Telepítési és beállítási útmutató video codec csomag

A következő video tutorial megmutatja, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani egy csomag kodekek, hanem elsősorban, hogy hogyan és hol van a letöltés.

K-Lite Codec Pack Full codec pack az a név, akkor helyezzen be közösen.

Ehhez azonban meg kell tudni, hogy eltávolította a régi codec (ha van ilyen), és telepíteni kell az összes kedvenc játékos.

Beállítása codec csomag készült a telepítés során Eltérően a hagyományos programok, ahol a beállítást követően a telepítés után.

De jobb, ha követi a bemutató része egy hosszabb sorozat multimédiás szoftver, amely magában foglalja telepítési és beállítási játékosok, telepítse TV-tuner és képeket a TV lui.Stati szoros részletek .

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. erősek

  2. Marius - mondta

    Nekem van egy probléma: nincs hang, ha fut a DVD lejátszó, mit tehetek? Csomag codec segítene, vagy van-e codec hang? Köszönöm szépen.

  3. admin - mondta

    Megpróbál és kodekeket, de ha nem, akkor lehet próbálni, és egy másik dvd lejátszó

  4. erős főnök vagy ... .bv

  5. alex - mondta

    Töltse le a izgalmas ugrást amíg 5 Beletelt év

  6. radu77 - mondta

    Igazad van a legjobb codec.Multi használatát ACMCodec de úgy tűnik, elavult, én adtam fel most VRO 3ani.

  7. consolatorul_de_inimi - mondta

    MINDEN TANÍTVÁNYHOZ VAN MINŐSÉGET 12. MINDENKINEK KEVESEBBEN A WINDOWS SP3 TELEPÍTÉSÉVEL A KÖNNYEN BIZTOSAN VÁLNI DE ... .. VAGY RENDKÍVÜLI MUNKÁT! SSSUUUPPPEEERRR !!!

  8. @consolatorul_de_inimi:
    Tehát a Windows XP telepítő hallható a csatorna, amit bocsánatot kérni, és megígérem, hogy újra meg újra a jövőben.
    Ha szereted a video oktatóanyagokat, hogy mi teszi és nagyon örülünk, hogy vártak ránk.

  9. danezu - mondta

    Szép bemutató, de kodek csomag f jó nekem, ha munkához egyszerűen azért, mert valaki azt telepíteni, de most már tudom, Sal értékelni.

  10. Georgel - mondta

    bravo csinál dolgokat, hogy sokat segített nekem, és ha azt szeretnénk, hogy egy bemutató amp2 Hálás lennék, nem nekem való (vagyok), azt hiszem, hogy ez jobb, mint a többi játékost a winamp, de fff winamp.inca még egyszer, hogy üdvözletet.

  11. haosss - mondta

    bv cristi ... egy másik kodeket használtam .... de kipróbáltam és látom, hogy az alma jobb.

    ms, hogy az ARCHÍVUMBAN fontolóra vettem ezt a dolgot ...
    ptr mn cel putuin e super ...
    erős vagy bv ... ..

  12. Andrew - mondta

    igen, nem csináltál kodekbeállításokat ... ez csak egy telepítés ... következő következő következő 🙂 ... sajnálom testvérem, de ez a videó nem igazán ki tudja mit 🙂

  13. Gabriela Draganescu - mondta

    Problémám van a filmek megnyitásával, összeomlik és visszaáll, zenével bármelyik lejátszó tökéletesen működik, de nem tudok filmet nézni. Kérem, mondja meg, mi az a 10 nap kétségbeesett oka, amióta ismét Windows XP-t lőttem, amit nem látok film ... .Egy e-mail, amely tartalmaz egy jó magyarázatot, vagy egy post a válaszomra, nagyon sokat segít nekem ... kérlek [e-mail védett]

  14. Armeanu - mondta

    Próbáltam megnézni ezt az oktatóanyagot, de csak a 2,53 ″ percig sikerül, le kellett töltenem, remélem, látom, miért nem működik minden?

  15. Adrian - mondta

    Armeanu: Próbáltam nézni a bemutató, de csak sikerült 2,53 perc, "Meg kellett tennem letöltés, remélem, látom, hogy miért nem megy minden?

    Tutorial megy végig. Ez nem a mi hibánk, hogy van egy gyenge net, változtassa meg a szolgáltató! Tilos le oktatóanyagok akik nem tartják tiszteletben ezt a szabályt ki lesz tiltva az oldalról a végtelenségig!

  16. keret - mondta

    kérni, hogy kérjük, hogy a bemutató Klit codec 5.44 teljes verzióját, amely sok codec és nem tudom, hogyan kell beállítani a plizzzzzzzzzzzz szép kérlek

  17. nykos - mondta

    nagyon jó ez a csomag, azt használja a pillanatban codeck xp csomagot, és nem volt gond

  18. Ioana - mondta

    Üdvözlet! Megpróbáltam megnézni a „Telepítés és kodekcsomag-videó oktatóanyag telepítését”, de megjelenik egy figyelmeztető ablak, amely azt mondja, hogy „közel játszani”. Mi a teendő, adok egy zárót, ez máshol is megtörtént, és közöltem, szintén a vírust választva. A szükséges köszönettel

    • Ioana: Buna.Eu Próbáltam nézni "Telepítés és beállítás bemutató video codec csomag", de fereastracu vaapare figyelmeztetés azt mondja: "közel játszani." Mi a teendő, hogy ez szoros, ez történt máshol, és én nagyon közel került a vírus is engem választott. Köszönetet mondunk azoknak a szigor  


      A "Bezárás a lejátszáshoz" azt jelenti, hogy a futtatáshoz közel van. Ez a gomb bezárja a szalaghirdetést és futtatja az oktatóanyagot.
      Nem történik semmi.
      Nálunk soha nem fogod a kapcsolatot malware itt játszunk, tiszteletünket.

  19. Hello! Nekem van egy probléma. Én egy vadonatúj videó 3 meg, és nem tudom nézni őket. A KMPlayer codec ad nekem hiba, és azt mondja, hogy a Windows Media ad plyer.cand fut filmeket media player W azt mondja nekem, és én csak hogy egy letöltési oldal ad nekem egy hiba, és azt mondja, hogy próbáljam később. Tudna nekem segíteni kérem és szép

  20. A filmeknek van WMV kiterjesztése? Ha igen, semmilyen körülmények között ne nyissa meg őket a Windows Media Player segítségével. Lehetséges, hogy ezek a filmek valójában hamis filmek, amelyek bizonyos "kodekek" telepítésére szólítanak fel, amelyek a valóságban csak a kodekek nem… Javaslom, hogy törölje ezeket a filmeket. Ha a KMP-ben ezek a filmek nem indulnak el, akkor győződjön meg róla, hogy ez varázslat, és a filmek nem jók. Ne töltse le a WMV-filmeket a torrentekből.

    • Sorin - mondta

      Filemele van valahogy WMV kiterjesztése? Ha igen, semmilyen körülmények között sem kinyitni a Windows Media Player. Lehetséges, hogy a film valójában zott hamis videó, sürgeti, hogy telepíteni néhány "kodekek", ami a valóságban egyetlen codec-ek valójában ... Azt javaslom, törölje azokat a filmeket. Ha KMP, ilyen film nem indul el, akkor biztos, hogy baromság, és a film nem jó. Ne töltsön le filmeket WMV formátumban torrentet.  

      Szia Én Sorin Nekem is gondok vannak torrentek filmek készülnek, és teljesen aXXo avi kiterjesztése és az új filmek 2010, így elindul a film, és azt mondom, hogy szükségem van egy codec, és a film lehet megtekinteni csak Windows media player, mit kell tenni

  21. Az egyik. WMV más 2 is. AVI. Mindenesetre köszönöm a segítséget!

  22. György - mondta

    Helló, kérjük, ajutor.Prind egy maroknyi Samsung digitális adók, és próbálja felvenni az analóg TV tuner WinFast PVR2 felirattal film jelenik meg az LCD, de catch (CVBS vagy S-video), lehet, hogy nem jelenik meg subtitrarea.Se Fix mpeg4 codec a számítógépen? Köszönöm.

  23. Valeriu Pacurar - mondta

    aki bemutatta totoralu Tudom, Cristi dumidru

  24. drshomeboy - mondta

    Egy hétköznapi felhasználó körülbelül 300-1000 kódoló-dekódoló szűrőt (kodeket) telepített a számítógépébe. Van egy jó szoftver, amellyel nyomon követheti őket. Filmeritnek hívják. Ha egy videofájl nem működik, a GSpot segítségével megmondhatja, hogy pontosan mit igényel a videofájl (a legtapasztaltabbak számára ajánlott). A Gspot valóban ingyenes. Pt. A legtöbb "otthoni" felhasználó azonban manapság vagy a K-Lite-et és a BSplayert javasolja (ha hozzá van szokva), vagy telepíti a KMPlayer-t, az Xvid-et és az AC3-at. A KMPlayer elegendő szűrővel rendelkezik a legtöbb formátumhoz. Nem árt, ha egy MPlayer vagy egy Media Player Classic vagy MPCStar Player van biztonsági másolatként. Itt található egy link bizonyos lejátszókról / kodekekről (angolul, de azoknak, akik szeretnék, működik):
    http://www.neowin.net/forum/topic/470275-zero-codec-pack/
    (Ez a link nem tartalmaz baromság helyek)

  25. Lufthansa - mondta

    Mint mindig, érdekes és hasznos!

  26. Costy - mondta

    Tisztelettel köszöntöm Önt! Figyeltem a bemutatót, telepítettem egy k-lite kodeket is, de nem a 4.3.4-et, mert nem találtam, és a 6.0.4-et vettem. Telepítettem, és bementem filmet nézni külön felirattal, de megjelent egy ablak, ahol a „Szintaxis hiba a 36. sorban!” felirat olvasható. Megemlítem, hogy már egy ideje van ez a film, és nem zavart, de miután újjáépítettem a Windows 7-et, telepítettem a kodekcsomagot és ez a hiba megjelenik. Ha rendben adom, akkor végre elindul, de nem hiszem, hogy ez normális. Ugyanaz a hiba fordul elő bármelyik lejátszóval, akit megpróbálok. Ha tudsz megvilágosítani, akkor szívből köszönöm.Nem értem, miért működött ugyanazokkal az ablakokkal, ugyanaz a kodekcsomag korábban, és most, miután átdolgoztam az ablakokat, nem akar. Minden tisztelettel!

  27. Serban - mondta

    A K-Lite Codec Pack Full 4.3.4 nem található. A weboldalukon ez a [K-Lite Codec Pack 6.4.0 FULL - Mirror]. Ez telepítéskor más. A kérdés az, hogy jó-e

  28. mostwanted - mondta

    telepítés után, nem játszanak hang minden videó, mit kéne beállítani a codec telepítve van, hogy játsszon a hang?

    • Adrian admin - mondta

      mostwanted: Telepítése után, ne játsszon hang minden videó, mit kéne beállítani a codec telepítve van, hogy játsszon a hang?  

      Önnek nem kell beállítani semmit. Milyen verziójú Ubuntu vagy te? biztos vagy benne, hogy nem hangzik játékos újraindul és nem adott, és a probléma csak lassan kell növelni a hangerőt újra? természetesen nem adja fel a hang némítás Manager ikont? ellenőrzése és hang lejátszó és menedzser ikon az óra mellett (az, amelyik azt mutatja, hogy difuzoras kicsi), hogy a hangerő fel

      • mostwanted - mondta

        Adrian admin:
        Önnek nem kell beállítani semmit. Milyen verziójú Ubuntu vagy te? biztos vagy benne, hogy nem hangzik játékos újraindul és nem adott, és a probléma csak lassan kell növelni a hangerőt újra? természetesen nem adja fel a hang némítás Manager ikont? ellenőrzése és hang lejátszó és menedzser ikon az óra mellett (az, amelyik azt mutatja, hogy difuzoras kicsi), hogy a hangerő fel  

        Nekem van Windows XP és a hang a maximum. ingyenes codec nem látja a videót, játszom a hang, és a telepítés után csomag kodekek, azt mutatja, de kép nincs hang. mi a teendő?

        • Adrian admin - mondta

          mostwanted:
            

          Biztos benne, hogy audio driver, akinek meg kell az operációs rendszer és a pontos kép / hang a kártya a számítógépen?

          • mostwanted - mondta

            Adrian admin:
            Biztos benne, hogy audio driver, akinek meg kell az operációs rendszer és a pontos kép / hang a kártya a számítógépen?  

            Igen, van telepítve az összes illesztőprogram.

  29. mostwanted - mondta

    Oké, megoldottam a klip volt a hibás, most már látom, tökéletesen működik, ms.

  30. bogdangelu - mondta

    @ Serban
    @ Costi
    Nem láttad (olvasni), a bemutató történik 2009 ig 2010 normális változata K-Lite Codec Pack az összesen az (utolsó) 6.6.0.Pentru normál pályán felhasználó nem állít semmit kívül hagyja, hogy a Default.Mult sikert.

    • bogdangelu - mondta

      bogdangelu: @Serban@CostiNem láttad (olvasni), a bemutató történik 2009 ig 2010 normális változata K-Lite Codec Pack az összesen az (utolsó) 6.6.0.Pentru normál pályán felhasználó nem állít semmit kívül hagyja, hogy a Default.Mult sikert.  Idéz nekem

      Én elgépelt "bemutató din2008 a 2 éve,
      PS mindig szavazni, de nem jelenik meg?

  31. david - mondta

    ha én egy bemutató részletes magyarázattal audio és video kiterjesztéseket, és alakulásuk, akár fotó Extensions.
    Azt hiszem, hogy lenne ilyen tökéletes bemutató hasznos.
    ms.

  32. Ninel - mondta

    Segítsen, nem STYU telepíteni videók megtekintéséhez KÉPEK voltak TEL PC Transfer MOBIL.ASTEPT választ kérek.

  33. Szia Cristi, nekem is lenne egy kérdésem: d Mi a Volume Normalizaton ?? 😀

  34. Claudiu Iulian:
    Szia Cristi ... Nekem van egy lekérdezés: d Mi a kötet Normalizaton? :D

    Arról szól, hogy kiküszöböli a filmben fellépő akció különböző pillanatai közötti nagy hangerő-különbséget, ez az opció egy kicsit "ellapítja" ezt a különbséget, tudod, vannak olyan pillanatok egy filmben, amely nagyon zajos, és olyan emlékek vannak, amelyekben alig hallod, amit mondanak.

  35. Adrian - mondta

    Üdv mindenkinek! Nekem van egy probléma a VLC pro. Mielőtt megnyit egy video mp4, nyitott és ffdshow audio dekóder és ffdshow videó dekódoló tökéletes volt, a hang-és videó is tökéletes. Ez az idő most már észrevettem, hogy a VLC nem egészséges. Tehát, ha megnyit egy videó mp4 csak akkor nyílik ffdshow video dekódert és ffdshow audio dekóder nem nyílik meg, és én mp4 hangfájlokat, de avi fájlok divx codec háborúba megy mind a ffdshow-ri, hallható az egész, megpróbáltam hogy ha ffdshow nyit a Windows Media Player, a lejátszó audio-video lejátszás ffdshow audio - video dekóder sem tökéletes, de a VLC nem nyílik ffdshow audio dekóderrel és hangfájlok én mp4. Próbáltam eltávolítani és telepítése ffdshow egy újabb verziót, de semmi. Sétáltunk a ffdshowlui audio dekóder beállításokat, de még mindig nem nyitott VLC. Mi a probléma? Cristi / Admin szíves tud nekem segíteni? Köszönöm.

  36. Adrian:
    Üdv mindenkinek! Nekem van egy probléma a VLC pro. Mielőtt megnyit egy video mp4, nyitott és ffdshow audio dekóder és ffdshow videó dekódoló tökéletes volt, a hang-és videó is tökéletes. Ez az idő most már észrevettem, hogy a VLC nem egészséges. Tehát, ha megnyit egy videó mp4 csak akkor nyílik ffdshow video dekódert és ffdshow audio dekóder nem nyílik meg, és én mp4 hangfájlokat, de avi fájlok divx codec háborúba megy mind a ffdshow-ri, hallható az egész, megpróbáltam hogy ha ffdshow nyit a Windows Media Player, a lejátszó audio-video lejátszás ffdshow audio - video dekóder sem tökéletes, de a VLC nem nyílik ffdshow audio dekóderrel és hangfájlok én mp4. Próbáltam eltávolítani és telepítése ffdshow egy újabb verziót, de semmi. Sétáltunk a ffdshowlui audio dekóder beállításokat, de még mindig nem nyitott VLC. Mi a probléma? Cristi / Admin szíves tud nekem segíteni? Köszönöm.

    Próbálja meg telepíteni a codec pack mint Klit Codec Pack előtt távolítsa el az összes codec-ek.
    Ez sokat számít, és az összetevők van, ha van egy gyengébb processzor és a videokártya nincs hardveres gyorsítás, akkor nem lehet megnyitni h264 csomagolt mp4, mov, mkv.
    Volt egy ismerősöm, aki pástétom is, amíg meg nem változik a PC nem tudott nézni.
    Ezek az új codec-ek meglehetősen bonyolult és megkövetelik forrásokat.
    Az általunk használt videotutorial.ro minden H264, de van egy enyhe nyomásra és egy alacsonyabb bitrátát, mint ahogy mindenki élvezheti a tisztességes tutorial.

    • Adrian - mondta

      Nem aggódom az összetevőket is.
      Szeretem ezt:
      - Operációs rendszer: Microsoft Windows XP sp2 Professional
      - Processzor: AMD Athlon (tm) 64 x2 kétmagos processzor 3800+, MMX, 3DNow! (2 CPU)
      - RAM memória: 2048 MB (2 GB)
      - Videokártya: Ati Radeon x1150 pci-e 250 mb
      Hangkártya (integrált): Realtek HD Audio
      - Közvetlen X: 9.0

      Nem értem, mi a probléma ezzel, de oké, megpróbálom, ahogy mondtad. Köszönöm.

  37. alexm - mondta

    Helló ! Gratulálok a fáradságos munkához! Az Ön által rendszeresen látogatott webhelye szintén informatikai kultúrát teremt, és megtaníthatja az embereket arra, hogy (legalábbis) a számítógépen dolgozzanak, anélkül, hogy ezt mondanák: "Nem tudok", "Nem tudom", "Túl esetlen vagyok", "Én is slouch "
    Más szavakkal, arra kérem Önt, ha lehetséges, készítsen oktatóanyagot az "új" k lite 9 ++ kodekkel
    Ezek bonyolult dolgok nagyon sok van, és kaptam a fülemet, hogy kitaláljam, hogy a kullancs. Én legalább 5 évig az a legjobb, de most már túl bonyolult! Köszönet és Üdvözlettel VideoTutorial.ro

  38. Adryan - mondta

    Szia Cristi admin, több kodeket használok a kódolás dekódolásához, azaz videószerkesztéshez, filmekhez, videókhoz (azaz egy mp4 fájl konvertálásához avi divx-be stb.). Kérem, mondja meg, milyen opciót használjak a videoszerkesztéshez? „Csak lejátszó, alapértelmezett vagy nélkülözhetetlen lejátszás? Melyik lehetőséget válasszam? Kérlek segíts.

  39. Adryan - mondta

    Bai Cristi / Adrian és én kérdés a válasz a fenti? Vagy nem tudod?
    SZÉP EU Kérjük, válaszoljon nekem.

  40. Joseph Stefan - mondta

    Hello!
    Én 7 Ulttimate.Am Windows PC letölthető videók a mobiltelefon Samsung GT E2600 a calculator.La játszani ezeket a klipeket a számítógépen, a képek lejátszása segítsége nélkül SONOR.Solicit Mr. Krisztus. Előre is köszönöm.
    PS: A videók lejátszása a Samsung Kies proggramul, ők és a hang.

    • A probléma a videó formátumokat mind a mobil eszközök egyszerűen nem támogatja a video-vagy audio formátumban.
      Az áruház játszani, videó lejátszó, amely megtalálja megnyit bármilyen formátumban.
      Android nem olyan, mint a Windows, ahol a telepítés csomag kodekek és kész.

      • Alex - mondta

        Cristi abból, amit értem Joseph próbál játszani videókat a telefont a számítógéphez, és nem is hangzott. Nem a PC az Android. Ha jól értem a kérdést, illetve a választ sajnálom.

  41. Stancu John Nicholas - mondta

    Szükségem van egy programra egy fájl audio / video részének "kivágására".
    Tud valaki segíteni?

  42. Hello! A megtekintési idő öt perc elteltével leáll, valójában csak ezúttal látható a kijelzőn, így a videó pontosan leáll, amikor követnie kell a telepítési lépéseket. Ez az, hogyan állítod be? Köszönjük!

  43. A PowerPoint prezentáció formátumát MP4 videóra változtattam. A prezentáció minden diaváltáskor hangot adott. MP4 formátumban már nem hallható. Ez kodek vagy valami más? Nincs gondom a hanggal, ha filmeket nézek, YouTube-ot stb.

Trackbacks

  1. […] Talán van még egy lány, akinek először sikerül. Ralu bejön ide videót nézni. segíthet a kodekcsomagok telepítésében és beállításában Videotutorial.ro Válasz idézettel + […]

  2. […] Cserélje le a lejátszót VLC Media Player-re vagy Media Player Classic-ra. Ha ez nem működik, telepíthet egy kodek csomagot. Ha a kodekek telepítése után sem lehet futtatni .mkv fájlokat, az azt jelenti, hogy a hardvernek […]

Speak Your Mind

*