Bemutatjuk az új Ubuntu Linux 11.10 Oneiric Ocelot videót

Hi barátok, a mai bemutató vezet be az új operációs rendszer Ubuntu oneiric Ocelot 11.10 nemrég megjelent ma. Egy operációs rendszer nyílt forráskódú és gyönyörű véleményem. Jelentős változások szempontjából interfész ebben a kiadásban nem, de van egy pár változás még, amikor a komoly felület, így látható. Uneiric oceli most jön a Unity felület 3D de használható a videokártya kell támogatni ezt az operációs rendszer vagy a telepített video driver a videokártya. A dicséretes dolog az, hogy nem szabad elfelejteni, még azok is, akik a gyengébb hardver. Ők továbbra is használhatja Unity 2D. Kiválaszthatja, hogy melyik interfész be közvetlenül a bejelentkező képernyő (LightDM), és hogy mi vagyunk a bejelentkező képernyő, akkor van egy új design, nagyon szép és nagyon futurisztikus képest, hogy a Ubuntu 11.04.
Mi az új ebben OS?
- A Unity 3D GNOME 3.2-re van állítva
- Az alkalmazások a GTK 3-at használják
- A minimalizált alkalmazások előnézeti lehetősége a dokkban, amikor megnyomjuk az Alt + Tab billentyűkombinációt
- Az Ubuntu Szoftverközpontban telepített alkalmazások "szinkronizálásának" funkciója az Ubuntu-t futtató több számítógép között (az oktatóanyagban láthatja, hogy miért tettem idézőjelekbe a "szinkronizálást")
- A multiarch támogatása azt jelenti, hogy 32 bites szoftververziókat is tudunk telepíteni, akkor is, ha az Ubuntu operációs rendszer 64 bites. A támogatást nem 100% -ban valósítják meg, és javítani kell. Jelenleg csak Skype és Flash Player esetén használható
- Egy új Unico motor az Ubuntun telepített témákhoz
- A Synaptic Package Manager, a PiTiVi Video Editor, a Computer Janitor alkalmazásokat eltávolítottuk (igen)! De az Ubuntu Software Center segítségével telepíthetők.
- A mail evolution kliens helyébe a Mozilla Thunderbird lép
- Már a biztonsági mentés után egy olyan szoftver, amely előre telepítve van, és lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsünk vagy visszaállítsunk automatikusan vagy manuálisan.
Összefoglalva Ubuntu 11.10 oneiric Ocelot Nagyon szeretem a grafikus felület, ez azt mutatja, stabil eddig, ez egy bonyolult rendszer, ami minden szükséges szoftver a felhasználó, egy operációs rendszer nyílt forráskódú, így szabadon, nem kell engedély, repedés növények, aktiváló és így tovább. Már készül a frissítés? Mit gondolsz az új Ubuntu 11.10 oneiric Ocelot? Várják a véleménye a megjegyzések rovatban a bemutató előtt nem meghívja, hogy videót bemutató!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (89)

  • Ez még nem alakult ki Wubi Wubi 11.10 11.04 már csak így nem lehet telepíteni (egyelőre) 11.10 oneiric Ocelot Ubuntu Linux Wubi, legalábbis én még nem sikerült.

  • Ubuntu Gnome klasszikus felület, vagy a klasszikus ahogy nevezik most: sudo apt-get install gnome-session-tartalék
    11.10 ezer megoldotta a problémát a video drivert videokártya GForce 6600.

    • Cata:
      Ha az integrált videokártya Intel (R) Graphics Controller 82865G Ubuntu Linux 11.10 fog megfelelően működni?

      Ha telepíti az Ubuntu talál egyet. Senki sem tudja fejből, mi járművezetők jön integrált Ubuntu vagy ha a chip grafikus illesztőprogramok Ubuntu.

  • úgy tűnik, hogy néhány kisebb probléma merül fel a frissítés után
    1. pidgin volt reiinstalat mert beszorult a launcher.
    2. alkalmazás touchpad mutató nem sikerült elindítani, még újratelepítés után.

    • Ovidiu:
      úgy tűnik, hogy néhány kisebb probléma merül fel a frissítés után
      1. pidgin volt reiinstalat mert beszorult a launcher.
      2. alkalmazás touchpad mutató nem sikerült elindítani, még újratelepítés után.

      Bár azt mondta, más alkalmakkor itt mondtam sokszor és vélemények és ismertetők. Nem ajánlom senkinek, frissíteni, mindig problémát okozott. Jobb egy friss telepítés egyébként gyorsan rendszer

    • Alex:
      Számítógépes portás (yessss!) Mit kellett ez a segédprogram ??? Ez nem volt hasznos?

      Ha nézett bemutató anélkül fej-farok, megtalálja és meg kellett utilitarur Computer portás. Azzal érveltem

      • AdrianGudus: Ha nézett bemutató anélkül fej-farok, megtalálja és meg kellett utilitarur Computer portás. Azzal érveltem


        Igazad van, én nézni ma este. mhhhh ??? és ahol tudtam végezni?

        • AlexIgazad van, én nézni ma este. mhhhh ??? és ahol tudtam végezni?

          Pai levonásra kerül, akkor adta el. Ha elfelejtette a farok fejét, és hallotta érvem, amit nem kell feltenni. Doooh, nem logikus?

  • Hogyan változtathatjuk meg a témát ... Úgy látom, hogy ezeket a beállításokat eltávolítottuk: amikor a jobb egérgombbal kattint, akkor az a munkaállomáson található

    • manuel:
      Ahogy schimbamtema .. látom, hogy ezek a lehetőségek eltávolítottuk: amikor daiclickdreapta az dekstop

      Azt mondanám, hogy uitimai gondos legközelebb!
      Kattintson a jobb egérgombbal az Asztalon
      Válasszon asztal hátterének módosítása
      A megjelenő ablak alján található "A felhasználói felülethez használandó téma", jobb oldalán pedig az "Ambiange" (legördülő menü) van, ha rákattint a téma módosítására. Nagyon nehéz volt, nem igaz?
      Hogyan az ember mozgatja a gombot a csapkodhoz, mennyire kész ... nem tudod, hogyan kell megváltoztatni a témát ...

  • köszönöm szépen .. már nem költözött sokáig megváltozott, amíg hozzászokik ahhoz, hogy ... az egér kurzorának megváltoztatásához már nem .. a mappák megjelenésének megváltoztatásához nem szükséges, hogy hozzáadja .. vagy talán nem láttam én is ezúttal

    • manuel:
      mersifrumos .. mutatmai hacana nem sokat változott obisnuescdureaza panama ... .a megváltoztatni a kurzor egér nem .. változtatni kinézetét, mappák nem kell hozzá .. saupoate még nem látta ezúttal töltelékek

      Hogy felidegesített és én változott themese valamit változtatni, akkor telepíteni alternatív, gnome csípés eszköz, vagy valami, azt állapítja meg, hogy már van áthelyezésére, amikor úgy tűnik, speciális beállítások telepítve.

    • FaraVirusi:
      Hogyan tudom kikapcsolni a vendég bejelentkező képernyő alatt?

      Látom összekeverni ezt a lehetőséget. Nincs ok arra, hogy tiltsa le azt. Egyébként a felhasználónak, aki bejelentkezik Vendég munkamenet nem fog túl sok jogosultságokkal, és nem módosítja a operációs rendszer. Guest Session funkció bármilyen operációs rendszert, és ez jó, hogy csak a már említett okok miatt az oktató. A Windows alapértelmezés szerint ki van, de van még semmi, ha nem zavaros vagy nem aktívak.

  • Van ötletted az mkv-filmek futtatására? Van egy Ati hd4670 1 GB-os videokártyája 128 bites, négyprocesszoros 2,5,4 gb rami-nál. Az mkv-filmeim botrányosak. A Windows rendszeren tökéletesen működnek.

    • Florin Ilie:
      Fogalmam sincs, hogyan kell futtatni mkv filmeket? Van egy ATI hd4670 1gb a 128bit, procesorquad 2,5,4 GB Windows mkv.Pe rami.Imi sacadeaza filmek VLC és menj perfect.Am próbált smplayer.

      De videokártya driver van telepítve? Világossá tettem a bemutató videó van, hogy telepítse a járművezetők és hogy mi tutorial arról, hogyan kell telepíteni nvidia illesztőprogramok vagy Linux. Használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, hogy megtalálja a tutorial.

    • Florin Ilie:
      Fogalmam sincs, hogyan kell futtatni mkv filmeket? Van egy ATI hd4670 1gb a 128bit, procesorquad 2,5,4 GB Windows mkv.Pe rami.Imi sacadeaza filmek VLC és menj perfect.Am próbált smplayer.

      Az Ubuntu telepítése korlátozott uubuntu kivont szoftver központ

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.