OnePlus felülvizsgálata 3, túl gyors és olcsó

OnePlus felülvizsgálata 3, túl gyors és olcsó

OnePlus felülvizsgálata 3, túl gyors és olcsó

Már a kezdetektől fogva tisztában vagyok azzal, hogy minden rajongó a Samsung, az LG, HTC, a Sony, az Apple, stb, majd dühös rám, és szemrehányást nekem, mint én fizetett kínaiakat OnePlus, hogy csinál egy felülvizsgálati kedvezően. Annak érdekében, hogy mindent vissza, be kell vallanom, hogy nem OnePlus soha velem a kapcsolatot, és akkor is, ha ez történt, ez még mindig egy kiegyensúlyozott áttekintése
Néha úgy tűnik, elég izgatott, mert én, hogy a természetem; De ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok jobb.
Kezdett szabályok:
A program tartalmaz olyan képet, amely erős érzelmi hatást azok beiratkozott bármilyen márkájú.
Program műfaj: dráma néhány vélemény másoknak.
Kérjük, ne vegye személyesen!
OnePlus Mi van ezzel?
3 OnePlus OnePlus termeli a kínai cég leányvállalata, egy nagyobb társaság, az úgynevezett OPPO. Ugyanezen konglomerátum (OPPO), és megtalálni OPPO és Vivo márka telefonok, amelyek olyan jó, mint OnePlus 3. Ebben konglomerátum márka, márka OnePlus irányul teljesítményét; Akárcsak Alienware PC-k.
Mennyire jó OnePlus 3?
A rövid, mint a teljesítménye a legjobb a piacon. Természetesen a fogyasztó tudatában teljesítmény mix design, kamera felesleges funkciók. Amikor azt mondjuk, hogy ez OnePlus 3 legerősebb, mármint a sebesség feltöltések, és mozoghat a felületet, az alkalmazások, menük, stb Ha figyelembe vesszük az egész csomagot, akkor az lenne a legjobb, ha ezek a következőtől OnePlus hoz némi javulást a következő frissítéseket.
Fejlesztések az utolsó OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB mód Optic AMOLED képernyő. Ez volt a probléma, amikor internet mini AnandTech tett közzé egy beszámolót, mely megemlíti, hogy hiányzik a szokásos sRGB módot, és hogy az alapértelmezett színek elég világos. Két hét OnePlus fejlesztők által benyújtott sRGB OTA frissítés, és most az emberek AnandTech Azt mondják, most OnePlus képernyő 3 sRGB mód az egyik legjobb képernyők, amit valaha tesztelt: "A kijelző a legpontatlanabb kijelzőből lett, amelyet az évek során láttam, a legpontosabb kijelzők közé, amelyek a nyilvántartásban vannak" Anandtech.com.
memóriakezelés váltott egy halom vita, az a tény, hogy egyes alkalmazások nem tartjuk aktív RAM, GB 6 autó áll a rendelkezésünkre. A probléma megoldódott Utolsó frissítés, és ma már szinte mindent RAM. Persze, legyen reális, nem tudja használni a RAM csak az alkalmazások és játékok a rendszer állandó szüksége van egy utántöltő. A videó megmutattuk multitasking több alkalmazás van nyitva RAM; 16 7 alkalmazások beleértve a játékokat.
Hang blokkolt (megoldott). Egy másik fejlesztés az OTA 3.2.1 könnyű beállítása hangfeldolgozó agresszivitás videófelvétel. Mielőtt zajcsökkentés volt túl agresszív a forgatás, most sokkal nyugodtabb. Részletesen beszélni néhány napon belül, különösen annak külön szobában.
Gyors Spec:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Tárolás: UFS GB 64 2.0
Képernyő: Optika AMOLED 1080 × 1920
Gorilla Glass védelmet 4
Hátsó kamera: 1 / 2.8 "érzékelő, f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofókusz, OIS, 4k
Elülső kamera: 1 / 3.2 ″ -es érzékelő, Sony 2.0 MP f8, EIS, 1080P
Ujjlenyomat-érzékelő: kerámia, 0.2 ms
Nano Dual SIM: dual készenlét, kettős 4G
Cellular: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Igen
OTG: Igen
3.5mm Jack: Igen
Hely: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Akkumulátor: 3000 mAh
Töltés: gyors töltés Dash
USB: v2.0, C típusú váltvaforgató
Ezért választottam OnePlus 3?
Idővel Volt egy rakás okostelefonok, honnan HTC HD2 (vintage)Melyik volt az első telefon 1 GHz-es processzor (A windows Mobile Android leves), hogy OnePlus One. Közben volt S2 és a Samsung Galaxy Galaxy Note1Utána mentem Nexus 4 (Vintage), ahol találtam egyszerűség. Samsung TouchWiz felület képest, hogy szuper volt lassú, klasszikus Android felület, ha nem. Így jöttem, hogy értékeljük az egyszerűség, és nem támogatják a komplex felület: TouchWiz Samsung, az LG vagy a HTC Sense UI.
Emellett a felületet egy okostelefon, fontos támogatást. Amint a probléma lép fel, meg lehet oldani. Ha óriások Samsung, LG, HTC, stb, nagyon nehéz megoldani a hibákat az első szakaszban ezeket figyelmen kívül hagyják vagy megtagadják a gyártók.
OnePlus egy kis cég, és gyorsan. Egy pár hétig minden 3 frissítések, amely megszűnt a legtöbb panasz érkezett a közösség.
Telepítse ROM és a gyökér nem garancia.
OnePlus telefonok a legrugalmasabb, amikor a fejlődés. Néhány másodperc múlva akkor kinyit a bootloader és villog a ROM, vagy hogy uiesti gyökér elvesztése nélkül a garancia. Ez a telefon, amit akarsz vele.
Jelenleg nem felduzzasztott a OnePlus 3, 2, egy vagy X.
OnePlus telefon 3 nincs felduzzasztott, amely nem rendelkezik a felesleges alkalmazásokat. Csak jön az alapvető alkalmazások, valamint egyes Google alkalmazásokat lehet eltávolítani, illetve bármikor kikapcsolhatja.
Mehetek akár holnap OnePlus 3, de jobb láthasson a felülvizsgálat.
Figyelmeztetés:
Ha látja ezt a felülvizsgálatot OnePlus 3 asztali vagy laptop, akkor a lista navigálni gyors leírás a felülvizsgálat a Youtube-on.
Hol lehet vásárolni és mennyit OnePlus 3?
Costa 1800 Lei és megvásárolható a hivatalos honlapján. Így vettem magam.
Ha sietsz, lehet kapni a telefont amazon
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, tátika 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, grafit
Videó bemutató - OnePlus 3 Review, túl gyors és olcsó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Néhány elem, amely segít, hogy egy teljesebb véleményt OnePlus 3.
    OnePlus 3 Bend, kaparós, Burn, teszt, stb

    OnePlus 3 teardown (eltávolítás) (belek)

    OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

    OnePlus 3 vs LG G5

    Axon vs ZTE OnePlus 3 7

    OnePlus 3 vs Huawei P9

    • Nem hiszem, hogy csak az Oneplus 3-on van. Több telefonnál van ilyen. Az a benyomásom van, hogy a Nuga bemutatkozik az Android-ban. Talán talál valamit a Play Áruházon keresztül ...

    • Ha gyökér systemless, igen lehet csinálni, és frissítést OTA. Csinálok egy bemutató kapcsolódik a gyökér systemless.

  • Helló. Szeretnék venni egy plusz 3 telefont, de szeretném, ha áttekintené az üzenetküldő alkalmazást. Ezt akarom, mert idegesítő problémáim vannak a jelenlegi sony z3 telefonommal. Mi történik? Személy szerint munkám miatt egyszerre több üzenetet kell küldenem, amikor bejelentést akarok tenni. Létrehoztam a csoportjaimat, és amikor több mint 30 szöveges üzenetet küldök, nagyon idegesítő üzenetet kapok: "Az alkalmazás nagyszámú üzenetet küld, elfogadja?" És ebben a pillanatban minden alkalommal azt kell mondanom, hogy ok, ok, ok, majd ellenőriznem kell, hogy elküldték-e az üzeneteket, vagy újra el kell küldenem őket. Kipróbáltam más üzenetküldő alkalmazásokat a Play Áruházban, de a legtöbbnek problémái vannak. Próbáltam 10-20 helyett egyszerre csak 30 üzenetet küldeni, de változtatás nélkül. Minden lehetséges beállítást megnéztem, de ebben a tekintetben semmit. Ne mesélj nekem a watsapról, a viberről stb., Ahogy egy ismert telefoncég úr kérdezte tőlem ... van, aki nem használja ezeket az alkalmazásokat, és vannak, akik nem mindig csatlakoznak a nethez. SMS-sel könnyebb, mert a kliens időben megkapja az üzenetet, függetlenül a tulajdonában lévő telefontól. Remélem tisztáztam magam. Szeretném, ha létrehozna egy 20 fős csoportot a névjegyek között, majd küldjön SMS-t ennek a csoportnak, hogy lássa, van-e valamilyen probléma. Érdekes, hogy a régi samsung s4-en egyszerre 20 szöveges üzenetet küldtem anélkül, hogy "nehézségekkel" találkoztam volna ... Az üzenetküldő szolgáltatás az egyetlen, amelyben biztos vagyok abban, hogy a címzett megfelelő időben megkapja az üzenetemet. Köszönöm, és ilyen módon várom a választ.

  • Systemless gyökér, és hogyan működik? Azt megzavarja valami olyan egyedi rom? Ha vannak hátrányai, miért volt egy másik fajta gyökér? Nagyjából egy időben ez a bemutató?

    A, és a kamera.

    • Ahelyett változtatni a rendszert, módosítsuk a boot képet.
      Szeretném mindezt megteheti egy nap alatt. Sajnos van más oktatóanyagok a sorban. Ígérem, hogy hamarosan én is, hogy egy systemless Gyökér OnePlus 3. A módszer alkalmazható bármilyen telefonról, a megfelelő eszközökkel minden telefont.

  • Úgy néz ki, mint egy szuper telefon, hogy egészségesen ellenőrizhessem! Rendeltem egy UMI Super-t is, sok netes dokumentáció után, az összes specifikáció kevésbé felel meg az akkumulátornak, amelynek 4000 mA helyett csak 1000 van. Nekem csak néhány óráig tart! :( Nehéz volt elhinni, hogy a specifikációkban egyet mondok, és a valóságban más a helyzet. Remélem, vissza tudom adni a konvába. Hálás lennék, ha ajánlana nekem egy jó telefont 200 E-n, gondoltam egy Elephone P9000-hez.

  • Jó estét! Akkor pont egy linket, ahol meg tudjuk rendelni közvetlenül a gyártótól OnePlus3? A helyszínen találtam őket. Találtam hazánkban, de 2300 lej. Köszönjük!

  • szuper telefon Én is megveszem. Azt is szeretném, ha oktatót csinálna a kamerájával stb. valóban megéri a pénzt, és olcsónak tűnik a ciu samsung s 6 7-hez képest. és szerinte olcsóbb, mert annyira nem hirdet a tévében stb. és mellesleg miért mondtad, hogy egyesek szerint túl sok memória marad 6 GB. mindig vannak repedések, ha 4 gb dc volt, nincs több és mások. és akkor is, ha nem samsung és oneplus, amíg komoly emberek, tökéletes. és hogy tudjam, hogy a kínaiak készítik a legjobb last minute készülékeket, nem hiszem, hogy bárki is megfelelne nekik. igen, mi románok ismerjük a kínaiakat olcsó dolgokkal stb. Nos, én is ezt csinálom, de nagyon jó minőségű munkát is tudok végezni. és ne felejtsük el, hogy a kínaiak a legtöbb nagyvállalatnál dolgoznak. amúgy az ár egy idő után csökken. és tetszik az esete. Nem szeretem azokat az üvegeket, amelyeket a padlóra tettél, és még a ház védelmével is jártál. akik bizakodva akarják venni a harcot, ahogy Krisztus mondta. és cristi, mit értett tel alatt, hogy nincs jobb, hogy magára a technológiára hivatkozott, nem hiszi, hogy ennyire felemelte dicsőségében

  • BRAVO Cristi, szép és részletes bemutató.
    Vettem magamnak ezt a telefont, meglepett a gyors szállítás (11 megszerzett július becsült szállítási 19, 15 július kezemben, de lehet, hogy a felszentelt Olaszország).
    A telefonról és az ellentmondásokról jól tetted, ha megadtad a "Kezdet szabályai" pontot, ami nagyon tetszett :-), legtöbbjük szerintem csak irigy;
    Bravo megint
    Hello, és több oktató

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.