A Sumatra PDF, szupergyors pdf-olvasó, jó alternatíva az Adobe Reader-hez - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni a PDF-olvasó (Portable Document Format) nagyon gyorsan és egyszerűen, ez az úgynevezett Sumatra PDF és kiváló alternatívája a klasszikus Adobe Reader, ami elég nehézkes, különösen a régebbi rendszerek .
Nemrég bemutattuk Foxit Reader egy tutorialSajnos lett egy kicsit nehéz, mint egy karácsonyfa, mint a PDF-olvasó.
Néhány nappal ezelőtt kellett olvasni valamit, úgy döntöttem, pdf formátumban, köszönhetően az egyszerű használat, a netbook telepítettem Foxit Reader és mozog nagyon lassú, és nem astau a gondolatokat Letöltöttem / futottam Sumatra PDF gyorsan és nagy hatással volt rám sebességet, még a szuper gyors Intel Atom mozog.
Sumatra PDF nem csak arról szól minden, amit csinál, és az Adobe Reader vagy Foxit Reader, de fogyaszt sokkal kevesebbet. Mindenesetre jó, hogy az Adobe Reader telepítve van, akkor még saját maga is vevő néha szuper bonyolult PDF.
Szumátra kétféle változatban, egy telepítő és egy hordozható végrehajtható (azonosítás szükséges csomagold), a legkényelmesebb hordozható, lehet futtatni, és a cserélhető adathordozókon, vagy egy másik partícióra, ne szórakozz a rendszerleíró adatbázisban, hogy hozzon létre, mint a fájlt. adott cache mappát.
Remélem, élvezni.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Iulian - mondta

  A Nitro PDF Reader a legjobb "eszköz" a terepen, a Sumatra-t jó használni gyengébb rendszereken vagy netbookokon ... vagy ha egy PDF-fájlt csak nekünk kell olvasni :))))))))) )))

 2. Raul stefancu - mondta

  Nagyon jó tutorial. Van egy kérdés, hogyan lehet a program?

 3. John M - mondta

  Az Android csinálsz valami nagyon érdekes, az én szemszögemből
  Köszönet előre

 4. Sorin - mondta

  nagy szükség van egy gyors PDF Reader

 5. Cristian - mondta

  Jó ziua.Am problémát shortcu helyek, néhány mutasd meg a lakatot, és azt akarom, hogy valaki tudja, hogyan dispara.Daca, hogy nem lenne recunoscator.Multumesc.Scuze érzés általában elmúlnak az off topic.

 6. Haxzor - mondta

  LOL azt mondja: "ÉS mit eszünk" ... UTÁN MEGTÉRT ??? UTÁN MIT SZERINT? :))))))))))))))))))))))))))))))) )))))

 7. Haxzor:
  LOL CICA "mit eszünk" ... Tud követni? Mondja, miután ALA :)))))))))))))))))))))))))))) ))))

  No comment!

 8. György - mondta

  Különlegesen puha super bemutató

 9. qostelq - mondta

  Köszönöm ezt a programot. Fantasztikus gyorsan mozog, mint az Adobe Reader.

 10. Haxzor: Hát ez egy hazug és fél:-j Egyél, amit akarsz, nem veszi azután, hogy az egyik, hogy nem esik baja Nik:-j

  Úgy lesz!

 11. Cristian - mondta

  Kérjük, adjon nekem egy e-mail címet, szeretnék kapcsolatba lépni Önnel….

 12. Cristi, nem csinálsz "Web Page Macker" oktatóanyagot?

 13. Felyx - mondta

  tutorialu kemény slide több, mint a többi (AMI küldhet meghívót google plus)

 14. Catalin - mondta

  Ez is jó, de én személy szerint ajánlom a Nitro PDF Reader programot, mert nem "kotor" (csak 2 MB RAM-ot emészt fel), sokféleképpen szerkesztheti a pdf fájlokat, létrehozhat pdf fájlokat és sok minden másra képes.

 15. tibra50 - mondta

  Nem értem, mi történik az archívummal 2011. júliusban és augusztusban !!!…. ????

 16. vlad - mondta

  kérem, készítsen egy oktatóanyagot a FatBooth-ról, a BaldBooth-ról és az OldBooth-ról a PiVi & Co. Alapvetően az egyik hízik, a másik kopasz és egy másik öreg. Köszönöm!

 17. marian - mondta

  hello, hogyan a sorhat az asztalát, hogy egy program a központ?

 18. Melinte - mondta

  Nagyon jó program-2.1.1 SumatraPDF könnyen használható és hordozható változat, hogy incercato és nem erőforrásokat.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.