Predator, szoftver, amely egy USB-meghajtóval együtt gyorsan lezárhatja és feloldhatja a számítógépet - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fog bevezetni, hogy egy érdekes programot, ez az úgynevezett ragadozó és segíthetnek átalakítani egy USB-kulcsot a számítógépbe, most már lehet lezárásához és feloldásához számítógép szinte azonnal az ütés készenléti vagy hibernált állapotban van.
A Predator az "usb" memóriakártyával tárolja a "kulcs" fájlt, ezt a fájlt néhány másodpercenként elolvassa, ha a bot nem található az usb portban, akkor a kulcs természetesen nem olvasható el, ha a Prerdator nem tud olvasni az automatikus kulcs reteszeli a számítógépet, egyszerű!
Ez a program nagy azoknak, akik működnek a PC-n és irodai (körülvéve kíváncsi), elég kényelmetlen, hogy lezárja a PC minden egyes PC-k nehezen indul. A Predator nem csak, hogy húzza ki a botot, és a számítógép lefagy, a mi csak vissza kell ragaszkodni újra bevezetheti a számítógép USB-port és automatikusan kinyitja.
Jó hírünk van a "kaszkádokra" is, vagyis azok számára, akik gyakran elveszítik a dolgokat, ha elveszíti a botot, akkor a program telepítésekor beállított jelszóval kinyithatja a számítógépet, sajnos, ha szuper sisakos, akkor minden esély megvan idő.
A Predator nagyon biztonságos program, mert a "kulcsot" mindig átírják, előre meghatározott időközönként (beállítható), tehát ha valaki kezébe veszi a kulcsot, akkor semmi köze hozzá, mert néhány másodperc alatt lejár.

Köszönhetően barátunk Ratoiu a srác.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Helló Cristi, nagyszerű tutorialu, otthon jó, nem csak az irodában, meg akartam kérdezni az esetre, ha elveszíti a stik vagy elszakad, stb .., és elfelejtette, és a jelszót, amit tesz, mi? ;)) Ha felmerül a gyanú, hogy meg kell formázni a pc, (nem minden természetesen) csak a C. Mint egy nagy programot, és nagy oktatóanyagok tine.Avti, bravo

    • Ruben:
      Hello Cristi, szuper jó tutorial, otthonra is jó, nem csak az irodába, mit akartam kérdezni, ha elveszíted a stiket... elromlik stb, és elfelejtetted a beállított jelszót, mit csinálsz ? ) Akkor arra gyanakszik, hogy formázni kell a PC-t, nem, (persze nem mindet) csak a C-t. Egy nagy lájk a programnak és neked is. Kiváló oktatóanyagaid vannak, jól sikerült

      Nem kell semmit formáznia, nyomja meg a "szóköz" billentyűt és 20 másodperc múlva adja meg a jelszót, amelyet a szoftver konfigurálásakor kell kiválasztania olyan helyzetekre, amikor már nem tudja feloldani a PC-t a bottal!

    • Szuper jó, jó oktatóanyag sokunk számára
      Kár, hogy itt is vannak idióták a kommentelők között, és olyan hülyeségeket beszélnek, hogy VÁRUNK EGY HASZNOSABB OKTATÓT, hát hadd tegye hasznosabbá, ha teheti, és mi is megyünk megnézni, na. ne zavarj mindenkit...... ezek azt jelentik, MARADJON ÍGY

    • alex:
      Asteptamun videotutorial hasznos, és megy. Üdvözöljük

      Amit javasol, nem a címet, vagy a bemutató ötlete? Ez adta fel minden, amit jó, de nem valami konstruktív semmilyen újoncok. Milyen jó vagy te, hogy objektumot, és ha valaki felvette az meg tudja összekapcsolni 2 összefüggő szavakat.

      alex:
      Asteptamun videotutorial hasznos, és megy. Üdvözöljük

      Miért nem javasol egy címet vagy ötlet hasznos bemutató a értelme? Azt, hogy feladta a jó, de nem jön, hogy minden kreatív ötletet.

  • Florin: nem kell formázni semmit nyomja meg a "tér" 20 másodperc, és írja be a jelszót meg kell választani a konfigurációt softwarelui található, ahol nem kell, hogyan kell kinyitni a PC-stik,
    Igen, Florin, és ha elfelejted azt a jelszót, amit a szoftver konfigurálásakor beállítottál, ezért mondom, ha elfelejted, mit csinálsz?:P:D

    • Ruben:
      Florin: nem kell formázni semmit nyomja meg a "tér" 20 másodperc, és írja be a jelszót meg kell választani a konfigurációt softwarelui található, ahol nem kell, hogyan kell kinyitni a PC-stik,
      Igen Florin és ha elfelejti a jelszót, hogy a csirke careo szoftver konfiguráció, azt mondom, hogy ha megnézi, mi?: P

      Keresés a jelszót, a szem előtt, mint a szoftver támogatja csak a botot és a jelszót kulcs elvesztése esetén a matricák! Ha nincs jelszó nincs Stik és a számítógép zárolva van, hogy nem tud semmit, hogy adja át a sorompó program hozzáférhet a PC! Az egyetlen megoldás az, hogy az operációs rendszer újratelepítése!

    • Ruben:
      Florin: nem kell formázni semmit nyomja meg a "tér" 20 másodperc, és írja be a jelszót meg kell választani a konfigurációt softwarelui található, ahol nem kell, hogyan kell kinyitni a PC-stik,
      Igen Florin és ha elfelejti a jelszót, hogy a csirke careo szoftver konfiguráció, azt mondom, hogy ha megnézi, mi?: P

      egyszerű...lépj csökkentett módba, és használj egy korábbi visszaállítási pontot...vagy indíts egy élő CD-ről/USB-ról és töröld a programot a beállításjegyzékekkel együtt

  • Van a "windows" billentyű + L parancs a Windows jelszó képernyőjének aktiválásához, és nagyjából ugyanezt teszi. És nem kell bemenni készenléti állapotba, hibernált állapotba stb.
    Ezzel a sorrenddel nem látom értelmét egy ilyen programnak. Az egyetlen előnyt a felejtőknek látom - rá tudom kötni a botot és amikor elmennek, az USB pendrive kihúzása blokkolja a számítógépet :))

  • De ha újraindítja a PCU? Majd Indítsa el a Windows normál, vagy blokkolja a program? Vagy nem indul újra? Ma közvetlenül kapcsolódnak a reset gombot az ügyben.

  • Cristi ha cserélem a kernelt futótűzre, akkor az nem ront valamit a telefonban vagy befolyásolja a garanciát, mert megjelent egy újabb, 2.6.32 g0... A htc kernel is fent van a neten egy újabb, 2.6.32-ossal .8 gXNUMXf... mit szólsz hozzá?Hozzá kell tenni vagy eltörni valamit?

  • Petíció

    Hello mindenkinek!

    Lenne egy nagy-nagy kérésem, ha tudtok - mondom érdekes lenne, mutassatok be egy szoftvert a CD menük készítésére. Valami ilyesmire nagyon szükségem volt, és a CD Menu Pro-val dolgoztam (ez volt az egyetlen, amit találtam! - szégyelljem magam, tudom), egy programmal, amely bár nagyon könnyen kezelhető, és van benne néhány érdekes lehetőség, mégis 2011-től kifejezetten rondának tűnik és nagyon szegényes a szép, tetszetős grafikai lehetőségek tekintetében. Kifejezetten érdekelne egy ilyen program.
    Másodszor, szeretnék gratulálni Önnek nagyon sikeres website, amit tettek. Én vagyok a rajongója az oktató, hogy segített nekem, hogy felfedezzék néhány a programok leggyakrabban használt, és nagyon szépen köszönöm ezt!

    Sok szerencsét!
    Dana

  • üdvözlet

    mondd meg, miért nem látok semmilyen oktatóanyagot? amikor belépek egy oktatóprogramba, a videó képe fekete marad, és nem tudom lejátszani. velem vagy a szerverrel van a probléma?
    más weboldalakon megy videók

    • dák:
      üdvözlet

      Azt mondom, hogy miért nem látok semmi bemutató? Kapnak egy bemutató a videó kép fekete marad, és nem tudok játszani. A probléma az, nekem, vagy a szerver?
      más weboldalakon megy videók

      ...barátom, szerintem te nem látsz semmit, sőt, semmi dolgod!...offffff !!!!!

      • Ciocoiu: ... A barátom, azt hiszem, semmit sem lát, akkor tényleg nem mi! ... Offffff!

        eeeee... neked is rá kellett jönnöd, hogy hülye vagy, hogy okosabbnak gondold magad

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.