Csökkentse az időt netezés segítségével az ügyfél FeedDemon RSS - HD videó bemutató

Csökkentse az időt netezés segítségével az ügyfél FeedDemon RSS - HD videó bemutató
5 (4) 100%

Ebben a videóban bemutató fogunk mutatni egy nagyon jó RSS kliens, ez körülbelül FeedDemon ami a közelmúltig volt egy kereskedelmi szoftver, hogy meg kellett fizetnie, hogy élvezze a lehetőséget, hogy most mindenki számára ingyenes.

Azt mondják, hogy FeedDemon Mercedes egyfajta RSS ügyfelek Snarfer, amelyhez készült egy bemutató videó néhány évvel ezelőtt is nagyon jó, de FeedDemon a legjobb.

ezt FeedDemon segít nem pazarlás óra szörfözés a neten, akkor elég belépni egyszer kedvenc helyén, és a linket vett RSS (Really Simple Syndication).

Gyakran találok a neten oldalakat rendkívüli, de néhány napon belül nem tudja, hogyan kell nevezni, több elfelejtettem, hogy a könyvjelzők, ha csinálok egy RSS feed az ilyen oldalakon nem kell semmit egyszerűen jött a cikkeket.

RSS helyszínen segít irányítani minden érdekünk nekünk, csak olvasható, mi érdekel minket.

Egy érdekes lehetőség FeedDemon Prefetch a tartalom offline olvasásra, vagyis nehéz preload tartalom olvasni, még ha nem net jó munkát, különösen, ha megyünk az úton, és nagyon érdekes dolgokat olvasni.

FeedDemon van lehetőség, hogy szinkronizálja előfizetések RSS hálózat, ami azt jelenti, hogy van bárhol hozzáférhet a mi táplálja, amit összegyűjtött idővel.

Mindig húr információt ebben a formában, tetszik az ötlet, hogy minden nap olvasni valami újat nem csinál semmi különöset érte, hírcsatornák jönni, én csak olvasni.

Kérem, higgyék el nekem, hogy az ilyen eszközöket segített menteni egy csomó időt a napi ily módon hatékonyabban lehet másra

DEFINÍCIÓ RSSIdézet vett ro.wikipedia.org

RSS egy család formátumok webes hírcsatornákmeghatározott XML használt és web szindikált. RSS használják (többek között) a hírek, weblogs, és podcasting. A rövidítést használják utal a következő szabványoknak:

 • Really Simple Syndication (RSS 2.0)
 • Rich Site Summary (RSS 0.91, 1.0 RSS)
 • RDF Site Summary (RSS 0.9 és 1.0)

Webes hírcsatornák nyújt internetes tartalmak és összefoglalók a webes tartalom együtt linkeket a teljes verzió a tartalom az információs és egyéb metaadatok. RSS ezen adatokat egy fájlba XML úgynevezett RSS feed, webfeed, patak vagy RSS csatornát. Amellett, hogy megkönnyíti hírszolgáltatás, internetes közvetítések hogy az olvasók tájékoztatni kell az adott oldalakat szentelt frissítsék a tartalmat az ilyen honlapok segítségével egy speciális szoftver az úgynevezett aggregátor

forrás ro.wikipedia.org

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Nice tutorial Snarffer nem tetszett a tervezés
  Lásd írsz reaizeaza.

 2. Adrian - mondta

  Le a kalappal a szoftverre vonatkozó, különösen a Cristi a nagyon hasznos és nagyon sok lehetőséget, de én támogatom az egyszerűség, a klasszikus és az is marad ... Azt hiszem, a Snarfer számára ez splut pontosan mit kell tennem, gyors, könnyen kezelhető

  Ki akar nézni egy tutorial arról snarfer elvégezhető érni ezt a linket https://www.videotutorial.ro/?p=438

  Természetesen megpróbálom, és fuss ez FeedDemon hogy hogyan viselkedik.

 3. Tigrutzu - mondta

  Nagyon nehéz ezt a gyönyörű PROGRAMU tutorialu Cristi

 4. Florin Dragomirescu - mondta

  Ki akar román fordítása FeedDemon NewsGator megtalálja fórum:

  http://forum.newsgator.com/Topic39743-44-1.aspx - 2.7 változata (a bemutató)

  http://forum.newsgator.com/Forum44-1.aspx - 3.0 béta verzió (lehetséges, de egy kis plakátot tartalmazza)

  3 béta változat lehet venni:

  http://www.bradsoft.com/feeddemon/beta/

 5. Üdvözlöm nagyon jó tutorialu csinál egy nagyon jó jól végzett munka

 6. dumitru32 - mondta

  Van egy kérdésem. Ha írsz, nem jelenti azt, kilo KB Baitul vagy kilo bit olvasni még? Amennyire én tudom, bit és byte kell két különböző dolog ...

 7. Florin Dragomirescu - mondta

  B nagy olvasni és írni byte (KB = Kilobyte)
  b, írni és olvasni egy kicsit (Kb = kilobit)

  román
  1 8 bit byte =

  angol
  1 8 bit byte =

  A vita a csali és bekapta az alábbiakban:

  http://groups.google.ro/group/diacritice/browse_thread/thread/c3bfb3693572bc0c

 8. dumitru32 - mondta

  És tudok róla, de látom, hogy Cristi tudja ... :))

 9. @dumitru32: Nem értem, miről van szó.

 10. Adrian - mondta

  @boby-admin: Megértettem, amit Dumitrache, hogy ... azt hiszi, ha Krisztus nem válaszolt azt jelenti, hogy nem ismerik Krisztust, aki a különbség kilobit és Kilobyte ... saracu gondolom, hogy néhány fiatal férfiak, akik a Cheremule egyes reagálni minden ... azt hiszik, mi vagyunk nem robotok és mi is van magánéletem vagy családi ... senki közületek, vagy bármilyen dimitru32 Florin Drogomirescu nem helyesen írta ... és vegyesen dolgokat ... kedves ... ott kilobit és Kilobyte különbség csak „y” ezért kilobit és kilobájt

 11. @Florin Dragomirescu: @dumitru32: Ha nem tudja, mi van Bit és bájt nekünk.
  Ez egy mocskos trükk azok összes nettó szolgáltatók és tárhely szolgáltatók.
  Ez egyszerű, ha a szolgáltató azt mondja, igen sebességgel 2 2000 kilobit vagy megabit meg kell várni a letöltés a 0.238 244 azaz megabyte kilobyte.
  Letöltési sebesség mérése megabyte azok számára, akik jó kapcsolatokat a kilobyte mások.
  Nem értem, mit akar, és tudjuk, hogy ez nem olyan felfedezés, netul tele van ilyen számításokat.
  Mit tett az angol és a román Florin nincs kapcsolat, mert kitalált új bitek és bájtok.
  Reading lenne valami ehhez hasonló:
  10 kilobit = tíz chilobiti
  10 tíz kilobájt = chilobaiti

  Más hírek:

  Kilobit = 1 1000 bit
  Kilobyte = 1 1024 bájt

  Néhány szándékos hibákat hivatottak félre minket.

 12. @Florin Dragomirescu: @dumitru32: Ha szeretnénk, akkor is megvitatják keltette zavart merevlemez-gyártók javításokat is.
  500 egy kemény fellépés valójában fogalmazott 500 500000000000 giga bájt, ami azt jelenti 476840 465.66 megabyte vagy gigabyte.
  Ezért a világ azon, ha a merevlemez eléri otthon több mint mondja, hogy lopott, hogy a raktárból koncertek.

 13. viorelpicu - mondta

  @boby-admin: Ha a srác a boltban is valójában lopni gb holnap, és én tennék egy ilyen válság magazin.pe orice.Am viccelődött, hogy jó lenne, és én megértettem a finomság (multi elfelejteni a szorzó 1024 bájtok képest ... faktor számtani 1000) Hail

 14. CIPI - mondta

  FACIT nem egy oktató van egy erős anti-vírus, amely megvédett minden vírustól és po rongykorong vista gyors és néhány program nem megy kérem, segítsen !!!!! MIRC vagy egy leírást, hogyan kell mindig online, vagy hogyan lehet mIRC szerver undernet? Ha tud pls

 15. higany - mondta

  Kap cikkek deeddemon, amikor a program lezárásakor? Vagy nyitottan kell tartani, hogy megkapja ...?

  • AdrianGudus - mondta

   higany:
   Kap cikkek deeddemon, amikor a program lezárásakor? Vagy nyitottan kell tartani, hogy megkapja ...?

   Nos egy egyszerű logika, amit mondasz? Az intuíció azt mondja? Lássuk, hogy ez olyan nehéz? ha zárt, akkor tiltsa le, vagy nem? Ha a kapu zárva van / zárva kaphat valaki hozzád, akkor kimész azon az ajtón anélkül, hogy feltárja, és nyitás nélkül? Láttad, hogy milyen könnyű volt?

 16. Ovidiu - mondta

  RSS technológia elavult, mert nem sok olyan webhelyeket talál ikon?
  Ha ez volt, esett, ami a fő oka?

más referenciák

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Pahon Bogdan-Andrei Ady. Mondta Ady: @StefaMedia: Csökkentse az időt netezés segítségével az ügyfél FeedDemon RSS - HD videó bemutató http://is.gd/bZUqv [...]

 2. [...] Információ intelligensebben. RSS Feed hasznos útmutatók kapcsolatos (információáramlás): kevesebb idő alatt netezés segítségével az ügyfél FeedDemon RSS Mi az RSS és hogyan kell használni Snarfer Ha még nem használt RSS korábban, [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.