Védje és kezelje a jelszavakat és KeePass szoftver ingyenes - videó bemutató

KeePass egy ingyenes, kicsi, könnyen kezelhető, hogy megvédje a jelszavakat a Windows és azon túl, emellett ezek az előnyök KeePass kínál különösen magas szintű biztonságot kezelésére és tárolására jelszavakat.

Tudod tartani a jelszavakat módon ecriptare egyetlen jelszóval, és választható a legigényesebb felhasználók emeljék a biztonsági hagyományos jelszó + jelszó fájl.

Tetszőleges számú jelszavak szeretné a programot, és végül egyszerre a Ctrl + Alt + A bejelentkezhet bármelyik oldalon.

Figyelemre méltó előnye ennek a programnak az a lehetőség, dolgozó programok, mint: Yahoo Messenger, Google Talk, Pidgin, Trillian, stb

Egy ilyen program minden bizonnyal az adatbiztonság növelése elérhető a számlára, mert ez lehetővé teszi, hogy hozzá jelszavak rendkívül összetett KeePass keletkezett még egy nagyon magas fokú biztonságot, és ezért nagyon nehéz kitalálni.

Ha azt szeretnénk, hogy veled mindig a jelszavakat, akkor választhatja a hordozható változat a program Keepass.Copiati programot egy botot, és adjunk hozzá számla adatait kész, akkor mindig veled a jelszavait.

Azt mondod: "Kell ez a program segítségével a böngésző beállításokat megtartani jelszavát?". Sajnos a böngésződ nem képes automatikusan be hozzáférési adatait programok Yahoo Messenger, Google Talk, Pidgin, Trillian, stb, továbbá a böngésző nem lehet bizonyos fokú védelmére vonatkozó tárolt jelszavakat.

Ezért ajánlott, hogy az egyik programot teljesítő gesitune jelszavak tárolására a jelszavakat.

Kívánok kellemes megtekintésére!

Dan Constantin

tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (83)

  • Kiváló előadás!

    Gratulálok Dan strukturált és elegáns módon, amellyel megközelíti bemutató alkalmazás. KeePass használata bármilyen 2 év, és tudtam, hogy automatizarea..până oldalán ma.
    Egy másik pozitív lépés a viszonylag rövid idő alatt a bemutató alapján közölt információk!

    Sok sikert, jó egészséget és a növekedés!

  • Hangos bemutató, de van egy kérdés, ha már több Yahoo Messenger fiókok és amikor jelentkezzen akarunk KeePass automatikusan tudja, milyen programot akarunk mi bejelentkezési fiók, beszélve, hogy van több számla yhoo messenger.

  • Szeretném mondani: ÜDVÖZÖLJÜK ÚJ ÚTMUTATÓNAK !!!!!! .... DAN !!! Gratulálunk...!!! keményen lépett be a "négyzetre" egy személyre szabott bemutatóval !!! bv és sok szerencsét a jövőben !!!
    BFT

  • Köszönjük, hogy a kívánságát.
    @Gigi: Ha több fiók egyidejű Yahoo Messenger, ha a Ctrl + Alt + A jelenik meg egy ablakban az első fázisban döntünk a kívánt fiókot logam.

  • SZERETLEN FELTÉTELEK A FELDOLGOZÓHOZ, FELTÉTELEK, HOGY A BIOSBAN NEM NEM MEGFELELŐ FELTÉTELEK, HOGY A BIOS VILÁGÍTÁSÁHOZ SEGÍTSÉGEK. !!

  • Nagyon nagyon hangos ...... Gratulálok Dan ..... nekem ismerősnek tűnik .... bár úgy gondolom, hogy te vagy az egyik a gimp oktatóanyagokkal .... Nekem is van az Ön azonosítója .... .... erről a Ctrl + Alt + Shift billentyűkkel igazán nem tudtam
    Még egyszer köszönöm és üdvözöljük a video bemutató csapatában;)
    BAFTA!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.