CD vagy DVD írása a CDBurnerXP - HD video bemutató segítségével

Szia barátok, a következő bemutató, akkor megjelenik egy ingyenes alkalmazás a CD-t vagy DVD-t, ez az alkalmazás neve CDBurnerXP.

Miért fizet egy csomó pénzt a Nero, amikor olyan sok lehetőség áll rendelkezésre a szabad szoftver, Nero valójában nem csak egy hosszú-író szoftver, hanem egy multimédiás suite túlsúlyos, akkor fizet egy csomó Nero összetevők soha nem használja őket.

Az ImgBurn-t egy másik alkalommal mutattuk be, amely szintén ingyenes és könnyen használható szoftver, bár az emberek nem látnak semmit, csak a Nero-t, amikor CD vagy DVD írásra kerülnek, ellentétben a Nero-val, a CDBurnerXP-nek nincs lejátszója, médiaközpontja és mások, de Valójában nincs is szükségünk annyi "csodára".

CDBurnerXP olyan könnyen használható, a gyermek izgalmas, és azt hiszem, meg fog tenni vele, amikor kinyitjuk adunk egy kis listát a rendelkezésre álló lehetőségek, akkor: írhat DVD-ket vagy adat CD-k, copy , hogy éget ISO képek CD-re vagy DVD-és egyéb jellemzőit jellemző égető szoftver.

Az volt az érzésem, hogy semmi sem hiányzik ez az alkalmazás, adunk egy rész, ahol tudunk játszani a boot image, a legokosabb dolog, amit úgy tűnt, összeállítás lehetőséget, hogy mentse a képet, éget iso másik alkalomra, vagy tudunk küldeni valakit.

Ott van a létrehozásának lehetőségét, audio CD-fájlokat MP3 a CD-lejátszók, amelyek nem támogatják MP3 fájlokat.

Azt szeretném, ha kellemes, és vizsgálja meg a véleményét erről a szoftvert a megjegyzések rovatban.

Meg kell jegyezni, hogy a CDBurnerXP éget mind CD-k és DVD-k.

A telepítéshez szükséges CDBurnerXP Microsoft. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86)

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Eugen - mondta

    Ez egy jó program, hogy használt, és tudod hallgatni a zenét azt szeretnénk, hogy a választás az audio CD-t, egy kicsit korábbi verzió volt lehetőség átalakítása audio mp3 alapvetően ki akarja használni, hogy egy jó program és mivel ez is ingyenes, és nem a dolog férfi iel

  2. Ruben - mondta

    Szuper videó bemutató ... !! Bv Baieti !! Gratulálunk !!

  3. babér - mondta

    Az oktatóanyagból nem volt túl világos, de tudnia kell, hogy bár az alkalmazást CDBurnerXP-nek hívják, problémamentesen és bármilyen DVD-n működik, sikeresen használom, mivel ez az alapvető "író". DVD, mert ha túllépi egy CD / DVD kapacitását, grafikusan piros sávval jelenik meg, ahogy túllépte, és el kell távolítania a fájlokat az összeállításból, hogy elférjenek a CD / DVD-n.

  4. Ghita - mondta

    nagyon jó jó egyszerűbbnek tűnik, mint a Nero, és köszönöm, hogy az időt szánni rá, hogy ezeket a tutorials tiszteletben tartjuk folos.cu árokba, és egy jó nyári sok pihenés akarnak majd minden.

  5. Eugen - mondta

    nagyon bun.ai elfelejtettem mondani, hogy a nettó szükséges framework.It jobb, mint Néró gratis.bravo

  6. Mircea - mondta

    Én is használtam évek óta, és ez jó 2 a dolgozók számára a Windows, Linux és most a más programokkal. Sok egészséget és sok útmutatók, tekintettel Mircea.

  7. @EugenIgazad van, nem hallottam ezt, de javított a szöveget, és tesz egy linket a végén remélem, hogy a site-hoz letölt a Microsoft Download Microsoft világban. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86).
    Köszönöm a korrekciót.

  8. RETEX - mondta

    Nagyon érdekes programot, és megpróbálom azt is. Kár, hogy nem szerepel a bemutató, ha másolni egy CD-t a Windows. Nagyon érdekes volt. De meg kell játszani egy kicsit vele, hogy mi sül ki belőle

  9. Dany - mondta

    super mssssssss: X

  10. kata - mondta

    hi igen jó munkát szerencsét folytatódik

  11. gepeto - mondta

    Láttam videotutorialul a CDBurnerXP és nagyon elégedett a program, de van egy kérdésem lam:
    amely a szoftver nem érted CDBurnerXP videotutorialul próbaverzió lejár, hogy számomra úgy tűnik, túl szép, hogy nekem, ha lejár zicetimi a szoftverrel kedves!

    Én kicsit új ez a helyszín és az videotutorial.ro'm nem túl jó kérdések, mint ez, de tanulni

    Nagyon szép videotutorialul a CDBurnerXP Köszönet mindenekelőtt Krisztus admin

  12. Liviu - mondta

    BRAVO fiú Super tutorial.Si Én ezt a programot hosszabb ideig, és végül megértettem, hogyan lehet használni a leginkább.
    Úgy értem, még ha az "XP" is megjelenik a program nevében,
    Én már próbáltam, hogy a Windows 7 a kis változások kompatibilitás.

  13. Adrian - mondta

    @gepeto: Adja meg, hogy ez egy szabad szoftver, ha megnézi a bemutató, és görgetés nézd, meg semmi! Ha meg akarunk érteni valamit, hogy minden vonatkozó fej-farok! Plusz azt mondták, ez ingyenes, és a fenti szöveg bemutató prezentáció! Mielőtt tegye néz tutorialu farok fej, és olvassa el a bemutatót, és aztán, ha kérdése van, tegye őket a magyarázat! Vannak papagájok megismételni, amit már mondtam, és ez nem a mi hibánk, ha tudod, hogy lusta, hogy nézd meg a bemutató, és olvassa el a szöveget bemutató!

  14. Basil FINKLER - mondta

    Nagy saitu szinte mindent, amit megtanultam, hogy egyidejűleg több program helyesen. Vagyok kezdő, és még mindig tanulás. Lehet csinálni egy bemutató a BurnAware Free éppen olyan egyszerű. Köszönöm

  15. Daniel - mondta

    Köszönöm szépen Cristi mindent, amit értünk tesz. Ritkán olyanok, mint te. Csodás vagy. Csak jó…

  16. sük - mondta

    jó bemutató és a program nagyon egyszerű, mint látható a bemutató, azt használja az Ashampoo Burning Studio 8, úgy tűnik, nagyon jó, és ajánlom másoknak, hogy próbálja ki, és talán nem a bemutató róla

  17. Ionut - mondta

    Sziasztok én is kérdeznék valamit, hogy egy 400w-os vagy 450w-os forrás megbirkózik egy gainward nvidia 9500 gt 1gb 128 bites videókártyával pc-expres@16-on?? ms várok választ ha igen nem veszek már 1gb-ot és lehet hogy 512mb-ot veszek ha a forrás nem támogat 1gb-on MS én is várok választ msss nagyon

  18. Ionut - mondta

    SAL Van egy alma, és van egy kérdésem gainwar videokártya 9500gt 1gb 128 bit egy Intel, ha az Apple p4 3gh. PLS akarom mondani MSS MORE

  19. Ionut - mondta

    SAL Van egy alma, és van egy kérdésem gainwar videokártya 9500gt 1gb 128 kicsit, ha az Apple egy Intel p4 3gh. PLS akarom mondani MSS MORE

  20. Adrian - mondta

    @Ionut: Nem a processzorod, hanem az alaplapod számít, ha van egy alaplapod, amely támogatja a PCI-E 2.0-t, akkor megvásárolhatod ... jobb, ha elmondod, melyik alaplapon nincs processzorod !!! Valahogy van egy régi processzor egy régi foglalaton ... de milyen alaplapod van? Őszintén szólva a számítógéped nem igazán érdemli meg ezt a kártyát !!! Hiába van 8 millió videokártyája, ha gyenge processzora van… és gyenge forrása van ... azt tanácsolom, hogy nézzen meg egy néhány napja készült oktatóanyagot, írja le a jobb oldali keresést, így írva: „Rendszerkonfiguráció nagyon jó ár-érték arány mellett jó ”és lépj be

  21. Ionut - mondta

    Szia Olvastam, amit mondott, hogy van egy alaplap: asrok775-VSTA, 4 gb kettős CHENEL, 2 PCI-E slot, FSB 800 és forrása 480W. [Fórum fontba 200: a EMAG] asszony tud u adj még egy megoldás, hogy egy másik videó kártyát körül 200 ron

  22. Ionut - mondta

    Hello, és húztam le a tiszta procesuri lam nem távolítják 3 éve egy újabb múlt. Előtt álltam 40 50 ful fok idle és terhelés everstu, most ülni tétlen 60 80 fokban tétlen, és töltse bolond én általában ad egy hűvösebb nem értem, miért olyan tareee hőmérséklet-növekedést! pls ajutatima és perc rezolb probléma thanks

  23. Adrian - mondta

    @Ionut: És kérjük, ne tegye a kérdést 7 oktatóanyagba, hogy hamarabb nem kap választ, maradjon nyugodt !!! Csak egyszer posztolsz, és amikor lesz időnk, válaszolunk neked !! És bárhová postázol, látunk egy megjegyzést ... nem kell közzétenned a legújabb oktatóanyagot !!

  24. Ionut - mondta

    Ok Sal Mia nem tesz közzé, de kérem ajutama és én szépen kérlek fel a kérdést, ezer köszönet

  25. Adrian - mondta

    @Ionut: A válasz az XBMC oktatóanyagára ... látod, mi történik, ha 7 helyen hiába posztolsz?

  26. Paul - mondta

    keresse fel a "http://fileextra09.wordpress.com" webhelyet, és tegye meg észrevételeit a webhelyről ezen az oldalon.

  27. Adrian - mondta

    @Paul: Igen, hagyja abba a jegyzettömböt, és használja a hangját, ha sikeres akar lenni !!! Mint a jegyzettömbnél, ez is nagyon unalmas, hidd el, és meglátod, hogy ha sokat adsz a linkre, akkor közvetlenül spambe kerülsz, és nem fogsz tudni hozzászólásokat közzétenni .... Az a feladata, hogy ne mondja, hogy senki nem figyelmeztette Önt ezt vagy azt, amit nem tudtál ... amikor nem tudsz megjegyzést hagyni !! Elég annyi, hogy eddig több tucatszor adtad meg ... még mindig sok munkád van, rengeteg, ha látogatókat szeretnél, és ami a legfontosabb: FELADJÁK, HOGY MEGINT MEGTÉTELEK JEGYZETT MEGNYITÁSÁVAL, HOGY SENKI NEM KERESZI ŐKET !!!

  28. Corleone - mondta

    Helló Baetz! A kérdés: ez a program nem, és többmenetes? Multzumesc hogy vagy Adrian? Vasárnap étvágyat!

  29. Corleone - mondta

    Oké Láttam hagyja a lemezt nyitva MAM kicsit rontott.

  30. Paul - mondta

    Ok Megpróbálom ezt a szoptató asszonyoknak a hangom, amikor regisztrálni

  31. Plutonieru - mondta

    üdvözlet
    Van XP SP 1 2.0 vagy letölthető NET Framework Service Pack 1 (x86)
    így nem megy minden XP CD-író.

  32. Adrian - mondta

    @Plutonieru: Legyen a frissítéseket, hogy a Windows, és menj!

  33. Aleks - mondta

    Tudja valaki, hogyan facen egy bootolható CD-t a Windows XP? /
    Tettem az xp p cd-t, de ne vegyem újraindításkor ... ..plizz help!

  34. Saki Dennis - mondta

    fogadtatás
    Ő jobb, mint a nero CD BurnerXP?

  35. Plutonieru - mondta

    Ne vedd sértésnek, de hogyan lehet a Windows frissítések. Próbáltam a PC Tune Up és megy.

  36. Adrian - mondta

    @Plutonieru: Lásd: k van egy link az oktatóanyag bemutató szövegében a vége felé írva nagy indigóval "A CDBurnerXP telepítéséhez Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 1 (x86) szükséges" gombra kell kattintani, és letölteni a frissítést a fut a CDBurnerXP, vagy ... milyen frissítésekre hivatkozik? Mi köze a Tune Up-nak a Windows-frissítésekhez? Ezeket letöltheti az automatikus frissítés aktiválásával a kezelőpanelen!

  37. Plutonieru - mondta

    Adrian nagyon köszönöm a tanácsot.

  38. Niku - mondta

    Köszöntelek mindenkit, és csodálom, amit itt csinál, nekem is van egy kérdésem, nemrég vettem egy calc ek mere bn-t, eleinte néhány problémám volt a DVD-másolattal, meg tudná mondani, hogy milyen módon Meg fogom nézni, hogy a wraiteru dvd milyen tulajdonságokkal rendelkezik ... ms.

  39. Adrian - mondta

    @Niku: A részletes telepítési Nero és megy a meghajtó info, vagy telepítse CDBurnerXP amelyek már bemutató, vagy használható Everest ahogy bemutató róla, ha nem használja fel ezt a szoftvert, mint már mondtam az egyes bemutató, írja everest keresni kezdi a megfelelő, és adja meg, és megtalálja a bemutató, és így, hogy más oktató ...

  40. Adrian - mondta

    @Adrian: Ha elfelejtette a fej-farok bemutató a CDBurnerXP láttad, hogy Krisztus bemutatta, ahol információk megtekintéséhez DVD-RW

  41. sanda - mondta

    Kérjük ajutatima telepíteni nero lam véletlenül törölt, és nem tudom, hogy ez a program sal gyermekek és a tiéd nem tudom sal Foles adja id adrian segít sara.draguta

  42. sanda - mondta

    hogyan jutunk el, ahol Nero?

  43. sanda - mondta

    Május de VAM imádkozott valamit?
    ez olyan nehéz rasundeti nekem, kérem?

  44. Adrian - mondta

    @sanda: Hallja a néniket, hallott már a google-ról? írd be a google-ba: nero, írd be, majd kattints az első eredményre és töltsd le a hivatalos webhely próbaverziójáról, sajnáljuk, de nem tudunk linket adni, ahol megtalálhatod rajta a sorozatot, mert az illegális, és nem hirdetünk kalózkodás !! torrentekből vagy odc-ből kapod ... van egy bemutatónk a torrentek vagy az odc használatáról ... írj a jobb felső sarokba kereséshez, írd be a keresést és nézd meg az oktatóanyagot 😉 annál többet, amit nem tehetünk érted !!!

  45. sanda - mondta

    Üdvözlettel bácsi moreis rossz édes orcum stiamm, hogy tiszteletben tartják nekem köszönöm

  46. nehézkes - mondta

    sal tutorial.ro videó nagyon jó ezen a téren ECAC
    Nekem van egy probléma a CD-ROM-on, ha valaki tud segíteni.
    Nem tudok írni a CD-vel CD-ROM-on, hogy nem olvassa el, de olvastam őket a már írt zenét képeket vagy filmeket, de ha be egy üres CD-mil nem olvassa el, hogy a cucc nem is úgy tűnik, hogy semmilyen intézkedést nem tesz, vagy Mappa nyitása vagy írjon cd.
    Ha valaki tud válaszolni nekem id logia_2001
    ms és még egyszer gratulálok a csapatnak tutorial.ro video

  47. nehézkes - mondta

    Azt uiat mondani, hogy én használtam sok CD-és DVD-ROM járják, de nincs üres cd mia nyitott minden tudnék írni különböző márkájú cd cd-rom az én barátaim, akik vissza hozzám cd-készítő nem megy üres . Lehet, hogy a beállításokat a BIOS vagy CD-ROM beállítások vár választ. Köszönöm.

  48. viorelpicu - mondta

    Helló Cristi,
    Tutorial asuper, egyszerű és intelligens szoftver szükség a kevésbé pretentii.O még mindig kérdés:
    Azt hiszem, van egy DVD-t az optikai meghajtóba, mert lehet választani a sebesség 4x.Eu megpróbáltam egy normál CD 16x.Nu minimum sebesség egy kicsit magas, amikor az égő iso (vagyis az operációs rendszerek, stb) ? a cucc égetni őket, hogy CD-4x 8 más újabb programe.Mentionez mint akár Nero vagy 6 7 (még engedélyre Nero alapvető 7 kapott optikai meghajtó) nem teszi lehetővé számomra a választott égéssebesség (közvetlenül a 48x)

  49. viorelpicu - mondta

    @babér:
    hello,
    De ez megy a Windows 7?. Mi az XP? Próbáltam magam, és egy másik, de nem értek egyet, hogy a minimális sebesség égő cd írás 16x és pt.scrierea működési sist.de Úgy vélem, hogy kedves mare.Ce gondolsz? Egy gyengébb, mint tényleges írás nero sikerül, és 2x-4x CD.

  50. viorelpicu - mondta

    @Cristi-admin:
    Cristi,
    De miért kell mindig ad nekünk a falak a szájban (az előző telepítő a program Net Frame Work 2.0) telepítése a program kérdés, amit fel is) (ha nyersz 7 soha nem teszi fel ezt a mert be van építve az operációs rendszer.) És ha néz .. n-lite, és mindenkinek, minden egyszerű.

  51. viorelpicu - mondta

    @Eugen:
    Nem, ez jobb, mint a Nero, de azok számára, akik minimális igények, ahol én is magam indokolt, különösen azért, mert ez ingyenes

  52. viorelpicu - mondta

    @RETEX:
    Videotutorial azt mondták, hogy meg lehet írni bármilyen ISO képet, és azt is kijelentette, hogy akkor is az operációs rendszer (a példa csak egy operációs rendszer, azt hiszem, ez csak egy xp}

  53. Nicusor - mondta

    1.Intrebare: Hogyan tilthatom indítási hang a Windows XP? Néha, amikor elkezdem a számítógép a hang bosszantó.
    2. Van egy régi CD-t egy eredeti játék, karcos, használt sokszor, hogy attól tartok, elveszítem az egy nap alatt. Megpróbáltam egy másolatot egy másik CD Nero, írta, de amikor fel CD másolás, a számítógép beolvassa, és megkérdezi, hogy az eredeti CD-t, és azt mondják valami eredeti TM és védelmet. Mi az a TM? Hogyan lehet átmásolni az eredeti, van-e külön program, tudja valaki?
    3. A bátyámnak van egy eredeti CD-je, a Microsoft által létrehozott játékkal, amely Vista rendszeren fut. Amikor XP-n akarja futtatni, megjelenik a következő állítás: "A WithTokenW eljárási belépési pont létrehozási folyamat nem található az ADVAPI32.dll dinamikus hivatkozási könyvtárban", ismeri valaki a játék XP-n való futtatásának eljárását?
    Köszönöm.

    • Florin Piatra Neamt - mondta

      2. Van egy régi CD-t egy eredeti játék, karcos, használt sokszor, hogy attól tartok, elveszítem az egy nap alatt. Megpróbáltam egy másolatot egy másik CD Nero, írta, de amikor fel CD másolás, a számítógép beolvassa, és megkérdezi, hogy az eredeti CD-t, és azt mondják valami eredeti TM és védelmet. Mi az a TM? Hogyan lehet átmásolni az eredeti, van-e külön program, tudja valaki?
        

      Gyerek másolásvédett CD (CD-engedéllyel) használható BlinWrite. Ez időt vesz igénybe, hogy bizonyos program képes lesz megtenni.
      Az ötlet az, hogy nekem (AMD proc 2600, 756Mb RAM, számítógép által hozott 2004) megy kemény, és blokkolja calculatoru. Vagy nem tudom használni.
      Talán ki egy tutorial róla, mert a törvény akkor megengedett, hogy egy biztonsági másolatot.

  54. Adrian - mondta

    @Nicusor: Hogy távolítsa el a hangokat kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult, majd hang-és audio eszközt a megjelenő ablakban menjen hangok fülre, és a dobozban ütemezését események, hogy lépjünk le, amíg meg nem találja a Windows-Jel és hangok le menüből válassza ki (Nincs) Adik nem szólal meg, mint a Windows Start csinál, és hogy mindent megtalálsz a listán, és a Windows Logon és így egzotikus for Windows.

    A CD védett, és ezért nem tudja lemásolni, azt tanácsolom, hogy használjon egy ingyenes segédprogramot, az ImgBurn nevet, amelyről szintén van egy oktatóanyagunk, és nézzük meg, hogyan íródik a Search jobb felső sarkában: ImgBurn adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a bemutatóját hogy megtalálja, írjon pontosan így: "Hogyan írhatunk ingyenes CD-ket és DVD-ket nero nélkül" (idézőjelek nélkül), írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

    Ebben a játékban, hogy nem tud segíteni, mert nem játék, és nem tudom, ha valaki tudja a megoldást kérem post!

  55. Iusein - mondta

    Hello Én ji probléma. Olvastam bármilyen DVD cd rum mellett csupasz felirat. ex. nem cd `u .. Fogalmad sincs, hogy mi az. homályos, ha azt mondom, hogy ez üres dc: az nem elérhető Inecorrect funkciót .. !

  56. tanít - mondta

    szuper, szuper kemény fiúk figyelmét az 20
    Hála neked sokat tanult új az iparban, és én már volt hasznos
    Néztük a útmutatók, hogy erős
    Sok szerencsét a tartalom és több oktató

  57. sanda - mondta

    nem lehet telepíteni nero nem működik, mit tegyek?

  58. Mihaela - mondta

    Hi guys, van egy probléma a másolás filmelor.Am másolatot a DVD-filmet CDBurner, és nem látja a DVD player.Am megpróbálta másolni ugyanazt a filmet CD-R, láthatjuk a DVD-lejátszó, de Ő nem hang (próbáltam másolni számos mozifilmben és azonos fürdőszobában)., kérem, mondja meg, hol tévedek, amit tettem, és köszönöm bine.va a választ.

  59. Giani - mondta

    Csak nem / nem válaszol a billentyűzet + nincs XP Professional és / corespunzator.cind a kulcsokat válaszol megkérdőjelezhető másnak tűnik számomra, amikor hozzá a sort, azt, hogy más prostii.am beírtam valamit, amit gresit_nu stiuvedeti Próbáld ki a következő sen = mnul kérdést, és én / Olyan volt, mintha

    • Ylye - mondta

      Giani: Tényleg nem lehet / nem + válaszoltál a billentyűzeten nincs XP Professional és / corespunzator.cind a kulcsokat válaszol megkérdőjelezhető másnak tűnik számomra, amikor hozzá a sort, azt, hogy más prostii.am beírtam valami ilyesmit gresit_nu stiuvedeti Megpróbáltam felvenni sen = mnul kérdés után, és az I / Olyan volt, mintha  

      Nem tudom pontosan, hogy ez-e a megoldás a problémádra, de még mindig ellenőrizd, hogy nincs-e beállítva a román nyelvű billentyűzet ... Tudom, hogy csak ezután bizonyos gombok megfordulnak ... ha angolra akarod váltani, akkor a vezérlőpultra kell menni a nyelv opciónál, és ott válts angolra ... sok sikert!

    • danny - mondta

      változtassa meg a tp billentyűzetet, mivel valószínűbb, hogy német, és nem angol, és hogy biztosabb legyek abban, amit csinál, meggyőződésem, hogy a z ai y betű és y ai z helyett… sok szerencsét

  60. Giani - mondta

    és a LIA válaszával tisztázta velem… .semmit

    • Adrian - mondta

      Giani: És a válasz az LIA, m / törölte .... semmi  

      Az utolsó előtti oktatóanyagban: "Az illesztőprogramok, a román nyelvű csomag és még sok más telepítése az Update szolgáltatással a Windows 7 és a Vista rendszeren keresztül" (webhelyünk első oldalán, a Kezdőlap diavetítés alatt a LATEST kategóriában található meg) bemutattuk, hogy a nyelv hogyan változik ott van a billentyűzet nyelvi beállításai is. Nézze meg az oktatóanyagot!

    • Adrian - mondta

      Giani: És a válasz az LIA, m / törölte .... semmi  

      XP-ben elkészült, a Vezérlőpultra lép a Regionális és nyelvi beállítások elemre, majd a Nyelvek fülön kattintson a Részletek gombra. Kattintson a Hozzáadás gombra, válassza ki a kívánt nyelvet (lehetőleg angolul), majd adja meg az Alkalmaz és az OK lehetőséget, és ezzel együtt basta.

  61. Salut!
    Azt szeretnénk, hogy egy CD-t, amely nem másolható később. Tudja valaki, hogy olyan szoftver, amely lucraul ezt? Előre is köszönöm

  62. carashu - mondta

    Szia Nekem van egy probléma, egy Toshiba Satellite laptop L30-106 nem olvassa a CD, mint az eredeti is, ha tesz egy normál cd azt mondja, hogy üres, és ez ad nekem a lehetőséget, hogy írjon, Modelu DVD MATSHITA DVD-RAM UJ-850S. Ha valaki tud nekem segíteni.

  63. Andrew - mondta

    hogyan kell telepíteni keretrendszer

    • Adrian admin - mondta

      Andrew: Hogyan telepítsük keretrendszer  

      Mint minden program. töltse le a futtatható fájlt, kattintson rá duplán, a következő, a következő és a befejezés…

  64. Danny - mondta

    Jó estét!
    Volna egy kérésem, ha tudsz segíteni.
    Próbáltam, hogy éget a DVD windous7 és ez bootolható, de meglepetés .. nem indíthatók.
    Én megemlíteni, hogy a Nero Burning, és nem az első. Néztem, és a bemutató, és ez pontosan mit csináltam, hogy legyen valami a windous?

    • Adrian admin - mondta

      Danny: Jó estét!
      Volna egy kérésem, ha tudsz segíteni.
      Próbáltam, hogy éget a DVD windous7 és ez bootolható, de meglepetés .. nem indíthatók.
      Én megemlíteni, hogy a Nero Burning, és nem az első. Néztem, és a bemutató, és ez pontosan mit csináltam, hogy legyen valami a windous?  

      Igen, lehetséges, hogy az ISO-kép nem jó. Hogy kitaláljuk, ha ez bootolható vagy nem monteazo a Daemon Tools, és ha ez bekövetkezik autorulare telepítő akkor az azt jelenti, hogy ez nem egy bootolható még cercitudine ....

      • Danny - mondta

        Adrian admin:
        Igen, lehetséges, hogy az ISO-kép nem jó. Hogy kitaláljuk, ha ez bootolható vagy nem monteazo a Daemon Tools, és ha ez bekövetkezik autorulare telepítő akkor az azt jelenti, hogy ez nem egy bootolható még cercitudine ....  

        Nos, nekem ez nem működik, vagy azért, mert azt mondja, démon nem található mappa 59 kell, és mi az .. de azt kell mondanom, hogy én facut'o kép PowerISO 4.7 lehetséges, hogy akár Ön ineregula mert tettem a kép PowerISO? és ha igen, mit ajánl?

        • Adrian admin - mondta

          Danny:
          Nos, nekem ez nem működik, vagy azért, mert azt mondja, démon nem található mappa 59 kell, és mi az .. de azt kell mondanom, hogy én facut'o kép PowerISO 4.7 lehetséges, hogy akár Ön ineregula mert tettem a kép PowerISO? és ha igen, mit ajánl?  

          Ne égesse el a Power ISO hanem Nero vagy más szoftver CD-író. egy csomó útmutatók ezen az oldalon a szabad osturi égett CD. írni a keresőmezőbe a jobb: ImgBurn, CDBurnerXP, Nero 10, Nero 9, nyomd meg az Entert, és megtalálja oktató. Vagy éget a CD-t, amit mondtak a bemutató, amit írt, mi a fene, ez csak szabad szoftver, ez nehéz, hogy le net CDBurnerXP? Az ebben a bemutató, hogyan kell dolgozni vele, hogyan kell írni az ISO a Windows, igen játszani és nézni a fej-farok tutorial.

  65. Csabaxb - mondta

    Szia Video bemutató, jó expozíció. Nagy kérdésem lenne önöknek: korábban ritkán használtam ezt a programot, de amikor írtam, a 100% P4 processzort használtam. 2,4Ghz. processzor. Most kettős maggal rendelkezem, és ismét próbaverzióra telepítettem (csak az Imagburn-t használom), és még mindig körülbelül 60-80% -os CPU-felhasználás. Ez a legfrissebb 4. 38 verzió, vagy mi a fene, írtam egy újraírható CD-t és dvd-t. Normális egy ilyen magas fogyasztás? Az Imagburn max 8-9%. Számos íróprogramot kipróbáltam, de ő az egyetlen ilyen magas fogyasztású. Az Alcohol 120 sem használt ennyit, amikor az eredeti DVD-t másoltam. Választ várok fiúk. Minden jót.

  66. Irina - mondta

    Hello!

    Nekem van egy probléma .. megpróbáltam írni egy CD-t, és adott nekem egy hiba. Ha ragaszkodnak a CD-t a PC azt mutatja, hogy nem nicion fájlt is, hogy gyakorlatilag üres, és amikor kap CD író úgy néz ki, mintha a teljes, nem éget semmit .. de úgy néz ki, hogy hozzá kell adni minden olyan fájlt.

    Mi történik? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      Irina: Sziasztok van egy probléma .. megpróbáltam írni egy CD-t, és adott nekem egy hiba. Ha ragaszkodnak a CD-t a PC azt mutatja, hogy nem nicion fájlt is, hogy gyakorlatilag üres, és amikor kap CD író úgy néz ki, mintha a teljes, nem éget semmit .. de úgy néz ki, hogy hozzá kell adni minden olyan fájlt el.Ce történni? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm.  

      Talán azt jelentette, hogy írni / éget valamit, és akkor ... törölt használjon más CD-író, nem kerül egy vagyonba!

  67. Alexia - mondta

    Szia, tudok másolni egy CD-t a CD-író XP, és hogyan? nero bonyolultnak tűnik, ez egy adó mentionz köszönhetően

    • AdrianGudus - mondta

      Alexia: Szia, tudok másolni egy CD-t a CD-író XP, és hogyan? nero bonyolultnak tűnik, ez egy adó mentionz köszönhetően  

      Igen, akkor részben DATA CD vagy DATA CD, ha azt a román. Ez nagyon egyszerű. Ha azt szeretné, hogy éget vegyes adatokat (word fájlokat, dokumentumokat vagy szöveg mp3, videók) a DATA CD vagy DATA CD.

  68. Nem tudom, hogy mi is történt, hogy valaki így: Én égett a dvd többet 4 gb, aztán leégett 200 mb és nyitott DVD mappa jelenik meg csak a múlt a többi 4 gb meg elfoglalt, de nem nyitott bárhol, aztán leégett 50 mb és úgy tűnik, csak az, és semmi más, és én nem formázni üres dvd?

    • AdrianGudus - mondta

      adi:
      Nem tudom, hogy mi is történt, hogy valaki így: Én égett a dvd többet 4 gb, aztán leégett 200 mb és nyitott DVD mappa jelenik meg csak a múlt a többi 4 gb meg elfoglalt, de nem nyitott bárhol, aztán leégett 50 mb és úgy tűnik, csak az, és semmi más, és én nem formázni üres dvd?

      Tévedsz, ha nem többmenetes DVD. Ha úgy dönt, hogy zárja be a CD-t vagy DVD-t és hagyjuk, hogy nyissa hozzáadni fájlokat később, ha nem tölti meg (attól függően, hogy az úgynevezett többmenetes), akkor két lehetőség közül választhat, amikor először belép. Emlékezni a fájlokat, hogy van már, és még több, vagy add megsemmisítése, ami már CD-n vagy DVD-n. Miért nem szoftver román? Nézd meg jobban más időben lehetőségeket, és az ablakokat, hogy merül fel.

  69. AdrianGudus - mondta

    Helyesen: "két lehetőséged van, amikor másodszor adod meg ..."

  70. AdrianGudus - mondta

    Kell használni az első lehetőség (Folytatás lemez), hogy EZ a2 a képet, és nem a (figyelmen kívül hagyása az előző ülésen)
    A nyomtatási ablak felett jelenik meg, ha azt szeretné, hogy egy DataCD / DVD-és CD-vagy DVD-már adatok, de nem a teljes és zárt.
    Kattintson a szó, amit a levél piros)

  71. Tettem egy másik DVD-t, amin valami más van, és felkérést kérek hozzáadásra, hozzáadásra és törlésre ...

  72. Már DVD író program CDBurnerXP és nem olvassa a CD-ROM laptop néz ki az, megégett, de amikor kinyitom a lap jelenik meg goala.DVD és eredeti CD-k és égett régen más programok citi.Care Ön szerint a probléma?

    • danny - mondta

      Használja nero vesiunea nagyobb és nyissa meg a dokumentumokat 99.99%-os égési, és ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható CD-t a Nero Burning ROM .. sok sikert

  73. IQON - mondta

    AEO szar dolog! Keresek egy hazugság, és adsz nekem Nero CD-író, hogy a Reting nem ez az első alkalom, hogy keres valamit, és talál valami mást

  74. IQON - mondta

    AdrianGudus: Talán azt jelentette, hogy írni / éget valamit, és akkor ... törölt használjon más CD-író, nem kerül egy vagyonba!
    igen, igazad van, hogy nem kerül egy vagyonba csak a költségek körülbelül 20 mire kitört így és munkaidő speciális Bravo neked azt hiszem, nem adjuk meg az adatokat, hogy kapcsolatban maradjon meg, az orvosok folytassa a kábítószer függővé válnak

  75. Constantin Necula - mondta

    D-le.Cristian Cismaru figyelte nagy érdeklődéssel az oktató (a f.utile levelet, mert nem vagyunk szakértők db). Követtem a bemutató a CDBurnerXP, és nagyon izgatott voltam a lehetőségek sa.Am felület és még egy nagy Probléma: mi égett benne vagy hang-adat (MP3 vagy CDDA) nem játszható más eszközök mellett a laptop vagy pc.Am ugyanazokat az adatokat, és az azonos trakuri égett Nero 7 nincs semmilyen probléma semmilyen hang MP3.
    Én szívesebben használják CDBurnerXP, mert elfoglalják kisebb teret és forrásokat a Nero, de leginkább írási sebességet is 1x. Ha tudsz segíteni, számíthat egy üzenetet a
    Tisztelettel:
    Constantin Necula

  76. Marius - mondta

    köszönöm

  77. Gabryel - mondta

    ? Tudok segíteni valamiben
    Van egy cd zenével és helyet, és azt, hogy nagyobb lemezt még néhány dallam ???

  78. danculionela - mondta

    fog nyerni 7?

Trackbacks

  1. […] A szoftver segítségével más regisztrációs programokkal is rendelkezünk oktatóanyagokkal: ImgBurn, CDBurner XP stb. A Nero egy hatalmas szoftver, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül, sokan közülünk […]

Speak Your Mind

*