NextVid, zenehallgatás a YouTube-on a háttérben Androidon

Szia barátok, ma bemutatja az alkalmazás az Android telefonok és tablettát, az alkalmazás neve NextVid, és lehetővé teszi, hogy zenét hallgatni a YouTube-on, vagy bármi mást, miközben beszélget a facebook-on, vagy szörfözés a böngészőben.
A hivatalos YouTube alkalmazás az Android nem teszi lehetővé számunkra, hogy zenét hallgatni, vagy podcastok a háttérben, ha meg akarja hallgatni az alkalmazás rendben van, de ha nyitva a böngésző, a Facebook, a Twitter vagy bármi persze YouTube alkalmazás nem .
NextVid segít ezt a problémát, akkor hallgatni minden dalt a YouTube-on a háttérben, akkor feltölteni még több lejátszási lista, és fut egymás után, és ebben az időben látjuk egymást telefonon.
A NextVid alkalmazás nem tökéletes, van néhány hibája, amelyekkel valószínűleg találkozik, de semmi
Reméljük, hogy a YouTube csapata integrálni hivatalos kérelmet a funkció különösen akkor történik, tekintettel arra, hogy hamarosan telefonok elegendő teljesítménye futtatni több alkalmazást egyszerre.
Figyelmeztetés:
1. Ha van egy mobil kapcsolat használata ajánlott alacsonyabb minőségű videó beállítás, hogy ne fogyaszt kiosztott forgalom előfizetés.
2. Ha van egy tablet vagy okostelefon idősebb generáció valószínűleg gondok vannak a készülék zár, meg kell szem előtt tartani, hogy nem minden telefonok és tablettát ugyanaz.
Letöltés NextVid (Zenehallgatás a youtube-on, a háttérben Android)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

    • A PVSTAR + nem hasonlít a NextVid-hez (ami véleményem szerint szar darab) .A hangminőség egyértelműen jobb, mint a PVSTAR +, barátságosabb felülettel rendelkezik, sokkal gyorsabban és sokkal tovább mozog.
      Bogdane ms.

  • Cristi és te felül a Samsung Galaxy felszerelés vagy LG G2, ha kap egy mintát az Ön számára.
    Cristi meg fog jelenni a Nexus 5-nél, mit csinálsz a Nexus 4-rel, amit sietett ... lásd ....

    • Ha ezt az elvet, és ha vásárolni Nexus 5 rossz üzlet, mert felette egy ideig jelenik 6 Nexus.
      Mint okos órák, még mindig valami szart. Miért van szükség egy okos óra, amely amellett, hogy a smartphone? Különben is, az intelligens órák szörnyű kis autonómia.
      Még mindig nem a megfelelő helyen, amint azt a hatalmas mennyiségű órák vissza.
      Ha a gyártó megy remekül valami érdekeset, okos órák eltűnik a hatalmas szeméttelepen a sikertelen projektek. Nézze meg, mi történt, 3D képernyő telefon.

      • Én azt mondom, nem vásárol Samsung Galaxy S4. Anderson teljesen igaza van!
        A január S5 Galaxy 64 bites processzor és a RAM 4 GBB. Már Samsung Galaxy S4 túllépése! (Szarkazmus)

    • Mivel az iPhone szigorúbbak, mint az Android okostelefonok. Alapvetően azt kapja, amit vásárolni anélkül, rugalmasan testre (személyre) rendszer által engedélyezett Android.
      Amikor az Apple termékek, nem te, aki döntéseket a pályázatokra, rendszer testreszabása. Az Apple az egyetlen, aki tudja a legjobban, mit kell használni, hogy mi a jó, mi nem, meg kell tartania a döntéseket.
      Az Android, a dolgok egészen más, hogy van egy egyszerű operációs rendszer, de a rendkívül erős, nyílt forráskódú rendezzük, és akkor szabad csinálni, amit akar, hogyan szeretné, hogy testre a legapróbb részletek
      Azok, akik iPhone-t vásárolnak, nem érdekli a felhasználói élmény javítását, akarnak valamit, ami egyszerűen működik ... anélkül, hogy rendszerüknek "fel kellene állítania" a rendszert bizonyos feladatok elvégzéséhez. .
      Általában egy iPhone gyakran acchizitionat atehnice emberek, akik érdeklődnek az IT, a technológia általában, hacker, testre vagy bibileala a legapróbb részletekre is.
      Nagyon kevés azok közül, akik felkeresnek minket, az Apple termékek használói. Exkluzív termékek, nevetségesen magas árral, ami nem indokolt.

      • inkább, akkor soha nem összehasonlítani iOS az Android, hallod, nem tudod, mit akarok a telefon szoftverének Frissítettem iOS iphone 7.0.2 4s, és nem tesz altu fölé, pl. 6.1.3, abszurd, abszurd

        • Az Android nem. Visszatérhet minden változata Android, bármikor. Lehet villog egy változata alacsonyabb vagy magasabb, mint ami van.

  • Üdvözlet Cristi / Adrian. Videofelvételeket készítek Camtasia játékával is, de nem tudom exportálni azokat a világosságot illetően, amellyel forgatják őket ... meg tudod mondani nekünk, mi a "titok"? Milyen beállításokat kell választanunk az exportáláskor, hogy ugyanolyan egyértelműek legyenek, mint te? Nagyon jól néz ki.

    • Ez történik a BIOS-ban, de a telepítés előtt a operare.Dupa megy, hogy a probléma, hogy nem állt rendelkezésre, hogy május booteze.Acestea a Windows 7, szeretem a Windows-8 / 8.1 ugyanaz.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.