Pandora Recovery és ICare Data Recovery, adat-helyreállító programok - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató körülbelül egy rendkívül érzékeny téma, nevezetesen a biztonsági és helyreállítási.
Mindig az, hogy a dolgok pontosan úgy, ahogy nu Úgy értem, hogy az adatokat egy helyen kell tartani (az összes tojás egy kosárban), innen az adatok elvesztése csak idő kérdése, mert azért nem vagyunk „rejtvények”, hogy kitaláljuk, mikor kell megváltoztatni hajtás.
Backup a legjobb megoldás, de senki sem teljes mentési meghajtó is, de az operációs rendszer és talán egyes helyeken túl fontos ahhoz, viszont a fennmaradó adatok maradnak sorsát.
Az elkerülhetetlen történt, és most?
Az első fontos dolog az, hogy nem járhat a partíciót vagy meghajtó problémák, akkor meg kell keresni a puha jó hasznosítás, ez a feladat igen nehéz, mert sok szoftver a piacon, és ez elég nehéz tesztelni több szoftver hasznosítás esetén a türelmet, hogy befejezze az adatvesztés.
Néhány nappal ezelőtt jártam ott magam, játszottam válaszfalakkal, operációs rendszerek és végül elvesztettem nagyon fontos adatokat. Próbáltam több szoftver és arra a következtetésre jutottak, hogy a iCare Data Recovery egy adat-visszaállító szoftver nagyon jó, az én helyzetemben. Azt akartam, hogy talpra álljanak, és az operációs rendszer fájlokat, nem csak dokumentumokat
Az adat helyreállítása meglehetősen nehéz feladat, szem előtt kell tartanunk, hogy az "adatvesztés" többféle: véletlen törlés, partíciós formázás, rendszerhibák, partíció törlése, raid mátrix hiba, vírusok stb.
Általában szabad szoftver, amely a piacon lévő tudja, hogyan kell visszaállítani csak a képek, zenék, filmek és dokumentumok, amikor a helyreállítás során fontos adatokat a rendszer vagy konfigurációs fájlok, nem is beszélve a helyreállítási RAID tömb, a munka lett és szoftver, amely képes erre számíthatunk az ujjait.
Ebben a leckében be két jó programok a hasznosítás, az első Pandora Recovery egy ingyenes program, hogy visszaszerezze a multimédiás fájlok és dokumentumok, a második iCare Adatmentés és azt lehet mondani, hogy az a szoftver, amely helyreállítja az szinte semmit minden persze, ha meghajtó működik, és a partíciót nem lett felülírva más adatokkal.
Remélem, hogy érdekesnek találja az oktatóprogramot, ha érdekli a téma, akkor további útmutatásokat követhet a "Tárolás, biztonsági mentés / visszaállítás", Itt érdekes útmutatásokat talál a különféle helyreállítási és biztonsági mentési eszközökkel.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Régebben GetData Recovery szoftver helyreállítja kiváló véletlenül törölt minden szektorban, még azután is, ezer mélyen talált egy partíció méret mia talált néhány fájlt, de elvesztették a nevét, de a nagy

  • Super Cristi, köszönöm szépen ezt a tuorial.Am használt Pandora Recovery, fél évvel ezelőtt, hogy letölteni néhány adatot a HDD, de sajnos nem sikerült, mert ez volt a Törlés partíció formázása a normál (nem Quiq) és a döntő nou..In vesztes hagytam, mert nem volt, de jó tudni, hogy vannak más programok több szakmai, mint Pandora Recovery! Amint az adatok kapaszkodni sokat és tudja, hogy nem lehet visszaállítani, hogy valaha is megéri a beruházás $ 70 .pt ezt a kis programot.
    Danke!

  • Ezek olyan szoftverek, amelyek megérdemli, hogy CD-re. Teszteltem és Tunt ok. I felépült régi fényképek, és egy USB partíció. Azt hittem, hogy nem távolítják, a törlés örökre. Megjegyzés 10 +

  • Az iCare Data Recovery Software Professional átadásakor átadhatom azt a mondatot, hogy ez a csodálatos szoftver egyike, bár bosszantó látni, hogy az adott átadási engedély néhány nap után már nem működik.

  • Hi! Miért nem Véda az útmutatók a Google Chrome? Egy ideje kapok egy hiba a klip: kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

    • MARYUS:
      Hi! Miért nem Véda az útmutatók a Google Chrome? Egy ideje kapok egy hiba a klip: kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

      Változás vagy üres böngésző cache, akkor ne használja a portot streaming 80 valószínűleg egy url újraírt böngészőt.
      Köztudott, hogy a Google Chrome a Google DNS szerverek gyorsabb betöltés oldalak cache, gyakran DNS gyorsítótár, amely króm lehet egy kicsit hibás vagy elavult.
      Próbáljon ki egy másik böngészőt, és biztosan működik.

  • Azt formázott C partíciót decemberéig, hogy volt egy rejtett mappa néhány képpel (ezért elfelejtettem).
    mi van azokkal, képek és tudtam talpra mappát.
    eddig próbáltam több program, de nem sikerült.

  • Salut! Van egy merevlemez, nem tudja, mi történt, de hirtelen nem ismeri fel a rendszer. Megpróbáltam kibír több számítógép, sem ismerni. ICare esély arra, hogy felismeri és képes visszaállítani az adatokat belőle?

    • Liviu:
      Salut! Van egy merevlemez, nem tudja, mi történt, de hirtelen nem ismeri fel a rendszer. Megpróbáltam kibír több számítógép, sem ismerni. ICare esély arra, hogy felismeri és képes visszaállítani az adatokat belőle?

      Én nem a iCare. HDD kap néhány furcsa hangokat a csomagtartó. A rendszer megpróbál elindulni nem sikerül, majd elindult a másik HDD-t. Próbáltam beolvasni iCare, de nem ismerte fel. Van valakinek valami ötlete, mi mást lehetne próbálni?

      • LiviuAzt még nem sikerült sem iCare. HDD kap néhány furcsa hangokat a csomagtartó. A rendszer megpróbál elindulni nem sikerül, majd elindult a másik HDD-t. Próbáltam beolvasni iCare, de nem ismerte fel. Van valakinek valami ötlete, mi mást lehetne próbálni?

        Ha a merevlemez hibás nem lehet visszaállítani az adatokat, hanem akkor hívja egy adat-visszaállítási szolgáltatást. Szakemberek lesz szerelje le a meghajtót, és a korongok olvasni egy másik eszközön.
        Fel kell ismernünk, hogy a szoftver nem egy limit, nem tudja kijavítani a hibákat hardvert.

        • Cristi-admin: Ha a merevlemez sérült nem lehet visszaállítani az adatokat, hanem akkor hívja egy adat-visszaállítási szolgáltatást. Szakemberek lesz szerelje le a meghajtót, és a korongok olvasni egy másik eszközön.
          Fel kell ismernünk, hogy a szoftver nem egy limit, nem tudja kijavítani a hibákat hardvert.

          Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

          • Liviu: Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

            Nem tudom megmondani, végezzen egy Google adatkeresést az "adat helyreállítással", és sok olyan vállalkozást talál, amelyek ezt a szolgáltatást nyújtják.

          • Liviu: Köszönjük! Valahogy nem tudom, mennyibe kerülne hasznosításra ilyen szakemberek? Tudni, hogyan gondolom erről a lehetőségről.

            400 kerülni valahol lej plusz-mínusz valamit, attól függően, hogy a választott műszaki megoldásra. Ha a probléma hardveres, akkor többe kerül, mert a munka fáradságos hasznosítás és boom berendezést úgy kell engedni, és tálakat is tolta egy gép, amely beolvassa a mágneses nyomok hulladékot, ha már formázva.
            Akkor senki nem garantálja, hogy az adatok vissza, anélkül, hogy megsérült.
            Ezért is mondogatom itt: hát, hát, hát.
            Ha a merevlemezen lévő kezdődik és a BIOS még mindig látható, éget egy CD-Active rendszerindító lemez, indítsa el a merevlemez-meghajtót, és ellenőrzi, hogy ezzel. Ha ez nem működik, akkor futtassa a helyreállítási központban, ha megengedheti magának az adatok olyan fontos ahhoz, hogy megérje a beruházás.
            Ha ez zenetár pornache és a forgatás esküvők, jobb vásárolni egy másik kemény.

          • RatzoiuEz 400 költség valahol lej plusz-mínusz valamit, attól függően, hogy a választott műszaki megoldásra. Ha a probléma hardveres, akkor többe kerül, mert a munka fáradságos hasznosítás és boom berendezést úgy kell engedni, és tálakat is tolta egy gép, amely beolvassa a mágneses nyomok hulladékot, ha már formázva.
            Akkor senki nem garantálja, hogy az adatok vissza, anélkül, hogy megsérült.
            Ezért is mondogatom itt: hát, hát, hát.
            Ha a merevlemezen lévő kezdődik és a BIOS még mindig látható, éget egy CD-Active rendszerindító lemez, indítsa el a merevlemez-meghajtót, és ellenőrzi, hogy ezzel. Ha ez nem működik, akkor futtassa a helyreállítási központban, ha megengedheti magának az adatok olyan fontos ahhoz, hogy megérje a beruházás.
            Ha ez zenetár pornache és a forgatás esküvők, jobb vásárolni egy másik kemény.

            Köszönöm a tippeket! A kezdéshez elindul a HDD, hogy valami meghallható, de mindig egyenként szimmetrikus hangot ad, mintha valami megpróbálna tenni, de nem sikerül, és újra megpróbálja. Az elismerést sehol nem ismeri el. Sem a biosban, sem a programokban, mert sokat próbáltam. Nem formázva, mert minden olyan gyorsan történt. Minden jól ment, aztán hirtelen lezuhant, és az újraindítás után készen állt. Most van egy 80 GB-os merevlemezem, amelyet hetente készítek, csak így tudom megtanulni. Valószínűleg, ha félreteszem a pénzt, és nem költenek mást, visszaveszem. Ez nem sürgős, csak egy csomó kép van, amely érzelmi hatást vált ki, amit sehol másutt nem tudok letölteni. Ismét köszönöm a segítséget :)

  • Jó estét tisztító szoftver, amit említett HDD Kerestem az oldalon, és nem találtak semmi konkrétumot.
    Szép köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.