Javítás memóriakártyák írásvédett vagy észrevétlenül

Hi barátok, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial javítási USB kulcsok és a memória kártyát nem lehet formázni, és nem törölheti a fájlokat, vagy azt, hogy nem ismeri fel az operációs rendszer.
Úgy döntöttem, hogy ezt az oktatóprogramot csinálom, mert tegnap volt ez a probléma. Formázni akartam a botot, és nem sikerült, olyan üzenetet kaptam, mint "ez a lemez írásvédett", ez nyilvánvalóan probléma, különösen a kevésbé tapasztalattal rendelkezők számára. Ezek a botok gyakran a kukába kerülnek, bár javíthatók.
Miért nem ismeri fel, vagy rúd, nem lehet formázni?
Ennek oka lehet sok, leggyakrabban egy fertőzött programnak vagy egyes fájloknak, amelyek védettek az írás ellen, ezért a bot vagy a memóriakártya ebből a fájlvédelemből írja le. sokszor ezek a problémák csak szoftverhibák és javíthatók, sajnos vannak olyan esetek is, amikor a botok kimerítették a Flash cellák írási ciklusát, és már nem használhatók. Szerencsére a botok fogyasztása ritka, mivel a botokat és a memóriakártyákat kevésbé intenzíven használják, mint a merevlemezeket vagy SSD-ket.
A tény az, hogy a probléma létezik, szerencsére a legtöbb esetben a problémák kapcsolatban lehet orvosolható.
Hogyan?
Nyisson meg egy ülésen CMD egy rendszergazdai jogokkal, és adja ki a következő parancsokat:
1. diskpart
2. list disk
3. select disk ", és a meghajtó beteg mumar"
4. attribútumok lemez tiszta readonly
5. ragadozó ölyv
6. create partition primary
7. formátum fs = ntfs “vagy fat32”
Várja meg a formátumot 100%.
Figyelmeztetés:
Győződjön meg róla, hogy válassza ki a meghajtót, hogy ragaszkodni vagy memóriakártyára kezelést igénylő, egy pillanatnyi figyelmetlenség is rontja az egész operációs rendszer és / vagy fájlokat.


[hordozóazonosító = 1096 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (233)

    • Volt egy probléma az Önéhez hasonló. A bot tökéletesen működőképes, de az én windows nem hajlandó megjeleníteni. Szerencsére a ház is más hordozható Windows és nem sua furcsa, láttam más hordozható / mutatják stick a gépemen
      Test stick, hátha látott egy másik számítógép / laptop. Ha nem ilyen szerencsés, ha nem sok mindent lehet csinálni vele.
      Az informatika módjai kusza vannak! :)

    • Ragaszkodom 4GB, és nem adja meg az összes megpróbáltam a Windows formátum, megpróbáltam formázni a Windows elérése oldalon, és én letöltött programok specializate.Ce kell tennem?

  • Emlékszem, tavaly nyáron vettem a botot, és azt 8gb, hazaértem, és gyors gyors
    Azt bedugta a számítógép másolni rá egyes mappák mappa mp3 honlappal bennük valamit
    Én egy kicsit rohant, és még soha nem volt türelme másolni mindent, és így megszünteti (Megjegyzendő, hogy elhagyta a zene és különben bottal)
    mióta visszavontam, Windows-ban maradt, hibát adott, és azóta az a bot nem volt jótékony :(
    Bevallom én még nem próbáltam ezt a módszert, mint a grafikus felület
    köszönöm Cristi

  • Az én esetemben ez nem működik! Ragaszkodom PNY 4GB és látható a PC (Windows XP), és a laptop (Windows 7) formázott meghajtó probléma nem akar formázni bármilyen Windows XP vagy Windows 7!

  • Tippek elkerülve a jövőbeni károk USB adathordozó vagy az SD kártya (memória kártya):
    - Soha ne törölje a fájlátvitelt a botról / kártyáról a számítógépre vagy a számítógépről a botra / kártyára.
    - SOHA ne távolítsa el a botot vagy a memóriakártyát fájlok írása (vagy fájlok másolása a számítógéprõl a számítógépre) vagy más szoftver használata közben
    - A legjobb dolog az USB ikon leválasztása a tálcarendszerről (az óra mellett), mielőtt a botot leválasztják, és a helyi menüből az Eject opciót választja ...
    - NE távolítsa el és ne helyezze be a memóriakártyát a telefonba / a telefonba, amíg a telefon működik (néhány telefon "hot swap" támogatással rendelkezik, amely lehetővé teszi az adatkártya cseréjét / eltávolítását a telefon működése közben)
    - Mivel a tél eljött, ha van botja (okostelefonokra, táblagépekre is érvényes), és kívülről jön, alacsony hőmérsékleten, ne helyezze azonnal a számítógépbe. Hagyja, hogy a bot / telefon / tabletta legalább fél órán keresztül megszokja a szobahőmérsékletet. Használat közben ezek az eszközök felmelegsznek. A hirtelen forróról hidegre történő átmenet feltétlenül megrongálja az eszközt / USB adathordozót (USB stick)
    - Miután befejezte a munkát a botokkal, ne hagyja őket a számítógéphez csatlakoztatva, mert minden egyes számítógép elindításakor / újraindításakor elolvassa / inicializálják őket. Ez feleslegesen használja az olvasási ciklust
    - A micro SD kártyák egyes botjai és adapterei fizikai gombbal rendelkeznek a tárolóeszköz védelmére (ahogy a hajlékonylemezek egyszer tették). A gombnak két pozíciója van: az első lehetővé teszi az írás / olvasást, a gomb második pozíciója csak az olvasást teszi lehetővé. . Ellenőrizze, hogy a gomb a megfelelő helyzetben van-e. Sok esetben csak a gomb ellentétes helyzetbe állítása oldja meg az "írásvédett" vagy "ez az eszköz írásvédett" problémát.

  • Kicsit hasonló, de kissé eltérő probléma volt a közelmúltban egy 8 GB-os bottal. TDK és elmondom, hogyan oldottam meg. Mindannyiunknak van vagy nincs vezetékes tv-je vagy lcd-je a házban, USB-csatlakozóval a hátuljában, amelybe usb-kártyát helyezünk filmet nézek stb. Nos, a botom minden alkalommal működött, amikor beteszem és (nézem) ezt a TV-t, anélkül, hogy bármilyen probléma lenne, amíg elindítottam egy bootolható botot, amelyen ablakai vannak, tehát a dolgomat elvégeztem, amire van szükséges, majd formáztam a botot. ,,, megemlítem, hogy a TV mind az NTFS, mind a FAT32 fájlrendszert látja, és természetesen formáztam FAT32 formátumban. És a meglepetést a TV már semmilyen formában nem látja .... (az asztalon nincs probléma vele) .. ,, NTFS-ben és FAT32-ben folytattam, és még mindig hiába ... Most elgondolkodtam a lemezkezelésben, és észrevettem, hogy a bot elsődleges partícióval rendelkezik ( követtem az ablakokat), és azt mondtam, hogy végezzen egy logikai partíciót, hogy lássák, mi történik .. ,,,, megcsináltam (EASUS HOME PARTITION), töröltem az elsődleges partíciót és készítették a FAT32 logikussá, és vegye figyelembe, hogy a tv-m probléma nélkül ismét jól látja. Most nem tudom mondani, hogy ez volt a probléma. vagy volt valami? Örülök, hogy megoldottam, és nem kellett új botot vásárolnom.

  • Elcsesztem tapad a 3 2 jó minőségű. Próbáltam sok módszer. Sikertelenül. Őszintén: Gyanítom Windows operációs rendszer 8.0 pro. Minden nem felelt meg a "írásvédelem" csak mikor csatlakozik a win 8. Úgy tűnhet, egy vicc, de arra használni igényel, és maradt maszk hogyan hirtelen elromlott egy időben egy pár hónapig. Most nyerni 8.

  • azokban az esetekben, amelyek nem így működik, akkor is megpróbál-hoz csomagtartó a CD Windows XP partíciót, és meg fogja találni a botot, törölje a partíciót, majd létrehozni és működnie kell

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.