Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)
4.6 (10) 92%

Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)
Fix Windows nagy felbontású bluetooth ablakok (DPI méretezés)

Az egyik probléma a Windows helytelen méretezés alkalmazások vagy almenük amikor mérlegek DPI. Észre fogod venni, hogy amint tettem DPI a 125% 150% 175% vagy 200%, szinte minden alkalmazáshoz kijelző szövegek, ikonok és grafikák, elmosódott.

Mi a DPI méretezés?
A DPI skálázást elsősorban a nagyfelbontású monitorokon használják. Normális esetben egy DPI 100% a nagy felbontású monitor, OS ikonok, szövegek, menük stb az operációs rendszer fog látni nagyon kicsi.
Hogy oldja meg a problémákat, a túl kevés karakterek megjelenítését a képernyőn azok a Microsoft is elérhetővé tették a lehetőséget méretezés DPI években. Sajnos a skála nem ad tökéletes eredmény bűn bizonyos alkalmazásokban látjuk elmosódott képek helyett éles és tiszta képeket, hogy lásd a nagy felbontású képernyőn.

Mi a probléma a DPI méretezéssel?
Egy darabig vettem egy kicsit Az LG 4K monitor nagyon jó, ami nagyon jól néz ki. Sajnos, egy bizonyos ponton ez a Windows kétségbe vonja a méretezését, ami egyfajta digitális zoom.

Alkalmazzon felbontást, szöveget, blued menüket a DPI méretezés után.
Végtére is megoldást találtam, vagy inkább ruhát, ez megoldja a problémát.
Az ingatlan bármilyen alkalmazás kompatibilitási fülre, ahol megváltoztathatja a DPI alkalmazás 100%, nem számít, milyen operációs rendszer DPI méretezés.
Valójában vannak 3 opciók ...

A DPI skálázási lehetőségek a Windows-ban anélkül, hogy befolyásolnák az alkalmazásokat.

Alkalmazás tulajdonságai> Kompatibilitás> Check "A felülbírálja a nagy DPI viselkedést Mi az egyes DPI méretezési lehetőségek? Méretezés: 1. Alkalmazás - az alkalmazás választja az optimális DPI skálázást (ezt választottam) 2. Rendszer - az alkalmazást a rendszer kényszeríti a DPI méretezésére 3. Jobb rendszer - az újabb alkalmazásokhoz az új Windows szabványoknak megfelelően ....... kísérletezzen az egyes alkalmazásokkal ..... Fix Windows nagyfelbontású blues ablakok (DPI méretezés) - videó bemutató (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).pushi({});


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Nicu kemény Azt mondta:

  Hé, miközben te méretezés tud segíteni, és én megnyitásakor youtube bizonyos ideig (3,5-10sec.) Imagineaeste elmosódott, homályos, köszönöm pt.un esetleges választ.

 2. Alex Petrut Azt mondta:

  A csno játék egy 1366 × 768 monitoron rendben van, de az 1024x768-ra beállított modellek kicsi szerkezete (a lejátszó alakja) elmosódottnak tűnik, de rendben van.
  Hasznos lenne-e ez a beállítás, vagy más beállításokra van szüksége?

 3. Marius Azt mondta:

  A jó nem kapcsolódik ehhez a témahoz, de azt akarom, hogy segítsen nekem, ha lehetséges
  Igyekszem, hogy frissítéseket ablakok és végül azt mondja, ez az üzenet (a szoftver nem indul el, mert api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll hiányzik a computer.Try reinstaling a szoftver oldja meg a problémát )
  sok köszönet

 4. teszt Azt mondta:

  Hello! Van egy kérdésem erről a témáról, ha minden tökéletes, mint rájöttem, hogy a program a baj? Számomra ez az üzenet jelenik meg, és eltűnik, ha kijelentkezik. Köszönöm.

nézőpont

*