Az operációs rendszer előkészítése az SSD-n való hatékony futtatáshoz - oktatóvideó

Szia barátok, a következő video tutorial fogom bemutatni néhány módosítással, hogy meg kell csinálni az operációs rendszer használatát egy SSD a valódi érték.
SSD másképp működik, mint egy hagyományos merevlemez, Solid State Drive tárolja az adatokat a flash chip, mint a merevlemez tárolja az adatokat a mágneses felületen, a lemezjátszó, ebben az esetben a merevlemezt kell az operációs rendszer növelni a sebességet és a válaszadási idő, az SSD-ui nem kell rendszer eszközök, mint a töredezettségmentesítés, indexálás, superfetch, Prefetch stb SSD azonnali adathozzáférést függetlenül az ágazat, hogy vagy.
Ahhoz, hogy SSD gyorsabb, hogy az élet meghosszabbítása, hogy némi változás az operációs rendszer alábbi lépéseket, hogy én utaztam a bemutató:

Lépés 1 (SSD használt)

AS ..AS Tiszta ……………… ..

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=12488&d=1257418520

Step 2, jobb illesztőprogramok AHCI és RAID.

……… .Direct Intel AHCI ………

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology+%28Intel%C2%AE+RST%29

Step 3, engedélyezése írási gyorsítótár

Step 4, letiltani indexelés SSD

5. lépés: Tiltsa le a töredezettségmentesítési szolgáltatást (SSD-nél használhatatlan)

Step 6, rendszer visszaállítás kikapcsolása

7. lépés: Tiltsa le a „szolgáltatásból” történő superfetch-et

8. lépés: tiltsa le az előzetes letöltés „nyilvántartást”

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management \ PrefetchParameters
További részletekért nézheti SSD Cikk a blog vagy tutorial videotutorial.ro.
Ha meg szeretné vásárolni SSD benne, azt ajánlom, SSD alapú SandForce vezérlő 1200, néhány SSD ellátva a vezérlő, mint: Mushkin Callisto, Corsair Force, OCZ Vertex 2Ezek a meghajtók sebessége perzselő nagy olvasás és az írás, illetve 285 275 MB MB.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (67)

  • Veszem a kalapomat, hogy a gyártó a tutorial.Astept és egyéb oktatóanyagok az új technológia ezen a területen, útmutatók az új hardver a piacon .. stb.

  • ez azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni az ssd-t linuxra?...kicsit csúnya dolog...akartam venni egy PC-t, hogy csak linuxon fusson....és többek között fel akartam szerelni a rendszer ssd-vel..ha valahogy a linux is működik ssd-n..várom a választ..köszönöm szépen!

    • cossmyn: Azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni a ssd a Linux? ... Szívás ... akartam venni egy PC futtatni csak linux .... egyéb gépek akartam felszerelni, hogy egy SSD ... ha valami linux Az ssd .. várva választ .. köszönöm szépen!  

      tökéletesen működik. Van egy Kingston V Series SATA 2

    • cossmyn: Azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni a ssd a Linux? ... Szívás ... akartam venni egy PC futtatni csak linux .... egyéb gépek akartam felszerelni, hogy egy SSD ... ha valami linux Az ssd .. várva választ .. köszönöm szépen!  


      SSD jól működik bármilyen operációs rendszeren, az egyetlen lehetőség az, hogy nincs TRIM (Windows 7 van trim), de azt hiszem, hogy hamarosan megvalósul, főleg Ubuntu.
      Hozd a SSD aggódj, érezni fogja a különbséget, és nem trim, a különbség a merevlemez és SSD óriási, hiszen az égből a földre.

    • Adi: Szia Azt szeretném tudni, hogyan lehet letiltani a külső merevlemez nem jön a windows 7 stend bay?  Idéz nekem

      Kattintson a Rajt majd Control Panel, és a vezérlőpulton jelölje be a jobb felső sarokban, hogy a "Részletek az" állítva Nagy ikonok. Akkor megy az Energiagazdálkodási lehetőségek, és a meglévő terv mellett (ha ez az alapértelmezett, akkorKiegyensúlyozott") kattintson Séma beállításainak módosítása majd kattintson a Speciális energiaellátási beállítások módosítása. A megjelenő ablakban megy merevlemez, Kattintson a + előtte, hogy bővült a beállításokat, majd kattintson a plusz előtt Tun off merevlemez utánKlikkelj a Beállítás és van 2 nyíl egymás felett, ahol növelheti vagy csökkentheti az időt... kattintson a lefelé mutató nyílra, amíg el nem éri soha (Kapsz 0 és ha rákattint a nyíl mutat lefelé írni soha) Akkor menj ugyanabban az ablakban USB beállításokKattintson a plusz előtte terjeszkedni, kattintson a plusz előtt USB szelektív felfüggesztési beállítások és Beállítás választ mozgássérült. Ezután kattintson a alkalmaz jobb alsó sarkában az ablak, majd kattintson a nagy OK. Javasoljuk, hogy adni és indítsa újra a számítógépet.

      A jövőben angolul tanulni, ha nem elkapni az orrát a Windows, és tudja, hogyan kell beállítani, amit akarsz!

      • Adrian:
        Kattintson a Rajt majd Control Panel, És ellenőrizze a jobb felső vezérlő panel van "Részletek az"Set Nagy ikonok. Akkor megy az Energiagazdálkodási lehetőségekÉs a jobb a terv, hogy van (ha jelölve default "Kiegyensúlyozott) Kattintson a Séma beállításainak módosítása majd kattintson a Speciális energiaellátási beállítások módosítása. A megjelenő ablakban megy merevlemez, Kattintson a + előtte, hogy bővült a beállításokat, majd kattintson a plusz előtt Tun off merevlemez utánKlikkelj a Beállítás és 2 sagetele egymást, ahol lehet növelni vagy csökkenteni alatt ... Kattintson a nyíl mutat lefelé, amíg el nem éri soha (Kapsz 0 és ha rákattint a nyíl mutat lefelé írni soha) Akkor menj ugyanabban az ablakban USB beállításokKattintson a plusz előtte terjeszkedni, kattintson a plusz előtt USB szelektív felfüggesztési beállítások és Beállítás választ mozgássérült. Ezután kattintson a alkalmaz jobb alsó sarkában az ablak, majd kattintson a nagy OK. Javasoljuk, hogy adni és indítsa újra a számítógépet.A jövőben angolul tanulni, ha nem elkapni az orrát a Windows, és tudja, hogyan kell beállítani, amit akarsz!

        Kikapcsoltam, hogy a da nam tudta hardu kell kapcsolni és az usb Orikum Köszönet Adrian

  • Nem tudom megmondani, csak dicsérni filmkészítők ezen a honlapon, van itt számos megoldást, hogy nem mondja el senkinek őszintén mondom, én futottam a 8 év, a munka és a szolgáltatás területén, tettem néhány kurzust, de nem jnveti, mint a ténylegesen működik, és üti meg ismeretlen problémákat, azt mondják, a tapasztalat, hogy számomra minden ismeretlen kihívást jelent a tudás és a felfedezés, hanem egy nagy elégedettség, amikor sikerül, vannak dolgok, tudom, de sokan vannak, akik nem Tudtam, és tanultam itt, így ismét gratulálok a srácoknak a bemutató, akkor egy igazi támogatást! BAFTA!

    • telu: Nem tudom megmondani, csak dicsérni filmkészítők ezen a honlapon, van itt számos megoldást, hogy nem mondja el senkinek őszintén mondom, én futottam a 8 év, a munka és a szolgáltatás területén, de tettem néhány tanfolyamok jnveti, mint a ténylegesen működik, és nem üti meg ismeretlen problémákat, azt mondják, a tapasztalat, hogy számomra minden ismeretlen kihívást jelent a tudás és a felfedezés, hanem egy nagy elégedettség, amikor sikerül, van, amit még nem tudom, de sok Már ismert, és én már itt, így ismét gratulálok a srácoknak a bemutató, akkor egy igazi támogatást! BAFTA!  

      Köszönöm szépen, és várni?

  • Super tutorialul.Dar bár van némi aggályokat, és különösen az SSD, amikor telepítettem egy Acer Aspire 640 Go HDD, így lenne egy SSD neki, hogy azért, hogy ez windows7 és HDD őt csak a tároló? SSD csatlakoztatható külső?

    • csabiSuper tutorialul.Dar még mindig van néhány kérdés, pontosabban az SSD, amikor telepítettem egy Acer Aspire 640 Go HDD, így lenne egy SSD neki, hogy azért, hogy ez windows7 és HDD Én azt csak a tárolás? SSD csatlakoztatható külső?  

      SSD van szerelve, a belső, klasszikus hardver. Ha van egy régi ház (az az idő, amikor SSD) akkor tedd, és rögzítve van stand-Floppy meghajtó (ahol ragaszkodnak a floppy) Floppy És ez így már nem használható, mint egy BIOS-frissítés

  • Köszönöm, nagyon hasznos, én most vettem egy OCZ Vertex 2, telepítettem w 7 64 b, elindultunk di bios AHCI majd 8 azok a lépések, de van egy probléma, 2 a hdd, wd 640gb, már nem. Tudna nekem segíteni néhány tanácsot?

    • Molina: Köszönöm, nagyon hasznos, én most vettem egy OCZ Vertex 2, telepítettem w 7 64 b, elindultunk di bios AHCI majd 8 azok a lépések, de van egy probléma, 2 a hdd, wd 640gb, már nem. Tudna nekem segíteni néhány tanácsot?  Idéz nekem

      Ez azért van, mert az AHCI engedélyezve van letiltani a BIOS újra, és minden rendben lesz, vagy meg lehet nézni a bemutató az integráló vezetők AHCI a Windows telepítő készlet. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: AHCI, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

  • Köszönöm, én dolgoztam, de ide látom, vizsgálatokat, hogy nem érik el az azonos sebességgel írni / olvasni AHCI.

    • Molina: Köszönöm, de én dolgoztam ide látni vizsgálatokat, hogy nem érik el az azonos sebességgel írni / olvasni AHCI.  

      Ha azt szeretné, hogy az AHCI azt fentebb már említettük, meg kell illesztőprogramokat megtalálja a laptop gyártó vagy ha nem a chipset gyártó. Az Everest, milyen chipset van (és fogja írni a laptop gyártó műszaki adatok (szemüveg) milyen chipset van), és látjuk, hogy a bemutató róla, írja fel a keresési mezőbe a jobb: Everest, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Akkor tegye, amit állítólag a bemutató után letöltött AHCI illesztőprogramokat AHCI. Benyomást kelti, hogy a sebessége kisebb, mint a placebo hatást. Töredezettségmentesíteni a merevlemezt (írni jobbra fent: merevlemez töredezettségmentesítés, akkor adjuk meg, és azt találjuk, hogy az útmutatók), és minden rendben legyen. Az AHCI engedélyezve az olvasás történik más sorrendben (jobban szervezett), de nem érzem, vagy a teljesítmény nem észrevehető

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.