Egyszerű borítani videokártya a laptop vagy asztali

MSI Afterburner az alkalmazás, amely lehet túlhajtott videokártya a laptop vagy asztali. A meglepetés az, hogy tudjuk használni az alkalmazást más PC-k, nem csak az MSI.
Afterburner egy egyszerű, könnyen használható és ami a legfontosabb, ingyen.
Mielőtt borítani, akkor a fegyveres rerăbdare és fel kell készülniük bizonyos hibák, melyek velejárói, amikor a tuningolás.
Ha borítani egy laptop, akkor figyelembe kell venni a hőmérséklet, teljesítmény és hűtés. Működés telepről, a laptop másként viselkednek, mint amikor csatlakozik a hálózathoz.
Laptop hűtő nem kizárólag az alap frekvencia; Ezért javasoljuk, hogy a légáramlást a légbeömlő.
Nézze meg a hőmérséklet a GPU-Z (letöltés lent), és ha úgy látja, indokolatlanul magas hőmérséklet csökkenti az MSI Afterburner beállításokat.
Options MSI Afterburner.
Tulajdonosoknak laptopok és alaplapok MSI, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy módosítsa a különböző beállításokat. Származó termékek más márkák is változik, de a mag frekvencia és a memória frekvencia. Elég nekünk!

Egyszerű borítani videokártya a laptop vagy asztali

MSI Afterburner tuning eredményeket az.
Teljesítmény javítását, hogy elértük azt a Acer V Nitro (VN7)Az Nvidia GTX860M volt 15% szuper stabil beállításokat. A tapintás, kaptam néhány kék képernyőAmelyek majdnem normális borítani.
Letöltési linkek:
MSI Afterburner hivatalos letöltési
GPU-Z letöltés


Video bemutató - Egyszerű overclock videokártya laptopján vagy asztalán

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Az NVIDIA GEFORCE 630 GT esetében szeretném véleményét. egy maximumot, amely szerinte elég lenne ...
    Rendelkezésre álló grafikus memória 3327 MB
    2048 MB dedikált videó memória e ..
    BÍZOM BENNE !!!
    Incontinoare szerencse penész és imádom, amit csinálsz! kösz a tutorials

  • amit elfelejtett mondani vagy megadni, az a tény, hogy nem minden processzort és videokártyát készít túlzárolásra, ez a drámákra is érvényes. azok, amelyeket a túllépéshez készítettek, simán elérik a maximális beállításokat, és általában megismerkednek az illesztőprogramokkal és a túllépési programmal. Nekem van egy i7 processzoram, és a túllépésre szánták, megduplázható, vagyis az enyém négymagos és oktacore készíthető, még 4 virtuális processzort ad. igen videokártya és a kívánt overclock. de ahogy Cristi mondta, attól függ, hogy milyen videokártya van, és a processzort, valamint valami mást, amelyről azt gondolta, hogy hiányzott, és az alaplap ugyanolyan fontos, mint a forrás. Személy szerint nincs szükségem egy overclockra, mivel ez vezeti a pcu-t, plusz nem vagyok játékos, és inkább Linuxot használok a Windows-on

    • És mit csinálsz az i7-rel a linuxon? Nekem van az i3, és a linuxban semmi sem haladja meg a 30% -ot. Mielőtt volt egy 6850-es, és a forráskód-programok telepítése eltartott egy ideig. Most nagyjából ugyanaz, és a cpu maximális 30% -a ram a 20G hdd 8% -a körülbelül 12% wd fekete .... Úgy gondolom, hogy a cpu i7 rami sok indokolt a linuxon, ha van szerver: kis szolgáltatóval valami vagy virtuális gépek külön a kiszolgálóval mail, www ftp ....
      Ha nem, hogyan állíthatom be a linuxu szoftvert a számítógépes erőforrások teljes kihasználásához? A munka gyorsabb befejezéséhez és a cpu legalább 80% -ának eléréséhez ...

      • és a linux néha nagy teljesítményű processzort igényel, ha olyan programokat futtat, amelyek megkövetelik a processort. de nem sokat használok. Az I7-et elvettem, mert ez az ár majdnem felére volt eladva abban az időben, amikor fizettem. és azt mondtam, hogy használják ki az ajánlatot

  • ahhh, mivel már vártam egy oktatóanyagot az MSI Afterburnerrel, és itt van, türelmesen és "gőzölgő")))). Készítettem egy kis tesztet most, hogy van egy msi alaplapom és egy gtx 650 ti bost videokártyám, és már láttam egy kis javulást. Kicsit tovább nyomok. Köszönjük az oktatóprogramot, boldog karácsonyt és jó egészséget, hogy oktatóanyagokat készítsen nekünk, mivel csak te tudod :), hogy mindenki megértse.

  • Cristi tud nekem segíteni, van egy HP laptop, és nem tudom, hol letölteni a járművezetők, mentem a HP honlapján, de nem tudom, hogy hol kisütés, akkor segítsen nekem !!

  • Helló világ, nem néztem meg az oktatóprogramot. Megállapítom, hogy általában a videokártya vagy a processzor 10% -os többlete elfogadható. Az Asus ROG-tól való játékhoz az "ASUS GPU Tweak" funkciót használhatja a videokártya túllicitálásáért. Az én esetemben nvidia 980M esetén 8 GB RAM-mal nincs szükség :)
    C-GPU Tweak mi ASUS néz ki:

    http://i65.tinypic.com/2uymvm8.jpg

    [IMG] http://i65.tinypic.com/2uymvm8.jpg [/ IMG]

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.