Egy DSLR-hez jó objektívek kellenek, hogy igazán ki tudja húzni, mire képes az érzékelője, legyen az nem FF. Alapvetően a telefonkamerának a DSLR-rel való összehasonlítása a legtöbb esetben még mindig lényegtelen. A fényviszonyoknak hasonlónak kell lenniük, hasonló optikával, állványhasználattal, stb...
    Ez tényleg csak most, hogy a kép minősége messze felülmúlja a telefonok a múltban, és hamarosan di valahol a szint egy belépő szintű.
    Azonban, ha veszel egy telefont, hogy egy fotós (ez olcsóbb), egyáltalán nem egy jó választás! Ha kap egy telefont a kamera, nem DSLR, akik lehet egy ötlet, de akkor DSLR lehet adni, mint értelmetlen, mert fotózás kevesebb, mint egy hobbi.

  • Tehát, ha Uncle OnePlus egyik hasonlítható egy DSLR, amikor a Nokia Nokia Lumia 1020 vagy 808 PW jobb, mint egy DSLR?
    Legyünk komolyak.....
    Vegyünk egy 1020 és 808, mi van, és hogy a felülvizsgálat érzékelők coparativ között 4 (OnePlus One, Nopkia 1020, 808 Nokia és a DSLR).
    Amúgy a 50MP-es 13MP-es dolog kenyérre marketing, hogy kihúzza a tudatlanok szemét...

    • Saját összehasonlítás alapja kizárólag képrészleteket készített, ellenőrzött környezetben.
      Világossá tettem, hogy DSLR a tökéletes ergonómia, ami elengedhetetlen, ha van otthon, és szeretné gyorsan mozog.
      A OnePlus Egy vagy bármilyen más telefont gyorsan koncentrálni, akkor nem gyors megváltoztatásához, akkor lehet, hogy az egyedi fehéregyensúly, akkor nem változik túl sokat expozíciós beállítások.
      Ha azonban összehasonlítjuk a képek zip, ami felett a letöltés, akkor látni fogja, hogy milyen jó a OnePlus Egy, ki ne felejtsük el, van egy kis érzékelő és apró lencse.
      OnePlus egyik szoftvert, hogy nem a munkát, és nem is nagyon jól.
      Még valami, a kisméretű érzékelők technológiája sokkal gyorsabban fejlődött, mint az APS-C vagy a full frame érzékelők esetében. A Samsung csak néhány hónappal ezelőtt adott ki egy APS-C érzékelővel ellátott eszközt, amelynek hátoldalán áramkörök vannak (hátoldalon megvilágítva), a technológia évek óta jelen van a kisméretű, legfeljebb 1 hüvelykes érzékelőkön.
      Most nincs DSLR lőni 4K, néhány tükör nélküli oldalak képes erre.
      Még a telefonok jobban fejezet feldolgozása, HDR van a Fly, míg DSLR szüksége 2-3 másodperc ragaszkodni kockázatokat.
      Mintegy HDR videó már nem beszélnek.
      Lefogadom, hogy ha néhány képet egymás mellé OnePlus Egy vs DSLR nélkül (bokeh), a legtöbb ember úgy dönt, a képeket a telefon, mint a legszebb.
      Ismét nem fanboy, én DSLR és OnePlus One, és azt mondják, amit látok.
      Végül is "az a legjobb fényképezőgép, amelyik nálad van".

      Tömöríteni a képet.
      https://videotutorial.ro/download/OneplusOne.zip

      ...nézd meg a képek EXIF-ét....

  • Salut! Ki ez a telefon bunt bemutató. Sajnos használ, mint szempontjából amatőr fényképezés. Várakozás útmutatók az ár, amit kérnek, hogy hasznos, vagy több. Sok szerencsét!

  • Végül "a legjobb kamera az, ami van rád."
    Egyetértek Cristivel, ez így van, kedveseim (nézd meg, mennyi minden történik a világban === lásd a választásokat a diaszpórában) és sok olyan szituáció, amit mobiltelefonnal rögzítettek (a telefontársaság nem többé) és ezt is átvették a televíziók

    • Ha mégis egymás mellett fényképezés DSLR és OnePlus One OnePlus egyik biztosan jobb és a részleteket. Talán ezt a vizsgálatot a végső ellenőrzést.
      Addig, ha van valami, hogy az Önt érdeklő mondani megjegyzéseket és azt, hogy a baleseti felülvizsgálat OnePlus One.

      Egy másik:
      "Nem a fényképezőgép számít, a fotós a fontos"

  • Szia! Szeretnék véleményt mondani az oktatóanyagaidról is. Évek óta követem az oldalon megjelenő összes oktatóanyagot (néhányszor akár 10-szer is :D) és nagyon jó munkát végzel! Azon gondolkozva, hogyan kereshetnék egy kis pénzt szabadidőmben diákként, felmerült bennem az az ötlet, hogy Ön, az oktatóvideós csapat hogyan kereshetne plusz pénzt... szóval azt szeretném mondani, hogy hozzá kell adnia egy angol feliratot minden egyes oktatóanyaghoz, vagy legalább a legfontosabbakhoz? Azt hallottam, hogy a "kintről" készült minőségi oktatóanyagokat (mint a tiéd) nagyon jól értékelik, és őszintén szólva nem igazán látok senkit sem Romániából, sem máshonnan, aki ennyire türelmes lenne és minden részletet elmagyarázna. megteszed az oktatóanyagaidban. Valószínűleg több látogatója lenne, ez hosszú távú előnyt jelentene.
    Ez csak az én véleményem, és remélem, hogy nem zavar senkit, éppen ellenkezőleg, azt szeretném tudni, hogy egy banális ötlet, és segitettem valakinek!

    • Köszönöm a javaslatot, tudod, mi is gondolkodtunk rajta. Sajnos nincs időnk lefordítani, de...
      Ha valaki kínál lefordítani angolról román minden oktató, vártam egy ajánlatot.
      Jelenleg mintegy 1300-1400 útmutatók.
      Deals várni!


      • Ide jutottam... kattintás a kattintásban, kezdve a 2009-es oktatóanyagoddal :) webdomainekhez és tárhelyhez és minden máshoz.
        Látva Vlad Andrey1456 megjegyzését és a rá adott választ... Arra gondoltam, hogy a win-win ötlet alapján tehetek valamit; pontosabban néhány angol és olasz nyelvű oktatóanyag fordításában tudok segíteni, önkéntes alapon; Műszakilag még nem fordítottam, de tekintve, hogy majdnem 2 hónapja "mindenféle információn és oktatóanyagon" vagyok linuxon, bash-on, processzorokon stb. ami végtelen kíváncsiságnak tűnik - amit végre lassan elkezdtem rendelni) - és a kapcsolódó információk nagy része angolul van (és az ügyfélszolgálaton olaszul és angolul dolgoztam) - Azt javaslom, mondja meg, mi lenne pontosan szeretsz fordítani, az első fázisban és... hadd guruljon. Ha tetszik az ötlet, szólj - az az előnyöm, hogy amúgy is tanulok valami újat és gyakorolom az angol és olasz nyelvet és műszaki területen:) ; különben gyarapodjon jó dolgokká és szép lélekké

        • Ha azt szeretnénk, hogy a fordítást oktató, akkor meg kell jelennie, hogy pontosan mit szeretne nézni magát.
          Rengeteg olyan oktató, és közülük akkor biztosan talál valamit csinálni öröm. Fordítás hangzik könnyebb.
          Zsolt.
          Végül találunk egy módszert jutalmazzák, akkor is, ha akarom az öröm.

    • Tudom megnyitni a fájlt, és a fényképek megtekintéséhez gond nélkül. Próbálja letölteni egy másik böngészőt.

    • És én ugyanaz volt a probléma. Letöltöttem archív fotók és a Chrome és a Mozilla, és nem nyitott egyáltalán. Az első hiba, mivel ez sérült. Azt hittem, csak az én problémám, de látom, hogy vannak mások is, akik találkoznak ezzel a problémával. Meglepetésemre miután letöltött Internet Explorer, sikerült kivonat képek.

      • A problémák gyakran érkeznek bővítmények és az google cache.
        Minden weboldal néhány script, css-in, vagy betűtípusok kell betölteni minden alkalommal, vagy egyszer-egyszer. A Firefoxban plugins hogy blokkolja szkriptek, nem feltölteni, letölteni vezeték okoz megszakítást.
        A Google Chrome használunk proxy cache felgyorsító loading google sajnos néha megjelenik a hibákat, ha változtatni semmit a cikkben a szerző azok közzététele. De a cookie fájlok letöltése és itt nem kusza cookie-gyorsítótár Google Chrome.
        Az Internet Explorer a legtisztességesebb (könyörtelen) böngésző, ha hibázik (mint a web developer) a helyszínen, az Internet Explorer legrosszabb bünteti te, a többi böngésző figyelmen kívül hibák html, css vagy js.
        Nem lenne sok mondani honlapok és hogyan tartják őket az interneten, a különböző böngészők és különböző operációs rendszereken. Ha az emberek azt kérdezik, csinálok egy tutorial a web optimalizálás, mivel csak ezt évek.

  • Adj nekünk tanácsot, hogyan kell lőni ezt a telefont, de a többi telefonelor. Látni elfogadható, hogy nem 1000GB stb tapasztalatait. Bírálta én!

  • Miután néztem a képeket mindkét gépen következtetés az, hogy a kamera a telefon nagyon jó, és képeket d5200 szinte nem jobb, de azt hiszem, bárki tette fényképeit d5200 nem sok van a fényképezéssel és így nem igazán tudják, hogyan kell húzni képek a valódi értékét d5200 nem egy nagyon jó DSLR de aoricand de felülmúlja bármely kamera a telefon, vagy tableta.In többi Aroca talafon csak jó fényt, és sok fotó a telefonnal.

  • Nem sikerül letölteni a teljes archívumot képek, megpróbáltam 2 3 különböző napokon, különböző böngészők, és több alkalommal, a részleges kisülések, akkor szakítsa meg a letöltést és nem folytathatja, ahol abbahagyta!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.