Opera Unite, a fájlmegosztás soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb - oktatóvideó

Szia barátok, ez a video tutorial bemutatja Opera Unite, fájlok megosztása, ami a weboldal vagy blog, audio streaming, megoszthatja képeit boying, soha nem volt könnyebb, Opera Unite egy új modul a böngésző az Opera induló 10.10 verzió, ez biztosítja számunkra hihetetlen teljesítmény, az Opera Unite is egyszerre: webszerver (web), FTP kiszolgálón (atrimite és fogadni Fiser), képgaléria, stb streaming szerver, webcam szerver kliens-szerver chat és így tovább.
Eddig ez csak egy egyszerű böngésző programot vizitarera weboldalak és néha a fájlok letöltését a HTTP vagy FTP, most a dolgok kezdenek változni, Opera létrehozott egy mód, az Opera Unite, amely segít bennünket, hogy jelen internet, mint mi szeretnénk, kötöttségek nélkül, korlátozás nélkül, most azt kell használni valamilyen fájlcserélő hálózatokon vagy a Yahoo Messenger a fájlok megosztására, vagy megoszthatja fényképeit.
Mellett telepítése Opera mindezek a lehetőségek állnak rendelkezésre, akkor nem kell használni kiegészítő szoftvert, akkor küldeni barátok fájlok különféle, sőt különböző barátok küldhet az új fájlokat, a zenét megosztani fájlok játszhatók még november böngésző barátaink letöltött dalokat nem hallgattam a jövőben reméljük, hogy végre kell hajtani, és így a streaming video.
A lehetőségek szinte korlátlanok, ez még csak a kezdet, azt hiszem, az Opera Unite hamarosan a legnépszerűbb alkalmazás ilyen biztosan eljön az utat, és más böngészők hamarosan várni, hasonló alkalmazások Mozilla Firefox és Google Chrome.
Mint látni fogod, a bemutató, akkor az Opera honlapján sok más dugó, amit csatolni a már felsorolt, akkor nem sok csodákat azokat a modulokat, továbbra is az Ön számára, hogy megpróbálja őket mondja a hozzászólások részben, hogy tetszett, és hogy úgy gondolja érdekes.
A következő időszakban is, hogy más útmutatók ezen a csodálatos böngésződ beállításai között, az Opera a fejlesztők nem ülnek, úgy látja, a kapott eredményeket, én biztos vagyok benne, hogy a jövőben a böngésző.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • nehéz, de nem igazán használom az "Opera" -ot, csak amikor egy barátom hozzám jön, és szeret szörfözni az "Opera-val".
    De használja a Firefox.

    • Vion"HTML óvoda," nem hiszem, hogy ...
      Nem mintha a tiéd saitu a PHP nem hiszem, hogy csináltam egy ...: (  


      Elnézést akartam tanítani óvodába a Java, HTML a gyerekszobába, hogy a hibákat, és köszönjük a korrekciót.
      Platformon fut néhány videotutorial.ro nem tett minket, segített egy pár dolgot, én kijelentette, hogy a többször is.
      Az általunk használt WordpressA nagy CMS, hogy már ajánlott sokszor volt alkalmam, és azt ajánlom neki, hogy bármilyen alkalomra.

  • ff érdekes. 10 megjegyezni újra Krisztus. működik, de elvesztette érdeklődését az innováció egyesül a tekintete újra aceasta.te Hello, és még egyszer köszönöm a munkáját, mind, ti videotutorial

  • Bravo Cristi 10 figyelmét, hogy őszintén szólva én nem igazán az Opera zömében Mozilla és a Chrome, de nagyon szép bemutató gratulálnom kell, hogy minden a legjobb, és még sok további sikert.

    • babanu:
      srácok milyen vagyok, és milyen alaplap nem írom őket, és milyen sochet pls pls pls pls tartozom

      írja szépen a "Keresés a videotutorial.ro" mezőbe a jobb felső sarokban, és látni fogja

    • babanu: Srácok, hogy vagyok, és milyen alaplap nem írom őket, és milyen sochet pls pls pls pls tartozom  


      Próbálja CPUZ vagy Everest vagy SIW.


  • Sall jó tutorial bv 10
    Milyen kérdésem van az Opera Turbo számára? És mit javasol nekem Be, Ki vagy automatikusan várom a választ, előre köszönöm ....

    • Utolsó tűz 96:

      Sall jó tutorial bv 10
      Van egy kérdés, amit az Opera Turbo? Mit javasol ssa a Be, Ki vagy elvárják automatikus választ .... Köszönöm

      Azt javaslom, ha Ön engedélyezi Opera Turbo lassú!, Hogy tudom, az Opera Turbo felgyorsítja kapcsolat (nem túl sok), hogy az interneten, de a hátránya az, hogy gyakran, a felbontás (minőség) képek a célterületre fog kell csökkenteni annak érdekében, hogy egy jobb adattömörítési

    • Utolsó tűz 96:
      Sall jó tutorial bv 10
      Van egy kérdés, amit az Opera Turbo? Mit javasol ssa a Be, Ki vagy elvárják automatikus választ .... Köszönöm
        


      Vissza fogok térni más Opera-oktatóprogramokkal, ez a böngésző valóban további oktatókat érdemel, ez egy "legkorszerűbb" szoftver, elvben a Turbo segít, ha gyengébb a kapcsolata a hálózattal, részletesebben elmagyarázom.
      Ha nem lenne a Firefox plugin, mint egy közönséges böngészőt, kivéve, hogy a Firefox nem igazán az, amit egykor volt.
      Chrome még egy kicsit, hogy Maruri, azt hiszem, az Opera a legjobb böngésző.
      Majd meglátod, nem fogod elhinni, amit tehetünk a böngésző, ha intelligensen ötvözi Webware.
      Azt hiszem, az Opera célja nagyon magas, de nem tudom, mi a szándék, a nő rossz.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.