Bsplayer ingyenes letöltés és telepítés - oktatóvideó

Ez a videó bemutató a szabad VLC (ingyenes), ami egy nagyon népszerű szereplője Romániában és világszerte, bár ez egy nagyon régi játékos.

Mi megy át az összes lépést, hogy telepítse együtt nagyon fontos, és az, ami, hogy szüntesse meg néhány lehetőséget, hogy nem kell számolni, ha telepíti mindenféle dolgot (eszköztár, kereső, honlap script).

Megtanuljuk, hogy képes növelni felirat, hogyan kell beállítani equalizer, hogyan kell változtatni bőr.

Hanem egyenesen nézni ezt az ingyenes VLC video tutorial.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (61)

  • Telepítettem VLC, de amikor feltettem a film a képernyőn látható kép kimerevedik, a hang megy departe.Am Vista Home Premium és tettem, hogy tegyék video.Ce beállítás lehet?

    • tehát van egy Bsplayer legújabb verziója: 2.53.1034, és problémám van a román diakrikákkal, a feliratoktól kezdve a menüig. Azt akarom mondani, hogy ellenőriztem az európai nyugatot, és ez pe, î, â de tovább és tovább, és mielőtt a nyugati nyugatot ketyegte, még csak nem is csinálta, hanem román nyelven adna nekem a menüt, mindenféle rossz dolgokkal helyette, de nekem néhány csíkot adna vissza, kód és így tovább .. most a menü románul rendben van, azt írja, amikor ki akarok lépni (EXIT) belőle, és amikor jobb egérgombbal kattintva megjelenik az opciók, az összes diakrómot románul írja, de amikor belépök a bsplayer menübe, azt írja, î, â, de ne adj nekem és ş, ţ és nem értem miért, mert ugyanazt teszi nekem ugyanabban a feliratban î, â, de ţ, ş és nem őrült ... Hasonló problémákat kerestem a Google-on, de semmi azzal a kivétellel, hogy módosítsam a regionális nyelvet a román vezérlőpulton, megtettem, és azóta kapom ezeket a diactrice-szar Mielőtt módosítottam volna az roman roman nyelven a regionális és nyelvi nyelven, a filmek feliratai rendben voltak, de a menü le volt állítva, majdnem az ellenkezője .. kérlek, segíts nekem, mert nem ez az egyetlen program, amely ezt teszi, mert több program van az angol nyelvű nyelven és mindegyik ostobanak tűnik, és mielőtt nem láttak volna egymást, elfelejtettem mondani, hogy azok előtt a programokban láthatták az írást, oké, most törött. Nem tudom miért, de megoldásnak kell lennie, kérem, segítsen nekem-maaaaaa és ms .. !!!

  • BSplayer kérdése megértés (kompatibilitás) az Aero felület, amely használja a hardveres gyorsítást, és a videokártya, akkor próbáljon meg más módszereket teszi a videó beállításokat di VLC beállításait, vagy kikapcsolhatja Aero, és ahelyett, hogy tegye a Windows Aero felület classic (több mint film)

  • Nem is szeretem, ha a BSPlayer megöl, és soha nem tetszett az xp-hez, nem láthatatlanul látja el a feladatát, nem tudom, mit látnak benne mások, de "hülye". Azt hiszem, a legrosszabb videó lejátszó , vegye le a kalapját, ha zenét akar hallgatni vele, de senki sem tudja, mit tudok. A TheKMPlayer-et használom, mivel ismersz, megtalálhatod http://www.dawnload.com Írjon keresés TheKMPlayer ingyenes és teljes nem próba! és jön telepített minden lehetséges codec kattintson duplán azonnal kiold, és azt is látni FLV formátumban telepítése nélkül bármilyen codec-et, amely BSPlayeru nélkül kölykei nem fog játszani flv flv codec! Super interfész támogatja a román nyelv több ezer beállításokat, amit tehetünk, hogy rögzítheti, szerkesztheti, amit akarsz, azt mondom, ez jó is, próbáld ki, és lehet csinálni, és az egyik bemutató adminok számára,

  • PS: Én nem megyek, és nem mentem soha BSPlayer számítógép és gyengébb, és talán emiatt, én XP, és tesz egy mozgókép film visszajátszás hang, de jövőre azt feltölteni videókat bármilyen formátumban és ha továbbra is teljes scren ecranu fekete és a hang megy, erőforrásokat TheKMPlayer szünetet, míg én soha nem számok csíp, vagy befut videó formátumokat, hogy nem tudom.

  • dap igazán bs a játékosnak BIG hibája van - amikor a kapcsoló teljes képernyõn történik, a kép blokkolódik - ha rögzítenék, ez lenne dolog ...

  • Nagyon köszönöm ptr telepítési és beállítási tippeket bs player. Én egy igazi bánya adták át cap.tutorialul folos.al kiváló, én most fedezték fel, és izgatott, hogy f

  • tud nekem segíteni tanácsot, én letöltött filmeket, és én nem, bár én írtam a feliratot sbut inclusa.ce programot használni?

  • @ioana: jó, telepített kodek, mi itt a honlapon egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni a megfelelő codec VLC, és próbálja manuálisan állítsa a lejátszó felirat! Bal kattintás, és tartsuk lenyomva, majd húzza az egeret mauseul VLC, és vegye le az ujját az egérrel! Ha lehet próbálni, és GOM Player, és csináltam egy bemutató róla, hogy találsz itt az oldalon!
    Itt van a BSPlayer => kodekekre vonatkozó oktatóanyag https://www.videotutorial.ro/?p=516
    Itt van a GOM Player => bemutatója https://www.videotutorial.ro/?p=422

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.