Vissza véletlenül törölt képek és fájlok

Free Soft hasznosítás letörölt képek és fájlok

Visszaállítani törölt fájlok és képek

Visszaállítani törölt képeket vagy fájlokat egy komoly probléma, különösen manapság, amikor bármilyen digitális dokumentumot tároló a merevlemezen, SSD, CD, DVD vagy USB stick. Előbb vagy utóbb mindannyiunknak azt a hibát, hogy véletlenül törölni fontos fájlokat. Szerencsére törölt adatokat a HDD, SSD, bot, nem véglegesen törölni, akkor még mindig megtalálható, hogy adathordozót, és lehet hasznosítani speciális szoftver adatmentés.
Recuva egy ingyenes program, hogy visszaszerezze fotókat törölt fájlok, szoftverek amiről beszéltünk egy másik alkalommal, de érdemes emlékeztetni a létezését, mert ez a program tényleg teszi a dolgát, és azt lehet mondani, meggyőződéssel, hogy menjen jobb, mint a múltban.
Ha Recuva nem tud segíteni a videotutorial.ro megtalálható más tutorials más szoftver helyreállítási:
Tutorials Biztonsági adatmentés, biztonsági, biztonságos törlés (több oldal)
Megígértem a videó; Felkészülés egy Android telefon értékesítési, amely nem lesz képes visszaállítani semmit:
Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt
Hogyan használható a helyreállítási programot Recuva képeket és fájlokat?
A telepítés után rendelkezésre áll az asztali indító parancsikon. Az indítás után a varázsló mód lesz, amely "kézzel" viszi Önt, amíg a helyreállítási folyamat befejeződik. Ezt a varázslót követően kiválaszthatja a helyreállítani kívánt fájlok pontos típusát (csak képek, csak videó stb.), Ezután kiválaszthatja a helyet (merevlemez, ssd, címke stb.) , ahonnan menteni szeretne. Mélységi szkennelési opcióval is rendelkezik, amely meghosszabbítja a szkennelési időt, de további adatokat talál a lehetséges helyreállításhoz. Végül kiválaszthatja a menteni kívánt fájlokat, és kész.
Milyen jó adat helyreállítási program Recuva?
Recuva mellett, ezekben a napokban próbáltam más helyreállítási programok, de egyik sem elérte a Recuva. Ez megtalálható fájlok visszaállítani, még meghajtók formázása; Amelyek segítenek a talpra adatokat a meghajtók formázása.
Letöltés Recuva (Szabad program visszaállítani törölt képek és fájlok)

Video bemutató - A törölt képek és fájlok helyreállítása



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • adik a lemezt radírral jelölte meg, nem törölte őket. törölni lett volna, ha valamit a botra írt, a formázást a gyors formátum ellenőrzése nélkül kellett elvégeznie. vagy szebb a radírral :)
    Nem hiszem, hogy Recuva egy jó hasznosítás.

    tettél valamit ezek a fájlok titkosított vírus?

  • miam 2zile jó most törölt partíció 184GB véletlenül Recuva őszinte megpróbáltam, de nem volt képes, hogy visszaszerezze annyi hely kiválóan alkalmas egy stik helyett megpróbáltuk az alábbi programot
    EASEUS Partition Recovery 8.5 100% és visszanyert partíció zenei programok, beleértve a filmeket mappákban időt vett igénybe 4ore
    gratulálok az oktatóhoz .............

  • Hello! És szeretnék egy költségvetési laptop vásárlási útmutatót (1500-2000 lej), ideális studenti.Sa jó irodai, multimédiás, üzleti, és talán egy kicsit a játék ocazional.Nu összpontosítani játék, de még mindig dedicata.Va legalább egy videokártya köszönet!

  • Cristian 73 éve, és én nem igazán tudom, hogyan lehet megváltoztatni optica.Am pt.dvd egység telepítve pro win.10 a prog.insider, de akkor nem működik a DVD-t, bár volt, mielőtt nyerni. 7 és dolgozott perfect.Introduc végső lemezt a meghajtóba, akkor hallani, hogyan működik, de nem tudom, hogy mi a disc.Am egy csomó lemezt, beleértve az unokáimmal vagy emlékeket, hogy azok már nem vizionez.Nici lejátszó VLC vagy a Windows, és nem bs player nem játssza discul.Va köszönöm f.mult.

  • Néhány héttel ezelőtt Recuva-t ajánltam egy hölgynek, aki véletlenül törölte a botot az elmúlt vakáció során készített képekkel. Nagyon boldog volt, hogy sikerült mindent megszereznie, ami a boton volt. Nem tudom, hogy mit csinál a kis segédprogram nagy HDD partícióknál, de a „Down with the hat!” Botokhoz.

  • Üdvözlet mindenkinek, Cristi. Jövök egy javaslatmal, mert ma rendelkezünk ingyenes domainekkel és ingyenes tárhelyünkkel. Útmutatások sorozatát indíthatná arról, hogyan lehet weblapot létrehozni a cPanel kezelésére, a wordpres plugin telepítésére és ajánlására, például a videó bemutatóján használt plug-inek. és a követelmények listája folytatódna, vagy a gitt használata stb.

  • Jó estét, nekem is van probléma, véletlenül töröltem fényképeimet az iPhone 6plus telefonjáról, az albumokban néhány új pozíciót hoztam létre a klasszikus „film orsó” mellett, és ma megtisztítottam a film tekercs albumában lévő képek között, és utána képekkel és mi vagy sterrel, valamint a többi album képeivel akartam üríteni a kosarat. Hogyan lehet visszahozni őket. Köszönöm

  • Szia Cristi, átfutott az agyamon egy ötlet, van valaki az adott tartomány az ország jó internet, ii ff megromlik néha ping-400ms 999 játékok.
    Van-e bármilyen módon, hogy az Ön internetes számítógépet az otthoni munkája jobb, net elég jó. Van valami, hogy a hazai nettó keresztül a router távolról egy másik számítógépre?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.