Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Az egyik probléma a Windows helytelen méretezés alkalmazások vagy almenük amikor mérlegek DPI. Észre fogod venni, hogy amint tettem DPI a 125% 150% 175% vagy 200%, szinte minden alkalmazáshoz kijelző szövegek, ikonok és grafikák, elmosódott.

Mi a DPI méretezés?
A DPI skálázást elsősorban a nagyfelbontású monitorokon használják. Normális esetben egy DPI 100% a nagy felbontású monitor, OS ikonok, szövegek, menük stb az operációs rendszer fog látni nagyon kicsi.
Hogy oldja meg a problémákat, a túl kevés karakterek megjelenítését a képernyőn azok a Microsoft is elérhetővé tették a lehetőséget méretezés DPI években. Sajnos a skála nem ad tökéletes eredmény bűn bizonyos alkalmazásokban látjuk elmosódott képek helyett éles és tiszta képeket, hogy lásd a nagy felbontású képernyőn.

Mi a probléma a DPI méretezéssel?
Egy darabig vettem egy kicsit Az LG 4K monitor nagyon jó, ami nagyon jól néz ki. Sajnos, egy bizonyos ponton ez a Windows kétségbe vonja a méretezését, ami egyfajta digitális zoom.

Alkalmazzon felbontást, szöveget, blued menüket a DPI méretezés után.
Végtére is megoldást találtam, vagy inkább ruhát, ez megoldja a problémát.
Az ingatlan bármilyen alkalmazás kompatibilitási fülre, ahol megváltoztathatja a DPI alkalmazás 100%, nem számít, milyen operációs rendszer DPI méretezés.
Valójában 3 lehetőség van…

A DPI skálázási lehetőségek a Windows-ban anélkül, hogy befolyásolnák az alkalmazásokat.

Proprietăți aplicație > Compatibilitate > bifați "Suprascrie comportament scalare DPI înalt

Mi az egyes DPI méretezési lehetőségek?

Méretezés:
1. Alkalmazás - az alkalmazás kiválasztja az optimális DPI méretezést (ezt választottam)
2. Rendszer - az alkalmazást a rendszer arra kényszeríti, hogy átvegye DPI méretezését
3. Továbbfejlesztett rendszer - újabb alkalmazásokhoz az új Windows szabványoknak megfelelően

....... az egyes alkalmazásokkal is kísérletezel .....

Javítsa a nagy felbontású homályos ablakokat Windows rendszeren (DPI méretezés) - oktatóvideó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (5)

  • Hé, miközben te méretezés tud segíteni, és én megnyitásakor youtube bizonyos ideig (3,5-10sec.) Imagineaeste elmosódott, homályos, köszönöm pt.un esetleges választ.

  • Csgo játék, 1366x768 monitoros laptopon rendben van, de a modellek textúrája kicsi (a lejátszó alakja), az 1024x768 beállítás elmosódott, de jobb
    Hasznos lenne-e ez a beállítás, vagy más beállításokra van szüksége?

  • A jó nem kapcsolódik ehhez a témahoz, de azt akarom, hogy segítsen nekem, ha lehetséges
    Igyekszem, hogy frissítéseket ablakok és végül azt mondja, ez az üzenet (a szoftver nem indul el, mert api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll hiányzik a computer.Try reinstaling a szoftver oldja meg a problémát )
    sok köszönet

  • Hello! Van egy kérdésem erről a témáról, ha minden tökéletes, mint rájöttem, hogy a program a baj? Számomra ez az üzenet jelenik meg, és eltűnik, ha kijelentkezik. Köszönöm.

  • Köszöntelek, mint egyik kereszténytől a másikig! :). Ezen felül szeretnék benned bizakodni: szeretek megtanulni továbbadni azt is, amit felhalmoztam! De a végén az ecsettel, ami valójában csak egyszerű megállapítás volt, és arra szeretném kérni Önt, hogy készítsen oktatóanyagot a WhatsappWebről és különösen annak problémáiról. Például. Van egy Xiaomi Redmi 3. megjegyzésem, amely egy Android 6-on fut (a MIUI esernyő alatt), és amelynek gyakran van egy bosszantó kapcsolati problémája ... Ezért megpróbáltam szisztematikusan megoldani a problémát, kezdve a Bitdefender tűzfalának beállításaitól , majd a vezeték nélküli útválasztóval, elérve a hivatalos weboldalon leírtakat, megoldás nélkül, https://faq.whatsapp.com/en/android/22014642/?category=5245260

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.