Remote Desktop for Android hozzáfér a PC telefonjáról

Szia barátok, ma fogom bemutatni, és megmutatja, hogyan működik kérelmének Microsoft Remote Desktop Client for Android. Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez, a Microsoft olyan alkalmazás, amelyen keresztül tudjuk elérni a Távoli asztal szolgáltatás a Windows. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepíteni semmit, így elérhetjük a PC távolról.
Amikor először olvastam az Android távoli asztalról szóló híreket, úgy éreztem, hogy ez egy rossz alkalmazás, nagyon meglepő volt, amikor rájöttem, hogy ez egy rendkívül jól kidolgozott alkalmazás, csak a Microsoft tud valamit a szoftver ...
Ha lenne nagy forgalom a hálózaton, hogy úgy érzi, hogy a Windows telepítve van a telefonon, még a hang a telefon csörgése PC.
Mint a billentyűzeten van két lehetőség, vagy használja a képernyőn megjelenő billentyűzet a Windows, vagy tudjuk használni hivatalos Android billentyűzet, ezt a rugalmasságot mindig a felhasználó úgy érzi, jó.
Az olyan alkalmazásokban, mint például a Team Viewer, mindig azt a benyomást keltheti, hogy bizonytalan környezetben van, erre nincs ez a Remote Desktop Client alkalmazás esetében, amely kellően szilárd biztonságot nyújt, még a Windowson keresztül néhány „gombot” meg kell nyomnia a kapcsolat létrehozása előtt. , az oktatóanyagban megmutattam, mit kell tennie.
Mit kell tennie az asztalon?
1. Meg kell, hogy távoli asztali ülés.
2. Meg kell Puet egy jelszót a felhasználói fiók a Windows.
3. Meg kell, hogy a távoli asztali kapcsolat a Windows tűzfal, vagy leállítja a tűzfal végleges.
4. Annyit kell tennie, port forwarding és a router, ha szeretne hozzáférni a PC távolról a helyi hálózaton nem szükséges.
Mit kell tenni a telefont?
1. Letöltését / telepítését a RD Client.
2. Ehhez a DR Client kapcsolat beállításait, szükség van az IP, felhasználói név és jelszó.
Azt mondtam, a bemutató a port, amit tennie kell port forwarding abban az esetben, hozzáférhet a számítógép távolról, és ez után a router port, hogy a Windows Remote Desktop szolgáltatás 3389, Természetesen meg kell találnia az IP-t az "ipconfig" gépelésével a CMD-ben.
Összességében úgy érzem, hogy ez az alkalmazás ennél többet is képes megtenni, nem tudom, mit mondjak neked, milyen gondolata van a Microsoftnak, de elmondhatom, hogy valami van a levegőben ...
Ha érdekel a hozzáférés távoli PC, megtekintheti és egyéb oktatóanyagok kapcsolódó távoli asztali kapcsolatok:
Hogyan tudjuk irányítani uTorrent távolról WebUI
Program távirányító és távoli segítséget LogMeIn
Amint elkezdjük a számítógép távolról az Android telefont
Egy egér és egy billentyűzet több számítógépen nélkül KVM
Android Eszközkezelő segítségével törölheti az adatokat, és a telefon helyzetét


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • nagyon szép tetszett
    és az utolsó bemutató végzi Adrian, a felhasználó neve Anderson mondott valamit Ubuntu Linux
    Adrian este.stiu tudni, hogy mint oly sok, és szeretem az Ubuntu, de nem az, ami előtte volt
    azaz anterioare.Asa változatok Adriane Tudom, hogy nem tetszik a KDE felület értem nem
    Nem szeretem az új Unity felület, ha azt mondod, hogy gyakorlatilag nem támogatja, hogy a bal oldali sáv
    minden témát nem lehet megváltoztatni. "s furcsa, és nem tudom, a hülye mozog, és mint mondta, Anderson

    • Remélem, csak viccelsz, ha mondasz valamit, nem? (Utalok Mr. COSTELINI)
      Nevezz meg egy disztribúciót, hogy nem lehet változtatni a témát!
      Május emberek, ha nem tudod, hogyan kell csinálni a dolgokat, még azt is kijelentette, hogy már nem lehet, de nem tudom, hogyan.
      Ezt a bal oldali sávot Dock vagy Launcher néven hívják fel, hasonlóan a Windows tálcájához vagy a Mac OS X dokkjához, Dock, amelyet át lehet helyezni, vagy bárhová megteheti, ahogyan csak tudsz a Windowsban (a tálcát beállíthatja elrejteni, vagy fel, le, balra vagy jobbra elhelyezheti)
      Tájékoztassa jobb olvasni román fórumok szentelt Ubuntu, majd azt állítják, hogy valami lehet, vagy nem. Rush túl gyorsan köveket!

  • Miután be az összes adatot úgy tűnik, elfogadja a tanúsítványt, akkor fogadja el a pillanatot, és miután látom a doboz, ahol meg kell adni a jelszót minden kapcsolatot data.Nu, NLA bejelentkezési, e caseta.Ce kell tennem?

    • 1. Győződjön meg róla, hogy admin jogokkal.
      2. Győződjön meg róla, hogy nincs harmadik fél antivírus vagy tűzfal (Kaspersky, BitDefender, Avast, stb), ha abbahagyja, vagy tegye Remote Desktop kivételek.
      3. Győződjön meg róla, useul segítségével távoli asztal erre:
      Sajátgép / jobb egérgombbal / Tulajdonságok / Speciális rendszerbeállítások / Távoli fül / Felhasználók kiválasztása / Hozzáadás / Itt adja hozzá a fájlt az "Objektumnevek megadása ..." ponthoz, természetesen kattintson az OK minden ablakban.

      • Ha segítesz nekem összekapcsolódni, és ez működik ... zseni vagy! ... 1 hónapja küzdök. Van egy ipad mini, amelyet csatlakoztatni akarok, és ez nem működik. Valójában nem működik más eszköz csatlakoztatásával ... azt mondja: "nincs internet-hozzáférés". Megemlítem, hogy nem sok vagyok ezen a területen; és amikor azt mondom, hogy "nem annyira" ... szinte egyáltalán nem.
        Köszönet előre.

  • nem működik nekem, sajnos. Követtem minden lépést pontosan, és mikor megyek a Nexus távoli 4 ad nekem az üzenetet, a kapcsolat nem volt hajlandó. laptop Windows XP.

    • Remote Desktop biztonságosabb mindkét fél számára. A Microsoft egy olyan teszt, amely garantálja a biztonságot.
      Látod, a Team Viewer a tűzfalon áthaladó mint a sajt teljesen biztonságos a játék szerepét a szerver.
      Trust Team Viewer hagyja nyitva a háttérben, amikor elhagyta otthonát?

      • Semmiben nem bízom benne, más szóval átmehet a NASA tűzfalon, de mi lophatja meg a filmeimet? :) Nagyon csúnya vagyok: D, és igen, ott hagyom nyitva, amikor szükség van rá

        • Még ha nem az, aki tudja, mi a számítógép, de a PC lehet támadások vagy csalás.
          Senki sem akarja felébreszteni maszkokkal az ajtóban ...

    • Android telefonok tud csatlakozni egy külső egér, amely úgy működik távoli asztali PC közvetlenül, így a távoli, a telefon csak monitoron. Az egér nem működik teamview jár el a PC-n.

  • Mi a neve annak az oktatóanyagnak, amelyben mindent láthatunk, ami egy hálózatban történik, például azokat a webhelyeket, ahol jelszavakat adott meg, stb., Hogy már nem találok ...

  • Az 1:58 pillanatban a Távoli Asztal alsó része nem jelenik meg számomra, csak a Távsegítség felső része. Mi a helyzet? Megemlítem, hogy nekem van az eredeti Windows 8.1, a laptophoz mellékelt, azaz 8, plusz az október 8.1-i 18-es frissítés.

    • Lehet, hogy a távoli asztali szolgáltatás nincs bekapcsolva. Kezdje a "szolgáltatások" -ról.
      Vagy lehet, hogy a Windows nem távoli asztali.

      • Én soha az én Windows-verzió 8.1 távirányítóval lehet telepíteni valahol, vagy egy másik változat a Windows?

        • Csak Pro és Enterprise Windows-verziók 8.1 van Remote Desktop funkció (host). Míg a Windows RT és a Windows Remote Desktop csak 8.1 Korea (ügyfél). Ez az egyik különbség a Windows-verziók 8.1 így azt hiszem, nem igazán lehet telepíteni ezt a funkciót. De ha tényleg szüksége erre a funkcióra használható a Windows 8.1 vállalkozás, amely a Technet.

  • Igen, az oktatóprogram nagyon jó, de pontosan meg kell határozni, hogy állandó adatkapcsolatot igényel (a vezeték nélkül még nehezebb, ha távolról hozzáférünk.) Vagyis a hálózaton a kártyán vagy az előfizetésnél az internet opcióval, valamint a felhasználóval és a jelszóval kicsit furcsanak tűnik, miért akarja a microsoft ezt ???? ... hagyom, hogy kommentálja .... Egyébként kiváló bemutató, kiváló alkalmazás.
    MS meghatározott típusú. Self.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.