Olcsó játék PC alapú AMD és az Nvidia

Olcsó PC-s játékok

Olcsó PC-s játékok konfiguráció alapján az AMD és az Nvidia

Mert ma már készített egy rendszert, amit kért sokáig, egy AMD alapú rendszer. A rendszer nagyon kedvező, és nagyon jó a játék, konfigurált gondolnak a játékosok a korlátozott költségvetéssel.
Nem mindenki engedheti meg magának a legújabb és legfejlettebb alkatrészek, így tettünk az AMD és az Nvidia-alapú rendszer, és hogy szinte mindenki engedheti meg magának.

Processzor:

Ez egy négymagos AMD Athlon X4 845 modell, ami elég jó a játék.
Alaplap:
Itt van egy egyszerű lemez alapfelszereltséggel, ami számunkra lényeges, tekintettel a korlátozott költségvetés, amit meg kell dolgozni.

memória:

Úgy döntöttem, hogy giga 8, mert ez a tökéletes összeget. 4 giga lett volna túl kevés, 16 giga lett volna túl sok. Elmentem Kingston, hogy részt vegyen az alap DDR3 elkerülni kompatibilitási problémák az alaplap.

SSD tároló.

Még ha van egy olcsó PC-s játékok, nem tudjuk elhagyni az SSD ami működési sebesség, amire szükségünk van. Tetszés szerint lehet csatlakoztatni a merevlemezt, hol tárolja a multimédiás, ISO képek és játékok telepítve. SSD csak a rendszer számára.

Videokártya:

ASUS GeForce® GTX 1050 Expedition egy videokártya nagyfrekvenciás könnyen a grafikus chip a jobb teljesítmény. Nem véletlen, hogy mi választottuk ezt a fórumon; Akartam egy tábla két ventilátor, hogy egy viszonylag csendes rendszer.

forrás

Ez egy viszonylag olcsó forrása a 400w (elég) nagy ventilátor és PCIe csatlakozót.

Ház

Azért választottam egy egyszerű és olcsó lakások, semmi különös, ez egy választás tartása ára alacsony. Ha a költségvetés lehetővé teszi, lehet választani ház, amely kacsint.
A felhasznált alkatrészek ehhez olcsó PC-s játékok:
AMD Athlon X4 845,3800MHz, 2MB, Socket FM2 + Csendes Cooler Box
MSI A68HM-P33 V2, Socket FM2 +
Kingston memória a 4GB, DDR3, 1333MHz, Non-ECC, CL9, 1.5V, mély profilú
Solid State Drive (SSD) Samsung 750 EVO, 120 GB, 2.5 ", SATA III
ASUS GeForce® GTX videokártya Expedition 1050, 2GB GDDR5, 128 bites
Delux ház DC610, ATX Mid Tower Fekete
Forrás Deepcool DE530, 400W, V2.31 ATX, fekete

Választható tárolás:

Toshiba HDD DT01ACA 2TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Oktató videó - olcsó játék PC az AMD és az Nvidia alapján



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Szia Cristi, hogy keményen fel, hogy Ön is a port. Jobb, hogy egy Seagate ezeket az új vagy WDC jobbak, mint a Toshiba. Toshiba a gyenge és beteg. Sok többé nem javasoljuk. Nem nagyon ellenálló szárítsa a Seagate és a WDC.

    • Ha OS az SSD, nem igazán számít, hogy mit hajt kerítés.
      Volt valami 2 Toshiba évek, és nem volt semmilyen probléma. Ellentétben a Seagate és a Western Digital volt már néhány probléma idővel.
      Nekem is van egy Hitachi, ami nagyszerű.
      A tény az, hogy amikor SSD az operációs rendszer, én még nem találkoztam semmilyen problémát merevlemez.

      • Volt 3 3 Hitachi és a Toshiba minden 6 készült függő Jelenlegi és csattogó szektor clanc, clanc + újraelosztása szektorok 355 Figyelem! A jelenlegi és a függőben lévő 736.

  • ddr3 a 1333 MHz?
    Én személyesen tesztelt fm2 1333, 1600 és 2133 látja, hogy egy fontos különbség, hogy a futó programokat (AMD a10-5800k) szintén integrált GPU dedikált GPU ..
    Itt azt találtuk, gyenge processzor szűk lemez tökéletesen sovány (túl kevés chispet képességek) és a memória (leginkább kielégítő frekvencia).

  • ez rendben van igen, ha a forrás nem hitelesített bronz, akkor egy kicsit értelmetlen. mert nem tudod, hogy valóban azt kínálja-e, amit ír. de ezen az áron rendben van. ha 5 vagy 6 millióval magasabb a költségvetés

  • Érdekes rendszer. Akinek "gondja" volt bizonyos összetevőkkel, annak felhívnám a figyelmet a felhasznált forrásra, amit gyakran figyelmen kívül hagynak az "olcsó termékek" választásával - nem azt mondom, hogy minden "tanúsítatlan" "is rossz" vagy rossz fordítva! . Én személy szerint azt javaslom, hogy olyan "hitelesített" forrást válassz, amely megerősített védelmet kínál, mert úgymond nem "egy-két évre" választod a forrást. A számítógép-alkatrészek legnagyobb ellensége az "áram-ingadozás", és a forrás, ha jó minőségű, egy részét, de csak egy részét át tudja venni ezeknek az ingadozásoknak...

  • A rendszerfogyasztással kapcsolatban... Biztos benne, hogy a TDP a CPU áramfelvételét jelenti? Én nem! Itt olvastam (lásd lenti linket), hogy a táphoz csak a videókártya esetén 300W az ajánlott teljesítmény. Igaz, egy másik oldalon azt olvastam, hogy ugyanaz a modell, de 4 GB-val (a Ti modell) kb 125W-ot fogyasztott a benchmarkban, amikor a videókártya maximálisan volt használva. Szóval kíváncsi vagyok, hogy a becsült fogyasztásod (átlagosan 200W) nem kicsit optimista... (az alábbi linken a TDP-ről is van információd):
    http://www.pcworld.com/article/3134528/components-graphics/nvidia-geforce-gtx-1050-and-gtx-1050-ti-review-the-new-budget-gaming-champions.html

    • 1050 1050 mind normál, mind a TI, ha nem pin aljzat 6 fogyaszt extra energiát a maximális 75W. Ez a maximális áram, amely tud nyújtani minden alaplap PCI-E slot

    • Formátumban, ahol a mentett összes személyes fájlokat! Ellenőrizze válaszfalak, hogyan készülnek? Videotutorial Itt egy régebbi helyén (de kiváló) Cristi való hivatkozással, hogy a megfelelő partícióra HDD. Sok szerencsét!

  • Jó napot, uraim Cismaru Cristian, Adrian Gudus,
    és minden ínyencek a területen,
    Tudnátok ajánlani egy ingyenes blogplatformot (nincs pénzem domaint venni), aminek nincs "cenzúraszabályzata/ne zárja be a blogját", ami gond nélkül és olyan keresők nyilvános forgalmával bevételezhető, mint pl. Google és mások? A Wordpress és a Blogger kizárása, mert akkor zárják be a blogodat, amikor a legkevésbé számítod rá, és hónapokig dolgozol a semmiért, ahogy tapasztaltam.
    Köszönöm.
    Veronika

    • Tegyük fel, hogy szeretnénk, hogy egy politikai vagy gazdasági blogmegjegyzésekhez ahol te fontos kijelentés.
      Bármely platformon (Facebook, Twitter, Blogger, Wordpress stb.) vannak olyan eszközök, amelyek "egy jelre" jelentéktelenné, vagy akár használhatatlanná tehetik a blogodat.
      Az egyetlen módja, hogy elkerüljék a részleges cenzúra az otthoni site hosting, de itt te nem 100% biztonságos.

      • Köszönöm a választ. Igazad van, napról napra, sem amaratele nem vásárolnak az újságok, hogy senki nem tud megjegyzést szabadon. Ez vicces, vannak blogok és weboldalak mindenféle maszkolás tiltott, az erőszak, káromkodás és prosteli legyengült, de nem zárt ellenkezőleg úgy tűnik, hogy ösztönözni kell és így tovább.
        Módszer tárhely otthoni internetes felületen, jó lenne, de túl a tudás linux pc plusz ők is előírják a befektetési számítógépes eszközök.
        Ha a jövőben megjelenik egy "szabad és független" blogolási platform, kérjük, készítsen oktatóvideót.
        Minden a legjobb.

  • 10 perccel ezelőtt hallottam a CNN, hogy a Samsung telefonokat 7 akkumulátorok kigyulladt, az ok volt routing PingPong Root. Valóban igaz?

    • A hír a régi, mit hallottál a végső ítéletet valószínűleg CNN és ​​a Samsung hivatalosan is bejelentette, január 23 2017.
      Hivatalos ismertetett okok miatt nagyon jól ezt a fiút, találsz itt: https://youtu.be/rrQQBo8Pv5A
      A többi már a spekuláció.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.