Telepítési és tisztítási karbantartási program a Windows XP és a Vista Ashampoo Win Optimizer 6 programhoz - oktatóvideó

Az alábbi videó bemutató megmutatja, hogyan karbantartható és tiszta Windows beállítható, akár XP vagy Vista, könnyű alkalmazás Ashampoo win optimalizáló 6, ami nagyon könnyen használható, és van egy csomó hasznos lehetőségeket, és eléri, hogy valaki mindezt egy sima felület intuitív és könnyen használható.

Az intuitív beállítások az alapvető szabályt, miután ez a program úgy lett kialakítva, az összes lehetőséget, és amelynek szintű varázsló kezdőknek, hanem a fejlett a legigényesebb felhasználók számára.

Ashampoo win optimalizáló 6 gyűjteménye nagyon hasznos funkciók, melyek közül: Registry Optimizer, egy kattintással optimalizáló defrag 3, internet rádió, anty kém, file ablaktörlő, Fájl kódoló és a fájl Decrypter, csípés eszközöket, információs rendszer, rendszer benchmark , fájl hasznosítás, file asztalos és elosztó fájl kiválasztása és így tovább.

A sok beállítás közül a "fájl titkosító és fájl visszafejtő" meglepte, amely segít végrehajtani egy jelszóval ellátott végrehajtható fájlt, mappából vagy bármilyen fájlból, így könnyedén jelölhetünk egy fájlt (bizalmas) vagy sem), és megvédjük őt a kíváncsi pillantásoktól.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató Ashampoo Win Optimizer 6, (tényleg tetszettem), amely része egy sor olyan video oktatóanyagokat hosszabb karbantartási és beállítási Windows XP vagy Vista, amit találnak videotutorial.ro segítségével a kereső oldal.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (79)

  • Cristi, köszönöm szépen, de nem volt rá szükség, nem akarok nagynak, hangosnak vagy dicséretnek lenni, szeretném, ha valódi értékemet és a tiéd látná valaki más, szeretném látni az értékét, nem pedig valaki más dicsérni téged! Lenyűgöző rajongó vagyok, de nem kapok díjat, nem dicséretet nem kaptam a bőrét (mint egy fecskendő, ahogy Sergiu mondta), vagy másoknak! Egyszerűen értékelem a munkádat, nagyon elégedett vagyok a tiéddel, és szeretnék segíteni, amikor segítesz nekem és másoknak! Nagyon szép bemutató, de kissé belefáradtam ezekbe a programokba, amelyek még mindig optimalizálják a számítógépet! Olyan sok isten van ... még azt sem tudod, hogy kit kell feltenni, ki jobb, ki jobban végzi a munkáját. Ne mutasd meg nekik, hogy őrülten vezet az emberek, és nem tudják, mit válasszanak =)) (természetesen tréfáltam) jobban tudja, mit kell tennie! Nagyon jó, ha vannak alternatívák, amelyek közül lehet választani, de gyakran nehéz, ha túl sok van, és nem tudja, hol álljon meg!

  • Cristi nem kell megköszönni nekünk új, de mi köti, Boby és más együttműködők tiéd, mert azt hiszem, minden látogató van tanulni (többé-kevésbé) tőled, és sokkal könnyebben kezelhető beállító program, miután figyelte a bemutató, akkor is, ha tudjuk, lb.engleza.
    Hogy időt és pénzt, hogy olyan emberek, akik nem ismerik őket, és hogy nincs semmilyen anyagi igények ma nagy üzlet, és dicséretre méltó.
    Tehát kösz, hogy létezik.

  • Köszönöm a kedves szavakat, és örülünk, hogy értékeljük a munkánkat, és ha nem a mi nem a megfelelő eszközökkel, hogy létezik.
    Az üzenetek, hogy több icrezatori minket, és erőt ad a folytatáshoz
    Köszönjük videotutorial.ro

  • Radu81.
    Oktató kaphat új e-mail box, mint ha nem egy magazin előfizetést.
    Az egyetlen különbség az, hogy minden ingyen van tőlünk, és nem zavarja, még a postás!

  • Radu81.
    És ha tudjuk valahogy elfárad, mint egyszerűen megszünteti az előfizetést, mint te.
    Nem akarjuk, hogy egy kellemetlen senkinek, nem igaz?

  • köszönöm az oktatóprogramot .......... nem kell köszönetet mondania, de köszönjük. !!!!!!!!!!!!

  • Helló, tetszett az ashampóról szóló oktatóprogram, és még mindig várom a számítógépes oktatóanyagokat, különösképp az, amely segít, köszönöm a meglévőket, te vagy a legjobb !!! :) viszontlátásra

  • Nagyon köszönöm, hogy ez volt az első alkalom, hogy megtalálja ezt a programot a legtöbb országban sunte.ti

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.