Az ATI Radeon HD 4830 videokártya kincses tábla kedvező áron - HD videó bemutató

Ez a videó bemutató Örömünkre szolgál, hogy vezessenek be egy bestseller az ATI-AMD ATI Radeon HD 4830 nevezetesen a videokártya verhetetlen ár-teljesítmény arány.

Ez a videokártya igazi kincs, a teljesítmény meghaladja az átlagot és az ár belépőszintű, valójában az egész 4800 videokártya-sorozat magas, de ez a legolcsóbb a legcsábítóbb, a legolcsóbb is a "subclocked" "Vagyis a legalacsonyabb működési frekvenciákkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb a tuningolási lehetőségünk.

Tudnia kell, a kezdetektől fogva, hogy ez a videó kártya ugyanazt a grafikus processzort, hogy megtalálja a HD 4870 költségszámítás £ 1600 természetesen cluster megállt feldolgozó egységek, de lényegében ugyanazt a grafikus chip.

Én nem tudom, mi jön ebben az időben, de nvidia nvidia mindig is ász a tarsolyában, hogy ő húzta még azokban az időkben, amikor úgy tűnt, hogy az ATI-AMD átvette a vezetést.

Ez a játék, a macska és az egér a kulcs a fejlődés, ez a verseny mind a végső felhasználó előnye, időről-időre egy zseniális termék alacsony áron, hogy a gyártó azon törekvése, hogy a vezető minden áron.

A fórumon van egy hatalmas lehetőség, hogy borítani, borítani művelet gyerekjáték a segédprogram a CCC (Catalyst Control Center) borítani szoftver lehet tenni egyedül, igen, hallottam jobb az egyik már csak nyomja meg az egér gombját, és erősítse meg a párbeszédet.

Soha teljesítménye nem volt a legolcsóbb, és borítani olyan könnyen megvalósítható, azt elfelejtettem mondani, valami nagyon fontosat, a borítani megmarad újraindítás után, ami nem történik meg hasonló alkalmazás NVIDIA (nTune) ez lehet egy jó dolog, de egy rossz dolog, mert ha nincs esélye a beállítások stabil borítani mi forog körbe-körbe számos kék képernyő, VPU Recover szerencse, hogy gondoskodik rólunk, amikor meghaladta a helyreállítani az beállításokat, és hozza őket, hogy a bázis.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (127)

  • egy kis javaslat, "Palca"-t írtál nem "Placa" :) Most követem a tutorialt... nekem is van egy ATI kártyám nem olyan jó, mint ez az "ATI Radeon X1650"

  • Hello! Jó fórumon főleg pénzt. Igen nem szégyellem, sem nvidia tett rendkívüli 9600gt 4 millió az ősszel. BAFTA!

  • Te óvatos Irineos még nevetett :)). 'Ve Keresés a neten a lemezt adatokat, és ez nagyon jó ff.

  • cyao ac mikor adja meg a Catalyst Control Center hívás jelenik meg, overdrive? Saját kártya a Radeon HD 3850

  • bv cristi tetszik hogy átmentél és van vb csak nvidiád van egy régi ax550-es kártyám 254-es hyperbanon 512 kell még ha van 512 nem érek oda 1gb rammal meg cpu amd seprom 3400 + (amíg nem veszek AMD Phenom II X4 940-et és egy kártya ebből a videóból eltart egy ideig :| )
    Remélem, hogy útmutatók AMD és az ATI őszintén szeretem ezeket a márkákat

  • @Dragos:
    Hogy értékeli az aktuális intenzitás amper.
    A Watts mennyiségének mérésére energia.
    A feszültséget mérik volt.
    Téged is érdekel, hogy hány amper egy sorban, vagy több sorban azért, mert itt jön az áramforrást.
    Például, ha egy forrás, amely a W 400 12volti egy vonal árama 20 jobb, mint egy forrás 500 W, amely egy sor 12 18 v doart amper.
    Amper számít!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.