Hogyan rooteaza Samsung Galaxy Note Számítógép használata nélkül - videó bemutató

Szia barátok, a mai video tutorial megmutatja, hogyan kell gyökér Samsung Galaxy Note adja meg, az, hogy mindössze két fájlt, hogy töltse le a xda-fejlesztők közvetlenül a telefonon, következtetés, hogy nem kell az összes PC a munkát.
Ha még nem tudom, hogy mit jelent gyökér, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató "Mit és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok"
Ha még nem tudja, hogy mit jelent és hogyan használható a helyreállítási meghívja Önt nézni a bemutató "Hogyan kell használni ClockworkMod Recovery villogni, mentési, visszaállítási és".
Eljárás gyökér Samsung Galaxy Note.
Szükségünk van két zip-k, az egyik CWM Recovery és a második a BusyBox és rendszergazda, CWM.zip a memóriakártyát, és a cipzár busybox és root tegye a belső memória a telefon, és nem kivonás archívumok, meg kell hagyni, ahogy vannak.
Az első alkalommal kellene bejutni fellendülés (a hivatalos samsung) (hangerő fel + Home + hatalom, amíg a robot), és telepítse cwm.zip után megnyílik CWM Recovery lesz képes telepíteni busybox és SuperUser alkalmazás mindkettő egy flash zip amely uieste azonnal.
A művelet nagyon egyszerű, de azt eredményezi, hogy a garancia elvesztését, az esetre, ha problémái vannak a telefont, és megy, hogy szolgálja, hogy az emberek ott nem akar gyökeret telefon javítás, akkor is, ha azok garancia.
Figyelmeztetés:
A módszer bemutatott bemutató csak a Samsung Galaxy Note N7000Ha van egy másik eszközzel meg kell érdeklődni az XDA-Developers Forum, és válassza ki a megfelelő módot. Elvileg jó, hogy követi a bemutató, akkor is, ha ez a telefon típusát, hogy megismerjék az eljárást.

Kérem, tudassa velem a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretne látni a következő:
. Gyökerestől kitép (eltávolítása root)
. Flash uire Kernel (overclocking)
. Root Sony Xperia U
. Még valami, nem vagyok fáradt útmutatók telefonok

Elnézést a kiejtése a tutorial, BusyBox ejtik "BiziBox".

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Cristi, miért gyökere a saját telefon, tudom, hogy kapsz instabilitás esetén lai gyökér. Azt akarom mondani, hogy a tapasztalat, hogy én a HTC Wildfire (régi), és amikor a VOL le, és hatalom a HBOOT 1.0001 gyár és miután nem a forradalmi gyökér és már 1.0002 1.002 szeretném mondani, hogy én a blokk. újraindul, és egyszer sem találtam, és megállt, és töltse be a narancssárga, és úgy tűnik, mintha ki a terhelés is fény (olyan bug), és én adtam a gyári, és minden megy rendben és rakodási és újraindul, stb Gyári tudja, hogy nem, mi nem vagyunk okosabbak, mint ők!
  Kár, hogy root tudomásul veszi az ember nem csinál, hogy a telefon, mint ez. Tel tesz egy halom gyökér, de nem ez.

  • Nem feladata gyökere a stabilitási, nem változtat semmin, van néhány jogokat emelkedett, és ez minden.
   Ha uiesti vaku a rom vagy kernel probléma, de gyökér nem lehet a munkát.

   • ASUS - mondta

    Cristi-admin:
    Nem feladata gyökere a stabilitási, nem változtat semmin, van néhány jogokat emelkedett, és ez minden.
    Ha uiesti vaku a rom vagy kernel probléma, de gyökér nem lehet a munkát.

    Én voltam az eredeti flashuit bármilyen ROM HTC 2.2.1 iam Csak azt tettem, amit tettél gyökér maradt az összes android 2.3 nem egy újabb villanás, és így nekem a gyárban, de Gyökér aki 1.002 hogy volt tőlem, hogy ClockworkMod ala istálló azt mondtam, nem a töltés lámpa kigyullad, ha húzza ki a dugót marad non-stop és tettem a HTC 1.001 ment borotva, és megy most. Cristi kérdezzek valamit adtam egy ASUS M2N-SLI Deluxe egy barátnak processzor is 4200 + alapvetően a PC mindent, és én elakad minden alkalommal, amikor játszani GTA San Andreas játék kezdődik a városban, és ha plimbii lefagy és zárak hangszóró hangok pppppppppp attól, hogy a játék le van zárva. És húztam LG DVD-RW, ami nem az enyém volt, a barátom, és így nem ülni és rágcsálni az éles HDD megállás nélkül. És szerettem volna 7 táska és megragadt 15%-a lehet ragasztani, és nem adja csak akkor indul, ha újraindítja kézzel ülni és nem csinálni semmit megállítani után megy. Mindig a játékot játszani GTA és Joca pppppppp zárak. Mi lehet memtest OK, HDD Teszt OK, stressz PC OK, akkor? Ez volt az én PC ment MN ahogy adtam neki, azt mondta, hogy lezárja, stb és szerelési idő alatt piuiaa kemény és megállt. Ez lehet Nordbridge Ez olyasmi, amit nem lehetett hideg kéz heatpipeul Észak és Soudbridge. Mi tanácsot adni?

    • Ha nem tévedek, a Wildfire volt zárva bootloader probléma, és volt, hogy egy kicsit furcsa módszert gyökér ORACT volt, hogy feltárja a bootloader a root tud.
     A játék elég nehéz, hogy azt a megjegyzések rovatban diagnotic. Túl sok tényező, videokártya, chipset, a játék maga. A legtöbb alkalommal lehet a hibás játék. Vedd őket, és megszüntetése.

 2. ASUS - mondta

  Egyébként láttam a telefont asztali állvány. és szeretem, de a fickó, aki megmutattam magam a 29 Ron FAME ptr fb nekem

 3. Vlad - mondta

  Boldog születésnapot Adrian Gudus!

 4. ASUS - mondta

  Cristi-admin:
  Ha nem tévedek, a Wildfire volt zárva bootloader probléma, és volt, hogy egy kicsit furcsa módszert gyökér ORACT volt, hogy feltárja a bootloader a root tud.
  A játék elég nehéz, hogy azt a megjegyzések rovatban diagnotic. Túl sok tényező, videokártya, chipset, a játék maga. A legtöbb alkalommal lehet a hibás játék. Vedd őket, és megszüntetése.

  szalma alkatrészek új számlákat, és azokat a CPU és az alaplap idősebb, de jó volt, amíg nem adtam a barátom, és én tudom, hogy mit tett a PC-vel azt mondta, hogy nem tett semmit. Leadtek NVIDIA 8600GT jó dolog 320gb Seagate hdd, márka calumea emlékek adtam vettek a park Nanya memória Fujitsu DDR2 lásd 667 2 * 2gb tudod, hogy működik, de a játék pillanatok, amikor iam adott újraindítása PC megdermedt adva újraindítani zárva maradt, úgyhogy adtam neki egy kényszerű újraindítás, és elvitte. Ez állítólag törődik velem, hogy nem adja meg, akkor meg kell adni az egyes 478 aljzat, ha tudnám, de azt mondta, szeretett volna játszani, és jó volt a kétmagos AMD. Ez

 5. Andrey - mondta

  Üdvözlöm. Kaptam egy telefont U8650 Huawei Sonic, szeretném útvonalon, de nem tudom, hogyan, találtam egy biztonságos net. Ha valaki ismer engem, és segít nekem. Köszönjük!

 6. Oktav - mondta

  . Gyökerestől kitép (eltávolítása root)
  . Flash uire Kernel (overclocking)

 7. Oktav - mondta

  Oktav:
  . Gyökerestől kitép (eltávolítása root)
  . Flash uire Kernel (overclocking)
  Samsung Note

 8. LucianGL - mondta

  Crystals gyökér N7000 tettem az első hivatalos verzió a szoftver, hanem egy ingyenes verziója ICS kernel, ez volt a gyökér végén halt meg részben teljes bármilyen wi-fi meg kellett flashuiesc a Vodafone eredeti szoba (ICS), mint a gyökér tudja csinálni. Tervek szobáról, hogyan tudnám szurkolnak a telefont.
  Most van egy kérdésem:
  ha például most már ICS a telefont, és már elég sok kitöltött neki, de nem marad le semmiről, és meg akarom menteni úgy, hogy ha az első szobában a táskáját, és töltse fel újra, és azt akarom, hogy megmentse, amikor csak lehet melyik szoba akarok, de én telepítette a fenti, akkor hiszem, hogy ez lehetséges?
  Ami igaz, hogy én még nem játszottam még prémium titán
  N7000 véleményem az, hogy az előző verzió a szoftver, amely rugalmasabb, mint a múlt 4.0.3, sokan vannak, akik csak az első és az utolsó nem megy, nem tudom, ha ez igaz, és fordítva

 9. LucianGL - mondta

  hogy pontosan hogyan működik, hogy vissza a Windows, hogy mentse az összes C partíciót a Windows, és ha azt szeretnénk, egy másik Windows verzióval táska, vagy valami tudtam visszatenni a Windows azzal, amit korábban, csak azért, mert azt akarom, hogy menteni a szoftvert, így N7000 A beállítások, stb, de minden program + játék, ha nem tetszik egy szobát, hogy tegye vissza a korábban minden, amit telepített el.tind hiszem titán Ehhez azonban azt hiszem, hogy a kártyát A 32GB ilyen 16 Gb kicsi a tér nekem

 10. LucianGL - mondta

  Thanks Cristi, azt kell nézni,

 11. Norby - mondta

  jó lenne, hogy jobban, mint mutli db útmutatók okostelefonok, mint az út ezen a weboldalon vonatkozik számítógép (PC), és nem kérdés, deastea android. sal.

  • Mi a különbség a számítógép és az okostelefon?
   Tudom, hogy az emberek, akik PC-k nem tud futni video 1080. A legtöbb látogató a saját videotutorial.ro × 1024 720 monitor felbontását. Most spartphone helyek, amelyek meghaladják a teljesítménye a legtöbb PC-k.
   Én vissza, hogy mi a különbség a smartphone és a PC?

 12. FaraVirusi - mondta

  Mivel mi vagyunk megkérdezte mi oktató legközelebb meg akarjuk nézni, mint sok oktató telefon, de nem egy adott telefonon, vagy egy adott modellt telefont, de az Android általában.

 13. Mihai - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma a Nokia C5-03: pár nap ... kapok hibaüzenetet, amikor megpróbálja letölteni a Nokia Store Memory mondja nekem, hogy én az alkalmazás bezárásához és próbálja nou.Ce tehetek?

 14. chris - mondta

  Azt mondanám, egy kicsit félre, hogy hagyja, hogy a gyökér a telefon (egy ideig, én nem mondtam adta fel, ami azt illeti, kiváló anyagok, ezek alapján is gyökér és gyökér sikeresen 2 telefon: a P500 és Optimus Optimus One Net P690), és forgassa a figyelmet, hogy a Windows 8. Pletykák azt mondják, hogy mi lesz július 17 20-RTM (ez azt jelenti, végre elindulunk Arany Mester megismételhetők, és küldeni a gyártónak), valamint itt voltak beszélni elég: 's OS teljesítmény probléma meghajtók (Én egy Volt kis probléma), a stabilitás, és mások. Egyébként gratulálok útmutatók készült még a Win 8 RP! Várva várt új ismertetők tunc mikor RTM lesz elérhető!

 15. Oktav - mondta

  Azt hiszem, Cristi tuturial, hogy, mint gondolod, mert nem tetszik egyáltalán, hogyan kell őket ... és okostelefonok és a PC

 16. Helló Cristi "Nekem van egy probléma a tabletta 'I eboda" tablet bemutató ajánlott találkozol egy kicsit régi, az első Android készüléket, és csak nus ismeri az összes dolgot, a probléma: hogyan kell telepíteni nush Google játszani, beléptem a natív böngésző Chrome, kerestem google játszani, belebotlottam a hivatalos honlapján, és megkérdezte, mit akarok nyitni (Google Play vagy a böngésző) Én google első játék, és szerettem volna telepíteni messenger, adjon telepítés megkérdezi dacas egyetértek néhány dolgot az én hely, stb, és adja acccept letölthető, és azonnal azt mondja nekem, hogy nem tudta letölteni hibája miatt-101 ..... A kézikönyv azt mondta, hogy ha a tabletta nem telepítette Andorid Marchet .... de kérem, hogy dc pelnk milyen böngészőt megnyitni, beleértve a. Google játszani, mint az általuk telepített.? .... Én Gogle fiókot, és bejelentkezett a MAM ha android 4.0 számít .... így mondja a dobozt. Kérjük, Cristi ajutama ....!

 17. daniel - mondta

  BGD:
  Helló Cristi "Nekem van egy probléma a tabletta" ameboda "tablet bemutató ajánlott találkozol egy kicsit régi, az első Android készüléket, és csak nus ismeri az összes dolgot, a probléma: hogyan lehet programokat telepíteni nush Google Play Beléptem a natív böngésző Chrome, kerestem google játszani, jöttem a hivatalos honlapján, és megkérdezte, mit akarok nyitni (Google Play vagy a böngésző) Én google első játék, és szerettem volna telepíteni messenger, hogy telepítés megkérdezi dacas Egyetértek néhány dolgot az én hely, stb, és adja acccept letölthető, és azonnal azt mondja nekem, hogy nem tudta letölteni hibája miatt-101 ..... A kézikönyv azt mondta, hogy ha a tabletta nem telepítette Andorid Marchet .... de kérem, hogy dc pelnk milyen böngészőt megnyitni, beleértve a. Google játszani, mint az általuk telepített.? .... Én degogle fiókot, és bejelentkezett a MAM ha cutie.Te zicepe számít; android4.0 .... ezért kérjük cristiajutama ....!

  próbál telepíteni Google Play http://www.mediafire.com/?2bzkpwmwc652vn8
  telepítése előtt google játéknak beállítások megadása
  talál semmit kérelmekkel kapcsolatos, ahol meg kell, hogy jelölje az "ismeretlen forrásból" (forrás ismeretlen)
  Még mindig nem hiszem, hogy működni fog, ha 2g kapcsolat vagy 3g
  Ajánlott reteaoa folofesti vezeték nélküli (b, g és n)

 18. daniel: Telepíteni próbál Google Play http://www.mediafire.com/?2bzkpwmwc652vn8
  telepítése előtt google játéknak beállítások megadása
  talál semmit kérelmekkel kapcsolatos, ahol meg kell, hogy jelölje az "ismeretlen forrásból" (forrás ismeretlen)
  Még mindig nem hiszem, hogy működni fog, ha 2g kapcsolat vagy 3g
  Ajánlott reteaoa folofesti vezeték nélküli (b, g és n)

  Azt tettem, amit mondott Miai kevésbé beállítás nem találom sehol .... CICA volt telepítve google játszani, amikor szerettem volna telepíteni azt mondja nekem, hogy lecseréli egy meglévő alkalmazás .... Én reinstalled és most ez ad nekem egy hiba 921 pontosan ....

  • Ares - mondta

   Szia .. ! Az én tanácsom: tudom gyári beállítások
   Csatlakoztassa a gyors internet WIFI, ha úgy tetszik regisztrálás megfelelően a Google Fiók. És miután akarják használni a Google Play (régi piac) vagy frissített alkalmazás Miután csatlakozik az internethez

 19. írisz - mondta

  Andrey:
  Üdvözlöm. Kaptam egy telefont U8650 Huawei Sonic, szeretném útvonalon, de nem tudom, hogyan, találtam egy biztonságos net. Ha valaki ismer engem, és segít nekem. Köszönjük!
  Segítek neked, és aki azt akarja, hogy a gyökér Huawei Sonic .... nézz rám [Email protected]

 20. MrBRP - mondta

  A gyökér Huawei U8650 remélem hasznos lesz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1304678

 21. Cristea Codrut - mondta

  Helló Cristi tehet videotutorial, hogy hogyan néz internetes videó kamerák?

  • Van egy tutorial IP kamerák, az egyik a webkamera IP kamera és vált az egyik az átalakulás webkamera vagy IP-telefon, használja a kereső, ráadásul a konzultáció az első oldalon már több mint 800 video oktatóanyagokat ezen az oldalon.

 22. írisz - mondta

  Flash uire Kernel (overclocking)

 23. Cristi-admin:
  Van egy tutorial IP kamerák, az egyik a webkamera IP kamera és vált az egyik az átalakulás webkamera vagy IP-telefon, használja a kereső, ráadásul a konzultáció az első oldalon már több mint 800 video oktatóanyagokat ezen az oldalon.

  Cristi, kérlek raspundemi nekem fenti kérdés ... probléma eboda tabletta és játék programok ... Én google mondták fent nem megoldott

  • Nem tudom, mi lehet a probléma, akkor jobb lenne, hogy kapcsolatba velük azokon a szolgáltatást, akkor tudnia kell, jobban hibák listája a készülék.

 24. Cristi r - mondta

  a bemutató a "szentháromság mentő készlet" Érdekes lenne

 25. Cristi-admin:
  Nem tudom, mi lehet a probléma, akkor jobb lenne, hogy kapcsolatba velük azokon a szolgáltatást, akkor tudnia kell, jobban hibák listája a készülék.
  Ó, köszönöm ...

 26. speedydany - mondta

  Sall rooteaza tudod, hogy az Acer Liquid mini e310. MS. előre!

 27. Cornelius Padurariu - mondta

  Jó Krisztus! Sikerült magam egy idő után a Samsung Galaxy s1. Volt neki most 2.2 2.3.6 változat GINGERBREAD.XXJVU. Nehezebb volt rootatul, hogy nem tudtam megtalálni a fájlt „tar” megfelelően, de most már végre az OK gombra. Sikerült törölni, és előre telepített szoftverek, amelyek nem érdekelt, mint a hivatal, videó lejátszó és többet 3-4. A lényeg, hogy elmentem, és még úgy érzi, javítása. Way és a telep hosszabb ideig, és azt mondják, hogy tartózkodó néhány órát naponta a neten. Az ötlet az, hogy „játszunk” f sok fény és tiszta vagyonkezelők összes használt néhány évvel ezelőtt. Egyébként köszönöm f iData még.

 28. MrBRP - mondta

  speedydany: Acer Liquid mini e310

  http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=754
  http://ready2root.com/info/acer-liquid-mini/2-2
  Remélem csinálsz, akkor próbálja meg a keresést a Google, és csak nem akar Cristi szeretnék vásárolni egy-egy telefont, hogy mutassa meg, hogyan kell csinálni, és gyökér, ha megadja a választ, és azt dokumentálja a nettó

 29. drc38 - mondta

  fogadtatás

  Én N7000. Én gyökér, mint a bemutató, akkor újraindult, aztán én villanás a CWM a Kimi_8by15_Toogles_All_Blue_StockBat% _BlueTheme_LQ3, de újraindítás után van zárva fázisban Samsung flash a képernyőn. Én újraindította és ugyanaz. hogyan erősít ez. köszönöm

 30. vali - mondta

  Üdvözlöm, hogy adjanak nekünk egy MIUI ROM Galaxy Note persze, ha az emberek MIUI egy

 31. paul - mondta

  fogadtatás
  Hol találok a fájlokat cwm.zip és n7000 superuser Galaxy Note?

 32. drc38 - mondta
 33. Nagypapa - mondta

  A kérelmet Krisztus. Kérjük, vezessen, hogy a megfelelő CWM és funkcionális telefon ugyanazt a modellt, mint a tiéd. Már próbáltam a 3 ereszkedett XDA, és nem tetszik, hogy kifejezést flashuirea megjelenik a CWM, de megközelíthetetlen és parpadeaza egyben. Nem tudok semmit, és én is nem más, mint, hogy hagyja abba. Előre is köszönöm a választ. Üdvözlet és felajánlom szempontból az Ön és minden, amit csinál.

 34. Oktav - mondta

  FIGYELEM !!! Abban az augusztus végén Berlinben kerül sor prezintarea új Samsung Galaxy Note 2 (7100)
  Multi-touch, felbontás x 1680 1050, 4212 processzor Exynos Quad Core Exynos 1,5 5250 * MHz vagy MHz Dual core 1.6 * nem biztos ..., p 12 szoba, 2G, 3G, 4G, LTE, Wi.Fi, Android Jelly 4.1 bab

 35. Oktav - mondta

  Oktav:
  FIGYELEM! Az augusztus végén, hogy Berlinva hogy locprezintareanouluiSamsung Galaxy Note 2 (7100)) Super AMOLED HD kijelzővel 5.5 Corning Gorilla Glass képernyő
  Multi-touch Resolution 1680 1050 x, ProcesorulExynos 4212 1,5 sauExynos Quad Core5250 * MHz * Dual core 1.6 MHz ... nem biztos, hogy a szoba 12 p, 2G, 3G, 4G, LTE, Wi.Fi, 4.1 Android Jelly Bean ;)

  és hasonlít az alakja galaxis s3

 36. Negut Cristian Nicu - mondta

  Cornelius PadurariuCorneliu Padurariu

  Hello Sir Cornelius! Van egy Galaxy S Plus és úgy tűnik, megbízható! Tud nekem segíteni, hogy csinál egy gyökér a telefonom! Megbukik, és szeretnék, hogy valamilyen GTA játék után, de net telefon 3 3 nap, és nem tudok semmit! Ha tud segíteni, és idő hálásak, amely segíthet, és fogok is! Vagy vreoun webhely adminisztrátorának! Ha tud segíteni, kérjük contactatima valahogy ezt a felfordulást id: n3gut4u! Vagy telefonszámot 0747644955. Euro 1 2 kínál, vagy ha tud segítsen nekem! Én egyáltalán nem jó, és attól tartok, hogy tönkre is láttam, hogy lehet ... csak finom köszönöm.

 37. Vali - mondta

  Szia Cristi, igaz, hogy a Samsung Galaxy Note problémái fekete vágás, és egy zöld árnyalat, ha fut a klip sötétebb igaz-e vagy sem!
  Köszönöm a figyelmet!

 38. Vali:
  Szia Cristi, igaz, hogy a Samsung Galaxy Note problémái fekete vágás, és egy zöld árnyalat, ha fut a klip sötétebb igaz-e vagy sem!
  Köszönöm a figyelmet!

  Igen, az, hogy nem tudja lejátszani a pillanatokat, amikor sötét területeket, és úgy dönt, hogy az összes képpont ezen a területen jelenik meg, mint egy fekete szeme.
  Zöld üveg képernyők jellemzője mátrix pentail

 39. Andrew - mondta

  Helló Cristi! Egy gyors kérdés, de egy kicsit off-topic: Mennyi ideig tart egy új akkumulátort a Galaxy Note

 40. Andrew - mondta

  Hello! Kaptam gyors kérdés: Mennyi egy új elemet a megjegyzés? köszönöm

 41. kíván - mondta

  Hello. Böjtöltem és itt van valami root Samsung. Lehet, hogy egy bemutató, és ha úgy találja, hogy a köz érdekében. Én gyökér egy samsung mini i8190 követi ezt a bemutató segített nekem borzasztóan. Ahogy néhány változtatást hajtott végre.
  1. Telepítettem CWM helyreállítási a bemutató (http://androidlegend.com/clockworkmod-recovery-for-samsung-galaxy-s3-mini-i8190-cwm/) Csak így sikerült telepíteni CWM a i8190. Telepítettem odin pda ver.307 majd ki és be a bemutató említett CWM helyreállítási.
  2. Mentem vol fel + Home + Power gombot a helyreállítást.
  3. Innen követtem a telepítési lépéseket a bemutató telepíteni busybox és SuperUser alkalmazás fájlt külön, mert megtaláltuk őket.
  És van egy nagyon egyszerű gyökér telefont.
  Arról nem is beszélve, hogy én VRU csere szoftvert és én csak az eredeti egy-egy Samsung i8190.
  De most már semmilyen szoftvert telepíteni akarnak.
  Köszönjük, hogy eltávolítja oktatóanyagok annyira érdekes és könnyen érthető!
  Van egy jó napot, és további jó munkát, az oktató nagyon jó, és nagyon pontos!
  Üdvözlettel
  Dorin

 42. cjghjfj - mondta

  Gyökerestől kitép

 43. Hello. Van két Galaxy S2 (Én egy és egy feleség). Övé I gyökér és én az android frissítést. Az enyém nem látja számítógép bármilyen módon. Próbáltam különböző kábelek és számítógép ... semmi ... csak feltölteni .... Egyáltalán nem .... nem látja a külső eszköz, semmi. Most azt akarom, rooot-EZ számítógép nélkül. Én nem tudom, hogy ez a módszer működik rajta. Olvastam az XDA hanem megmutatja nekik, hogyan kell csinálni mindent root calc ....
  Azt szeretnénk, hogy a gyökér és frissíti az android, de semmi nem jön ki.

 44. Alin - mondta

  Tony szeretne beszélni a gyökér s2 kérem. Messenger cazakstan13

 45. Silviu - mondta

  Jó napot!

  Jó lenne, ha teszel a linkeket, hogy töltse le a szoftvert, mint a könnyebb, nem annyira jó sait Jó puha. Így találjuk magunkat le a különböző szoftverek a különböző helyeken, és nem megy a root területen. Köszönjük a megértést. Én egy kezdő, és így tudok segíteni sokat ezeket a linkeket. A telefon, hogy van ez a Samsung Galaxy Mini S3.

  Jó napot és boldog egész csapat.

 46. Andrei Radu - mondta

  Szeretném látni a bemutató "gyökerestől kitép" az ilyen típusú rootare, ha lehetséges.

 47. Marius - mondta

  Mi a különbség a Notes gyökér 4 SM-910F PC nélkül, és hol lehet kapni, amire szükségem van ... nekem segíteni!

Trackbacks

 1. [...] Újraindításához. Nem pontosan mit kell telepíteni a ROM-ot? Mivel újraindítás után adja meg az új ROM-ot. Hogyan rooteaza Samsung Galaxy Note nélkül számítógép | Videotutorial.ro videó bemutató a módszert választotta .. nem kell a PC-re. Hogyan gyökerezik, és nem [...]

 2. [...] Is oktatóanyagok rootarea egyes telefonok: Hogyan rooteaza LG Optiumus ONE Hogyan rooteaza Samsun Galaxy Note Vissza az állomány a Galaxy Nexus Ezek csak néhány oktató dedikált rootarii több [...]

 3. [...] (Windows Mobile Android leves) a OnePlus One. Közben volt S2 Samsung Galaxy és a Galaxy Note1 után adtuk át a Nexus 4 (vintage), ahol találtam egyszerűség. Ehhez képest a [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.