Kémprogram szomszédok barátai gyermekek felesége, és akit akarsz, minden egy keylogger - video bemutató

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogy egy kém típusú szoftver keylogger spyware.

Az alkalmazás a bemutató csodálatos, akkor kémkedni gyakorlatilag minden irányból, akkor kémkedni Yahoo Messenger, akkor kémkedni a böngésző, és ez nagyon érdekes, mert akkor kémkedni még a hangot a mikrofonba, hogy ott dolgoznak egy chat program .

Ugyanakkor ez egy rosszindulatú program, mert néhány ember nem tudja, mikor kell abbahagyni kémkedés és lesz egyfajta paparatzzi kíváncsi és csörgő.

Ezzel a programmal lesz képes kémkedni hranii kíváncsiság és fantáziák kém rokonai könnyebb, mint valaha.

Még több módon töltheti a programot jelentései kémprogramok: a mail, FTP, a LAN és a segítségével egy bottal, hogy csatlakozik a számítógéphez a kémprogramok.

Volt, amikor tétovázás kellett tennem a bemutató, de egyeztetve kollégáimmal úgy döntöttem, hogy nem lehet elrejteni.

A videó közzétételével, bemutató erről a fajta spyware keylogger, hogy ismert az ilyen programok, és a világ tudni fogja ezentúl hogyan lehetne jobban tiltani az ilyen programok (kémprogramok, keyloggers, REMT ellenőrzés).

Kérjük, nézze meg ezt a videót bemutató az All In One Keylogger kereskedelmi keylogger spyware típusát.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (498)

    • Helló, nem értettem egy dolgot, ha nem vagyok ugyanabban a hálózatban, és nem tudok használni semmit, nem tudom használni? Olaszországban vagyok, és kémkedni akarok egy olyan számítógépen, amely Romániában van. Milyen módszerekkel köszönöm meg neki?

    • Salll.te Kérem, segítsen nekem egy program android kém, de nem számít, milyen programot akarok lenni jó távirányító telu fiam

      • Cerberus egy nagyon komplex segít a telefon, de nem csak.
        Attól kezdve, hogy a bemutató Cerberus adtunk funkciókat. Emiatt én vrra, hogy csinál egy tutorial. Egy alkalmazás, amely megérdemli a figyelmet.

  • Haver, mit mondjak .. ez progaram .. volt egy évvel ezelőtt .. és sokan mások .. k nem tudtam, pontosan mi is VBA .. és tele a számítógép vírusok ;))
    A probléma az, hogy ez nem olyan fényes., Amíg nem küld semmit a emaill nekem .. végül is .. nem nekem semmit ..
    BAFTA!

  • Hi Sergiu.
    Milyen vírus számítógép tele, mert én mondom őszintén, hogy teszteljük a termékeket, mielőtt mi oktató, talán megvan a program ki tudja, milyen helyet pontosan annyi helyen a neten, ahol lehet kapni dab3 (szoftver, töröl egy ismert messenger list) és a legtöbb ilyen, hogy trójai, vagy egyéb.
    A vírus érzi a veszélyt, és az: firefox, opera, Messenger, Skype és más, nem is beszélve, hogy egy kereskedelmi keylogger, mint ez.
    Természetesen, ha használja bölcsen is töltse ki a jelentések maga fullasztó PC.
    Javasoljuk, hogy rövid ideig, lehetőleg mások számítógépén használja :-)

  • Emberek ez a szoftver kerül bemutatásra, és letölthető az egyik legelismertebb honlapok Cnet letöltése http://www.download.com/AllInOne-Keylogger/3000-2132_4-10305326.html?tag=mncol
    Azt hiszem, ezek a szakemberek egyetértenek Sergiu?
    Ez az egyik legnépszerűbb szoftver parentela ellenőrzés.
    Tudatlanság......
    Miért kell félni, hogy valami nem tudod??
    A kíváncsiság odahozott minket, ahol vagyunk, és ha félünk az ismeretlenktől, akkor barlangokban vagyunk és kövekkel harcolunk ...

    • szia ott találom a teljes torrrntz lehet megérteni, adjak egy ötlet, ha úgy tetszik ms

  • Érdekes program ... nagyon jó lenne, ha az e-mailben küldött jelentések sikeresen működnének, mert akkor telepítheti a programot a kém számítógépre, beállíthatja, mikor kell befejezni a munkáját, és eltűnni onnan, és csendesen megkapja a jelentéseket e-mailben. . Tehát el kell menned ellenőrizned, hogy mit figyelt téged, jó, hogy van egy lehetőség a memóriakártyához :))
    Erről a programról ... Hallottam, hogy vannak olyan programok is, amelyekkel például a munkahelyről természetesen a hálózat segítségével is beléphet otthoni számítógépébe, feltéve, hogy nyitva hagyja otthoni számítógépét. Nem tudom a program nevét, de értem mintha telepíteni kellene mind az irodai, mind az otthoni számítógépre. Ha tud valamit az ilyen programokról, egy bemutató a közeljövőben ...
    Thanks pt.ceea te is szerencsét!

  • De küldése FTP-n keresztül nem jó?
    Azt hiszem, ez a legjobb, mert a nagy fájlokat nem lehet elküldeni levélben, és ha képernyőképeket és hangfelvételeket készít a keyloggerrel, akkor jobban megkapja őket "ftp" (fájlátviteli protokoll) útján.
    Ha nem tudod, hogyan állítsd be az ftp szervert, akkor nézzen meg néhány video oktatóanyagot a filezilla ftp szerverrel, amelyeket megtalálhat a webhely keresőmotorjában, írjon „FTP” vagy „filezilla” és adjon neki GO.

  • Ami a második kérdés a tiéd.
    Az ilyen programokat "távoli szoftvereknek" nevezzük, és hamarosan bemutatjuk a második programokat, amelyek közül az egyik nagyon jó és ingyenes.
    Maradj bezárva ..... és nem fogsz sajnálni.

  • Van egy intrebare.Programul .. kell telepíteni az én pc.ul vagy pc.ul a p kre azt akarjuk, hogy kémkedik? Dak telepítve van a gépemen, hogyan kémkedni kre k p s ezt a programot? Napjainkban rasp.multumesc több.

  • Én a demo a számítógépen, de szükségem van a növény, hogy a számítógépes kémkedés, ha kémkedni rokona a ház kell telepíteni a számítógépre, amely hozzáférést biztosít, hogy a relatív és ha azt szeretnénk, hogy kémkedni a barátja, akkor keylogger lesz telepítve annak számítógép, nem számít, hogy hol van, és kapsz jelentések bemutató módszerek (ftp, usb, e-mail)
    És látod, hogy készítettem néhány video oktatást egy "ftp" szerver konfigurációjával https://www.videotutorial.ro/?p=342

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.