Vissza a gyári Android, gyökerestől kitép, zárja le a bootloader bármely Nexus

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni visszatér állomány (vissza az állomány), a tartomány minden modult Nexus (Nexus S, a Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4, 7 Nexus, Nexus és a Nexus 10 5)
Ha különböző okokból belefáradt az egyedi ROM-ok villogása, és visszatérni szeretne a Nexus-eszközére előre telepített Android rom-hoz, akkor a mai video oktatóanyagban megtudhatja, hogyan kell ezt megtenni. Egy másik ok, amiért a rom romot kell telepítenie, az az, hogy javítás céljából garanciavállalással küldi el a készüléket. Tudnia kell, hogy ha a készüléket gyökerezi, akkor a jótállás nem vonatkozik rá. Tehát a garanciavállalás elküldése előtt vissza kell állítania a gyári beállításokat. Ha rendelkezik root felhasználóval, és a rendszerbetöltő nincs feloldva, akkor a "Biztonsági másolat készítése és visszaállítás" szakaszban található operációs rendszer beállításaiban szereplő egyszerű "Beállítások visszaállítása a lapon" nem hasznos!
Ahhoz, hogy a gyakorlatban uire a flash ROM állomány, akkor a következőkre van szüksége:
- ADB telepítő (Ha figyelte az előző tutorial, ahol be Hogyan kell telepíteni az Android a Samsung Galaxy Nexus KitKat 4.4.2 és még mindig a szükséges illesztőprogramok telepítése, ADB és FastBoot, nem kell telepíteni ADB Installer)
- az archívum, amely tartalmazza az Android készülék operációs rendszerének hivatalos állományképét, amely letölthető a hivatalos webhelyről https://developers.google.com/android/nexus/images
Mielőtt fejest javasoljuk, hogy távolítsa el vagy tiltsa le a biztonsági szoftver telepítve (vírusirtó). Amikor arra van szükség, hogy csatlakoztassa a modult a számítógép vagy laptop segítségével az adatkábelt, hogy jött vele, ne használjon USB hubok és hosszabbító és ne csatlakoztassa a modult az elülső USB port (található a számítógép előtt / front panel). Használja a közvetlen alaplap USB port található a számítógép hátulján.
Tudnia kell, hogy ez a folyamat el fog veszni letöltött alkalmazásokat a Play Store, a meglévő fényképeket, videókat és dokumentumokat tárolnak blasters. Mielőtt az alábbi lépéseket, hogy visszatérjen az állomány, az online modult a számítógépre, és menteni a fontos fájlokat egy mappába, vagy egy partíció. Szintén ezen a folyamaton keresztül fogja veszíteni a gyökér, az egyéni hasznosítás (ClockworkMod Recovery ha flashuit vagy TWRP-Team Win Recovery Project), és az egyedi ROM-frissítés, hogy már belenézett ezt a pillanatot.
Használhatja a módszer jelenik meg a bemutató és a flash ui egy régebbi verzió az Android, ha nem tetszik, vagy nem elégedettek a legújabb verzióját az Android, hogy automatikusan frissülnek a Nexus szerkentyű.


[hordozóazonosító = 1100 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (65)

    • Ezt nem teheted.
      Ha volt kevésbé óvatos, miután kivont archívumban letöltés, rádió, bootloader és az operációs rendszer image egymástól. Nem minden egy archívumban, mint történik az egyéni ROM-ok

  • Látom egyre mobilkészülék-gyártója műfaj Samsung, LG, Sony, Legyen Jelly Bean operációs rendszer nagyon gyors, nem elég csak használja az egyéni rom mint az állomány ezt a munkát nagyon jól optimalizált a gyártók, hogy nincs lag, az absztinencia, stb. Ha egy egyéni rom, hogy a hibákat, mint korábban, például, majd egy alacsonyabb pontszámot, mint az állomány, azt a következtetést levonni, hogy én is, mint az állomány rom legjobban optimalizált, még akkor is, ha ő bizonyos eljárásokban van egy kis önmegtartóztatás vagy kevesebb lag, ez nem jelenti azt, hogy helyezze be az egyéni rom, hogy megy a kemény.
    Kipróbáltam az LG G2-t, kiválóan, kifogástalanul jól mozog, hiányzik semmi az alapkészletben, összehasonlítva a szokásos készülékkel, amely „kopasz”, és csak hibákon működik, bármilyen lépésben.

  • Láttam.
    Hogyan teszel egy archívum?
    Tényleg szükség van rájuk?
    Azt akarom, hogy CWM helyreállítási.
    Én nem használnám fastboot mert sikerül csatlakoztatni a telefont, a számítógép régi.

    • Nem elég, ha a 3 "csomagot" ilyen módon tesszük egy archívumba. Csomagolni kell őket egy bizonyos módon, majd alá kell írni a kapott archívumot.
      Ha türelmesebben keres, valószínűleg egy stock romot talál (odexelt vagy deodexált - talán egy későbbi bemutatóban tisztázza, mit jelentenek odexed és deodexed, előnyei és hátrányai), ne habozzon, ha ezt megkérdezi a megjegyzés szakaszban. alkalmazásokat, annál nagyobb prioritást élvez a jövőbeli oktatóprogramok), amelyeket az egyedi helyreállításból gyorsan elfelejthetnek.
      A Galaxy Nexus nem olyan dolog, találsz XDA Developers fórum, de a probléma az, hogy nem lehet tőle megszabadulni a gyökér, még mindig az egyéni helyreállítási és küldhet eszköz, mint a garancia.
      Ha a garanciális és a garancia, hogy nem érdekel oldalon, akkor ez rendben van.

  • Hello, szeretném megkérdezni, hogy mi a mondani, és folytatódik bitcoinu eredmények

  • Helló cristi véleményem az, hogy az állam jobban a samsung nexus, hogy van, azt hiszem, Lau készült ajándék a FAME reklámok csinálnak a javukra.

    • Inga Inga, megzavarod az embereket. Adrian vagyok. az oktatóprogramot Adrian készítette, mivel a címe alatt és az első megjegyzés felett írták ;-) Általános kultúrádhoz a Galaxy Nexus készül a Samsung, valamint a Nexus S. Nexus 4 készül az LG, valamint a Nexus 5

  • Érdekes!
    Felteszek egy kérdést: mikor végez oktatóanyagokat a Windows Phone-lal és arról? Ez az operációs rendszer szintén nagyon érdekes. Eddig csak az Android ...

  • Helló, kérjük, fejtse ki, hogy a telefon vissza állomány rum. Huawei g300 miután feltettem egy a Vodafone-tól Ausztráliában, a probléma az, hogy ez a rom, úgy működnek 3g internet, és azt szeretné, hogy a telefon garanciális javítást Előre is köszönöm, várják a bemutató a témában,

  • @ Moldoveanu

    Nos, azt mondják, amit ROM csak azt szeretném tudni, hogy downgrade, vagy valami más eljárásokat.

  • Nos, kézműves, ne futtassa az ADB-t, majd ne indítsa el a gyorsindítást! Az ADB jön létre és használható fájlok „továbbítására” egy eszközre egy PC-n, Mac-en stb.! A fastboot viszont egy parancskészlet a rendszerfájl-módosítási műveletek végrehajtásához.

    PS - Készült káposzta ...;)

    • ADB áll az Android Debug Bridge, egy parancssori eszköz, amellyel a fejlesztő képes kommunikálni, és lehet, hogy hibakeresés (hibakeresés a jelentését) egy Android eszköz, nem csak nyomja, ahogy mondod maria ezermester.
      ADB lehet használni, hogy a biztonsági mentés és sok más esetben. ADB használata több, amikor a rendszer és Fellépő (már elindult és fut)
      FastBoot protokoll módosítás flashuirea diagnosztikai rendszer fájlokat USB-kapcsolat a készülék és a számítógép. Fastboot csak akkor használható, ha a készülék bootloader módban.
      Cam homályos tekintettel arra, hogy az érvek a mesterember
      Még a kézművesek néha pillanatok figyelmetlenség, nem lehet egy jó nap, meg tudja állni a gondolat, hogy mások.

      • A figyelmetlenséget a jelenlegi technológiai kontextusban a videó újbóli felvételével / szerkesztésével kijavíthatták volna, mielőtt azt a webhelyre tették közzé ...

        PS - nagyon jól ismerem a szakterületet, mert az első Android telefonok megjelenése óta végeztem ilyen műveleteket.

        • Ahogy valószínűleg rájöttek (vagy nem történik), az emberek csatolták ezt a csodálatos oldalon is van egy személyes élet, a család, a barátok, néhányan a feleségét és gyermekét. Visszanyert videó bemutató a 1 idő nem túl kellemes! Ne cserélje ki egy kicsit rossz, hogy nagyon kevés időt.
          Ha minden vicces vagy, jól és válaszoljon az alábbi megjegyzéseket. Ezzel fogja bizonyítani, hogy másoknak, hogy te egy mesterember. Pusztító kritika és értékelés az adatok ugratás a levegõ felsőbbrendűség, mi jó egyáltalán, vagy csak, hogy Ön mesterember?
          Marian Istrate kérdése úgy tűnik, nagyon érdekes, mi tesz?

          • 1. Látom, hogy nem kevésbé ironikus, mint én ...
            2. Arra a kérdésre, Mr. Istrate Marian: Sok olyan megoldás, beleértve az alkalmazás úgynevezett "fotakill". De nem értem, miért a frissítés, hogy megakadályozzák ezeket a frissítéseket a gyártó nem tette kedvéért elérésének őket, de kijavítani néhány hibát, és némi javulás.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.