Nero Burn Lite 10, ingyenes CD- vagy DVD-író szoftver - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató fogom bemutatni egy változata Nero Burn Lite 10A puha betűkkel ingyenes és nagyon egyszerű a rendszer, a telepítő csak 31 MB, míg a lakosztályok Nero, és néha több mint 1 GB természetesen azok lakosztályok és egyéb modulok és funkciók, de gyakran ezek nem is nyitott valaha.
Nero Burn Lite csak 10 alapvető funkciók betűkkel, a dátum és égő CD / DVD másolás, égő ISO képek is csinál egy kis trükk Daemon Tools ami szintén ingyenes.
A Windows 7 tartalmazott támogatást égő, sajnos nem tudjuk ellenőrizni, hogy milyen sebességgel égetjük adathordozó (CD, DVD, BD), köztudott, hogy az ISO-k vagy másolt CD / DVD egy operációs rendszer lehetőleg kihasználva a legalacsonyabb fokozatban címkézése, hogy az előítéletek elkerülésére.
Mi már bemutatott egyéb oktatóanyagok Különböző változatai Nero vagy a feladatok, hogy lehet végigvinni a segítségével ez a szoftver, mi is útmutatók és más programok betűkkel: ImgBurn, CDBurner XPStb
Nero szoftver egy hatékony és nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt, sokan megszokták, hogy a Nero, és nem tudjuk, hogy, noha már sok jó alternatíva, akkor is, ha használjuk még csinálni legálisan, értelmetlen letölteni a nettó 1 GB kalóz szoftvert, és telepíteni csak egy CD / DVD-t vagy az ISO image-rendszerindító lemez.
Nero Burning 10 Lite egy ingyenes szoftver, egyszerű, pontosan mire van szükségünk.
Menő.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Ja, majdnem elfelejtettem, hogy győződjön meg arról, hogy törölje az eszköztáron a telepítési eljárást.
UPDATE
Próbáltam felirata egy ISO kép DVD-RW segédprogram Windows 7(Kattints a linkre print), sajnos ez nem sikerült, Nero Burn Lite 10 égett sikeresen.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Szia. Kiváló bemutató (mint a többi). Kérdésem van: a démon eszközök módszerével másolhatunk képeket DVD-filmekkel is? Vagyis olvassa el nekik egy DVD-lejátszót. Mivel kipróbáltam az Ashampoo Burning Stúdiót, és néhány filmet a házimozi nem olvasta (ezért kénytelen voltam visszamenni a Nero 8-ra). Köszönöm :)

    • Sergiu: Szia. Kiváló bemutató (mint a többi). Kérdésem van: a démon eszközök módszerével másolhatunk képeket DVD-filmekkel is? Vagyis olvassa el nekik egy DVD-lejátszót. Mivel kipróbáltam az Ashampoo Burning Stúdiót, és néhány filmet a házimozi nem olvasott (tehát kénytelen voltam visszamenni a Nero-ba. Előzetes köszönöm   

      Nem lesz Ashampoo Burning Studio, a film kell alakítani .divx mint a megy a DVD Player.Asa történt velem.

  • Cristi Nagy kérésem van tőlem, ha segíteni akar nekem, van egy ip kamerám a grandtec ipcamera pro gyártótól, és egyáltalán nem találom őket a firmware frissítésben, egyáltalán nem találom őket újabbban. Tudod, hogy csinálok. amiben most v2.90EU van, egy kicsit régi 2009-től, és egy másiknak van valami extra, amint azt a kézikönyvében látom, más fps funkciókkal rendelkezik ezen dolgok beállításával, és ott a vezérlőpultján nincs ilyen. átkozottul azt találom, hogy a firmware, amelyet kerestem, nagyon rosszul jött hozzám, és nem találtam olyan rossz webhelyet, hogy semmit sem találjon. Kérem, segítsen nekem a firmware-ben :) Kellemes napot!

    • pc1990: Ezzel obtiunea "törlés" a nero törölheti Orce cd / dvd?  

      Ott nem lehet kitörölni CD vagy DVD normális, akkor törölni és / vagy újra csak rekord DVD-RW vagy CD-RW, ők valamivel drágább, de megéri, hogy a ház néhány próbát.
      Normál CD-k:
      A CD-R
      CD + R
      DVD normál:
      DVD-R
      DVD + R
      CD újraírható:
      CD-RW
      CD + RW
      Az újraírható DVD:
      DVD-RW
      DVD + RW

    • OctavMiért ragadt, és nem lehet nézni videotutoriale.ro  

      Ő nem tiltott le senkit, hacsak nem valami buta (káromkodás, sértegetés, stb), kiüríti a cache, és indítsa újra a böngészőt, akkor valószínűleg kapott egy cache egy betiltott tablettát.

  • Nem írtam esküt, valójában már több mint egy hónap telt el, amikor bármilyen megjegyzést írtam neked ... és még nem másoltam bemutatókat ...

    • Bogdan: Lehet, hogy a tutorial egy jó alternatíva (ha lehet ingyenes) Nero, hogy fáradt vagyok mindezen programok kínos?  

      Szeretné jobban elolvasni a bemutató, és kattintson a szavak piros, mi?

  • Cristi kérem, mondja meg, melyik a legjobb program, CD-író ezer DVD-k nem tudják, hogy melyik megy kérem, mondja meg, amit használni?
    És mellesleg akarok lenni, vagy inkább annak cintine teheti bootolható CD-DVD iso kép

  • Jó tutorial azok számára, akik Nero. Megadta sok hibát nero és után sokat keres és tesztelés találtam Imagburn. Számomra ez a legjobb és erőteljes író szoftver. Ebben 2 év használhatja a szám 2 kezét, cd / dvd a palackokat. Nagyon elégedett vele. Kár, hogy nem tudja a többszakaszos. Küldtem kérdéseket a fejlesztő (folytatása DVDShrink-k), de azt válaszolta, hogy ő nem kíván a jövőben, hogy a többszakaszos opciót.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.