Android engedélyeket 6 Marshmallow

Android engedélyeket 6 Marshmallow

A dob a 6 Marshmallow Android, a mobil operációs rendszer kapott engedélybeállítások szemcsés alkalmazásokhoz; Attól függően, hogy ki volt a régóta várt Android hogy már az iOS.
Az új beállításokkal részletesen ellenőrizhetjük, hogy a „csápok” mennyire terjeszthetik alkalmazásukat. Az alkalmazások általában hiába kérnek engedélyeket, amelyek nem feltétlenül szükségesek az azonnali futtatáshoz.

Android engedélyeket 6 Marshmallow

Ha az engedélyt?
Android előtt Marshmallow, bejelentem telepítése előtt alkalmazások jogosultságokat a telepített alkalmazás nyújtható. Most ez nem jelenti be semmit, telepíteni közvetlenül, és indítási engedélyek szükségesek; Egyes alkalmazások valószínűleg szükséges engedélyek csak szükség esetén. Ugyanakkor néhány esetben szükségessé engedélyeket előre; Ezek a típusú csevegőalkalmazás, tárcsázó, VoIP, stb
Hogyan lehet megváltoztatni az engedélyeket?
Az alkalmazások beállításaiban megtaláljuk az engedélyeket is, vagy az egyes alkalmazásokban, vagy az engedélyekkel ellátott összesített menüben.
Tudom megállítani összes engedélyt a kérelem?
Meg lehet próbálni, de a legtöbb alkalmazás nem igényel, vagy akár máshol, néhány engedélyeket.
Mit ad az engedélyeket?
Az alkalmazásoknak általában az operációs rendszer bizonyos biztonsági szabályait kell követniük. Nem jó, ha egy alkalmazás mindenhová hozzáfér. Az engedélyek olyanok, mint a kerítések, amelyek megállítják a "kíváncsi" alkalmazásokat.
Típusú engedélyek:
1. Naptár - Facebook, e-mail alkalmazások, tervezés, jegyzetek stb.
2. kamera - Google Plus, Facebook, Instagram, különféle multimédia és irodai alkalmazások stb.
3. elhelyezkedés - Böngésző, Térképek, navigáció, hely, telefonkeresés stb
4. mikrofon - Kamera, Böngésző, Galéria, Skype, csevegőalkalmazások stb.
5. Contacte - szinte minden alkalmazás érdekli
6. SMS - szinte mindenki engedélyt akar sms-en.
7. érzékelők testi - sportfigyelő alkalmazások
8. tárolás - Böngésző, fájlkezelők, kamera, galéria, Gmail, Térkép, szinte minden ...
9. Telefon - Szinte minden alkalmazás hozzáférést akar a telefonhoz
Ezek a legfontosabb engedélyeket kell adni, de nem minden. Egyes telefonok némileg eltérhet neveket ezeket az engedélyeket.
Figyelem!
Néhány alkalmazás lehet vonni legtöbb funkciója. Így tartod a kapcsolatok, sms, fotók és híváslista, magán. Taton és tette beállításokat, és melyik az engedélyek dobja alkalmazások, anélkül, hogy bármilyen módon való működését.
Ezek az adatvédelmi beállítások csak az Android 6 Marshmallow. Ha még nem kapta meg a frissítéseket a készülék gyártója lehet telepíteni CyanogenMod CM13 (Marshmallow).
Letöltés CyanogenMod ROM a telefon.



Android 6 Marshmallow alkalmazás engedélyek - Video bemutatója

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • részben megváltoztathatja az alkalmazás 4. verziójában található engedélyt, amikor megadja az alkalmazással kapcsolatos információkat. take android 5 alapértelmezés szerint valamivel felveszi, hogy ha futtatja, akkor megkérdezi, hogy engedje-e elolvasni a névjegyek x alkalmazását, és ha adsz, akkor manuálisan is megváltoztathatod azt a dolgot, amely elmenekül amint azt az android 5-ről mondja, úgy tűnik, mint egy lakat, amelyen te készítette az oktatóprogramot.

  • Helló, van egy allview A6 duó telefonom is, nagy problémám van vele ... bármilyen videóm, amelyet lejátszok, rángatózó vagy a kép elakad, a YouTube-on, ha elindítok egy videót, és az oldal görgetésével megszakítja a hangot és a videót, üzenetet hagytam az allview nézetei számára, és kaptam egy választ ... hogy visszaállítsam a telefont a helyreállítástól ... ez egyáltalán nem segített, sajnálom, hogy semmi köze nincs a fenti bemutatóhoz, ha valaki tudja, miből származhat ... kettős mag 1.2 GHz, 1 GB ram és mali 400mp, tehát a YouTube-on lévő videónak simán kell futnia, a képernyő felbontása 854X480px.
    Én az android 5.1-en a biztonsági beállításokban "alkalmazási engedélyek" van, ugyanaz a helyzet, mint a 6.0-on :)

    • annyit adsz annyi arcot. és ne felejtsük el ezt az összes képet. Ugyanez fog működni, ha 5 esszém van az összes nézetemmel, és tökéletesen működik. a modelltől függ. és rom neki, nem fogja találni sem hivatalosan, sem nem hivatalosan. mert az allview márkákról nem sok ismert

  • Helló tuturor.Sfat Cristian.
    1. Vizsgálja át telefonját biztonsági szoftverrel ... lehetőleg anti-spyware programmal
    2.Sterge cache
    3.Reseteaza telefon (akkor is, ha soha nem csináltam)
    4.Intra a gyártó honlapján, és töltse le a legújabb firmware-t (akkor is, ha már a legújabb firmware-t, akkor flashuiesti ismét)
    A legfrissebb firmware letöltése és a telefon belső kártyájába helyezése után a telefon meglátja, hogy van-e firmware verzió ... és ennyi.
    1 és 2 lényeg az, hogy flashuiesti vannak optionale.Sfatul a telefon újra.
    Egy másik lehetőség az lenne, hogy telepíteni egy másik böngészőt, vagy telepítse újra a böngészőt már van probléma.

      • Pontosan azt tettem, hogy ebben turorial, és ezúttal nem telepíti helyreállítási szoftver. Feltelepítettem, mielőtt egy másik Rom stabil OnePlus mert törlik az összes telefont, és keresztül fastboot meggyógyultam, de most nem tudok root EZ neki.
        Tehetek valamit ???

  • A Xiaomi (Miui) engedélyei játszhatsz évek óta. Akkor például jogosultságokat vágni őket, vagy te kérdezni minden alkalommal, amikor elindítja az alkalmazást, vagy akkor is, ha az alkalmazás engedélyt kér.

  • fogadtatás
    2 hónapja is van egy OnePlus-os fekete, amit az emag-tól vásároltam, mindegyik jó és gyönyörű volt, amíg egy héttel ezelőtt elhagytam az akkumulátorral végzett munkát. Egy barátom felhívott, miközben alszik, és utána kiment, és arra késztette, hogy égjen. a zsebemben, bár volt képernyővédő mintám, gyakran megtaláltam rajta, beállításokon, zseblámpán, repülőgép üzemmódban és még sok máson keresztül, és az akkumulátor nem tartott 49 napig (azt akarom mondani, hogy nem csináltam semmit, nem gyökereztem le, nem gyalog elmenekült) és tegnap katasztrófa volt. Tegnap este egész éjjel töltöttem, tehát volt akkumulátorom, és kb. 2 óra múlva teljesen lemerült, nem akar többet indulni, és feltöltöttem, és semmi. Mi lehet? Találtam egy OnePlus Unbrick bemutató - HARDBRICk - csak 5,6% -ban halott telefont https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-one-unbrick-tutorial-hardbrick-100-dead-phone-only.292366/ amikor feltettem a ködben ad paste.daca példányt tud segíteni néhány explicatiivas hálás lesz! Sok köszönet és sajnálom, hogy én írtam annyira.

  • Egy ideje kerestem egy ROM-ot az LG L Bello készülékhez. Most szeretném az Android 6-at ... van-e? Legalább CM?

  • Cristian Cismaru tiszteletteljes kérjük, hogy a bemutató, ha lehetséges, egy mobil rootarea BQ Aquaris E5 HD.
    Találtam a YouTube-on, de a Saniola nyelv és nem értem.
    Köszönöm szépen!
    Tisztelettel --- STANCIU IOAN.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.