Photo Story 3 for Windows, hozzon létre egy video-diavetítést a fotóiból - video bemutató

Helló, ez a videó bemutató megyünk át a szükséges lépéseket, valamint hogy hozzon létre egy slide show a képek, akkor puha érdekes, hogy hívják 3 Photo Story for Windows, és működik a Windows XP, Vista és a Windows még 7.
Élvezze a fényképeit a Photo Story 3 for Windows programmal, a képek unalmasan nézhetők lesznek. Ennek a szoftvernek a segítségével a statikus képeket a videó birodalomba hozza, és új életet adunk nekik. Ez a program videofelvételeket készít azokról a képekről, amelyek az élet leg emlékezetesebb pillanatait tartalmazzák. A Photo Story 3 for Windows ingyenes és nagyon egyszerűen használható. Csak adja hozzá a kedvenc fényképeit, válassza ki a kedvenc fotóeffektusokat, adjon hozzá minden képhez a megfelelő szöveget, adja hozzá a kedvenc hangzását és az átmeneti típust, és végül mentse a kapott fájlt. Olyan egyszerű ... ..A program csak wmv formátumban (Windows Media Video) exportálható, és a Windows Media Player, vagy a kedvenc videolejátszó segítségével könnyen futtatható. Végül a videót feltöltheti a Youtube-ba vagy más fájlmegosztó webhelyekre.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Letöltés Photo Story 3
Diavetítés során létrehozott bemutató házigazdája a YouTube-on:
"Http://www.youtube.com/watch?v=EQURls1mQf8&hd=1"

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (81)

    • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?  

      Milyen is ez a kérdés, hogy a bemutató?
      Talán embernek gyengébb számítógép és hajlékony Windows XP.
      Is inkább egy egyszerű, de hatékony operációs rendszer nélkül brizbrizuri, meg ilyesmi.
      A legtöbb szoftver előforduló ma simán mind XP és Vista vagy 7.
      Az xp fő hátránya a biztonság ... de ehhez is vannak megoldások.

    • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?  

      Talán azért, mert a Windows xp sp 3 jelenleg a legstabilabb operációs rendszer, 2 éven belül soha nem volt "halálos kék képernyő", ellentétben a Windows 7-rel, amelyben kétszer megjelent csak egy hét alatt.

    • alex: Én csak egy Dane kérdéseket az Ön számára, miért nem használja a Windows és 7?  

      Amikor az operációs rendszer hibátlanul működik egy adott hardver konfiguráció nem kapcsol egy másik operációs rendszer viszonylag instabil.

  • Bravo srácok, bravo bravo te vagy a legjobb !! Nagyon kellett egy bemutatóm, hogy néhány képet feltehessek a YouTube-ra !! Nagyon szépen köszönjük. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan lehet ilyen videót készíteni. Tudtam néhány programot, de egy kicsit nehéz. Ulead volt (és feldolgozott videó .. hogyan lehet például esküvők keresztelések stb.), Vagy volt-e lehetőség a NERO-ban ismét nem tudom pontosan .. és tudtam egy újat .. De ez nem hasonlít ehhez. Ez a program rendkívül egyszerűen használható és rendkívül jól optimalizált !! Bravo inca.o adatok !! Bravo DANE !!

  • helló ms szuper kemény tutorialu gyakran meg akartam tenni, de nem tudja, hogyan, és azt tapasztalom, hogy minden alkalommal, idegi válaszokat.

  • aaa Dan még valami, amit nem, hogy meghallgassák hangosabban ba ba lassabban deparca játszani microfonu.

  • Köszönöm a bemutató nagyon hasznos és egyszerű egyszerre! Ajánlásához használók számára ez a program, hogy a mentő, hogy vegye figyelembe a számítógép teljesítményét, különben a hang hallható szaggatott Például, ha úgy dönt, a túl nagy felbontást! Gratulálunk a kemény munka!

    • Rares: Miért a Windows Media Player az én clipu jól megy, mi az a többi játékos megyek szaggatott dal klip?. Gratulálok videotutorial.ro csapat, mellesleg adok minden hang nézni bemutató, de ez nem Azt hiszem, csak add teljes pontszámot. A válasz nem lesz e-mailben, így látom, köszönöm  

      </block

      Augustin: Én köszönöm tutorial.Exceptional,  

      lacyka: Köszönöm a bemutató nagyon hasznos és egyszerű egyszerre! Ajánlásához használók számára ez a program, hogy a mentő, hogy vegye figyelembe a számítógép teljesítményét, különben a hang hallható szaggatott Például, ha úgy dönt, a túl nagy felbontást! Gratulálunk a kemény munka!  

      Milyen felbontás ajánlanak?, Elütöttem aceara probléma

  • Nekem van egy nagy probléma, én 7 végső ablakok és én nem nagyon szeretem, mert keményen dolgozom, mert én csak 512 RAM, és szeretném telepíteni a Windows XP sp3 mondta, hogy a Windows XP sp3 kéne eltávolítani a Windows 7?

  • Cristi, azt is kértem, hogy javasoljon nekem egy háttérképszerkesztő programot (nem olyan fejlett, mint a Photoshop vagy a Corel), amelyben szabadon változtathatom a fehér hátteret egy másik árnyalatra, kivághatom és cenzúrázhatom egyes részeit a wallpaper.am-tól van esélyem ilyen program bemutatására?

    • gabrielCristi és megkért, hogy ajánlani egy programot szerkeszteni háttérképek (nem túl Advanced Photoshop vagy a Corel nem), a backround hogy szabad változtatni a fehér más szín, vágás és cenzúra "néhány részei wallpaper.am egy esélyt, hogy ezeket a program?  

      keresni és látod, hogy vannak olyan helyek a gimp tutorials körülbelül Photoscape, keresni, és válasszon az magadnak, hogy potriveste.daca még photoshop akarod kipróbálni, és arról, hogy tutorial.bafta

  • @ Hack43485: azt ajánlom, hogy először egy másolatot (backup) a kritikus adatok DVD-k, CD-k, USB-kulcsok, az online host, majd telepíteni a Windows XP partíció C csak sp3.Daca szeretné, hogy a két operációs rendszer kövesse itt.
    @ Gabriel: Azt javasoljuk, hogy nézni oktató a Gimp.Toate műveleteket alkalmazott rögzített képek Ön által végezhető könnyen Gimp.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.