Bemutató OnePlus Egy, a gyilkos a drága készülékek

Szia barátok, várakozás után egy pár jó nap, ma bemutatja Oneplus One, a telefon, hogy azt akarja, hogy a maximális teljesítményt tisztességes áron azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a HTC One M8, S5 Galaxy, Sony Xperia vagy LG G3 Z3.
Még ha Oneplus egyik olcsóbb, nem jelenti azt, hogy gyengébb vagy rosszul fejezte ellenkezőleg, Oneplus One jobban néz ki, mint sok vezető okostelefonok ára majdnem a duplája. A leggyakrabban megtalálható a termékek ára és üzleti költségek, a bérek, a veszteség, nem a beruházások, stb Oneplus azt akarja, hogy a piac egyik modell rejtett költségek nélkül, csak az ár a termelési, valamint a haszonkulcs. A múltban a Google megmutatta, hogy lehet, hogy a hatékony és olcsó termékek. Amikor a piac tele volt tabletta 2000 lej ASUS Google sikerült, hogy nem csak 7 199 nexus dollár (700 lej).
Mi Oneplus One?
Az egyik modell az első olyan kínai gyártó, Oneplus (kicsit zavaros). Oneplus egy új cég alakult, amely összefügg a felszólalásra, a cég, amely kiadta számos nagysikerű modellek.
Mennyire jó Oneplus egy?
A konkrét válasz, de nem tudok most adni az első visszajelzések rendkívül pozitívak, és a telefon úgy tűnik, hogy problémája van a jel (LG G3) .Realistic szólva, azt kell, legalább néhány napig megvalósítani, nem pedig a felülvizsgálat tehet 2 -3 napokban, nincs idő még vizsgálatok autonómia 3 nap. Állj csinálok rosszul ajánlani valamit, mielőtt tesztelni, LG G3 Én kicsit csaltam első látásra.
Mindenesetre azt fogja mondani, hogy egy pár szemüveg észre, hogy Onplus One a jól felszerelt minden olyan drága telefon (alacsonyabb áron).
Hardver:
SOC (chipset) Qualcomm Snapdragon 801 a 2.5GHz Quad-core CPU, Adreno grafikus 330 a 578MHz, 3 GB RAM LP-DDR3 a 1866 Mhz.
LTPS IPS 5.5 ″ 1920 × 1080 (401 PPI) Gorilla Glass 3 képernyő TOL-val (érintéses lencse), az összes réteget összeragasztják a kellemesebb élmény és a jobb kontraszt érdekében.
13 megapixeles hátsó foto-video érzékelő - Sony Exmor IMX 214 4 k-es filmkészítéssel és 4 k DCI-vel (4K mozi 24 fps-en), 1920 × 1080 @ 30 kép / mp, 1280 × 720 @ 30 és 120 kép / mp, 6 lencsés optikai csoport a torzítás és kromatikus aberrációk, f / 2.0 diffrakció. Lassított felvétel készítése 120 kép / mp 720p sebességgel.
Kamera:
5 megapixeles elülső fotó-video-érzékelő - széles látószög a szuper önportrék számára, Full HD felvétel
Csatlakozás: kétsávos Wi-Fi (2.4G / 5G) 802.11 b / g / n / ac, mobil adatátviteli 2G GSM sávok: 850, 900, 1800, 1900MHz, 3G UMTS: sávok: 1/2/4/5 / 8 és 4G LTE: Sávok: 1/3/4/7/17/38/40, Bluetooth 4.0, NFC, vezeték nélküli kijelző, USB OTG
Helyszín: GPS A-GPS és GLONASS (orosz rendszer műholdak)
Teljesítmény: Akkumulátor mAh LiPo 3100, gyors rakodás, töltő 5v @ 2000mAh
Audio: kettős monó hangszóró, mikrofon 3 állítsa háttérzaj csökkentése érdekében hatékonyan
Érzékelők: gyorsulásmérő, giroszkóp, közelség és Ambient Light, digitális iránytű, barométer
Memória: 16 / 64 5.0 GB EMMC (nagyon jó sebesség olvasás és írás)
Szoftver: CyanogenMod, Color, MIUI és mások (igen alkalmas szerelmesek telefon villogó)
Mint látható, szemüveg jól néz ki, valamint bármely más telefont márka a piacon.
Ha a jövőben látni fogjuk, hogyan viselkedik gyilkos, nézd meg, hogy tudja kezelni jobb, mint az LG G3Remélem, mert én már kifizetett.
Egy Oneplus árak
Néhány nap múlva tegye a teljes felülvizsgálat Oneplus One, addig lehet, hogy néhány oktató behajtással kapcsolatos, a változás rom, gyökér és mások.
Ha érdekel valami a telefonnal, kérem, mondja meg a megjegyzések rovatban, és azt fogja mondani, hogy mit akarsz tudni.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Cristi üdvözlő
    Szeretem a telefont, de azt pluses és minuses
    pluses: nagyon nagyon elegáns, jól megmunkált, a képernyő jobb; Én leginkább lenyűgözött RAM és
    .iarasi processzor Azt hiszem, a kamera szuper megéri a pénzt.
    mínusz: a töltőkábel --- egy kicsit furcsa, nem tudom, találsz-e valamit arra az esetre, ha ki kell cserélnie azt, valamint az akkumulátort attól, amit láttam (talán nem láttam jól), a telefonnak nincs fedél, vagy ha van akkumulátora, akkor nem külön a fedelétől.
    Látni akarom, és a következő tudnivalókat Oneplus One

  • Helló, örülök, hogy megemlítette az Lg g3-at, amelyeken némi probléma merült fel, és hiába adtam vissza a képernyőt. A látványosság mindig látványos. Amikor felmelegszik, mindig üzenetet küld Önnek, hogy nem adhatja meg a 90% -nál nagyobb fényerőt, és bármit is csinál. szinte mindig meleg, így nem veszi észre azt a tényt, hogy az n7 képernyő nagyon fényes, és mindig meg kell maradnia a 70% feletti fényerővel .. megvan még, vagy visszaadta ??? Bízunk benne, hogy erről a következő véleményről + köszönöm, hogy megosztotta velünk egy kis technológiai üdvözletet a videó bemutató csapatának és csak jó !!!

    • Ha egy kicsit jobban odafigyel a bemutatására LG G3 meg kellett tudni, hogy a telefon voltunk kínált tesztek felülvizsgálat egy bolt. Az előadás után logikus, hogy vissza kellett térnie a termék.
      Szerencsére kollégám megvette Oneplus One, saját vásárlás.

    • Tervezze jobb G3.
      Megjelenítéséhez jobb G3.
      Fénykép Camero magas, különösen gyenge fényviszonyok mellett.
      Nem volt problémám a jelet.
      Oneplus egyik jobb, mint a autonómiával, de a kijelzője kisebb felbontású.

  • szeretné, hogy meghosszabbítsák leves
    Akkor kezdett lopni a villamos, a másik, hogy én leiratkozni
    Ön még nem vásárolt függönyöket. lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell felszerelni a függöny
    rendetlenség az Ön számára, hogy a pénz fog adni sertés
    kellett mentionetzi kíváncsiság árat vásárolta, hogy nem minden van PayPal számlája
    Láttam a webhelyén szép dolgokat, csodálatos híreket. Te voltál az elsők között, akik elmagyarázták, mi a bitcoin, mit mondhatnék még az 1-es számod ............ de ???? ??
    __numai jó és egy jó nap

    • Az ár a telefon 1900 lei és vásárolt Romániában.
      Tud érti meg rossz.
      Kérem, hagyja "émelyítő" hangját legközelebb otthon, itt nem vagyunk a facebook-on vagy a messengerben.
      Ha szeretne leiratkozni, meg tudod csinálni közvetlenül az e-maileket kapott egy linket iratkozni.

      • És te is ilyen függönyöket készíthetsz, őrültté téve őt :))) Nem csak ezen a telefonon a képernyőről, hanem arról, hogy látom, hogy fényes felületük van, nem azt mondom, hogy nincs védelme, de nem hiszem, hogy összehasonlítják az árnyékban lévő láthatóságot a napfényben vagy ha matt lenne. Nem lenne jobb a hangszórók elöl, mint hátul vagy oldalán? Nem megy a diszkóra, de a hang csak nem jön neked, hanem eltűnik. Meg tudja magyarázni nekünk, hogy melyik optimális felbontást kell elérnie, az átlótól és a monitor, laptop, táblagép méretétől függően. Előnyök és hátrányok a technológiától, a képernyő teljesítményétől függően. Te vagy a legjobb, természetesen az ellenkezőjét mondják :)

        • Ez Oneplus Egy fehér 64 GB belső memória.
          Tudom, hogy furcsának tűnik, mindenki úgy gondolta, hogy a fehér változat 16 GB memóriával rendelkezik, és ha 64 GB-ot akarsz, meg kellett vásárolni a fekete "Sandstone Black" -et. Úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet, mindkét szín megvásárolható 16 vagy 64 GB belső memóriával.

    • hagyja, hogy a szikra jó munkát végezzen. semmiért ideges vagy. ezek a bemutató útmutatók jók. nem mindenkinek van sok pénze, és ha vásárol egy telefont, akkor legalább előre tudjuk, hogy mire költi a pénzt. Így van ... még soha nem látta, nem tudja pontosan, hogy van, és felébreszti, hogy nem pontosan azt akarja. és 19 millió pénz.
      oktatóprogramok nagyon ritka, de még mindig az ember ideje, és teszi ingyenesen (a látogatók).

      Ha lehet folyamatosan megy a bemutató ip kamera. Érdekelne, összekötő PoE.
      és ezen analógokon érdekes lenne bemutatni a csatlakoztathatóságot. bnc kábelek, utp. impedancia különbség a bnc és az utp között - aktív / passzív video ballon. jel erősítők ...
      Nagyon szeretnénk, hogy a cég és a cég szakosodott a elég drága.

      Köszönöm a bemutatót.

  • Érdekli egy utolsó felülvizsgálat .. autonómia a fő .. hadd legyen az én kíváncsiság, hogy hogyan viselkedik az általános!

  • Cristi vagy Adrian szeretném megkérdezni, hogy van-e megoldás, hogy növelje a tárolás TRESORIT tudok, mert én most egy fiókot 5gb és ha tudtam, hogy 50gb. Köszönet és várja a választ.

  • Mivel S5 példa volt néhány ajánlat (változat 16GB) 1950 2000-lei'd mint tudni a véleményed az összehasonlítását One Plus One és a Galaxy S5.
    Köszönjük!

    • A különbség a telefon 16 GB-os belső memóriával és egy GB 64 nagyszerű.
      Először is, több alkalmazást telepíthet, másodszor pedig sokkal nagyobb az olvasási / írási sebessége, amely segít a fényképek / filmek megtekintésében vagy a fájlok késés nélküli olvasásában. Még akkor is, ha Micro SD memóriakártyákat használunk, ezek nagyon drágák, és a sebesség nem közelíti meg a belső memória sebességét. További előnyök vannak, legközelebb rólunk beszélünk.

      • Vagyis, bár én most a saját jegyzetek 3, de 32Gb belső memória és a nagy sebességű kártya még mindig 32GB (UHS-I), az alkalmazások között, és a multimédiás kártya és a belső memória nem látom különbségek lag, de megint van egy Micro SD kártya drágább, hatékonyabb.
        Én nem változott a Notes 3 OnePlus egyik pillanatában, megbeszéljük, miért, de én vásárolnék egy okostelefon egy másik családtag nem haladja meg a 2000 lej csak lehetséges, és a lány mosolyog változat sok!
        Ezért várom a következő felülvizsgálatot a OnePlus One-on és véleményeket a közeli telefonokkal való összehasonlításról a teljesítmény és az ár szempontjából.
        Köszönjük!

  • Helló, én és eumo kis probléma. Én reinstalled Windows 8 mert volt egy probléma, és most már, de találtam egy kis megoldás. Amikor a Windows buteaza, én pc újraindul, és az automatikus javítás nem működik, amíg nem lép előre fegyver, de fogalmam sincs, hogyan SSW gyorsabb 20 az alaphelyzetbe (ahogy f8 de most ez megy) segítséget.

  • Azt javaslom Greuceanu lg g pro 2 a telefont olyan erős, mint az cserélhető akkumulátor és kártya nyílás tetején ez olyan, mint kapni, és olcsóbb, mint ez egy plusz egy LG értékesíti általános összege 1800 lej.
    Mi ajánlom a meg alaposan, és vásárol telefonok által készített márkák éppen úgy tűnt, vannak problémák vannak nehezebb változtatni és garancia egy kicsit problémás
    Így azt tanácsolom, hogy mindig választhatnak a márka, mint az LG, Samsung, stb, mert ezek a vállalatok támogatással és garanciális problémák esetén
    A végső következtetés, nem értem, mi olyan nagy, hogy egy meg egy, ha van telefon, mint lg g profi 2 nem más, mint neki, és körülbelül azonos áron hazánkban
    Cristi Szóval nem értem, hogy miért ez a telefon Alesta

    • Szerencsére az LG G Pro 2 tulajdonosa is (fiam), és teljesen igazam van, ez kivételes phablet, de most van egy másik családtagom, aki nagy teljesítményű telefont akar, de valamivel kisebb kijelzővel! :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.