Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)
Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Az egyik probléma a Windows helytelen méretezés alkalmazások vagy almenük amikor mérlegek DPI. Észre fogod venni, hogy amint tettem DPI a 125% 150% 175% vagy 200%, szinte minden alkalmazáshoz kijelző szövegek, ikonok és grafikák, elmosódott.

Mi a DPI méretezés?
A DPI skálázást elsősorban a nagyfelbontású monitorokon használják. Normális esetben egy DPI 100% a nagy felbontású monitor, OS ikonok, szövegek, menük stb az operációs rendszer fog látni nagyon kicsi.
Hogy oldja meg a problémákat, a túl kevés karakterek megjelenítését a képernyőn azok a Microsoft is elérhetővé tették a lehetőséget méretezés DPI években. Sajnos a skála nem ad tökéletes eredmény bűn bizonyos alkalmazásokban látjuk elmosódott képek helyett éles és tiszta képeket, hogy lásd a nagy felbontású képernyőn.

Mi a probléma a DPI méretezéssel?
Egy darabig vettem egy kicsit Az LG 4K monitor nagyon jó, ami nagyon jól néz ki. Sajnos, egy bizonyos ponton ez a Windows kétségbe vonja a méretezését, ami egyfajta digitális zoom.

Alkalmazzon felbontást, szöveget, blued menüket a DPI méretezés után.
Végtére is megoldást találtam, vagy inkább ruhát, ez megoldja a problémát.
Az ingatlan bármilyen alkalmazás kompatibilitási fülre, ahol megváltoztathatja a DPI alkalmazás 100%, nem számít, milyen operációs rendszer DPI méretezés.
Valójában vannak 3 opciók ...

A DPI skálázási lehetőségek a Windows-ban anélkül, hogy befolyásolnák az alkalmazásokat.

Proprietăți aplicație > Compatibilitate > bifați "Suprascrie comportament scalare DPI înalt

Ce reprezinta fiecare opțiune de scalare DPI în parte?

Scalare efectuata de:
1. Aplicatie - aplicatia alege scalarea DPI optima (asta am ales eu)
2. Sistem - aplicatia este fortata de sistem sa adopte scalarea DPI a lui
3. Sistem imbunatatit - pentru aplicatiile mai noi in conformitate cu noile standarde Windows

.......experimentati si voi pe fiecare aplicatie in parte.....

Reparare ferestre blurate la rezolutie mare pe Windows (scalare DPI) - tutorial video

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nicu kemény - mondta

  Hé, miközben te méretezés tud segíteni, és én megnyitásakor youtube bizonyos ideig (3,5-10sec.) Imagineaeste elmosódott, homályos, köszönöm pt.un esetleges választ.

 2. Alex Petrut - mondta

  A csno játék egy 1366 × 768 monitoron rendben van, de az 1024x768-ra beállított modellek kicsi szerkezete (a lejátszó alakja) elmosódottnak tűnik, de rendben van.
  Hasznos lenne-e ez a beállítás, vagy más beállításokra van szüksége?

 3. Marius - mondta

  A jó nem kapcsolódik ehhez a témahoz, de azt akarom, hogy segítsen nekem, ha lehetséges
  Igyekszem, hogy frissítéseket ablakok és végül azt mondja, ez az üzenet (a szoftver nem indul el, mert api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll hiányzik a computer.Try reinstaling a szoftver oldja meg a problémát )
  sok köszönet

 4. teszt - mondta

  Hello! Van egy kérdésem erről a témáról, ha minden tökéletes, mint rájöttem, hogy a program a baj? Számomra ez az üzenet jelenik meg, és eltűnik, ha kijelentkezik. Köszönöm.

 5. Cristian Nicolae - mondta

  Egy kereszténytől a másikig köszöntöm. :). És ezért akarok benned bizalmassá tenni: szeretem azt is megtanulni, hogy megrázzam, amit felhalmoztam! De ahhoz, hogy befejezze a fogmosás, ami tulajdonképpen egyszerűen egy megállapítás, és kérem, hogy csinál egy tutorial WhatsappWeb különösen kapcsolatos kérdéseket is. Például, Van egy Xiaomi Redmire Notes 3 futó Android 6 (égisze alatt MIUI), és sok esetben problémát jelent összekötő egyre bosszantó ... Így próbáltam kijavítani nekem rendszeres probléma, kezdve a tűzfal beállításait Bitdefender, majd a vezeték nélküli útválasztóval, elérve azokat, amelyeket a hivatalos honlapon ismertetnek, de megoldás nélkül: https://faq.whatsapp.com/en/android/22014642/?category=5245260

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.