Rainmeter, a legjobb asztali widget platform Windows 7, Vista és XP számára - oktatóvideó

Helló barátok, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan kell használni a híres Rainmeter asztali testreszabási platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kisalkalmazások segítségével a legfrissebb híreket, időjárás-előrejelzéseket, e-maileket és információkat hozzuk a számítógépünk képernyőjére. a laptop akkumulátorának töltöttségi szintjéről, mennyi szabad helyünk van a partíciókon, mennyi RAM-ot használunk, mennyit használunk a processzorról, milyen hőmérsékletek vannak az alaplapon, processzoron, új frissítések a twitteren vagy a facebook-on és több. Ahogy a Mac OS X operációs rendszer rendelkezik egy Irányítópulttal, amelyen keresztül egy gyorsgombbal előtérbe hozhatunk olyan információkat, mint az időjárás, az árfolyam, a számítógép és más hasznos funkciók, és a Windows felhasználói ugyanazon funkciókat élvezhetik rajta keresztül Esőmérő. A Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszer előre telepítve van egy oldalsávval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új widgeteket használjunk vagy telepítsünk, de bármennyi widgetet is telepítünk, nem lesznek olyan rugalmasak a testreszabásban, mint a Rainmeterben. A Reinmeter segítségével diavetítéseket futtathatunk a háttereinkben található kedvenc képeinkkel, ezek egymás után automatikusan futnak, és megcsodálhatjuk őket, miközben a szoftver, amin dolgozunk, egy kis időre van szükség a feladat megnyitásához vagy elvégzéséhez jó vég. Megváltoztathatjuk a váltás időintervallumát, valamint a megjelenő mező méretét. Bármely Windows operációs rendszeren használható, legyen az 32 vagy 64 bites. Biztos vagyok benne, hogy a Windows XP-t használók nagyon elégedettek lesznek ezzel a szoftverrel, mert nem is részesülnek olyan oldalsávból, mint a Vista vagy a 7, így a Rainmeter lehetőséget nyújt számukra, hogy élvezhessék a kütyüket, modulokat és asztali kisalkalmazások. Az alkalmazás nagy előnye a nagyon alacsony erőforrás-felhasználás, valamint egy nagy közösség, ahol segítséget, új témákat és bőröket, új widgeteket, kisalkalmazásokat, tippeket és trükköket (trükköket és tippeket) találhat a Rainmeter számára . Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video oktatóanyagot, hogy lássa, hogyan kell használni a Rainmetert.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (49)

  • Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
    Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
    További sok sikert !!!

    • Rares:
      Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
      Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
      További sok sikert !!!

      Ha még mindig látja fej-farok bemutató, olvass és 10 sornyi szöveget (a fenti tutorial) volt a legnehezebb, igaz? A válasz nem a szövegben!

      • AdrianGudus: Ha még mindig látja fej-farok bemutató, olvass és 10 sornyi szöveget (a fenti tutorial) volt a legnehezebb, igaz? A válasz nem a szövegben!

        SCZ nem olvassa, és megkérdezte aprost lam de már késő volt, és fáradt voltam

    • Rainmeter kevés hasznát majdnem egy évig. Segítségével kb ~ 10mb RAM, néha kevésbé, néha több, ez attól függ, hogy mit moduloknál. De egyébként nem fogyaszt többet, mint 20mb sok kütyü. :) Softu viselkednek nagyon jól.

      Rares:
      Hasznos bemutató láttam mindent, de azt hiszem, kellett lennie valahol 25 perc nem mindenki nézi útmutatók oly sokáig
      Fogyasztanak több forrás? Nem akadályozza pc_ul?
      További sok sikert !!!

    • som:
      Beállításnak nincs grafikus felület, így nem vonzza engem egyáltalán ezt a játékot

      Van, a használt témától függően, még az oktatóanyagban is megmutattam ... 3 témát használtam. Csak kattintani akar? Meg kell tanulni valami technikásabbat ... jó tudni más szoftverekről. Hasznos és sokkal hasznosabb információ áll rendelkezésre, mint amennyit elveszítene életének 6 percét, ha szalámit és köszvényt hallgatna a youtube-on vagy játékokat játszana.

    • Eh, a grafikus felület nem csak akkor rendelkezik, ha manuálisan szeretné szerkeszteni az .ini widgetet :) Vannak olyan témák és kütyük, amelyek grafikus felülettel rendelkeznek a beállításokban és mindenhol. Ez attól is függ, hogy ki készítette a témát / widgetet.

      som:
      Beállításnak nincs grafikus felület, így nem vonzza engem egyáltalán ezt a játékot

    • Pady:
      Kérjük, hogy a tutorial, hogy megmutassa, hogyan csináltad az első 10 másodperces animációt tutorialului.PLSS

      Jó lenne bemutató, hogyan lehet egy általános, hogy az első 10 másodperc bemutató

  • A képzelet és a segítségével ez a szoftver akkor létrehozhat egy asztali rendkívüli, hogy úgy gondolja, hogy a háttérképet lehet megváltoztatni egy fotószerkesztő majd alkalmazza azt a kívánt widgeteket, emlékszem ilyen tema..cineva volna a háttérben egy kolostorban és a torony, hogy kolostorok helyezte widgetet ceasul..arata tűnt olyan rendkívüli és bemutató real.Frumos

    • mély:
      Idézem: "könnyen kezelhető", és a sok próbálkozás változtatni valamit nem tettél semmit !!!

      Ha a szóban forgó modulok nem akarták megkapni a hírcsatorna linkem URL-jét, akkor már nem az én hibám, már nem az én hibám, hanem az írta a modul kódját. Egyébként mindent elértem, amire vállalkoztam. Megváltoztattam a keresőmotort, megváltoztattam a modul címét is ... kivéve a hírcsatorna-linket, amely, ahogyan néhány témában látta, másoknak nem.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.