Csökkentse a webböngészés idejét a FeedDemon és egy RSS kliens segítségével - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató fogunk mutatni egy nagyon jó RSS kliens, ez körülbelül FeedDemon ami a közelmúltig volt egy kereskedelmi szoftver, hogy meg kellett fizetnie, hogy élvezze a lehetőséget, hogy most mindenki számára ingyenes.

Azt mondják, hogy FeedDemon Mercedes egyfajta RSS ügyfelek Snarfer, amelyhez készült egy bemutató videó néhány évvel ezelőtt is nagyon jó, de FeedDemon a legjobb.

ezt FeedDemon segít nem pazarlás óra szörfözés a neten, akkor elég belépni egyszer kedvenc helyén, és a linket vett RSS (Really Simple Syndication).

Gyakran találok a neten oldalakat rendkívüli, de néhány napon belül nem tudja, hogyan kell nevezni, több elfelejtettem, hogy a könyvjelzők, ha csinálok egy RSS feed az ilyen oldalakon nem kell semmit egyszerűen jött a cikkeket.

RSS helyszínen segít irányítani minden érdekünk nekünk, csak olvasható, mi érdekel minket.

Egy érdekes lehetőség FeedDemon Prefetch a tartalom offline olvasásra, vagyis nehéz preload tartalom olvasni, még ha nem net jó munkát, különösen, ha megyünk az úton, és nagyon érdekes dolgokat olvasni.

FeedDemon van lehetőség, hogy szinkronizálja előfizetések RSS hálózat, ami azt jelenti, hogy van bárhol hozzáférhet a mi táplálja, amit összegyűjtött idővel.

Mindig húr információt ebben a formában, tetszik az ötlet, hogy minden nap olvasni valami újat nem csinál semmi különöset érte, hírcsatornák jönni, én csak olvasni.

Kérem, higgyék el nekem, hogy az ilyen eszközöket segített menteni egy csomó időt a napi ily módon hatékonyabban lehet másra

DEFINÍCIÓ RSSIdézet vett ro.wikipedia.org

RSS egy család formátumok webes hírcsatornákmeghatározott XML használt és web szindikált. RSS használják (többek között) a hírek, weblogs, és podcasting. A rövidítést használják utal a következő szabványoknak:

  • Really Simple Syndication (RSS 2.0)
  • Rich Site Summary (RSS 0.91, 1.0 RSS)
  • RDF Site Summary (RSS 0.9 és 1.0)

Webes hírcsatornák nyújt internetes tartalmak és összefoglalók a webes tartalom együtt linkeket a teljes verzió a tartalom az információs és egyéb metaadatok. RSS ezen adatokat egy fájlba XML úgynevezett RSS feed, webfeed, patak vagy RSS csatornát. Amellett, hogy megkönnyíti hírszolgáltatás, internetes közvetítések hogy az olvasók tájékoztatni kell az adott oldalakat szentelt frissítsék a tartalmat az ilyen honlapok segítségével egy speciális szoftver az úgynevezett aggregátor

forrás ro.wikipedia.org

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.