Hogyan éget Audio CD zeneszámok ImgBurn

Hogyan éget Audio CD zeneszámok ImgBurn
4.6 (137) 91.39%

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk írni az audio CD tracks az ingyenes ImgBurn szoftver. Mint azt valószínűleg már tudod, különböző audio CD-k CD-k mp3. Az audio CD-t és 20 illeszkedik körüli pályán, miközben a CD mp3 fér 140 valami dalt (attól függően, fájlméret audio)
Valószínűleg sokan még mindig van egy otthoni vagy egy autó casetfon idősebb, aki nem tud olvasni és játszani audio CD-k csak. Ebben az esetben, ha azt szeretnénk, hogy egy audio CD-t az ilyen eszközöket kell égetni őket egy bizonyos módon. ImgBurn bár a felülete spártai, és nem nagyon világos, ha audio CD sikeresen végrehajtani ezt a feladatot, ha tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő funkciója a szoftver interfész.
Már látható a korábbi módszereket és szoftver, amely lehet, hogy egy audio CD-t használó más szoftver vagy számítógép, hogyan kell másolni egy audio CD-t. Ezek az útmutatók megtalálhatók a keresőmező jobb felső oldalunkon.
Ha a legtöbb szoftver CD / DVD író írható törlés funkció "Make Audio CD" vagy a "Burn Audio CD" az ImgBurn ez a funkció nem annyira nyilvánvaló, mégis, egyszer találtam, lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen ugyanazt a feladatot, hogy az akkor minden égető szoftver ma, legyen az ingyenes, vagy nem.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Marius - mondta

  Hello. Adrian Cristi, hogy az egy jó cselekedet, és mutassa meg néhány beállítást, hogy csatlakozni az internethez router egy másik. Tényleg szüksége van. Kérem

  • FaqyaK - mondta

   Van egy jó ötlet, sok román kellene egy bemutató, hogyan kössünk Turkáló net egy másik, nem csak lopni net, mint azt mások úgy gondolják, de az a tény, hogy van beleszólása nagy ház és Turkáló a bejárat, és én ülök a laptop jobb a másik sarokban a ház, ott is csak egy jelet vonal, és ha csatlakozni net Turkáló más lenne jó ötlet volt, Csak egy példa, van egy ezer bemutató példák az ilyen.

  • daniel - mondta

   Igen, lehet így is tettem, mint én magyarázni van egy vezeték nélküli modem Huawei 655b, és vettem egy lombkorona W3002R EMAG nagyon jó valóban sok modell a router, hanem, hogy ő nagyon jó napellenző W3002R reppeter univerzális funkció, és biztosíthatom, hogy keressük egy hónapig, amíg rájöttem, mit akarok modem Huawei ii 655b konyha és a nappali Router router Tenda w3002r ii ii dugót, és én csak fel a vezeték nélküli net a konyhában és kint az udvaron, de Tenda router beállítása w3002r előtt a számítógépen, akkor tettem a konyhában teszek egy linket a terméket.
   http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=433
   ez engem Unboxing őket http://www.youtube.com/watch?v=eeMDtymC578
   növeli a munka. apa

 2. Mihai - mondta

  Körülbelül Hackintosh projekt, tudja?

 3. Radu12 - mondta

  Hi guys, a tutorial optimalizálása ablakok 8.1 Enterprise? Különösen Cristi, láttam, hogy megragadt 8.1 és én, mint egy kis bemutató, ha lehetséges. Lehet, hogy nem csak nekem, hanem a többi, akik ellátogatnak a webhely hasznos lesz, tekintve, hogy ez egy viszonylag új operációs rendszer.

  • Adrian Gudus - mondta

   Sok (ha nem az összes) Windows 7 optimalizálási lehet alkalmazni a Windows 8, 8.1
   Mert a „Windows optimalizálás 7” már bemutató, akkor megtalálja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban.

 4. Alex - mondta

  A tutorial, hogyan kell szerkeszteni Android ROM-ot?

 5. Nicolae - mondta

  Helló Láttam útmutatók tele a SSD-én, és van egy kérést Sami arról, SDD, hogy mit tudok, és én szinkron memória néztem az SDD és nustiu, ha a memória szinkron
  Solid-State Drive (SSD) Corsair Force Series GS, 2.5 "180GB, SATA3, CSSD-F180GBGS-BK
  meg tudod mondani, ha a memória Juti Sami scron nagyon köszönöm, és ha astep egy válaszolt [Email protected]

 6. Valentin - mondta

  Dears vagyok mélyen csalódott. Ez a leírás nem hiszem, hogy fogja képviselni. Bízunk benne, teljesen más, mint te. A ismertetők a gyökér és telepítése az egyéni rom, hogy az ImgBurn, a program minden kínos, megalázó. Nem hiszem, hogy van valaki, aki tudja, hogyan kell írni egy audio CD-t vagy mp3 és azok, akik egyáltalán nem hiszem, hogy ezzel a programmal. Néhány nap múlva a várakozás, őszintén szólva, vár valami értékesebb ..
  Sok szerencsét és további sikeres!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez az, amit próbáltam ezzel tuorial és mások, hogy mi van a témáról. Ez azt mutatja, a felhasználó számára, hogy vannak más ingyenes szoftverek aki éget egy CD-t, és nem igazán kell "húzni" a torrent Nero vagy ODC hálózatok csak éget egy CD-t néhány havonta.
   Látom minden megmagyarázhatatlan kétségbeesetten, hogy a Nero (nem hallomásból beszél, de tapasztalatból már oly sok éve a fejlesztés a számítógépek / laptopok az ügyfeleim)
   Nem látom az értelemben, hogy menjen vásárolni nagy suite éget audio CD-t vagy az egyik mp3. Ez nehéz, erőforrásokat igényel, még akkor is, ha nem használják, mert be minden induló szolgáltatások. Azt hogy bármit is szeretne csinálni, és felajánlja, hogy nyissa meg fájlt, hogy olvassa el a bármilyen CD / DVD behelyezett kezelni a képeket, és sok más dolog, amit szeretne csinálni más szoftverekkel. Annak ellenére, hogy könnyű neked, sok utilizatorri nem tudja, hogyan kell beállítani alapértelmezett programok. Ha két audio lejátszó vagy a böngésző 3 nem tudja, hogyan kell beállítani a kívánt audio lejátszó vagy a kedvenc böngésző által használt alapértelmezett, ha azt szeretné, hogy zenét hallgatni, vagy surf.
   A leggyakoribb kérdés, amit kap "Domle telepítettem Chrome és a Firefox, de aztán amikor rákattintok valamit, megnyitja a Firefox, és azt akarom, króm, hogyan?" Vagy "Domle telepítettem Winamp és AIMP de amikor hallom a dalt Kinyitom a Winamp AIMP, és nem, mint én, hogy nyissa meg a winamp? "
   Tudom, az Ön számára is egyszerű, de sokan nem! Soha ne feltételezzük, hogy mindenki tudja, hogy mit tud, még ha úgy tűnik, egyszerű dolgokat triviális.

   • daniel - mondta

    Én egy nem használja Nero sok éven át, nem tudom, miért tesszük a swing a celasi pot minden, azt használja CDBurnerXP cava év és jól megy fel hd filmeket DVD-n, dvd ablakok, de ne tegye fel a botot nevű eszköz Rufus könnyen telepíthető, a Windows vagy a Linux, bár linux ii bonyolultabb, mint a Windows, hogy ezt a másik történet. apa

   • Laurentiu - mondta

    zsenik ha mindannyian nem hal meg

    így minden bemutató milyen hülye úgy tűnik, ő szívesen és értékelik
    azért, mert valaki az idő, hogy azok

    és ki tudja, hogy nem néz

 7. Sandel - mondta

  Személyes használat BurnAware ingyenes verziója, amely sokkal egyszerűbb és fejlettebb, mint ImgBurn (Nero feladta rég) Őszintén szólva nem hiszem, hogy bárki éget audio CD-t most, hogy a pendrive-árok jövedelmezőbb egyébként köszönöm a bemutató, és még mindig várja egyéb videotutoriale.

 8. Radu12 - mondta

  Cristi oktatóanyagok sshd? Gondolod érdemel befektetés sshd vagy SSD és HDD normális?

  • daniel - mondta

   Nem Cristi darsi Ugyanez volt a dilemma, mint te, és tanultam a termékek sok szempontból, és járok kezemben loat egy Samsung SSD 840 EVO 120GB használom a Windows csak írni 7gb 120 SSD, hanem csupán 111gb Ralita és Én őszintén szólva egyáltalán nem sajnálom loat chear ha 450 lei bár barátom azt mondta, én vagyok őrült, hogy neki annyi pénzt, de ők nem tudják, a hatalom egy SSD, remélem, sokat segített. apa

 9. Várok a bemutató, mint Cristi

 10. csip - mondta

  vézna kisfiú az utóbbi időben minden frissítés .... gyenge.
  hogy a bemutató! nem igazán, hogy mit tesz oda?

  gyenge!

 11. FlorinP. - mondta

  Kérjük, ha lehetséges, a tutorial, hogy hogyan utiiliza RTMPDUMP android, vagy egy hasonló alkalmazás, amely képes rögzíteni video stream folyam!

 12. Adrian Gudus - mondta

  Testvérek, vannak olyan emberek a meglepetés (és az enyém is ismeri {szarkazmus}) már velünk a kezdetektől, mentem alapítványokon keresztül PC-n keresztül, a bemutató a másolás / beillesztés és egyéb oktatóanyagok "könnyű". Minden nap van / jelenik atehnic nem tudom egyszerű dolog, amit valószínűleg megtalálta őket velünk. Számukra alapértelmezett szoftver gyerekjáték, néhány nem is hallott a Nero, mások nem tudják, hogyan kell telepíteni a Windowst.
  Ha volt egy bemutató, "hogyan intaleaza Windows XP" a 2008, most már feltételezzük, hogy minden felhasználó számára romániai látta, hogy a bemutató, akkor, és most már tudja, hogyan kell ezt csinálni, sokan csak most adni, hogy a bemutató, tanulni vagy tanítani csak most ezt.
  Az ötlet egyszerű, a tárgy nem "időtlen", így könnyű, nem veszít az értékéből, olyan gyorsan, hogy minden nap lesz egy "új felhasználó" valószínűleg csak húzta ma, és ez az első, vagy az interneten, vagy a számítógép / laptop számára, a dolog, hogy már tudja, mi!
  És, hogy egy egyszerű analógia, bár vezetés találták sok évvel ezelőtt, mások csak most tanulás vezetni, minden nap néhány ember megtanulni autót vezetni. Micsoda paradoxon, nem?

  • Costelina - mondta

   úgy, hogy ez lenne, hogy az összes felhasználó számára, hogy néz oktatóanyagok

   amikor azt mondod, számítógép mondod videotutorial.ro

 13. florin - mondta

  Hello. hogy a bemutató a SSD. ez olcsóbb, mint a felvásárlási most és a világ. hogy egy exkluzív toturial a SSD. Milyen emlékeket kell rájuk, Samsung, Hynix .. a legjobb. milyen típusú memória szinkron, aszinkron és hogyan szembe vele. nés oldalon .. MLC, SLC, vagy a TLC. Van, hogy egy nagyon uprinzator bemutató megérteni, pontosan mi adunk pénzt. Köszönöm. oktató mondja, hogy amit az emberek megkérdezik, hogy mit is keres ...

  • Adrian Gudus - mondta

   A legtöbb esetben a további technikai részletek láthatók az online boltokban. Az egyetlen megoldás az, hogy megy a helyek külső értékelés (angol nyelven), ahol a referenciaértékeket. Csak így talál részletesebb vagy a gyártó honlapján. Miután a csomagolás vagy kép megjelenik a boltok demo online, akkor rájössz, hogy a használat.
   A legtöbb technikák tudni a kezdetektől, hogy mi működik chipek Samsung, az Intel, OCZ, stb.
   Ha tudod, milyen chipet használ Samsung mehet a termelő cég, és már ott is mindenféle információt arról, hogy milyen típusú chip, hogy a technológia támogatja, és miért ne, a korlátokat sebességgel.
   Nincs mágikus eszköz, vagy egy hely, ahol mindent megtalál amire szüksége van.
   Igényel kutatást a saját, információk és dokumentáció, a dolog, amit bárki tehet, ha azt szeretné, indítsa egyszerű logika és a Google.

 14. florin - mondta

  Használom xpburner. Ez nagyon jó. Igen ez nero valami kétségbeesett árokba őt.

 15. Mircea - mondta

  köszönöm

 16. palistan - mondta

  Nekem van egy komoly probléma, és D = DORKBOOT. Kipróbált mindent, amit találtam, net, semmi ............. újra megjelenik. Tudok adni, átnevezés,, törlés, formázza meg a külső HDD-t vagy stick vagy SSD meghajtót. Segítek, ha nem a nemi, a figyelmet a nyelvtani,

  • manticore1580 - mondta

   Salut.Daca mondjuk van próbált sok módja van, hogy távolítsa el ezt a vírust, és nem ad semmilyen eredményt, akkor azt ajánlom, egyébként.
   Használja a LIVE CD-k (ActiveBootDisk, EASEUS Partition Master, MiniTool Partition, Acronis Disk Director, Wondershare LiveBoot).
   1.Salveaza minden fontos adatot más kemény
   2.Formateaza összes hardver a fenti szoftver.
   3.Creaza újra az összes partíció. (XP - 20.000 GB, a Windows 7 - 40.000 GB)
   A szoftver fent javasolt kellene égetni őket egy CD-t, majd adja meg a BIOS, és állítsa az utat, hogy az optikai meghajtó.

 17. Marian - mondta

  Videotutorial.ro hűséges látogató, hiszen 2008 és értékelik a munkát. Értékelem és oktatóanyagok kezdőknek, és ha valaki megkérdezi, hogyan kell csinálni egy adott dolog, amit küld, hogy az egyik oktató. Azonban úgy gondolom, nem hagyhatjuk figyelmen kívül őket hűséges látogatók messze meghaladta gyerekcipőben jár (néhány még neked köszönhetően), és szeretnék fejlettebb oktató. Mivel az emberek tanulnak folyamatosan, és mindig többet akarnak tudni, nem stagnál. Ezért azt hiszem, hogy van hely a helyszínen egyszerű útmutatók és néhány további.

  • Örülünk, hogy a többi hű barátok, maradsz a barikádokon velünk.
   Folyamatosan próbál egyensúlyt az útmutatók kezdőknek és haladó témákat.
   Nehéz kedvére. Fontos, hogy dolgozunk, és tudjuk, hogy hasznos információkat minden szerelmeseinek technológia.
   A fő gond az, hogy ne felületes megközelítés, hogy megmérgezte az interneten.
   A konzultáció segít a felhasználónak, hogy oldja meg a problémát, de azt is, hogy továbbra is az információkat a fejedben.
   Valószínűleg már észrevette, hogy néha ismételt két-három alkalommal a fontos dolgokat, ez nem véletlen.

   • vlad - mondta

    Azt javaslom, hogy néhány kategóriában: kezdő, középhaladó, haladó, melyben fel a videókat, hogy a minden categorii.dar azt hiszem, ez hosszú időt vesz igénybe, hogy rendezni linkek urilor.adica begiiner kategória megtalálni tutorial arról alapjait üzemeltetése PC, okostelefon, csak azért, hogy bemutassa, mit spun.si mindenki elfelejtheti, ahol azt hiszem, akkor megtalálja, amit keres, abban a reményben, hogy nem ébred fel, hogy az aposztróf ... a tekintetben, amit csinálsz, és tud dolgozni alább.

 18. Radu12 - mondta

  Srácok, lehet egy firmware frissítést bemutató a hdd? Kerestem az oldalon, és nem talált olyan videót a témában, ahelyett, hogy találtunk SSD sokat.

 19. Radu12 - mondta

  Köszönjük az információt Cristi, de mi a helyzet a bemutató tájékoztatást / tanácsot SSDH?
  Azt is érdemes befektetési, vagy tegyen SSHD SSD? Mi a véleménye oke.

 20. névtelen - mondta

  Szia Szeretném megkérdezni, hogy tudsz valamit Wiimote
  1 probléma:
  Azt akarom futtatni wii játékok a PC, de nem tudok, mert nem tudom, hogyan.
  Tudsz segíteni???
  PLS

 21. Danut - mondta

  Vettem egy ASRock B85 PRO4 Socket 1150 veche.Va nem fér abban az esetben, ha kedves ajánlani nekem olyan eset, ez az alaplap.

  • Adrian Gudus - mondta

   Az alaplap ATX (Advanced Technology Extended), így szükség van egy ATX / Micro-ATX
   Legyen óvatos, ha nem vásárol a kabinet, amely csak Micro-ATX specifikáció.
   Szabványos ATX alaplap formátum (mint egy analógia, hiszen a lap méretét A4, A2 az alaplapok ATX, Micro-ATX)

 22. Ion Bârlădeanu - mondta

  Míg egy tutorial, hogy hogyan, hogy megtudja, milyen minőségben csinál egy floppy 1,44 Mb, vagy hogyan kell elindítani a számítógépet?

 23. Sebi - mondta

  hogy a bemutató a sharyng a Windows XP, 7,8, és bemutatja a Linux telepítése linux router a PC-n. A 2 NIC ... Nagyon szeretném csinálni, hogy igen, én nem tudom, hogyan. és hogyan, hogy a hálózati megosztása nyomtató csatlakozik a router, vagy telepítve a PC és a nyomtató LAN. , és hogyan azok, vezeték nélküli hálózat minden PC használhatják a hálózatot? .... Lánc Fax .... nagyon érdekes lenne

  • Adrian Gudus - mondta

   Körülbelül megosztása a két PC-k Windows bemutató már van, valamint a használatát hálózati nyomtatók. Oktatóanyagok megtalálja a keresőmező jobb felső

 24. FaqyaK - mondta

  Mit srácok a Google Nexus kilép? Tudom, hogy a Nexus a legjobb ár-teljesítmény arányt +.
  Egyetértek azzal, hogy óriás a Google, hogy hagyjon fel a márka NEXUS?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ne adj senkinek semmit, és már csak néhány spekuláció. És ha ez megtörténik, azonban nem ad a Google Nexus eszközök, de megadja a tartomány / Nexus márka. Jövő Google termékek része lesz a Google Play Edition Smartphone tartomány alapvetően megváltoztatni a nevet, ez csak marketing
   A Google azt akarja, hogy ellenőrzése alatt Android, sőt emiatt nem szűnik foglalkozni a különböző gyártók, hogy indítson a következő Nexus készülék, vagy a Google Play Edition Smartphone / Device

   • alex - mondta

    Igen, de ha jól tudom, ezen a ponton GPE változatai néhány okostelefonok nem támogatott híres google, és ugyanazon az áron, mint az eredeti verzió. De lehet, hogy ha valahogy eltűnik Nexus olcsó. De ha nem egy kicsit rosszabb

    • Nem hiszem, hogy lesz olcsó egyáltalán, gyártók, mint a Samsung és a HTC célja, hogy a nyereséget a hardver.
     A Google célja, hogy népszerűsítse a szolgáltatási platform Android.
     Lejátszás edition modellek foglalkozik több fejlesztő.

 25. Danut - mondta

  Adrian Még egyszer köszönöm a választ!
  Floston Case ATX Midi torony, nincs forrás, Fekete Péter Interra jó B85 PRO4 ASRock Socket 1150?
  A ház a következő előírásokat:
  -Format: ATX / Micro ATX
  -Type ügy: Middletower
  Ez illik a fenti alaplap és ATX ebben az esetben?

 26. Florian - mondta

  Köszönöm a konzultáció eddig. Alig várom, tudjuk, hogy néhány oktató VideoPad nagyszerű lenne. Köszönöm

 27. Radu12 - mondta

  Hi guys, azt akarom, hogy tájékoztassa a probléma, hogy a webhely természetesen a probléma lehet velem, de én nem hiszem, azért, mert a flash-lejátszó a mai napig, és a frissen telepített Windows.
  A jó probléma az, hogy ha megy a site, válasszon egy tutorial rá vizionalizez megy Oke, tedd teljes képernyőn, működik oke, de a tetején elkezdtem írni a "Csatlakozás ..." és forog, hogy a kör, azt szeretném megemlíteni, hogy ha rákattintok a bemutató Oke, nem ábrázolt összekötő semmit.
  Remélem érted ... El sem tudom megmagyarázni is.
  Egészség!

  • alex - mondta

   Amikor végzek, és nagyon jól fut teljes képernyőn. Merge pillanatban. Lehet, hogy a probléma a net. Pate, mert ez a vasárnap, és mindenki otthon, így több ember a neten

   • Radu12 - mondta

    Helló, amivel a Windows 8.1 nem, most, hogy tettem 7 és használja minden mozilla ablakot, újraindult csinálni. Egyszerűen menj a helyszínre, és akkor is, ha megy minden videó, és így egyszerűen üljön a helyén, az első alkalommal is, és miután a maximális 15 másodperc elkezd írni és fel összekötő ... de az oldal még mozog is, nincs probléma.

    • alex - mondta

     Próbálta már egy másik böngészőt a Firefox? Lehet, hogy van valami videotutorial.ro firefox is beállításához valamit, vagy víruskereső van beállítva, hogy blokkolja a honlapján, hogy ellenőrizze nem tudom, mit mondjak.

     • Radu12 - mondta

      Helló, a Windows 8.1 Mozilla rendesen járni. A Windows 7 pontosabban a Google Chrome és menj oke és a Mozilla ott meg van töltve oldalt, majd 10 másodperc start "Connecting ...", víruskereső Avast Free ... néztem jobban a beállítás nem akadályozza vagy beolvasás valami. Őszintén szólva én nem szeretem a króm, akár Addicted ii tele van vele. Mozilla tűnik számomra a legjobb, még ha nem is olyan "gyors", mint a Chrome.

 28. Radu12 - mondta

  Srácok, dc úgy tűnik, csatlakozik fel egy videót?

 29. Andrew - mondta

  Kérjük, a bemutató a facebook-on, hogy pontosan milyen az emberek már vizualziat facebook profil? Láttam, hogy így ATEV alkalmazások. Hasznos lenne.

 30. Valentin - mondta

  Zárt valahogy ezen az oldalon?

  • Nauru - mondta

   Találkozunk a szem sapkát vagy fogyasztott át az etno-gyógynövények!

   • Costelina - mondta

    Mit gondolsz, ki iszik Nauru, hogy írjam meg? (Vagy a tényleges fogyasztói nehogy, ha nem érdekel senkit egyébként)
    Valentin igaza van, és megnézzük az időben ez volt kifüggesztett a bemutató ezen a héten
    Ha beírta a helyén most rendesen rájössz, hogy nem oktató felteszik, mint az elmúlt években
    Mellesleg, hogy hány osztályok

 31. * Hi Guys, míg a bemutató a robots.txt?
  Azért kérdezem, mert tényleg szükség van ezek a robotok *

 32. Cosmin - mondta

  Hi Adrian! Letöltött ImgBurn, és meg akartam kérdezni, hogy az illegális mp3 zene letöltés a YouTube-ról YouTube Converter mp3, hogy egy CD-pályán.

 33. mateis - mondta

  Több mint valószínű, hogy ezek a manőverek egybeesnek bemutató és más író program. Érdekes. Köszönöm. Soha nem tudtam, miért ikonok jelennek 1 kb. azt szeretnénk, hogy az eredeti dal a CD-n. :))), És helyezze őket a számítógépbe.

  • Adrian Gudus - mondta

   Az, hogy hogyan kell másolni audio CD tracks PC a bemutató már létezik az oldalunkon. Itt található a jobb felső keresőmezőbe a lekérdezési kifejezéseket ", hogyan kell másolni egy audio CD-t"

 34. Laurentiu - mondta

  fogadtatás
  Van egy kérdésem

  Vettem egy Philips CD-magazin tavaszi 026
  http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/magazie-cd/magazie-6-cd-uri-philips-arc-026-a129081425
  probléma, csak olvasható eredeti számokat

  Megpróbáltam a pályán Nero CD ImgBurn 10 közvetlenül a Windows Media Player és kis sebességű
  és semmi sem olvasott

  Én 3 módon cd vásárolt Németországban, és csak azok fognak

  ha valaki tudja a megoldást vár választ

 35. Cristian C - mondta

  ImgBurn Salut.Am letölthető a hivatalos oldalon, és a Malwarebytes észlelt vírus PUP.Optional.OpenCandy ..

  • Adrian Gudus - mondta

   Hát nem egy vírus, hanem egy Nemkívánatos Program PUP értelmét. Ez azt jelenti, hogy lehet telepíteni ImgBurn szoftver, amely lehet, hogy nem, amire vágysz. Manapság majdnem minden szabad szoftver elfogadott OpenCandy.
   Annak elkerülése érdekében nem kívánt szoftvereket tudtam telepíteni ImgBurn és más ingyenes szoftverek, nézze meg bemutató "Unchecky eltávolítani a nem kívánt szoftverek és telepítése eszköztárak", hogy megtalálja a jobb felső keresőmező

 36. Hi guys, vettem egy memóriakártyát 16 g voltam külföldön, és miután átlépte a határt, és megérkezett a cél nem tudtam használni a kártyát. Adtam hiba, vagy 294 292 spunetimi hogy ő nem tesz lehet Sal formátumban.

 37. csak nekem - mondta

  MSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII szuper

 38. alex - mondta

  Milyen ptr Nero CD szükségem ???????

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.