A Process Explorer, a legjobb szolgáltatásfigyelő szoftver, izomfeladat-kezelő - oktatóvideó

Szia barátok, ma is megismerkedhetnek Process Explorer, ez egy felügyeleti szoftver fut a háttérben folyamatokat a Windows.
A rendszer segítségével a Process Explorer gyorsan azonosítani a folyamat vagy szolgáltatás fut láthatatlanul a háttérben.
Vírusok ilyen viselkedés, fut a háttérben, a felhasználó nem látja, néha még egy káros folyamat figyelhető meg a víruskereső programok, mint a keylogger.
Azok, akik minden lehetséges malware próbálta álcázni malware szolgáltatások és folyamatok ezek a programok, Process Explorer nem felejtek el semmit, ő mindent lát.
Meg kell értenünk, hogy a Process Explorer nem antivírus program, nem tud bizonyos folyamatokat a fejéből megállítani, csak elmondja nekünk, hogy mi történik, és a folyamat vagy szolgáltatás befejezésének döntése a felhasználóé.
Figyelem.
Számos Windows-ban futó folyamat vagy szolgáltatás gyanúsnak tűnik számodra, ne döntjen úgy, hogy leállítja, mielőtt nagyon jól dokumentálná Önt, keresne a hálózaton, vagy olvassa el figyelmesen a "Tulajdonságok"
A rendszer segítségével a Process Explorer jobban megérteni, hogy mi történik az operációs rendszer, az alkalmazások a háttérben futó, milyen szolgáltatásokat és milyen alkalmazásokat kezdi el használni néhány keretek (Java,. NET, stb.)
Process Explorer nem szabad kihagyni bármely számítógépről a Windows telepítve van, különösen azért, mert a szabad és megbízható, de kimondottan a Microsoft Windows.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru
Letöltés Process Explorer

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Minőségi bemutató, mint általában !! Cristi, ha lehetséges, kérlek tőled egy oktatóprogram készítését a COMODO lakosztályával, úgy tűnik, hogy hívják a CCE-t, és van egy modulja, amely szerintem hasonló az Ön által bemutatotthoz, KillSwitch. Ha összehasonlíthat közöttük, és elmondja, melyik a jobb. Előre is köszönöm !!!!

  • nekem úgy néz ki, mint a Kaspersky vírus, vagy gyanítja, egyébként hagytam kitörölhetetlen. Tudom, hogy nem fogom ajánlani valamit, ami nincs bejelölve

    f hasznos
    gratulálok

    • danut67:
      nekem úgy néz ki, mint a Kaspersky vírus, vagy gyanítja, egyébként hagytam kitörölhetetlen. Tudom, hogy nem fogom ajánlani valamit, ami nincs bejelölve

      f hasznos
      gratulálok

      Fogalmam sincs, mit eszik ez a kaspersky ... de mivel erre a technet.microsoft.com hivatkozik, biztos lehet benne, hogy tiszta. Évek óta használom, és nem voltak problémák.

  • Tisztelettel köszönetet mondok mindenkinek. Van egy kis problémám is, és kérjük, tanácsoljon, ha tudja, miről van szó. Nemrég kaptam egy 32 g-os corsair ssd-t. Mindegyik "jó és szép", de miután felvettem a győzelemre.7 dualboot-ban sp3-mal egy samsung 320g-en, néhány másodperc múlva kikapcsolja a számítógépemet, amikor megpróbálom elindulni. Ha beírom az xp-t, minden rendben van. Van egy viszonylag régi alaplapom az ECS-ből, ami igaz [ECS GeForce6100SM-M], és azt hittem, hogy valahol összeférhetetlenség jött létre, de a BIOS-ban nem látok semmit. az ssd új! Nem tudom, mi köze van hozzá! Néha néhány percig sikerül bejutnom a győzelembe, aztán ... azt mondod, hogy elrontotta a fényem. xp-n láthatod az ssd-t, és én is kinyitom. Cserélte a csatlakozókat a forrásnál, és semmi1 [?]

    • florin: Mi tisztelgés minden teljesen magától. Van egy kis probléma, és kérjük, hogy adjon tanácsot, hogy valami, ha tudod, mi vorba.Am nemrég kapott egy SSD a Corsair 32g.Toate "és jó", de miután őt win.7 a dualboot a Samsung 3g sp320, a PC-t néhány másodperc után, hogy megpróbáljuk, hogy a xp bbuteze.Daca minden rendben van. Van egy alaplap ECS kis öreg True [ECS GeForce6100SM-M], és azt gondoltam, hogy volna létre összeférhetetlenség `a BIOS-ban valahol, de én nem látok semmit. SSD új! Nem tudom, mit tegyek? Néha sikerül a győzelem, majd néhány minutte ... azt mondják, hogy vágtam lumina.Pe SSD xp látja, és még deschid.Amscimbat és jack a forrás és az összes nimic1 [?]

      Próbáljon csak az SSD-t hagyni az alaplaphoz csatlakoztatva, és ellenőrizze, hogy még mindig találkozik-e ezzel a problémával! Ezenkívül tiltsa le a hibernált állapotot, és az Energiatakarékossági tervet helyezze a Teljesítményre a Kiegyensúlyozott helyett (Start> Vezérlőpult> Hardver és hang> Energiagazdálkodási lehetőségek> kattintson a "További tervek megjelenítése" elemre, és jelölje be a Nagy teljesítmény jelölőnégyzetet)

      • AdrianGudus: Próbáljon csak az SSD-t hagyni az alaplaphoz csatlakoztatva, és ellenőrizze, hogy még mindig találkozik-e ezzel a problémával! Ezenkívül tiltsa le a hibernált állapotot, és az Energiatakarékossági csomagot tegye a Teljesítményre a Kiegyensúlyozott helyett (Start> Vezérlőpult> Hardver és hang> Energiagazdálkodási opciók> kattintson a "További tervek megjelenítése" elemre, és jelölje be a Nagy teljesítmény jelölőnégyzetet)
        Adrian, urmrt tanácsadás és köszönöm tine.Oricu nem szép, de most úgy gondolom, hogy van egy SSD, és azt adja meg a garanciát, de nem sigur.Am 2 hdd előtt és nem volt prob. soha nem vett ilyen forrás asta.Am [Corsair CMPSU-500CX a 500W], amikor megkaptam SSD, de ha van egy forrás aztán az arcomat, és azt mondom, HDD

  • Szép bemutató, minden szép, különösen, amikor a vásárló a rendszer vagy laptop nagy.
    De minden, amit csinál útmutatók vásárol egy PC, netbook, laptop, stb, de őszintén szeretnék csinálni, és a bemutató a vásárlásra: egér, billentyűzet, egérpad a játék.
    És ne túl drága, és nagyon jó, és rendkívül jó és drága, ezért mindkettőt.
    Őszintén hiszem, hogy minden játék billentyűzet és az egér, és, hogy nem tudom, milyen márka vagy modell támaszkodni.

  • Azok után, amit láttam, a bemutató, hogy mit tud ez a szoftver, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam. Said és kész
    Azt fogja mondani, hogy egy nagyszerű program, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat a kiváló minőség, mint a többi szoftver a maga nemében. Ajánlom ezt a szoftvert minden PC-felhasználó
    Gratulálunk bemutató!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.