Audio előnézet, mint az Ubuntuban a Windows rendszeren, hogyan hallgathatunk meg egy dalt úgy, hogy az egérmutatót az egér fölé helyezzük

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan lehet hallgatni egy dalt csak múló az egeret is (file MP3, WMA, WAV, stb.)
Azok közül, akik Ubuntu Linuxot használtak, észrevették, hogy amikor leállítja a kurzort egy MP3 fájlon, a lejátszó a zeneszámot közvetlenül a lejátszás megnyomása nélkül játssza le. Úgy gondoltam, jó lenne, ha a Windows felhasználók ugyanazt a lehetőséget, vagy legalább valami hasonlót élveznék. Találtam egy módot, ez nem olyan kényelmes, mint az Ubuntun, de semmi ... Ubuntun bárhol megteheti, bárhol van a fájl, Windows rendszeren a fájlokat a könyvtárba kell helyezni.
Ahhoz, hogy tudjuk élvezni előnézet a Windows kell tölteni a dalokat a zenei könyvtár media player, a legegyszerűbb módja az, drag and drop, csak kell a telepítést és kész, hogy az alapértelmezett (a alap, alapbeállítás) Media Player nem kínál előnézet, hanem egyfajta játék környezetben.
Remélem, talál érdekes funkció. Mi továbbra is oktató a Media Player, a játékos, hogy jön a Windows telepítése rendkívül erős, mert az előítéletes vélemények, de nem használt, azt mondanám, hogy a Media Player egy rendkívül alkalmas, és nem hiszem, hogy sok játékos piac olyan jó, be fogom bizonyítani, hogy a Windows Media Player útmutatók, hogy jöjjön.
Közben nézzük tutrialul azt.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Nagyon jó bemutató, jó kristályok.! Kedves.

 2. AdrianGudus - mondta

  Nem olyan, mint az Ubuntuban. Az Ubuntuban nem kell a lejátszóban lennie, hogy előnézzen vagy inkább előnézzen. Has Semmi köze ahhoz, amit az Ubuntu csinál. Ha a nézettel kapcsolatos "probléma" a Windows Explorerben volt, az más kérdés volt, de így kell lennie a lejátszóban.

 3. AdrianGudus:
  Nem pontosan olyan, mint az Ubuntu. Ubuntu, nem kell, hogy a lejátszó előnézeti vagy inkább preaudiezi :)Ennek semmi köze ahhoz, amit tesz Ubuntu. Ha elment "probléma" az oldalon priview a Windows Intézőben, de ez egy másik dolog ... van, hogy feltétlenül a lejátszó.

  Ön olvassa el a szöveget, olvassa el a szöveget, és próbálja elkerülni fut oktató.
  ????

 4. axelluny - mondta

  Személy szerint elismerem, hogy valóban előítéletem lehet a Windows lejátszóról. Tudom, hogy ha telepíti a Shark007 kodekét, az valóban minden kihívással szembesül. Egyébként azt mondhatom, hogy általában letiltom, mert nem kezeli a DVD iso formátumokat. amelyet szívesebben használok feliratos filmek nézésére, de engem is nagyon zavar az a tény, hogy egyikük azt akarja, hogy az internet-hozzáférés jelentést tegyen a Microsoftnak.
  Alig várom, hogy jövő oktatóanyagok lejátszani.
  Szeretném, ha ihletet, hogy konzultáció.

  • AdrianGudus - mondta

   axelluny: Személy szerint én elismerem, hogy lehetséges, hogy valóban előre kialakított véleményt a játékos, hogy ha ului.Ştiu Windows telepítő codec Shark007 jogát kezelni az összes provocărilor.In mást lehet mondani, hogy általában kapcsolja ki, mert nem foglalkozik formátumban DVD iso amit szívesebben használják őket, hogy filmeket felirattal, de ez zavar engem nagyon, és egy másodperc akar jelenteni Internet Microsoft.Aştept előre a jövőbeli konzultáció erről player.Multa inspirációt akar abban, hogy a konzultáció.

   Jelentések, hogy a Windows Media Player kikapcsolható nagyon könnyű és egyszerű. Csak azt kell tudni, hogy egy kicsit angolul, és játszanak a médialejátszó lehetőségek

 5. Daniel - mondta

  Slabutz! Ki használja a Windows Media Player a Windows 7?

 6. Qlimax - mondta

  Én, és ez nagyon jó, és a hang-és a Media Manager!

 7. Calin - mondta

  Én még mindig a Winamp. windous a média lejátszó elküldi a jelentés adatait tárolja gyűjt anonim adatokat a PC-k, így nem fogom használni a média nevar pleyeru a windous

 8. Bogdan - mondta

  Szia Cristi Szeretném, ha tudna elkészíteni egy oktatóanyagot arról, hogyan töltheti le az összes illesztőprogramot a számítógépére anélkül, hogy fel kellene menned a gyártó webhelyeire, és másokra, amelyek egyesek számára bonyolultnak tűnnek, és hogy segítsen neked, van egy nevű webhely www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 ott kattintson a "mes meghajtók" kategóriára, és automatikusan telepít egy beépülő modult, amely átvizsgálja a számítógépét, és azt mondja, hogy milyen illesztőprogramokat és milyen illesztőprogramokat telepített, és mindegyik neve alatt megadja az illesztőprogramot letölteni és megadni a legújabb verziókat, és ingyenes
  Szeretnék választ, ha tudja, hogy amit tettél útmutatók az illesztőprogramok telepítését, de ez annyira általános köszönöm!

  • AdrianGudus - mondta

   Bogdan: Hi Cristi Szeretném, ha tudod, hogy a bemutató, hogyan kell letölteni a vezetők a PC nélkül megy a honlapok és más di a gyártó, amely egyesek bonyolult, és hogy segítsen a helyszínen numestehttp :/ / www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 ott kattintson a kategória "meghajtók mes" és telepíteni egy plugin, amely automatikusan ellenőrzi a PC meghajtók és Siti azt mondja, hogy nincs telepített és a nevét mindenki ad A letöltött illesztőprogram, és adja meg a legújabb verziók, és gratisas akarsz választ, ha tudja, hogy amit tettél útmutatók az illesztőprogramok telepítését, de ez annyira általános köszönöm!

   Honlap, amely sovány és átlagos fukar vezetők. Régen, hogy a webhely magam után egyszer tettem egy friss telepítés a Windows. Nem volt driver telepítve, csak hogy tesztelje a hasznosságát az oldalon. És hány vezető én nem, én felajánlotta, hogy töltse le, mint ezer, bár hiányzik az összes illesztőprogramot.

   • Bogdan - mondta

    AdrianGudus: Honlap, amely sovány és átlagos fukar vezetők. Régen, hogy a webhely magam után egyszer tettem egy friss telepítés a Windows. Nem volt driver telepítve, csak hogy tesztelje a hasznosságát az oldalon. És hány vezető én nem, én felajánlotta, hogy töltse le, mint ezer, bár hiányzik az összes illesztőprogramot.

    Én még mindig szeretem, hogy rájöttem, ezen az oldalon, miután egy friss telepítés ablak néz valamit, a You Tube, de azt tapasztaltam, a vezetők, és több ezer volt, az utolsó változat van egy Biostar alaplap és NVIDIA GeForce 210 vagyok elégedett vele
    tovább nő a munka!

 9. Bogdan - mondta
 10. Marco - mondta

  dragutz bemutató, és én problémája oldalon, és nem tudom, hogyan kell csinálni egy alkategóriát tegye videók, de hogy az oldalamon mászni, hogy ne küldjön nekem, ha tud segítsen nekem Palesztinában

 11. Ionut - mondta

  próbáld aimp2 mint a zenelejátszó! őszintén sokkal jobban hangzik, mint a világosság winampul.mie, hogy én nem hiszem, hogy amikor telepítettem a laptop

 12. Drunkenshtain - mondta

  Ahogy elhagyta a zenelejátszó és videó foobar2000 Media Player Classic. Mindkettő úgy tűnik, egy tökéletes kombinációja, és nem történt meg velem, hogy ne olvassa bármilyen formátumban.

 13. METRONIC - mondta

  Sall, srácok, van egy kérdésem: hogyan csináljak, vagy honnan tudjak, mennyi idő telt el, amikor a 2011-es True-Acronis-szal "TALÁLKOZTAM", helyreállítást végez, de meddig nem tudom, vagy van-e valamilyen beállítás manuálisan programozzuk, mert nem találom ... Kösz

 14. cristi04 - mondta

  hello, miért nem látom a folyamat tutorialu exlorer? Próbáltam a Google Chrome, Firefox, azaz 8 Windows XP. aa Sinca valami, amit kommentálta ide a hogy nincs nem lehet. Ez a leírás nagyon hasznos, különösen, ha akarom törölni dalok, szuper ms astep valaki tud segítsen nekem.

  • Bogdan - mondta

   cristi04:
   hello, miért nem látom a folyamat tutorialu exlorer? már próbáltam google chrome, firefox, azaz a windows xp 8folosesc. aa Sinca valami, amit nyilatkozott ide a hogy nincs nem. Ez a leírás nagyon hasznos, különösen, ha azt akarom törölni dalok, szuper ms és astep tud valaki segíteni.

   valószínűleg nem kell az Adobe Flash Player telepítve látni őket, és nézd meg, hogy működik

 15. Augustin - mondta

  Kiváló. Tudod, hogy egy bemutató elvesztett adatokat HDD raid. Köszönöm.

 16. cristi04 - mondta

  Bogdan telepítettem a probléma csak a Process Explorer null tutorialu lehet nézni a többit már nem jelent problémát a többi oktató. ms

  • AdrianGudus - mondta

   cristi04Bogdan telepítettem a probléma kifejezetten a Process Explorer null tutorialu lehet nézni a többit már nem jelent problémát a többi oktató. ms

   A cache-memóriát és a böngésző cookie-k, és minden rendben lesz. Mielőtt ezt, győződjön meg róla, ne nyissunk ki semmilyen lapot videotutorial.ro oldalon. Ha nem tudod, hogyan kell kiüríteni a cache és a cookie a böngésző ITT videó bemutató (kattintson a szóra itt piros)

 17. cristi04 - mondta

  AdrianGudus: A cache-memóriát és a böngésző cookie-k, és minden rendben lesz. Mielőtt ezt, győződjön meg róla, ne nyissunk ki semmilyen lapot videotutorial.ro oldalon. Ha nem tudod, hogyan kell kiüríteni a cache és a cookie a böngésző ITT videó bemutató (kattintson a szóra itt piros)

  minden a régi történet, azt hiszem, elmegyek egy barátjának látni orcum sal köszönöm.

 18. Sebi - mondta

  Kérjük, lehet, hogy a bemutató hogyan kell hozzáadni a felirat a Windows Media PlayerFolyamatosan kerestem a Google-on, de nem találtam.

 19. Dan Cristi - mondta

  Salut.Am és van egy kis probléma, ha tudok ajuta.In Windows Media Player (Windows 7) hogyan tudom beállítani a képarányt 16: 9.
  Van egy 16: 9-es monitorom, és amikor meg akarok nézni egy wmp-es filmet, az nem látszik az egész képernyőn (olyan eszközökről próbáltam, hogy hol volt az a kör, de nem működött).
  köszönöm

 20. vendéglátó - mondta

  Tetszik az ötlet előnézet

 21. Julian Matthew - mondta

  Tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell vásárolni egy nyomtató?

 22. A kiegészítő alkalmazás, mint a Windows Media Player:
  „WinRefine 0.3”http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/WinRefine.shtml).
  Nem csak ugyanazt csinálja, hanem bármilyen alkalmazás vagy lejátszó megnyitása nélkül, ráadásul más típusú audio-, video- és fényképfájlokat is képes "előnézeti" képeket megtekinteni. Arról nem is beszélve, hogy "Eco" vagy "Green", ahogy mások hívják, mert nem igényel telepítést!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.