Ingyenes képszerkesztő program, és könnyen használható bemutató videó

Ebben a bemutatóban bemutatjuk a Magic Photo Editor ingyenes képszerkesztő programját.

Ezzel a programmal szeretnénk játszani, és szórakoztató kísérletezni kombináció, mint.

-A bekeretezett fénykép

-Ha együtt két kép

-A okoz egy virág vagy egy rajzfilm a fotó

Most ne várjuk, hogy össze lehet hasonlítani egy neki Adobe Photoshop, mint mondtam egy ingyenes és könnyen használható.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Helló, rendkívüli vagy, köszönhetően sok olyan dolgot megtanultam, amelyet még a rendszerben sem tudtam megtenni, és most már működik a számítógépes órám, köszönöm a szívemetől. Amikor közvetlenül az oktatóprogramból jöttem, úgy tűnik, óráim vannak. tanultam számítástechnikát, teljes figyelmet szenteltem, még az ötéves gyermekem ismétli a házban: "Hello, BOBY" vagy "Hello, Cristi vagyok." Köszönjük, hogy szerettek, és a következő ünnepek sok egészségre vezetnek.

  • PS és a fiam szeret játszani, és hogy ezt a programot, mert azt akarja, mert képei és képek a rajzok animate.Va köszönöm az ő nevében.

  • A LACRA számára is terveztünk néhány oktatást a "szülői felügyelettel" és a gyermekek számítógéphez való hozzáférésének ellenőrzésére és ellenőrzésére szolgáló módszerekkel kapcsolatban, remélem, tetszik.

  • Várom, hogy várom ezeket a „szülői felügyeleti” útmutatásokat, és hasznos lenne, ha gyermekemet a számítógép felett tudnám irányítani. Köszönöm, hogy szerettek.

  • Könyörgök jó seara.Va kedves és lamuritima probléma: Letöltöttem a programot december 3 hibátlanul működött, amíg este május aceasta.dorind valamit csinálni ezzel a programmal ma önként adta nem tudni mia következő: 30 munkaidőre tárgyalás alatt! Kérjük regisztráljon sp it.For jó és mi történt, és mit lehet szeretni fac.Va köszönöm anticipat.Sa

  • Szia Bobi Cristi és Nemrég találtam a webhely, és nagyon hasznos, nem csak kezdőknek.
    Mit jelent szép és oktatási fascinat.Super PC.
    Most, hogy az ünnepek körül vagyunk, minden kívánságomat kívánok Önnek és családtagjainak, valamint a hagyományos "Boldog születésnapot"!
    Sok sikert kívánok minden, amit csinál, és én videotutoriale novemberben.
    Köszönöm.

  • Jó Lacra.In Először meg kell mondani a különbség egy programot és free.Un szoftver ingyenes próbaverzió egy ingyenes verziója és a vaj rial egy olyan program érvényességi között 1 és 30 nap. Ha azt szeretnénk, hogy a program még használja akkor meg kell vásárolni, de akkor nem kell aggódnia, hogy hallott már a REVO.
    Távolítsa el a „revo” funkcióval „Speciális” módban, majd telepítse újra, és az érvényességet minden alkalommal meghosszabbítja.

  • Szia kedves. Köszönjük ptr erőfeszítés, hogy visszatérjen az én intrebare.Am igyekeztek n-szer ezt a trükköt revo telepítettem újra a programot, de még mindig nem engedi folosesc.Si Van egy félreértés: a bemutató, akkor azt mondta, van egy szabad szerkesztett képek, akkor hogy lehet, hogy most kér pénzt? megvan rosszul? azt akarom, hogy helyes adott eltávolítást pontosan azt tettem, ahogy tanultam a bemutató köszönöm dvs.va egészséges .Sa szeressenek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.