OnePlus Egy felülvizsgálat kedvenc telefon

Mit jelent a "jó telefon"? Ez nehézkes felületet vagy szükségtelen előre telepített szoftvert jelent? Ez azt jelenti, hogy a telefonnak a cégtől kell lennie (HTC, Samsung, LG, Sony, stb.)?
A fentiek egyike sem. Egy jó telefon az egyik, hogy jól néz ki, mozog jól, van jó sor, és ráadásul olcsóbb is.
Mi már fentebb írtuk, Oneplus Egy, mert ez a telefon nagyon gyors, jól néz ki, és van egy nagy akkumulátor, többek között természetesen.
Egy év után Oneplus cég alakult, a cég, amelynek célja, hogy a felső termékek megfizethető áron. Eddig sikerült Oneplus One, és hogy reklám nélkül, anélkül, hogy a hagyomány és anélkül agresszív marketing. Mit tettek ígéretet a top telefont tisztességes árat.
Ezért gondolom, Oneplus egyik jobb, mint a Samsung Galaxy S5 vagy LG G3?
Mert a gyorsabb, olcsóbb és rugalmasabb (Flexible Garancia).
ha Szurkolnak a Oneplus One nem veszít garancia
Oneplus Egy nagyon gyors miatt könnyű interfész
Oneplus egy rendkívül gyors belső memória (elég fontos)


Kép elfoglalták a felülvizsgálati kifüggesztett Oneplus One anandtech.com
Oneplus Egy nagyon jó sor (8.20 óra képernyő időt)

Az egyik az, Oneplus funkció Kikapcsolás riasztás
Az egyik az, Oneplus alapértelmezett borítani profilok

Az egyik az, Oneplus nagyon jó szoba
Egy lövés HDR Oneplus 4k DCI (senki sem csinálja)
Egy Oneplus képeket nyers (néhány erre)
Egy Oneplus fényképezni hosszú expozíció (néhány erre)
Lista ROM-ok, magok és helyreállítási elérhető a hivatalos fórumon Oneplus One
A sor folytatható, de nem fogom untatni.
Mi a véleményem?
Oneplus egyik az első telefon, amely nem érzi szükségét, hogy eladja a telefont, hogy ad nekem pontosan erre volt szükségem mindig:
Sebesség
Feldolgozási teljesítmény
Customize
Szabadság
Autonomie
Mostantól más gyártók kétszer is meggondolják, mielőtt ledobta a telefon piacon betöltött felduzzasztott és nehézkes felület, hogy a magasabb árak.
Nem vagyunk tudatlanok, én is látom.
Miért fizet 2500-3000 lej egy telefon, amely nem kerül többe, mint US $ 200 gyárak neki?
Nem érzem magam, becsapott?

Pret - OnePlus ONE 5.5 ″ Android 4G LTE okostelefon, 3 GB-os ram

Ezek pusztán személyes vélemény, és nem lehet tisztában, kivéve, ha meg vannak győződve arról, hogy én őszinte volt.
Azok, akik már beruháztak többi készüléket nem kell érezni támadtak bármilyen módon, akkor biztosan elégedett vásárlást, és van, semmi ok az aggodalomra.

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (98)

  • vásároltál, vagy ismersz valakit, aki közvetlenül tőlük vásárolta a telefont? meghívással vagy anélkül? mert szerintem a harmadik fél ára kissé magas ... biztos, hogy ez lenne az utolsó megoldás abban az esetben, ha nem lehet közvetlenül a webhely ... (biztos, hogy általában véve az ár jó, még a gyártótól is)

    • Nem tudom, hogy bárki személyesen, akik vásároltak tőlük közvetlenül.
      Szeretném megvenni az Amazon (link fent), vagy a Geekbuying (raktár Spanyolország).

      • Vissza: Én érdekében már közvetlenül az oldalamon, és hozzá cos.deci martea.oricum menni, nem vásárolnak most, mert necesar.vroiam költségvetés, hátha tud élni site.precizez, hogy én vagyok Romániában talán ezért is sikerült elkapni olyan gyorsan unul.am fekete homokkő venni a euro.plus gb.64 350 20 25 normál vagy expressz szállítási.

      • hogy megértsem, hogy az adat- / töltőkábel a vörös, lapos, a neten található véleményekben található, mert külön kell megvásárolni, és nem akarom hiába vásárolni ... gondoltam egy edzett üveg, tőlük is, és egy flip fedél ... minden 400 euróba kerül, a szállítási díjakkal együtt.Azt hiszem, hogy a bankja ideális, bár még nem jött ki. Talán amíg meg nem kapom a telefonomat, 16 euróba kerül.

      • Helló Cristian,
        Lenne egy kérdésem: Ön megvette a Geekbuying? Érdekel az raktárból Spanyolország elkerülése érdekében a vámok.

        Köszönöm a választ.

    • Meghívásként vásároltam meg, 2014 augusztusában, a saját weboldaluktól, és az ár a legjobb, főleg mivel most közvetlenül Romániába lehet szállítani 17 euróért. Tehát összesen ~ 1400 lej.

      Minden kedden lehet kapni, hogy meghívás nélkül.

  • 1. Cristi, ki lehet próbálni, és próbálja tetszik a Digi kártyát, hogy ha jól megy, hívások, adatkapcsolat, stb?

    miután olyan sok pozitív visszajelzések és a tisztességes árat, és azt szeretném, hogy ez a jövőben.

    2. geekbuying kedves EMAG online áruház, az Amazon? (Számomra úgy tűnik).
    Vagy ez, mint az eBay?
    3. Az áttérési módszer az Airmail, a DHL és az EMS. Úgy gondolom, hogy csak az "airmail" ingyenes, biztonságos-e a termék kezelése mindaddig, amíg el nem ér engem?

    jó áttekintés, különbözik az interneten találtól, igazán nem gondoltam, hogy lesz egy okostelefon, amely megnyílik, ha a riasztást bekapcsolják. Egy fekete Huawei telefonon (digi mobile), amelyben nem volt SD-memória vagy memória, kamera, semmi sem volt „okos”, miután az akkumulátor éjszaka teljesen lemerült és a telefon kikapcsolt, de reggel bekapcsolódott, a riasztás megszólalt ütemezett, majd újra bezárva. A samsungból származó android, amely most a birtokomban van (kissé régebbi modell, kb. 3 év és valami), ha ki van kapcsolva, reggel nincs riasztás.

    Köszönjük, és sok szerencsét tovább, hogy távolítsa oktató / Vélemények az azonos minőségű

    • 1. Teszteltem a kártya Oneplus Digi One mert van egy. Azonban nem látom, hogy miért nem működik.
      2. Geekbuying egy klasszikus online áruház. Az Amazon a klasszikus és konszignációs raktár és Ebay aukciós oldalra kombinálva a szállítmányt.
      3. Azt tanácsolom, hogy a nyakkendő DHL és vásároljon a raktárunkban Spanyolországban Geekbuying vagy lehet kapni, hogy a Amazon.co.uk

      • Az Amazonról, a Crististól beszélve ... Van egy kérdésem: néhány termék az Amazon.co.uk-nál "Kínából / Hongkongból stb. Küldte", bár az Egyesült Királyság webhelyén található. Mit kell értenem? A terméket közvetlenül Kínából / Hongkongból stb. Szállítják hozzám. vagy a szállítást az Amazon közvetíti abban az értelemben, hogy a terméket először Ázsiából küldik az Amazon-nak, majd az Amazon.co.uk nekem küldi el. Van ötleted erről? Kell-e fizetnem vámot, ha az Amazon.co.uk-tól vásárolok, de a "Kínából küldött" még mindig szerepel? Nagyon örülnék, ha felvilágosítana erről. Köszönöm! Minden jót!

        • Amazon olyan, mint egy szállítmányt, bárki meg tudja fogalmazni termékek értékesítése.
          Ön szeretne lenni abban, hogy megkapja a terméket gyorsan és akkor nem fizet adót, akkor válassza értékesítenek Európában.

          • Ó, nagybátyám, milyen jó hírnevet és milyen utalást mondtál neki az üzletre, szállítmányra, ennyi ideig privatizálták őket ...

          • Még ha még nem hallotta is a kifejezést, ez nem jelenti azt, hogy az ilyen típusú vállalkozás halott. Éppen ellenkezőleg, aktuálisabb, mint valaha. Példa "host":
            útkereszteződés
            Cora
            Auchan
            emag
            amazon
            Vatera piacterén

            Most azt az eladót nevezzük partnernek vagy kereskedőnek, aki az árut "szállítmányban" hozza, és a "házigazda" a profit egy részét keresi.

    • Használom azt a Digi, Optim Korlátlan előfizetés és az internetes 3G nagyon jó sebesség! Csak írjuk be a roaming bevásárlóközpontok, egyéb esetben menj Digi

    • Van egy jó véleménnyel a minőségi kínai telefonok, azaz: Meizu, Xiaomi, Oneplus, Oppo, Huawei.
      Legyen óvatos, bár, mint bármely cég, és van egy a termékek széles skáláját. Úgy értem van telefon tetején, és a belépő szintű telefonok, amelyek gyengébb.

  • Helló, Cristi, a Nexus 4-et az Ön ajánlása alapján elvettem, és úgy tűnik, hogy egy plusz mellett is működik, anélkül, hogy befolyásolni a vásárlást, más oktatóanyagokat várok.

    • Úgy tűnt, a két cél téma fölött, ott van részleteket. Mit láttál, szivárgás oldalakon. Ez a tervek szerint megjelennek a nyár végén.

  • Én is szeretném a tudnivalókat a Windows vagy 8 8.1 UEFI-módban, mik az előnyei és hátrányai, ha megéri, vagy nem telepítik UEFI-módban, és mit kell tennünk a UEFI beállításai telepítése előtt, és egy másik, hogy a lekérdezések Azt akarom, hogy kell magyarázni a bemutató, amely szintén része ebben a témában, ami a munkát a biztonságos Boot.Am kell egy tutorial nekem egyenesen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.