Remote Desktop for Android hozzáfér a PC telefonjáról

Szia barátok, ma fogom bemutatni, és megmutatja, hogyan működik kérelmének Microsoft Remote Desktop Client for Android. Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez, a Microsoft olyan alkalmazás, amelyen keresztül tudjuk elérni a Távoli asztal szolgáltatás a Windows. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepíteni semmit, így elérhetjük a PC távolról.
Amikor először olvastam az Android távoli asztali szolgáltatásáról szóló híreket, az volt a benyomásom, hogy ez egy gyenge alkalmazás, a meglepetés elég nagy volt, amikor rájöttem, hogy ez egy rendkívül jól elkészített alkalmazás, csak a Microsoft tud valamit szoftver ...
Ha lenne nagy forgalom a hálózaton, hogy úgy érzi, hogy a Windows telepítve van a telefonon, még a hang a telefon csörgése PC.
Mint a billentyűzeten van két lehetőség, vagy használja a képernyőn megjelenő billentyűzet a Windows, vagy tudjuk használni hivatalos Android billentyűzet, ezt a rugalmasságot mindig a felhasználó úgy érzi, jó.
Az olyan alkalmazásokban, mint például a Team Viewer, mindig azt a benyomást keltheti, hogy bizonytalan környezetben van, erre nincs ez a Remote Desktop Client alkalmazás esetében, amely kellően szilárd biztonságot nyújt, még a Windowson keresztül néhány „gombot” meg kell nyomnia a kapcsolat létrehozása előtt. , az oktatóanyagban megmutattam, mit kell tennie.
Mit kell tennie az asztalon?
1. Meg kell, hogy távoli asztali ülés.
2. Meg kell Puet egy jelszót a felhasználói fiók a Windows.
3. Meg kell, hogy a távoli asztali kapcsolat a Windows tűzfal, vagy leállítja a tűzfal végleges.
4. Annyit kell tennie, port forwarding és a router, ha szeretne hozzáférni a PC távolról a helyi hálózaton nem szükséges.
Mit kell tenni a telefont?
1. Letöltését / telepítését a RD Client.
2. Ehhez a DR Client kapcsolat beállításait, szükség van az IP, felhasználói név és jelszó.
Azt mondtam, a bemutató a port, amit tennie kell port forwarding abban az esetben, hozzáférhet a számítógép távolról, és ez után a router port, hogy a Windows Remote Desktop szolgáltatás 3389, Természetesen meg kell találnia az IP-t az "ipconfig" gépelésével a CMD-ben.
Összességében úgy érzem, hogy ez az alkalmazás ennél többet is képes megtenni, nem tudom, mit mondjak neked, milyen gondolata van a Microsoftnak, de elmondhatom, hogy valami van a levegőben ...
Ha érdekel a hozzáférés távoli PC, megtekintheti és egyéb oktatóanyagok kapcsolódó távoli asztali kapcsolatok:
Hogyan tudjuk irányítani uTorrent távolról WebUI
Program távirányító és távoli segítséget LogMeIn
Amint elkezdjük a számítógép távolról az Android telefont
Egy egér és egy billentyűzet több számítógépen nélkül KVM
Android Eszközkezelő segítségével törölheti az adatokat, és a telefon helyzetétKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. valentin - mondta

  Hé tehetünk a bemutató, és hogyan mozog a felmérés oldalakon desccarcare? Köszönöm.

 2. Costelina - mondta

  nagyon szép tetszett
  és az utolsó bemutató végzi Adrian, a felhasználó neve Anderson mondott valamit Ubuntu Linux
  Adrian este.stiu tudni, hogy mint oly sok, és szeretem az Ubuntu, de nem az, ami előtte volt
  azaz anterioare.Asa változatok Adriane Tudom, hogy nem tetszik a KDE felület értem nem
  Nem szeretem az új Unity felület, ha azt mondod, hogy gyakorlatilag nem támogatja, hogy a bal oldali sáv
  minden témát nem lehet megváltoztatni. "s furcsa, és nem tudom, a hülye mozog, és mint mondta, Anderson

  • Úgy érzem, hogy ez az oktatóanyag nem kapcsolódik az Ubuntuba vagy a KDE-be. De talán tévedek ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Remélem, csak viccelsz, ha mondasz valamit, nem? (Utalok Mr. COSTELINI)
   Nevezz meg egy disztribúciót, hogy nem lehet változtatni a témát!
   Május emberek, ha nem tudod, hogyan kell csinálni a dolgokat, még azt is kijelentette, hogy már nem lehet, de nem tudom, hogyan.
   Ez a sáv a bal oldalon nevezik Launcher Dock vagy hasonló a Windows tálcán, vagy a Dock a Mac OS X Dock lehet helyezni bárhol, mint te a Windows (tálcán állítható elrejtése vagy helyezheti fel, le, balra vagy jobbra)
   Tájékoztassa jobb olvasni román fórumok szentelt Ubuntu, majd azt állítják, hogy valami lehet, vagy nem. Rush túl gyorsan köveket!

 3. madalin - mondta

  Miután be az összes adatot úgy tűnik, elfogadja a tanúsítványt, akkor fogadja el a pillanatot, és miután látom a doboz, ahol meg kell adni a jelszót minden kapcsolatot data.Nu, NLA bejelentkezési, e caseta.Ce kell tennem?

  • 1. Győződjön meg róla, hogy admin jogokkal.
   2. Győződjön meg róla, hogy nincs harmadik fél antivírus vagy tűzfal (Kaspersky, BitDefender, Avast, stb), ha abbahagyja, vagy tegye Remote Desktop kivételek.
   3. Győződjön meg róla, useul segítségével távoli asztal erre:
   Sajátgép / kattintson a jobb gombbal / Tulajdonságok / Speciális rendszerbeállítások / Távoli / Felhasználók kiválasztása / Hozzáadás fülre / itt adja hozzá a fájlt az „Objektumnevek megadása…” pontig. Természetesen kattintson az OK gombra az összes ablakban.

   • Ionel Barbieru - mondta

    Ha segítesz a kapcsolatfelvételben, és ez nekem is működik ... te egy zseni vagy! ... 1 hónapja szenvedek. Van egy iPad mini, amit szeretnék csatlakoztatni, és nem működik. Valójában nem működik más eszköz csatlakoztatása… írjon "nincs internet-hozzáférés". Megemlítem, hogy nincs sok ezen a téren; és amikor azt mondom, hogy "nem annyira", akkor semmiről sem.
    Köszönet előre.

   • madalin - mondta

    Köszönöm a tanácsot. Most tökéletesen működik.

 4. Cristi csinál oktató mk908 Andorid?

 5. vlad - mondta

  nem működik nekem, sajnos. Követtem minden lépést pontosan, és mikor megyek a Nexus távoli 4 ad nekem az üzenetet, a kapcsolat nem volt hajlandó. laptop Windows XP.

 6. David Michael - mondta

  talán tévedek

  • Remote Desktop biztonságosabb mindkét fél számára. A Microsoft egy olyan teszt, amely garantálja a biztonságot.
   Látod, a Team Viewer a tűzfalon áthaladó mint a sajt teljesen biztonságos a játék szerepét a szerver.
   Trust Team Viewer hagyja nyitva a háttérben, amikor elhagyta otthonát?

  • Costel - mondta

   Android telefonok tud csatlakozni egy külső egér, amely úgy működik távoli asztali PC közvetlenül, így a távoli, a telefon csak monitoron. Az egér nem működik teamview jár el a PC-n.

 7. Vladutz - mondta

  Mi a neve annak az oktatóprogramnak, amelyben mindent láthatunk, ami egy hálózatban történik, például azokat a webhelyeket, ahol jelszavakat adott meg stb., Hogy már nem találom ...

 8. Dorin - mondta

  Remekül működik a note3.Avantajul tollat, hogy volt, és irányítani május bine.Thanks!

 9. Marian - mondta

  Percenként 1: 58 tűnik nem én vagyok az alján Remote Desktop, csak a tetejét Remote Assistance. Ez a probléma? Említettem már, hogy a Windows 8.1 eredeti, hogy jött a laptop, hogy 8, plusz frissítés készült 8.1 18 október.

  • Lehet, hogy nincs bekapcsolva a távoli asztali szolgáltatás. Indítsa el a "szolgáltatások" menüből.
   Vagy lehet, hogy a Windows nem távoli asztali.

   • floryan63 - mondta

    Én soha az én Windows-verzió 8.1 távirányítóval lehet telepíteni valahol, vagy egy másik változat a Windows?

    • Alex - mondta

     Csak Pro és Enterprise Windows-verziók 8.1 van Remote Desktop funkció (host). Míg a Windows RT és a Windows Remote Desktop csak 8.1 Korea (ügyfél). Ez az egyik különbség a Windows-verziók 8.1 így azt hiszem, nem igazán lehet telepíteni ezt a funkciót. De ha tényleg szüksége erre a funkcióra használható a Windows 8.1 vállalkozás, amely a Technet.

 10. Neonet - mondta

  Igen, az oktatóanyag nagyon jó, de meg kell határozni, hogy állandó adatkapcsolatot igényel (vezeték nélküli kapcsolattal nehezebb távoli elérés esetén.) Vagyis neten a kártyán vagy előfizetéssel internet opcióval, valamint a felhasználóval és a jelszóval kapcsolatban kissé furcsának tűnik, miért akarja ezt a microsoft ????… meghagyom neked, hogy kommentelj ... Egyébként kiváló bemutató, kiváló alkalmazás.
  MS meghatározott típusú. Self.

 11. UltraVNC (nem RealVNC) semmi csillagos pc.toti semmi tutorial arról realVNC.EU használj Ultra VNC (kicsomagolva, alkalmaztam. Szerver a számítógép indításakor, tedd jelszó kezdődik win.pun jelszó, stb.) Alkalmazott android letöltés . a piac androidvnc. Hátrányok nincs fájlátvitel a PC-re. és android hanem használják a számítógépek 2 azonos uvnc és fájlátvitel (lehet tudni, mert ez a hordozható telepíteni semmit.) Ha a fájlátvitel és a távoli Deskop teamview.Face tetted bemutató a fájlátvitel között PC és az Android (smartphone).

  • Adrian Gudus - mondta

   Van néhány útmutatók a témában javasolt Önnek. Használja a keresési mezőbe a jobb felső találni tutorials! Keresés a következő feltételekkel: AnySend, BitTorrent szinkron, Bump, AirDroid

 12. Hé, ha meg tudná csinálni a tutorial játék szerver hosting szerver, mert LFS (Live for Speed), és ott van a saját ingyenes domain sal házigazda. És még egy dolog, ha meg tudná csinálni a tutorial
  Összeállítása a C # Thanks

 13. Ady Moraru - mondta

  Magam is egy intrebare.de hogy mikor szeretné letölteni az alkalmazást azt mondja, hogy nem kompatibilis a rendszerrel? Beszélve arról, hogy van egy Samsung Galaxy mini telefon android gt-s5570 2.3.6! Google Play írva, mint A telepítéshez szükséges 2.2 vagy újabb verzióval!! valaki magyarázni nekem?? Köszönjük!

 14. Andrew - mondta

  Az alkalmazás elérhető a Windows telefonon keresztül 1 év

 15. ADRIAN - mondta

  Pt. azok, akik nem csatlakozni a távoli szolgáltatás is az oka, hogy a Windows, hogy van minden ex. Nem tudok, mert van a Windows Home Premium 7 ez a verzió nem csak elfogadott szakmai windows7, Enterprise és Ultimate. A w8 vállalkozás és az Windows XP Pro professzionális verzió csak. Jól, ha szükséges, és ez a fiú a bemutató, de OMISO

 16. gherghisan.nelu - mondta

  Kösz a tutorial. Több kísértés, hogy vásárolni LG Nexus 4. Várakozás a többi útmutatók ígért a telefon. Információ akkumulátor kitartást, és hogyan kell viselkedni hosszú idő után a használat is nagy érdeklődés. Köszönöm.

 17. Ha használja az internetet a telefon (narancssárga) és nincs Wi-Fi akkor mi ip maradni? Van egy Huawei modemet Romtelecom.

 18. Mikrofon - mondta

  Megpróbáltam csatlakozni a RD kliens PC segítségével a Windows Ultimate és reusti 7. Pote valaki segíteni?

 19. Gheorghe Liviu Angelus - mondta

  Salut!
  Nekem van egy probléma, vagyis ha a vezeték nélküli kliens alkalmazás működik sorok ellenőrzése alatt a PC, de azt akarom, hogy ezt a távolból, és igyekszem tenni a port forwarding és nem! Nyilatkozat arról, hogy A router Huawei HG655b Romtelecom.
  Kerestem a neten mindenféle oktatóprogramok és mi!
  Remélem, hogy a választ.

 20. Hi!

  Pontosan követtem az utasításait, és minden rendben van. Az asztalt az okostelefonomról vezérelhetem .. de csak akkor, ha wi-fi kapcsolaton keresztül csatlakozom ... ha ehelyett a digi mobil internet kártyára váltok, akkor már nem tudok csatlakozni az asztalhoz. Amikor megpróbálok okostelefonon keresztül csatlakozni az asztalhoz, de az a DIGI internetes kártyáján van, már nem működik, és a következő üzenet jelenik meg: Nem sikerült csatlakozni a távoli PC-hez .. és azt mondja, hogy ellenőrizzem, hogy a számítógép csatlakozik-e az internethez stb. De a következő másodpercben, ha az okostelefon vezeték nélküli lesz, problémamentesen csatlakozhat.
  Pls segítsen nekem ebben a tekintetben
  merci

 21. Ionut N. - mondta

  Helló! Az első probléma, amellyel találkoztam, a következő: A FEJLETT RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK TÁVOLSÁG fülén nem jelennek meg a fül alján található opciók, ahol megmutatja, hogy be kell jelölnie a "távoli kapcsolat engedélyezése ehhez a számítógéphez" lehetőséget. Én a WINDOWS 7 HOME PREMIUM-ot használom, és a bemutatót egy Windows 8.1-n végezted, de nem hiszem, hogy ez a különbség jelentene problémát. KÉRLEK SEGÍTS.

 22. Helló! Hogyan tudok áthelyezni a hang a számítógépen? Nem találtunk semmilyen beállítást, mint ez.

 23. Oliver - mondta

  Ugyanaz a probléma, mint Ionut, hogyan lehet megoldani a problémát?

  • Adrian Gudus - mondta

   A Windows Home és Starter nincs ez a funkció az úgynevezett Remote Desktop. Van néhány Windows-verziók kis korlátozott az otthoni felhasználók. Például a Starter verzió hiányzik az a képesség, hogy változtatni a háttér / háttérkép az asztalon, az képes megváltoztatni a téma, vagy a hatása Aero (átlátszó ablakok)

 24. szikra - mondta

  nem működik, nem értettem, igen, van routerem, az Ip-routert használom (192 186)

 25. Adria - mondta

  Hello!
  Sajnos én 7 ablakok, és ugyanez.
  A következő üzenet jelenik meg a telefonomon: Nem lehet csatlakozni a távoli számítógéphez, mert a Távoli asztali átjáró kiszolgáló ideiglenesen nem érhető el.
  Tud valaki segíteni?

 26. hello, nem kapcsolható, hogy ellenőrizzék az asztalra ezzel a kérelmet? vagyis én a telefonon megjelenik az asztalon? Amdo munka

  • Várj nem értem. Ez teszi ezt a kb. Segíti az asztalon a telefon. Azt figyelte a bemutató? Vagy mit jelent?

 27. György - mondta

  akkor ezt az oktatóanyagot a szeles 10-on is megteheted, mert különböző beállítások vannak és nem tudom, mit tegyek

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.