PC Inspector File Recovery, véletlenül törölt adatok vagy formázott meghajtók helyreállítása - oktatóvideó

Hi Friends, bemutatása előtt bemutató ma szeretnék mondani, hogy videotutorial.ro fordult 500 oktatóanyagok, nyugodjon meg ne ess pánikba, azt tartsa meg írt, tudni fogja, mikor kell csinálni 1000.
Ma fogok bemutatni egy programot szoftver, hogy visszaszerezze elveszett adatok utáni egy véletlen törlés vagy formázás a meghajtót.
A helyreállító szoftvert PC Inspector File Recovery néven hívják, és mint minden "ellenőrt", egy kezdő felhasználó is meglehetősen nehéz megérteni, ne aggódjon, ennek a videó bemutatónak a megtekintése után sokkal tisztábban látja a dolgokat.
PC Inspector File Recovery egy nagyon jó szoftver helyreállítja az adatokat rögzített a probléma az a felület, nem túl felhasználóbarát, de ha van egy kis türelemmel fogod látni, hogy ez nem is olyan nehéz.
A szoftver Recovery teszi a dolgát jól, azt mondhatom, szuper jól, amikor a véletlenül törölt fájlokat (törlés + Lomtár ürítése) a helyreállítási formázás után majdnem olyan jó, itt van egy kis türelem mellett, Mivel a mély átkutat, mellesleg nagyon gyors víruskereső motor.
Eltekintve attól, amit bemutatott a bemutató, PC Inspector File Recovery visszaállítani partíciót tudja, hogy nem jelennek meg a My Computer hardver hibák miatt vagy azért, mert rossz manőverezés tette őket felhasználó (elválasztó műveletek készült gyenge) .
A nagy előnye ennek az adat-helyreállítási program, hogy a költségek nem szabad, hogy mindig programok kaliberű kereskedelmet.
A helyreállítás bármilyen eszközről elvégezhető: memóriakártya, USB-meghajtó, merevlemez, külső merevlemez, ssd, sd, ms, cf, Ön megnevezi….
Meg tudja állítani a fájlokat, deavantaj lenne egy kis javulás formázás után, fájlnevek megváltoznak itt.
Összességében ez egy nagyon jó szoftver, írhatna egy barátságosabb kezelőfelületet, de ennyi, jó és így, ne csináljunk orrot, az ajándék lovat ... főleg, hogy németek.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Én nem hiszem, hogy lenne az, de azt mondod, boldog születésnapot, és még mindig suuces.
    A hasznos bemutató mindenki számára.

    • Bulgac:
      Számomra nem megyek puha!
      Én nehezen probléma Véletlenül töröltem a vezető a hibát, és nem tudja, hogyan kell formázni meg!

  • szuper .. Nem hiszem, hogy vissza tudja állítani a régi vezetők, miután a Windows volt a notebook.
    gg az erőfeszítést egyébként

  • Nagyon erős vagy, és ami a legjobb, hogy ingyenes ... Bravó, csak így tovább! Sok szerencsét!

  • Jó bemutató, szerintem a szoftver is, úgy látom, hogy könnyen használható. Nagyon jó figyelmeztetés a végén, sokan még mindig használják a merevlemezt, vagy az adathordozón lévő adatokat törölték, újraírják, és nagyon valószínű, hogy nem lesz képes helyreállítani, ha a tárolóeszközt továbbra is használják.

  • Miután újra a Windows XP-ben szeptember Elvesztettem 2010 messenger archívum, amely számomra az volt, valami nagyon értékes. Kérem, mondja meg, ha van egy tutorial kifejezetten az ilyen helyzetekben, vagy ha tudnak tenni valamit, hogy visszaszerezze az archívumban. Köszönet és gratulálok minden, amit csinál nekünk.

    • Huma Roma: Miután újra a Windows XP-ben szeptember Elvesztettem 2010 messenger archívum, amely számomra az volt, valami nagyon értékes. Kérem, mondja meg, ha van egy tutorial kifejezetten az ilyen helyzetekben, vagy ha tudnak tenni valamit, hogy visszaszerezze az archívumban. Köszönet és gratulálok minden, amit csinál nekünk.  

      Meg kell legyen óvatos, és mentse az archívumban több helyen. El sem hiszem el, ha azt mondom, mindent, amit már a számítógépen tárolt helyeken 7 net a különböző helyszíneken, és a másik két számítógép. A dolog, hogy én, aki tudja, hogy mi fontos adatokat.
      A régi román közmondás így szól: "Jobb biztonságban, mint rosszban "
      Gooogalitzi, gooogalitzi, gooogalitzi még hadd dreaq Cocoa messenger és a játékok.
      Ezek a srácok adtak mura a szájban. A tiszteletére.

  • Nagyon hasznos! És a program szuper mokka!
    Gratulálunk bemutató!
    És ha "500" -ról beszélünk, Isten segítsen, adjon Isten hatalmat 5000, 50000 jelölésére ...
    Siker! Nézem neked!

  • Kérdés: Hogyan töröljük az adatokat oly módon, hogy nem fogja tudni visszaállítani bármely módszerrel? Köszönöm a választ.

    • Jijel: Kérdés: Hogyan töröljük az adatokat, hogy ne kell visszatéríteni bármely módszerrel? Köszönöm a választ.  

      Lehet Win98 indítólemez, és néhány parancsot, és a HDD szűz, teljesen tiszta.

  • Szuper, szuper, szuper bemutató, akkor a csapat magas hang, legalábbis én sokat tanultam tőled, és köszönöm ezt cale.Multa Az egész család szerencse és az egészség.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.